Aer conditionat
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64

jonelip

am asteptat sa treaca vara ca sa nu mai am probleme cu asteptatul de instalare...si surpriza: in magazine oferta e aproape inexistenta.
stie cineva in constanta distribuitori de ac?eventual unii cu care au avut contact ptr ca pe internet lista e imensa si ca iau firma cu firma la telefon.....s-ar putea sa devin actionar la soc de telefonie mobila~!

multumesc anticipat
nicolae72
Posesorilor de AC (si nu numai) DYNAMIC (si nu numai) cumparat din Billa (si nu numai) in 2004 (si nu numai).

Daca nu aveti telecomanda ca mine, sau ati pirdut-o, sau ati spart-o, sau ati stricat-o, sau vi sa furat, nu va faceti probleme. Exista (daca imi este permis sa scriu), WWW.TELECOMANDA.RO unde puteti gasi telecomenzi pentru aproape orice tip de aparatura prevazuta cu asa ceva. Daca tipul telecomenzii nu apare in baza de date de pe site, nu disperati. Scrieti-le! O sa va raspunda f. rapid. Sunt foarte seriosi (pe bune).

P.S.1. Privitor la firmele (ne)serioase: NU apelati la TIN LAVIR SERV S.R.L. din Deva. Sunt niste... Nu pot scrie cuvinte asa urate.

P.S.2. Merci Diesel pentru straduinta.

marian_c
fratilor,care sunteti din Braila-Galati ,apelati la firma Aristona pentru montaj (PANASONIC) ,mie mi l-au montat in 2(doua) zile, fara spaga,fara mizerie ,il montau intr-o zi ,daca un vecin nu le-ar fi spus ca nu sunt acasa(si chiar eram,ii asteptam). Baieti de treaba, lucreaza in familie, e firma lor,si se misca foarte rapid la montajele de la casa.La bloc nu stiu. Sunt sigur ca e o exceptie pe acest forum ,dar e adevarat. Iar Panasonicul ( e de 9000,din metro) merge brici,doar ca e cam zgomotos la interior.Afara silence total.
bittek
QUOTE(diesel @ Sep 2 2006, 20:29) *
niste poze ar fi bune sa vedem si noi dezastrul..

Uite aici ce i-a facut unui user care a postat acum ceva timp...am salvat poza e de domeniu SF.
jonelip
revin cu rugamintea: stie cineva de unde mai pot cumpara, din constanta, acum, un ac care sa functioneze si sub -10 grade?

multumesc anticipat.
diesel
incearca si tu la magazinele de profil sau la metro ca mai au pe stoc aparate.
Serpone
Pentru 2 luni de caldura..mai bine nu cumpar!!!

bokkkdan
Stie cineva unde gasesc in BUCURESTI aer conditionat whitewestinghouse?Am cautat la toate hipermarketurile cu electrocasnice...
isr2002
QUOTE(bokkkdan @ Sep 18 2006, 18:28) *
Stie cineva unde gasesc in BUCURESTI aer conditionat whitewestinghouse?Am cautat la toate hipermarketurile cu electrocasnice...

http://www.whitewestinghouse.ro/dealerimap.html
Daca gasesti sa-mi spui si mie, te rog. Eu am cautat prin august si nu aveau.
iulp

pai puteti incerca si la magazinele online,daca nu se gasesc la cele din relitate
leobango
QUOTE(marian_c @ Sep 8 2006, 20:54) *
fratilor,care sunteti din Braila-Galati ,apelati la firma Aristona pentru montaj (PANASONIC) ,mie mi l-au montat in 2(doua) zile, fara spaga,fara mizerie ,il montau intr-o zi ,daca un vecin nu le-ar fi spus ca nu sunt acasa(si chiar eram,ii asteptam). Baieti de treaba, lucreaza in familie, e firma lor,si se misca foarte rapid la montajele de la casa.La bloc nu stiu. Sunt sigur ca e o exceptie pe acest forum ,dar e adevarat. Iar Panasonicul ( e de 9000,din metro) merge brici,doar ca e cam zgomotos la interior.Afara silence total.

Multumim ptr aprecieri biggrin.gif ,cam greu, dar am reusit sa dau si de pagina asta, sper ca de acum sa fiu de folos si in felul acesta cu sfaturi sau idei in urma unei experiente in aere conditionate de peste 11 ani, asa ca ( alaturi de Diesel coolspeak.gif ) sa va fim de ajutor
jonelip
White-Westinghouse are si invertere? (asha mi-a zis un vanzator)
nisony
Am avut rabdare sa citesc toate cele 52 pagini, am aflat multe, dar nimic referitor la Zass: http://www.zass.ro/2ro.htm
Poate cineva sa spuna ceva de aparatele astea? Care-i diferenta intre modelele ACZ si ZAC? Pe site nu sunt date prea multe detalii.
Multumesc!
leobango
QUOTE(nisony @ Sep 21 2006, 22:20) *
Am avut rabdare sa citesc toate cele 52 pagini, am aflat multe, dar nimic referitor la Zass: http://www.zass.ro/2ro.htm
Poate cineva sa spuna ceva de aparatele astea? Care-i diferenta intre modelele ACZ si ZAC? Pe site nu sunt date prea multe detalii.
Multumesc!

din cate stiu, aparatele zass sunt asamblate undeva in turcia(100% tot cu piese chinezesti) si ca regim de functionare nu difera de marea varietate de modele de pe la noi. Din ce am vazut pe site, diferenta intre ZAS si ACZ consta doar intr-un ionizator la unul si un consum de energie redus dar nespecificat la altul biggrin.gif .Oricum ,parere personala : pentru utilizare casnica, acasa, in conditii de exploatare normala(calculul puterii calorice pentru suprafata de volum adecvata), si un pic de noroc (sa nu pici in marja de aparate defecte, ce variaza intre 2 si 15%), cred ca nu au probleme, majoritatea aparatelor isi "fac treaba"

QUOTE(jonelip @ Sep 21 2006, 20:19) *
White-Westinghouse are si invertere? (asha mi-a zis un vanzator)

un inverter ,indiferent de cine il produce costa cam dublu fata de un aparat normal, asa ca daca ai gasit un WW la ,sa zicem, 14 mil ,sigur nu e inverter. Din cate stiu, WW nu are pe piata romaneasca invertere, dar daca totusi vrei un aparat care sa iti faca cald iarna la temperaturi exterioare scazute, zic ca cel mai bun ar fi Daikin(dai un ban, dar stai in fata smile.gif )
jonelip
white westinghouse scrie pe el "inverter" e de 9000 de btu si are un pret de 15 mil sau 16 mil.
diesel...tu ai zis ca vinzi ww...poti sa ma lamuresti daca ww produc si invertere?

daikin e fantastic de scump.
dtancu
QUOTE(jonelip @ Sep 23 2006, 14:00) *
daikin e fantastic de scump.

De asemenea, e si fantastic de bun smile.gif
jonelip
asta asha e.
dar pe cat de fantastic de bun e astept de 3 zile oferta pe mail de la un comerciant din zona si nimik!
si acum offtopic ...am zis eu ca in zona braila galati e posibil orice si multe in sens bun.
isr2002
Da, ww are si invertere in Romania. toata vara am cautat ww normal. Am gasit doar 1 vinzator care adusese invertere la vreo 23 de milioane. 9000btu.
jonelip
stiu ca s-au dus caldurile si nu mai intra nimeni aici
dar chiar vreau sa stiu mai mult despre invertere-le astea.
suna prea frumos consumul de 1.3kw/h cel mult 1.8kw/h.
se pare ca se gasesc destul de greu.
netcupeter
QUOTE(jonelip @ Sep 25 2006, 22:29) *
stiu ca s-au dus caldurile si nu mai intra nimeni aici
dar chiar vreau sa stiu mai mult despre invertere-le astea.
suna prea frumos consumul de 1.3kw/h cel mult 1.8kw/h.
se pare ca se gasesc destul de greu.

Cred ca acel consum este pentru doua ore la un inverter. smile.gif
Eu am un WW de 12.000 BTU care consuma 1160W/H pe rece si 1260W/H pe caldura.

Stiam ca un inverter consuma in jur de 600 - 700W/H.
jonelip
nu am stiut.
inseamna ca nu e inverter ce am vazut eu.
oricum ptr moment am renuntat pana ce o sa am mai multe informatii.
rostov
Am auzit aici de diverse probleme cu AC. Eu am luat 3 buc de 12000 de la selgros AUX. Merg toate ireprosabil. Am apelat la o firma din resita (eu sunt din Timisoara) Si au fost foarte prompti. Le-am platit doar transportul. La o singura unitate am cumparat suportii care nu erau pe stoc si eram in graba. Asta in August. Au venit in cam 3 zile de obicei.

Am vazut telecomenzi de AV in oferta audiotehnic. Numarul de tel al lor e 0259406763
valyvis10
Mi-am luat Hyundai 12000 din oferta de la metro,aveau si dynamic mai ieftin, dar la hyundai scria compresor made by hitachi pe cutii si R407 C - inverter.Ambele marci made in ARE adica Egipt.Merge foarte bine si pe cald si pe rece .Totusi are zgomot interior mare si sufla prea tare pe minim, ma asteptam sa fie mai silentios.La servici am un Merit de 12000 este superb ,la inceput l-am privit cu suspiciune datorita faptului ca nu cunosteam marca, dar este electrolux la baza.Are plasticul alb, nu ca hyundai-ul crem si merge super si pe cald si pe rece, este foarte silentios. Singura lipsa a lui este ca la schimbarea brusca a regimului cald/rece se forteaza compresorul de ies aburi afara, la hyundai trecerea se face printr-un regim tranzitoriu chiar daca din telecomanda este schimbat modul cald/rece.
Si in fine, citind toate posturile, cand l-am cumparat de la metro le-am cerut suportii si mi-au spus ca vine firma ce il monteaza cu ei surpriza a fost ca n-au venit cu suportii si m-au trimis la metro sa-i cer.Acolo dupa o "ciocnire verbala" mad.gif la serviciul clienti au recunoscut ca mai aveau 2 seturi de suporti nono.gif (eu am luat penultimul AC), au trecut pe factura am primit suportii si m-au pus sa semnez.
abel tasman
@ diesel

Salutare. Am nevoie de mai multe aparate de aer conditionat de 12000 BTU si deocamdata am primit oferte de la daikin (820 E + TVA, fara montaj, f scump!), 3 ani garantie si de la mitsubishi - aparat de aer conditionat monosplit 12000 BTU/h MSH-GA35VB / MUH-GA35VB la 600 E si montaj + accesorii 100 E, totul + TVA, 2 ani garantie. Am mai cerut la climalux pt tadiran. Ce parere ai (mai ales de mitsubishi, merita atat de scump?)?

Am vazut ca recomanzi ww, dar pe site-ul lor sunt multi dealeri in buc, nu stiu cui sa ii cer o oferta (seriozitate, promtitudine, cost)

Multumesc
diesel
Pentru ww vorbeste cu D-l Toma de la Super Micro TOP (cei care le importa) si intreaba-l pe dansul despre firmele din Bucuresti. Eu nu le stiu care sunt serioase si care nu.
Mitsubishi e foarte scump, la fel si tadiranul. Nu se merita, cred.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.