despre firmele care asigura instalarea
gratuita a aparatelor de aer conditionat cumparate din hypermarketuri...
mi-aduc aminte de o fraza celebra a certificatelor de garantie de la PC-urile comercializate de o firma destul de cunoscuta: "beneficiati de o revizie gratuita si obligatorie"

...doamne fereste sa vi se strice, ca atunci beneficiul se transforma in obligatie care nefiind indeplinita, nu se mai acorda garantia.
asadar... revenind la aerele noastre...
imi cumpar AC-ul vineri seara (direct de la importatorul care le distribuie catre hypermarket) la un pret cu 3 mil mai mic.
sun sambata la un nr de mobil din lista si dau de un nene. ii spun direct ca stiu ca e ocupat, stiu ca e aglomerat, dar vreau sa-mi zica decat pretul de prioritizare si ziua cea mai apropiata cand poa' sa vina.
2.5 mil taxa de urgenta (specificata de la fata locului ca e fara factura) si ma programeaza pt joi seara, dupa program (>18.00).
azi dimineata (la prima ora) ma suna si imi zice ca sunt in cartier si pot sa ma serveasca, asa ca fac calea intoarsa de la servici si le dau la baieti de treaba.
cu totul le-a luat cam 3 ore, au lucrat destul de atent, dar asta datorita faptului ca era patronul cu ei si ii tinea din scurt. daca as fi ramas singur cu ei, cred ca as fi crapat de nervi.
buuuun. eu mi-am permis sa fac asta pt ca l-am luat sub pretul pietei si am nevoie megaurgent datorita unui eveniment care imi va aglomera sufrageria in curand....
...dar cel care se duce in carrefour, sau in cora, sau pe unde s-or mai vinde astea... si da o caruta de bani pe el si e nerabdator sa nu se mai prajeasca in casa ... si suna la astia si il programeaza in august ?!!?
ei, dpdv teoretic ar trebui sa monteze numai "gratuitatile", dar dupa cum vorbea domnul nostru la telefon... avea 2 echipe pe teren, iar intr-o zi de lucru facea cam 4 instalari de echipa, dintre care 3 prioritizate la 2.5 mil, iar una strecurata (cu intarzieri de 1 sapt peste termen) era "din partea casei".