Iata raspunsul de la Alexa Trading :
From: "alexatr" <alexatr@xnet.ro>
Subject: Re: Instalatori Aparatura AUX
Date: Tue, 4 Jul 2006 14:48:36 +0300
Stimate domn,
Va multumim pentru sesizarea facuta. Am incercat si eu sa contactez firma Celfar pentru a primi o explicatie si nu am reusit.

Din cauza termenelor foarte mari la montaj am fost nevoiti sa contractam noi firme intr-un termen foarte scurt neavand posibilitatea de a verifica seriozitatea acestora. Va ofer posibilitatea sa gasiti Dvs. o firma sau persoana specializata (frigotehnist) care sa va monteze mai repede aparatul, firma noastra suportand c/val. de 100 ron/montaj aparat (valoare inclusa in pretul de cumparare al aparatului), in baza facturii si chitantei emise pe numele societatii noastre - copie dupa buletin in cazul persoanei fizice - si a procesului verbal de instalare completat de la pag.13-14 din manualul de utilizare.
In ce priveste garantia, va acordam in continuare 3 ani la aparat.
Cu stima
Predescu O.
Oricum am sunt eu inca o data la "firma" Celmar si m-au reprogramat pt. maine la 8:00.
Sunt curios daca vor cere si taxa de "urgenta". Ii astept sii trimit la plimbare.
Am gasit o alta firma care o sa-mi instaleze aerul dupa ce vin din concediu.
Ce firma ai gasit cu montaj in 2 zile si in ce conditii, ce garantii, cati banuti...?
Din Bucuresti?
Eu am gasit firma Celfar care a cerut 120 Ron cu programare la 6 zile si nu au venit.
M-au lasat cu ochii in soare si am pierdut o saptamana de pomana.