QUOTE(figo1988 @ Jun 5 2005, 18:43)
mi-am luat si eu 3 aparate de aer conditionat AUX de 9000 BTU pentru ca, dupa ce am citit pe forum, am fost atras de faptul ca are toate componentele japoneze si ca pana acum nu s-a plans nimeni. Acum, eu nu stiu la ce sa fiu atent cand o sa vina baietii sa-l monteze (cantitatea de freon etc.). Mi-au mai dat si o lista cu firme, si nu stiu pe care sa o aleg.
- Clima Confort 2003
- Clima Consult
- Alcor Sud
- Climatic Ehs
- Quik Service (asa e scris aici)
- Aquarys Company
- Master Heat Construct
- Alex System Clima
- Climelec Instal
Acum, daca ati avut de a face cu una dintre firme, va rog sa-mi spuneti parerea voastra (promptitudine, rapiditate, calitatea lucrarii) pentru ca pentru mine numele firmelor astea nu inseamna nimic si nu prea as vrea sa fiu nevoit sa dau cu zarul ca sa vad pe care sa o aleg.
- Clima Confort 2003
- Clima Consult
- Alcor Sud
- Climatic Ehs
- Quik Service (asa e scris aici)
- Aquarys Company
- Master Heat Construct
- Alex System Clima
- Climelec Instal
Acum, daca ati avut de a face cu una dintre firme, va rog sa-mi spuneti parerea voastra (promptitudine, rapiditate, calitatea lucrarii) pentru ca pentru mine numele firmelor astea nu inseamna nimic si nu prea as vrea sa fiu nevoit sa dau cu zarul ca sa vad pe care sa o aleg.
Eu mi-am pus contoare cu Aquarys si am fost foarte multumit de calitatea lucrarii .A lucrat instalatorul foarte curat si destul de repede.