sex in loc public
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

cosminnuss
Ma seaca o intrebare...
Daca fac sex in masina personala, masina care se afla intr-un loc public (parc, parcare, strada), se considera ca am facut sex intr-un loc public? Masina (interiorul masinii) se considera loc public?!

Nu de alta dar era sa mi-o iau dry.gif . M-am ales cu un avertisment peacefingers.gif
luc4s
ART. 321
Ultrajul contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice
Fapta persoanei care, în public, săvârșește acte sau gesturi, proferează cuvinte ori expresii, sau se dedă la orice alte manifestări prin care se aduce atingere bunelor moravuri sau se produce scandal public, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
ART. 201
Perversiunea sexuală
Actele de perversiune sexuală săvârșite în public sau dacă au produs scandal public se pedepsesc cu închisoare de la unu la 5 ani.
In ambele cazuri trebuie sa aiba marturia persoanelor revoltate(macar una).
e destul de greu de dovedit, dar daca vrea sa te faca, te poate face. smile.gif

zen
QUOTE(cosminnuss @ Sep 21 2006, 22:05) *
Ma seaca o intrebare...
Daca fac sex in masina personala, masina care se afla intr-un loc public (parc, parcare, strada), se considera ca am facut sex intr-un loc public? Masina (interiorul masinii) se considera loc public?!

Nu de alta dar era sa mi-o iau dry.gif . M-am ales cu un avertisment peacefingers.gif

in italia cica nu e delict, daca geamurile sunt aburite!
cosminnuss
Politistul mi-a aratat un articol in care era amenda de la 2 mil la 15 mil (parca). Nu m-a convins cu locul public...
Masina mea este loc public?? Care este diferenta fata de o rulota? Sau, de ce nu, o casa fara jaluzele sau perdele
Fr3ak
QUOTE(cosminnuss @ Sep 21 2006, 22:12) *
Politistul mi-a aratat un articol in care era amenda de la 2 mil la 15 mil (parca). Nu m-a convins cu locul public...
Masina mea este loc public?? Care este diferenta fata de o rulota? Sau, de ce nu, o casa fara jaluzele sau perdele

Că te vede/aude lumea.

Dacă mașina ta e în garaj, nu mai e o problemă. Sau dacă ești în tanc, sau nu te poate depista nimeni, nu este ilegal.

LE: nu ai ce comenta. Polițistul are dreptate. Ție ți se pare normal să mă pun eu în mijlocul intersecției și să mă apuc de făcut sex pe bancheta din spate, în fața grupurilor de grădiniță și școală primară care merg în parc?

Caută și tu locuri mai retrase. N-aveți dealuri în jurul orașului? Eu bat cam 7-8 km în fiecare zi pentru sex. Mai puțin când pot acasă la mine biggrin.gif
Baby_B
QUOTE(cosminnuss @ Sep 21 2006, 22:12) *

pune-ti folie tongue.gif
cosminnuss
Caută și tu locuri mai retrase. N-aveți dealuri în jurul orașului? Eu bat cam 7-8 km în fiecare zi pentru sex. Mai puțin când pot acasă la mine biggrin.gif

Well... eram in Bucuresti, in campus la Politehnica (rectorat) pe o alee, intr-un loc extrem de retras (copaci si boscheti imprejur) la 11 noaptea. Politistul a venit la fix. Stia, probabil ca acolo se intampla diverse lucruri... tongue.gif

Si folii daca aveam la geamuri, si tanc daca aveam, sau rulota, sau mai stiu eu ce sigur imi batea in geamuri sa vada ce se intampla acolo...

raducutzzu
Se considera sex in public pt ca masina nu iti ofera intimitate. Banuiesc ca ar fi ilegal si sa faci sex cu geamurile deschise daca stai la parter.
nancy_callahan
QUOTE(Baby_B @ Sep 21 2006, 22:35) *
pune-ti folie tongue.gif

Nu e legala. Decat geamurile ionizate. Si cine are bani de geamuri ionizate, are bani si de un pat la un hotel biggrin.gif
rottwailer
da' cum puteti face sex in masina mai oameni buni?
eu am incercat si abia am avut loc....sad.gif
Fr3ak
QUOTE(rottwailer @ Sep 22 2006, 10:02) *

Poate că ai mașină mică biggrin.gif
Când știi că nu ai altceva, mașina e lux... laugh.gif

La parter cu geamul deschis nu se consideră public, pentru că din default, lumea nu are voie să-ți violeze intimitatea în locuință. Dar să nu ne legăm de extreme, bine? Că ăsta e talentul americănesc, pe care nu cred că vreți să-l urmați.
raiiar
Daca am geamurile aburite, acoperite cu goblenuri/covoare etc. poate sa ma pupe in fund. Masina este proprietate personala, daca este parcata ok ma si deranjeaza.
Fr3ak
QUOTE(raiiar @ Sep 22 2006, 10:40) *
Daca am geamurile aburite, acoperite cu goblenuri/covoare etc. poate sa ma pupe in fund. Masina este proprietate personala, daca este parcata ok ma si deranjeaza.

Mașina nu este imobil. (Exemplul cu tancul l-am dat pentru că nu au cum să te prindă tongue.gif)
Așa întind o pătură pe bulevard și mă f-t pe proprietate privată.

Sex in public places
The Sexual Offences Act (2003) doesn't legislate specifically against this practice. Public order offences exist that guard against outraging taste and decency (i.e. shagging in the supermarket aisle), but permits sex in an isolated place so long as you have a reasonable expectation of privacy.

Nu știu dacă la noi așa sună legea, dar cam așa se aplică...

Mie îmi convine așa...mai multă aventură, mai multă adrenalină!
raiiar
Nu m-ai inteles. Daca vede ca fac sex in masina nu e ok. Dar daca nu vede nu are cum sa intre in vehicul sau sa ma intrebe ce si cum ca este proprietate privata.
Fr3ak
QUOTE(raiiar @ Sep 22 2006, 11:06) *
Nu m-ai inteles. Daca vede ca fac sex in masina nu e ok. Dar daca nu vede nu are cum sa intre in vehicul sau sa ma intrebe ce si cum ca este proprietate privata.

Dacă vede că se află cineva în mașină are dreptul să te legitimeze exact ca pe stradă. Și n-o să aștepte până tragi chiloții pe tine. Adică așteaptă, că doar n-o să semnezi procesul în puța goală. Și așa cum te-o prins polițaiul, așa te vede și altcineva.

Tu probabil că zici de scăpare pe principiul: nu mă prinde, deci n-am făcut nimic ilegal. De asta ziceam să umbli în locuri mai retrase.
UnForsaken
QUOTE(raiiar @ Sep 22 2006, 11:06) *

In schimb aude si asteapta sa te prinda cumva. Si mai tarziu o sa regreti ca n-ai parcat 2 strazi mai incolo si ai dat cine stie ce spaga...
raiiar
QUOTE(Fr3ak @ Sep 22 2006, 11:11) *
Dacă vede că se află cineva în mașină are dreptul să te legitimeze exact ca pe stradă. Și n-o să aștepte până tragi chiloții pe tine. Adică așteaptă, că doar n-o să semnezi procesul în puța goală. Și așa cum te-o prins polițaiul, așa te vede și altcineva.

Tu probabil că zici de scăpare pe principiul: nu mă prinde, deci n-am făcut nimic ilegal. De asta ziceam să umbli în locuri mai retrase.

are voie sa te legitimeze, dar nu trebuie sa iesi in p*** goala.
si nu are decat sa astepte la colt. problema e alta, ca baiatul o sa inceaca sa scoata contraventii din buzunar de nervi. asta e o problema a gaborului roman.
Fr3ak
QUOTE(raiiar @ Sep 22 2006, 11:26) *
are voie sa te legitimeze, dar nu trebuie sa iesi in p*** goala.
si nu are decat sa astepte la colt. problema e alta, ca baiatul o sa inceaca sa scoata contraventii din buzunar de nervi. asta e o problema a gaborului roman.

Nu înțeleg de ce simți nevoia să complici lucrurile.

Chiar din cauza asta nu s-a menționat chestia asta. Nu te mai lega de PROPRIETATEA publică sau privată ci de OCHII publicului. Există o diferență enormă.

Faptul că ești într-un loc unde nu se află nimeni la un moment dat, fie el și în vârful dealului unde sunt șanse mici să treacă cineva, nu exclude că nu va trece. Deci legea se aplică.
bogdanan
greseala a fost ca masina nu rula biggrin.gif
raiiar
Imi pare rau daca nu m-am facut inteles.
Intr-adevar e mai bine sa te duci la mama dracu si sa o faci acolo dar asta nu inseamna ca se exclude ce am scris mai sus.
cosminnuss
Consider ca politistii au facut exces de zel... Eram cat se poate de feriti. Era pustiu iar masina sigur nu se vedea din strada...

Ce ti-e si cu politistii astia... Sa nu faceti greseala sa va luati "in gura" cu ei asa cum am facut eu. Veti avea numai de pierdut. Am avut noroc... recunosc.
M-au speriat cu amenda lor de 7 milioane. Nu mai zic si de faptul ca am intrat in campus si am facut greseala sa nu iau bonul la intrare. Am zis sa-i las portarului cei 10 mii lei...
kretzu77

io zic sa mai slabesti naughty.gif
io mi-am tras-o si in tico; a mers ca unsa w00t.gif ; de fapt era unsa ca am avut grija sa o incing bine notangel.gif
mufa

Cîte kile ai?
raiiar

E un pic incomod, dar a mers fara probleme. Rabateaza banchetele.
Fr3ak
QUOTE(cosminnuss @ Sep 22 2006, 13:46) *
Consider ca politistii au facut exces de zel... Eram cat se poate de feriti. Era pustiu iar masina sigur nu se vedea din strada...

Ce ti-e si cu politistii astia... Sa nu faceti greseala sa va luati "in gura" cu ei asa cum am facut eu. Veti avea numai de pierdut. Am avut noroc... recunosc.
M-au speriat cu amenda lor de 7 milioane. Nu mai zic si de faptul ca am intrat in campus si am facut greseala sa nu iau bonul la intrare. Am zis sa-i las portarului cei 10 mii lei...

Măi, el și-a făcut datoria. A avut tot dreptul să-ți dea amendă. La fel cum te-a văzut el, putea să te vadă altcineva. E altă problemă că om fiind, putea și el să vă lase în pace. Nu cred că are sens să despicăm firul în 10.

Și eu fac sex în mașină, dar am grijă să mă duc undeva unde nu poate intra loganu biggrin.gif. Adică undeva în afara localității, undeva unde știu că la ora aia chiar nu umblă nimeni (doar cei ca mine). Și tot așa, se poate să dea poliția o raită pe acolo, dacă crește traficul de doritori prin zonă. Că totuși, lumea se prinde, ce mama dracu urcă atâtea mașini la ora 11-12 spre livezi? Ori la furat, ori la fu-ai...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.