asa au, exact cum ai facut cu verde; numai ca am senzatia ca la tine au facut asa pentru a pune teava pe toata lungimea ei in patul ala de cable, deoarece aveau o problema majora cind ajungeau in dreptul cosolei pe care sta UE si nu stiau cum sa treaca patul(puteau sa vina cu el daca era pina in capatul ei - putin mai jos fata de cum au montat) si nu mai taxau jumatate de metru de pat de cable
Cu rosu ce ai vrut sa pozezi traseul pe interior si sa iasa pe jos unde e pata gri pe perete? oricum si eu as fi ales traseul ala de coborire- ca beneficiar- , spre coltul peretelui, pe exterior, sa nu am teava multa in casa.
Probabil ca in UI exista posibilitatea montarii tevilor in mai multe directii, ca sa nu iti zica si fabrica "Domne asa trebuie montat, cum zic eu"

si nici sa ii zapacesti pe instalatori cu gramada de combinatii de montaje (ce insemna sa poti racorda tevile in UE si pe partea stinga....)
Acum iar parerea mea de habarnist: nu e cam inghesuita unitatea acolo? ma gindesc ca atunci cind va scoate caldura va functiona un pic in suc propriu pt ca ma gindesc ca aerul nu prea circula bine in zona aia , nu era bine sa fie montata pe exteriorul peretelui de la balcon, in lateral, unde e scurgerea de la streasina?