Aer conditionat
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

zahei

QUOTE(Cipsu @ Jul 19 2005, 01:01)
Sa-ti fie de bine si sa-ti tina rece!
Ce ti-ai luat?
Fii antena, iti las numarul meu pe PM si daca ai vreo nelamurire sau ti se pare ca te plimba baietii de la montaj da-mi un telefon si daca e nevoie vin si eu peste ei notangel.gif
Nu de alta, dar nu vrem sa ne inchida Sanepidul farmacia pentru ca nu stau pomezile si prafurile la rece.
w00t.gif
*

tocmai s-au apucat de treaba, dau cu ciocanul ala percutor de-mi sar sticlutele pe rafturi. mi-am luat un rohnson de 10000 sa-mi tina racoare in camara cu ingrediente.
Cipsu
QUOTE(zahei @ Jul 19 2005, 08:36)
tocmai s-au apucat de treaba, dau cu ciocanul ala percutor de-mi sar sticlutele pe rafturi. mi-am luat un rohnson de 10000 sa-mi tina racoare in camara cu ingrediente.
*

Ti-au vibrat bine nervii baietii?
Cum a iesit, functioneste cum trebuie?

Auzi mey: Rohnson?!? 10000?!?
Ori e scula ori e mare stift!
in general un 10000 e inverter...sau e 10000/cald 9000/rece

zahei
QUOTE(Cipsu @ Jul 20 2005, 01:34)
Ti-au vibrat bine nervii baietii?
Cum a iesit, functioneste cum trebuie?

Auzi mey: Rohnson?!?  10000?!?
Ori e scula ori e mare stift!
in general un 10000 e inverter...sau e 10000/cald  9000/rece
*

10000 rece 12000 cald din cate am inteles. e foarte silentios si face un vifor de stau cu caciula in cap.
Cipsu
QUOTE(zahei @ Jul 20 2005, 09:31)
10000 rece 12000 cald din cate am inteles. e foarte silentios si face un vifor de stau cu caciula in cap.
*

Ma bucur sa aud!
Sa-l stapanesti sanatos!
zahei
QUOTE(Cipsu @ Jul 20 2005, 13:52)
Ma bucur sa aud!
Sa-l stapanesti sanatos!
*

nu cred, mi-a facut mucii turturi.
Cipsu
QUOTE(zahei @ Jul 20 2005, 14:27)
nu cred, mi-a facut mucii turturi.
*

e, gasesti tu un fervex prin debara...maine imi pun si eu un A/C...nu mai dorm noaptea din cauza tantarilor, nu de alta....si plasa de tantari e cam scumpa... laugh.gif
zahei
QUOTE(Cipsu @ Jul 20 2005, 16:52)
e, gasesti tu un fervex prin debara...maine imi pun si eu un A/C...nu mai dorm noaptea din cauza tantarilor, nu de alta....si plasa de tantari e cam scumpa... laugh.gif
*

si te-ai gandit sa-i paralizezi prin frig si apoi sa-i culegi ca pe fructele de padure?

Cipsu
QUOTE(zahei @ Jul 20 2005, 16:00)
si te-ai gandit sa-i paralizezi prin frig si apoi sa-i culegi ca pe fructele de padure?
*

eu si Stalin - ne ocupam de deportari in Siberia.
virgilgili
De marca Everest care este in promotie la metro (3ani garantie) stie cineva ce marca e compresorul?
mcornel123

Salut,

Am acasa un aparat AUX 9000 BTU si vreau ca atunci cand schimb ceva din telecomanda bip-ul acela sa se auda mai incet (este deranjant noaptea). Se poate da sunetul bip-ului, cumva, mai incet. La serviciu am un Galanz 9000 BTU si sunetul nu pare asa de puternic.
Multumesc de ajutor.
Cipsu
QUOTE(mcornel123 @ Jul 21 2005, 12:35)
Salut,

Am acasa un aparat AUX 9000 BTU si vreau ca atunci cand schimb ceva din telecomanda bip-ul acela sa se auda mai incet (este deranjant noaptea). Se poate da sunetul bip-ului, cumva, mai incet. La serviciu am un Galanz 9000 BTU si sunetul nu pare asa de puternic.
Multumesc de ajutor.
*

Doar sa-i anulezi buzzerul de pe placa de baza!
Cipsu
QUOTE(virgilgili @ Jul 21 2005, 09:06)
De marca Everest care este in promotie la metro (3ani garantie) stie cineva ce marca e compresorul?
*

Parca Toshiba...parca...
ionutm
[salut
Vreau sa i-au un ap de aer cond WW(daca tot zici ca-s cele mai ok)
M-ar interesa pt. o camera de 16 mp de bloc, etaj unu, orientata intr-o zona destul de umbrita. Problema e ca are legatura cu un balcon exterior destul de mare. In cazul acesta, ce-mi recomanzi/recomandati ca model de WW sa i-au. mentionez ca sunt din orasul iasi si chiar n-am nici cea mai mica idee ce firma ar fi mai bine sa-mi realizeze montarea aparatului (asta in cazul ca il iau de la Metro(oricum, presupun ca daca il iau de acolo cu montajul inclus in pret, imi vor impune ei firma care imi va face instalarea)) ?
Inca ceva. Dintre modelele: Samsung SH09 12 ZW si WW wsa 09/12, care model si cu cati BTU este OK in cazul meu ?
Multumesc anticipat pentru raspuns/suri. clapping.gif

murgoci_ionut@yahoo.com
Cipsu
QUOTE(ionutm @ Jul 25 2005, 01:37)
[salut
  Vreau sa i-au un ap de aer cond WW(daca tot zici ca-s cele mai ok)
  M-ar interesa pt. o camera de 16 mp de bloc, etaj unu, orientata intr-o zona destul de umbrita. Problema e ca are legatura cu un balcon exterior destul de mare. In cazul acesta, ce-mi recomanzi/recomandati ca model de WW sa i-au. mentionez ca sunt din orasul iasi si chiar n-am nici cea mai mica idee ce firma ar fi mai bine sa-mi realizeze montarea aparatului (asta in cazul ca il iau de la Metro(oricum, presupun ca daca il iau de acolo cu montajul inclus in pret, imi vor impune ei firma care imi va face instalarea)) ?
  Inca ceva. Dintre modelele: Samsung SH09 12 ZW si WW wsa 09/12, care model si cu cati BTU este OK in cazul meu ?
  Multumesc anticipat pentru raspuns/suri. clapping.gif

murgoci_ionut@yahoo.com
*

1. N-am zis ca-s cele mai, zic ca sunt bune si mult peste majoritatea, mai ales cand vorbim de superoferte...
2. Ca putere, pentru 16 m patrati plus un balcon te-ai incadra in 9000 Btu/h(practic 16 mp sunt 6800 btu), dar bine ar fi sa montezi 12000 ca sa faci economie la curent.
3 La montaj din Hypermarket se practica 2 metode:
a) Ti se da o lista cu firmele si nr de telefon si-ti alegi pe cine suni.
cool.gif Vanzarea se comunica firmei care vinde in Hyper si aceasta da adresa ta firmei de montaj care te contacteaza ulterior(cea mai dezavantajoasa)
ionutm
QUOTE(Cipsu @ Jul 25 2005, 09:59)
1. N-am zis ca-s cele mai, zic ca sunt bune si mult peste majoritatea, mai ales cand vorbim de superoferte...
2. Ca putere, pentru 16 m patrati plus un balcon te-ai incadra in 9000 Btu/h(practic 16 mp sunt 6800 btu), dar bine ar fi sa montezi 12000 ca sa faci economie la curent.
3 La montaj din Hypermarket se practica 2 metode:
a) Ti se da o lista cu firmele si nr de telefon si-ti alegi pe cine suni.
cool.gif Vanzarea se comunica firmei care vinde in Hyper si aceasta da adresa ta firmei de montaj care te contacteaza ulterior(cea mai dezavantajoasa)
*

Scuze, DIESEL era cu WW. Si m-a convins coolspeak.gif . Din aia imi iau. Sa fiu al naibii daca nu are o forta de persuasiune wacko.gif
Dar deocamdata la METRO is putin cam scumpe(na, e vara), dar sigur vin ei acs-acs cu o oferta buna la WW. Si atunci imi iau
Cipsu, mersi de raspuns. (Daca mai stateai un pic te prindeam on-line.)
Cipsu
QUOTE(ionutm @ Jul 25 2005, 10:13)
Scuze, DIESEL era cu WW. Si m-a convins coolspeak.gif . Din aia imi iau. Sa fiu al naibii daca nu are o forta de persuasiune wacko.gif
    Dar deocamdata la METRO is putin cam scumpe(na, e vara), dar sigur vin ei acs-acs cu o oferta buna la WW. Si atunci imi iau
    Cipsu, mersi de raspuns. (Daca mai stateai un pic te prindeam on-line.)
*

nu stiu daca o sa gasesti superoferta la WW din cauza ca nu e genul de scula de superoferta...sunt decente si cei care le vand stiu asta, deci nu lasa pretul pentru ca si-au construit o imagine buna iar aceasta imagine vinde marfa si la pretul asta..
nmugurel2003
Salutare, citesc de ceva vreme acest topic si, in cele din urma m-am hotarat si eu tot pentru un WW. Problema mea este insa ca la mine in oras (Focsani) nu exista nici o firma agreata de importatorul WW pentru montare cursing.gif si nu as vrea sa pierd garantia.... Intrebare pentru Diesel: din cate am inteles esti din Gl si te ocupi cu asa ceva, dar lucrezi pt. o firma agreata? Daca da, da-mi te rog un beep pe 0744/ 386 157, poate ma poti ajuta si pe mine cu montarea.... Asigur eu transportul. THX!
ccrys
lamuriti si mintea mea cu 2-3 probleme:
am 2 camere alataurate detul de mici:
ce renteaza sa pun: 1 aer cu dublu split sau 2 normale?
daca pun 1 cu dublu split ce avantaje am: pret, consum????

unde naiba se gasesc astea cu dublu split, ca am tot cautat si....nimic

consumul la un aer cu un split cam unde se incadreaza?
iar la dublu split ? adica consuma cat 2 simple sau e undeva mai jos?

daca camera este pana in 15 mp e bun ala de 7000btu?? si daca da, se gasesc si cu dublu split?

plz lamuriti-ma si pe mine ca in magazine cand intrebi parca toti sunt dusi cu pluta frate....
mercic
Cipsu
QUOTE(ccrys @ Jul 29 2005, 12:22)
lamuriti si mintea mea cu 2-3 probleme:
am 2 camere alataurate detul de mici:
ce renteaza sa pun: 1 aer cu dublu split sau 2 normale?
daca pun 1 cu dublu split ce avantaje am: pret, consum????

unde naiba se gasesc astea cu dublu split, ca am tot cautat si....nimic

consumul la un aer cu un split cam unde se incadreaza?
iar la dublu split ? adica consuma cat 2 simple sau e undeva mai jos?

daca camera este pana in 15 mp e bun ala de 7000btu?? si daca da, se gasesc si cu dublu split?

plz lamuriti-ma si pe mine ca in magazine cand intrebi parca toti sunt dusi cu pluta frate....
mercic
*

1: Dublusplitul este cel putin la fel de scump ca si 2 splituri.
2: Contine 2 compresoare, deci nici o diferenta la consum.
3: In caz de probleme ramai fara A/C in ambele spatii.
4: Fiind o singura unitate exterioara garantat vei intinde mai multa matzaraie intre exterior si interior.

La 15 mp ajunge 7000 Btu/h.
ccrys
QUOTE(Cipsu @ Jul 29 2005, 02:34)
1: Dublusplitul este cel putin la fel de scump ca si 2 splituri.
2: Contine 2 compresoare, deci nici o diferenta la consum.
3: In caz de probleme ramai fara A/C in ambele spatii.
4: Fiind o singura unitate exterioara garantat vei intinde mai multa matzaraie intre exterior si interior.

La 15 mp ajunge 7000 Btu/h.
*

si atunci care e avantajul la dublu split???? de ce se mai fabrica?
Cipsu
QUOTE(ccrys @ Jul 29 2005, 13:07)
si atunci care e avantajul la dublu split???? de ce se mai fabrica?
*

Sunt locuri unde pur si simplu nu poti monta 2, 3, 4 exterioare...si atunci pui doar unul...sunt locatii unde poate fi mai elegant un asemenea montaj...dar in nici un caz un bloc din astea comuniste.
Parerea mea!
rslite
Salut!

Am citit tot threadul, dar n-am gasit nici o referire la aparate Veryo (se gasesc la Flanco la 9 mil pt 12k btu). Stiti ceva despre ele? Am intrebat pe baietii de acolo, dar nu mi-au dat prea multe detalii (ca ar fi facut undeva in UE, nu se stie unde, nici ce compresor are).
andreic
Toate se fac in China, sunt modele tipizate si fiecare isi pune logo-ul.
Chiar si Romstal ia tot din China si le traduce manualele si le puen eticheta, nimic mai mult smile.gif

http://www.romstal.ro/press/MANUAL%20UTILI...%20KLIMATIC.pdf
Cipsu
QUOTE(andreic @ Jul 29 2005, 16:10)
Toate se fac in China, sunt modele tipizate si fiecare isi pune logo-ul.
Chiar si Romstal ia tot din China si le traduce manualele si le puen eticheta, nimic mai mult smile.gif

http://www.romstal.ro/press/MANUAL%20UTILI...%20KLIMATIC.pdf
*

De ce, credeai cumva ca aparatura "Arctic" e romaneasca? laugh.gif
andreic
QUOTE(Cipsu @ Jul 29 2005, 17:14)
De ce, credeai cumva ca aparatura "Arctic" e romaneasca?  laugh.gif
*

Heck, no smile.gif Dar e interesant sa compari prospectul de la Yuetu, AUX, Romstal si alte zeci de marci, sa vezi ca sunt total identice, si la parametrii tehnici biggrin.gif

Eu am 2 aparate ASW-H09A4/HSA, sunt eficiente.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.