De Frigidaire stie cineva cum sunt? Eu am auzit lucruri bune si am sunat la importator si mi-au dat preturi bunicele, 1325 RON cel de 12.000, 1168 RON cel de 9000, TVA si montaj inclus, 36 luni garantie. Merita diferenta de pret pana la WW sau diferenta de la Delonghi pana la Frigidaire?
1. Diesel zice ca merita, dar lamuriti-ma si pe mine: pt. aceeasi putere, ca pret DeLonghi < Frigidaire < Westinghouse ?
2. Si Westinghouse si Frigidaire au fost cumparate de Electrolux, in Romania care din ele sint vazute mai bine?
Cineva din Ro (care n-are calculator) m-a rugat sa fac sapaturi si sa vin cu ceva recomandari (marci, firme care instaleaza) pt. racirea a doua dormitoare (standard, de bloc, cu ferestrele spre nord). Bugetul este mediu.
Pe aici pe unde sint eu split-urile nu sint raspindite; cind zici aer conditionat (pt. casa) zici Trane, Ruud, Carrier, York. (Nu pun la socoteala chestiile monobloc / de fereastra). Asa ca nu pot sa imi dau cu parerea cu privire la split-uri. Din ce am citit pe formul asta am facut prin metode "empirice"
Buget mare
- Daikin
- Tadiran
- Westinghouse / Electrolux
- Frigidaire
- Panasonic
- AUX (toate marcile ce au AUX inauntru)
Se vorbea pe forum de niscaiva accize. Cum stau acum lucrurile?
In ce marja de preturi (cu instalare cu tot) se incadreaza 2 split-uri de 9000 BTU? (Am inteles ca - monetar vorbind - nu prea se merita sa iei un dublu-split)
Numai bine,
C.