Roma
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43

ulitia

Am nevoie de cateva variante de cazare in Roma ,ma poate ajuta cineva cu o recomandare?Intentionam sa mergem la inceputul lunii octombrie cateva zile sa vizitam acest oras si mi-ar fi de folos sfaturi de la cei care au fost deja.
FireSky
Nu stiu daca preferi hotel..daca nu,noi am stat undeva in apropiere de Colosseum, la centroromano...foarte aproape de metrou,am fost im martie. Rezervarea am facut-o prin ianuarie. Au un mic dejun excelent, iar tipii de la receptie sunt romani, da'am aflat de abia cand am ajuns sa ne cazamsi chiar ne-au fost de ajutor.
Parca am dat 175 Euro /3 nopti. Oricum,daca faci rezervaREA din timp am inteles ca ai pretul mai mic( alte persoane care facusera rezervarea mai tarziu plateau cu vreo 15 Euro/noapte in plus).
Noi am fost f. multumiti,au fost foarte prompti pe mail

ulitia
CITAT (FireSky @ 2nd August 2009, 18:33) *
Nu stiu daca preferi hotel..daca nu,noi am stat undeva in apropiere de Colosseum, la centroromano...foarte aproape de metrou,am fost im martie. Rezervarea am facut-o prin ianuarie. Au un mic dejun excelent, iar tipii de la receptie sunt romani, da'am aflat de abia cand am ajuns sa ne cazamsi chiar ne-au fost de ajutor.
Parca am dat 175 Euro /3 nopti. Oricum,daca faci rezervaREA din timp am inteles ca ai pretul mai mic( alte persoane care facusera rezervarea mai tarziu plateau cu vreo 15 Euro/noapte in plus).
Noi am fost f. multumiti,au fost foarte prompti pe mail

Imi poti da contactul te rog,ma intereseaza...noi suntem 2 adulti+1 copil de 11 ani,si as dori conditii decente si sigure,evident.Multumesc pentru raspuns!

Am gasit...multumesc,insa pretul pentru octombrie este 140 eur/noapte,mi se pare mult pentru ce ofera.Sa ma exprim altfell,caci de cautat pe net,am cautat,insa nu am gasit decat cazari peste 120 eur;gasesc la roma cazare in jur de 100 eur/noapte?
carmen_elena
CITAT (ulitia @ 2nd August 2009, 23:00) *
Imi poti da contactul te rog,ma intereseaza...noi suntem 2 adulti+1 copil de 11 ani,si as dori conditii decente si sigure,evident.Multumesc pentru raspuns!

Am gasit...multumesc,insa pretul pentru octombrie este 140 eur/noapte,mi se pare mult pentru ce ofera.Sa ma exprim altfell,caci de cautat pe net,am cautat,insa nu am gasit decat cazari peste 120 eur;gasesc la roma cazare in jur de 100 eur/noapte?

incearca si aici- www.deliabb.com
ulitia
Multumesc...am cautat,se pare ca nu gasesc nimic sub 140 eur in octombrie,care pare a fi high season pentru Roma.
royal123
CITAT (utopium @ 28th April 2009, 04:10) *
Trenul (mai degraba un fel de metrou usor) care merge din Napoli (din gara principala) spre Sorrento opreste si in Pompei si nu e scump deloc (nu mai stiu exact pretul). Spre Capri cred ca e mai ieftin sa mergi din Sorrento sau Positano (e mai aproape). Si eu recomand coasta Amalfi, Positano e super, preferabil de mers din Sorrento cu autobuzul (peisaje superbe). Pompei nu am vizitat ca nu am mai avut timp, dar trenul a oprit si acolo. Eu mi-am propus sa revin cat de repede pentru a vizita si restul obiectivelor din zona, adica Pompei, Napoli, Ravello, etc. Personal cred ca e printre cele mai frumoase zone din Italia (combinatia de munte/mare/insule/obiective istorice)

La sfarsitul lui septembrie mergem si noi la Roma si am face o vizita la Napoli. As fi curioasa cat dureaza drumul Roma-Napoli? Si de la Napoli la Capri cum as putea sa ajung?Ajunge o zi pentru Napoli si Capri? Dar pentru Napoli si Pompei?
flc
CITAT (royal123 @ 10th August 2009, 11:27) *
La sfarsitul lui septembrie mergem si noi la Roma si am face o vizita la Napoli. As fi curioasa cat dureaza drumul Roma-Napoli? Si de la Napoli la Capri cum as putea sa ajung?Ajunge o zi pentru Napoli si Capri? Dar pentru Napoli si Pompei?

o zi imi pare prea putin pt pompei si napoli, dar doua cred ca e ok
stii de zborul direct la napoli din bucuresti a lui wizzair?
sau nu te ajuta ?

atomistul
Salutare

M-am uitat prin ce s-a postat dar n-am inteles o chestie:
Roma Pass acopera doar doua intrari si 3 zile de transport?
Plec impreuna cu familia pentru 7 zile de pe 16 august si nu stiu daca merita sa iau Pass-ul.
Plecarea este cu agentie, cu avion.
FireSky
CITAT (atomistul @ 14th August 2009, 12:20) *
Salutare

M-am uitat prin ce s-a postat dar n-am inteles o chestie:
Roma Pass acopera doar doua intrari si 3 zile de transport?
Plec impreuna cu familia pentru 7 zile de pe 16 august si nu stiu daca merita sa iau Pass-ul.
Plecarea este cu agentie, cu avion.

Da,3 zile de transport si 2 obiective turistice( de preferat sa le alegi pe cele mai scumpe,gen Colloseum- eviti si coada). In afara de asta, mai sunt si reduceri la diverse alte obiective.

Vezi ca Roma pass are si un site destul de bine pus la punct din care poti afla tot ce ai vrea sa stii
atomistul

Mersi de raspuns si mai am o intrebare: cum se rezerva locuri la Borghese ca am intrat pe ticketing si pare doar de cumparare
carmen_elena
CITAT (atomistul @ 14th August 2009, 22:17) *
Mersi de raspuns si mai am o intrebare: cum se rezerva locuri la Borghese ca am intrat pe ticketing si pare doar de cumparare

pai, e rezervare si cumparare in acelasi timp.
tempplier
Ce suveniruri se gasesc prin Roma si la ce preturi ( ma intereseaza in mod special casti de gladiator ) ?
anonima1
Am incheiat cu vacanta de vara si ma gandesc deja la o destinatie pt revelion.Ce parere aveti de Roma pt petrecerea dintre ani?Cat timp avem nevoie sa vizitam Roma si Vaticanul,tinand cont ca suntem f activi?
vata_pa_batz
CITAT (anonima1 @ 15th August 2009, 11:09) *
Am incheiat cu vacanta de vara si ma gandesc deja la o destinatie pt revelion.Ce parere aveti de Roma pt petrecerea dintre ani?Cat timp avem nevoie sa vizitam Roma si Vaticanul,tinand cont ca suntem f activi?

In locul tau as petrece rebeliunea cu prietenii...daca vrei distractie in loc de priviri in gol sau pe pereti. Pentru Roma ajung 7zile ca sa vezi chiar unele obiective si de doua ori. Treaba asta presupune insa alergatura de dimineata pina seara tirziu.
icx
Va vad pe toti vorbind in zile, dar am ocazia sa stau cateva ore in Roma. (cred ca 4-5) Fiind cu bagajul dupa mine, nu cred ca-mi va fi prea comod sa intru undeva. Merita sa vad macar 1 obiectiv turistic sau mai bine stau si astept autocarul?

Ma gandeam la Coloseum sau Vatican. Care ar fi mai accesibil de la aeroport (Fiumicino)? Coloseumul il voi vedea doar de afara, am timp sa ajung si la Vatican?
vata_pa_batz
CITAT (icx @ 18th August 2009, 15:53) *
Va vad pe toti vorbind in zile, dar am ocazia sa stau cateva ore in Roma. (cred ca 4-5) Fiind cu bagajul dupa mine, nu cred ca-mi va fi prea comod sa intru undeva. Merita sa vad macar 1 obiectiv turistic sau mai bine stau si astept autocarul?

Ma gandeam la Coloseum sau Vatican. Care ar fi mai accesibil de la aeroport (Fiumicino)? Coloseumul il voi vedea doar de afara, am timp sa ajung si la Vatican?

De la Fiumicino faci cam 40min pina la gara Termini. Mai pune si peronul din Termini lung cit China, plus timpii de asteptare la tren si gata cele 4h
christinne
icx, eu am fost saptamana trecuta in Roma, in drum spre aeroport si am avut ca si tine numai 4-5 ore la dispozitie. planuisem sa stam jumatate de vacanta in Napoli, coasta amalfi, ischia si capri si jumatate in roma, dar pana la urma m-am indragostit de partea sudica si am anulat rezervarea la roma, urmand sa o vizitez in ultima zi (zborul era buc-roma-buc). in scurtul timp am avut timp sa vedem colosseumul (numai din afara), piazza venezia, columna lui traian, fontana di trevi, piata spagna si piata del popolo. Bagajele le poti lasa la gara, taxa este de 4 euro pt primele 5 ore, iar apoi 0.60 euro /ora
marilena_dr
CITAT (christinne @ 24th August 2009, 14:31) *
icx, eu am fost saptamana trecuta in Roma, in drum spre aeroport si am avut ca si tine numai 4-5 ore la dispozitie. planuisem sa stam jumatate de vacanta in Napoli, coasta amalfi, ischia si capri si jumatate in roma, dar pana la urma m-am indragostit de partea sudica si am anulat rezervarea la roma,

Cateva amanunte despre Napoli, s-ar putea? Eventual la "Totul despre Italia" smile.gif Plecam si noi peste cateva zile si orice informatie ar fi de folos.
livia_dobre
Buna dimineata
Din motive personale, nu mai putem calatori la Roma saptamana viitoare, drept pentru care as dori sa vand biletele de avion de la intoarcere, Roma -Bucuresti, cu Blue Air, 07.09.2009, pret 160 de euro ambele bilete. Mail: livia_sampetru@yahoo.com
Daca am postat gresit, rog moderatorii sa mute subiectul si sa imi spuna unde a fost mutat pentru a il putea urmari.
Multumesc frumos!
angelique19

M-am intors de curand de la Roma unde, trebuie sa recunosc, m-am simtit ca acasa. Sfaturile gasite pe acest forum mi-au fost de un real folos, fapt pentru care multumesc tuturor.
Cazarea: am inchiriat un apartament de 4* de pe www.rentalinrome.com , 5 persoane = 600 euro pentru 7 nopti.
Cumparaturi: am avut mai multe supermarket-uri in zona: (Ellite, Todis): cumparaturi 5 persoane /o saptamana: aprox.120 euro (mincam acasa doar dimineata si uneori seara).
Avion dus-intors Wizzair (90 EUR/pers dus-intors, bilete luate din iunie).
Transport :
1. Autobuz COTRAL: de la Aeroportul Ciampino la statia de metrou Ananigna – LINEA A. De acolo se ia metroul catre orice directie in Roma. Exista doua linii: LINEA A si LINEA B, acestea intersectandu-se in TERMINI.
2. LA intoarcere am folosim un autobuz din aceeasi statie cu autobuzul Terravision (statia e undeva in lateral fata de gara Termini), dar care a costat 4 EUR/pers.
Biletele pentru transportul in comun se iau de la automatele pe care le intilnesti in fiecare statie:
• B.I.T. € 1.00. - valabil pt. O calatorie de metrou sau 75 minute cu orice autobuz.
• B.I.G. € 4.00. - bilet pentru o zi valabil pe metrou, autobuze, trenul urban spre Lido, dar nu si trenul spre aeroportul Fiumicino sau trenul spre Tivoli.
• B.T.I. €11.00. – bilet valabil 3 zile (include aceleasi mijloace de transport ca si B.I.G.)
• C.I.S. €16.00. - valabil timp de o saptamana de la data indicata pentru un numar nelimitat de calatorii (nu include si trenul spre aeroportul Fiumicino sau trenul spre Tivoli).
Noi am luat CIS (poate ca eram mai castigati cu Roma Pass dar tinand cont ca pentru copil am avut cam peste tot reducere spun ca am iesit OK).
Transport catre VATICAN: de la Termini se ia autobuzul 40 pana la Vatican si Castelul Sant' Angelo.
obiective turistice vizitate:
• Colosseumul, Palatinul si Forul Roman
• Arcul lui Constantin,
• Forurile Imperiale (Caesar, Augustus, Nerva, Traian cu columna),
• Capitoliul
• Columna lui Marcus Aurelius,
• Pantheonul
• Templul lui Hadrian,
• Termele lui Caracalla,
• Termele lui Diocletian,
• Teatrul lui Marcellus,
• Mausoleul lui Augustus,
• Ara Pacis Augustae,
• Circo Massimo
• Muzeul arheologic
• Muzeul figurilor de ceara (7 euro/pers si in 15 min am termint tot ce era de vazut – nu merita)
• Villa Borghese
• Vaticanul
• Basilica San Pietro
• Castelul Sant' Angelo (10 euro/pers, tinerii sub 18 ani din tarile membre UE = gratis)
• Piete si fantani:
- Piazza del Popolo
- Piazza di Spagna cu Fontana della Barcaccia
- Piazza di Trevi cu Fontana di Trevi,
- Piazza della Minerva
- Piazza Barberini,
- Piazza della Republica,
- Piazza Navona (am fost si la TIME ELEVATOR , un cinema 5D recomandat de cineva de pe forum si am vazut filmul „ROMA, intalnirea cu trecutul” si apoi filmul “Aparitia dinozaurilor”. Straduta asta unde se afla Time Elevator se desprinde din Via del Corso si se numeste Via dei Sisti Apostoli ( e mai aproape de Piata Venetia)
• Ostia Antica
• Plaja Lido di Ostia (Pentru plaja se ia Metroul B de la statia Termini, se coboara la statia Piramide si prin Pasajul Ostiense se trece pe un alt peron de unde se ia un trenul urban Roma-Lido pana la Lido Centro. Cardul CIS a fost valabil si pentru tren).
• Biserici
- Santa Maria Maggiore
- Santa Maria del Popolo,
- Santa Maria sopra
- San Paolo fuori le Mura
- Basilica San Sebastian,
- Trinita dei Monti - din Piazza di Spagna
- Santa Maria in Cosmedin (cu Bocca della Verita)
- Santa Maria degli Angeli e dei Martiri
- San Giovanni in Laterano (cu Scala Santa)
Ne-am mai invartit pe la niste biserici dar, spre rusinea mea, nu le mai tin minte numele...

blue_c
pe 8 septembrie plecam la roma pt 5 zile.
o zi as vrea sa o pastrez pt napoli.
cum ajung aici, ce obiective sunt si daca o zi e suficienta pt el?
multumesc!
mihai261979
[quote name='angelique19' date='28th August 2009, 15:46' post='6976664']
M-am intors de curand de la Roma unde, trebuie sa recunosc, m-am simtit ca acasa. Sfaturile gasite pe acest forum mi-au fost de un real folos, fapt pentru care multumesc tuturor.

ceva preturi actuale ne poti spune si nou?
multumesc.
carmen_elena
CITAT (angelique19 @ 28th August 2009, 15:46) *
Cazarea: am inchiriat un apartament de 4* de pe www.rentalinrome.com , 5 persoane = 600 euro pentru 7 nopti.
Cumparaturi: am avut mai multe supermarket-uri in zona: (Ellite, Todis): cumparaturi 5 persoane /o saptamana: aprox.120 euro (mincam acasa doar dimineata si uneori seara).
Avion dus-intors Wizzair (90 EUR/pers dus-intors, bilete luate din iunie).
Transport :
1. Autobuz COTRAL: de la Aeroportul Ciampino la statia de metrou Ananigna – LINEA A. De acolo se ia metroul catre orice directie in Roma. Exista doua linii: LINEA A si LINEA B, acestea intersectandu-se in TERMINI.
2. LA intoarcere am folosim un autobuz din aceeasi statie cu autobuzul Terravision (statia e undeva in lateral fata de gara Termini), dar care a costat 4 EUR/pers.
Biletele pentru transportul in comun se iau de la automatele pe care le intilnesti in fiecare statie:
• B.I.T. € 1.00. - valabil pt. O calatorie de metrou sau 75 minute cu orice autobuz.
• B.I.G. € 4.00. - bilet pentru o zi valabil pe metrou, autobuze, trenul urban spre Lido, dar nu si trenul spre aeroportul Fiumicino sau trenul spre Tivoli.
• B.T.I. €11.00. – bilet valabil 3 zile (include aceleasi mijloace de transport ca si B.I.G.)
• C.I.S. €16.00. - valabil timp de o saptamana de la data indicata pentru un numar nelimitat de calatorii (nu include si trenul spre aeroportul Fiumicino sau trenul spre Tivoli).
Noi am luat CIS (poate ca eram mai castigati cu Roma Pass dar tinand cont ca pentru copil am avut cam peste tot reducere spun ca am iesit OK).
Transport catre VATICAN: de la Termini se ia autobuzul 40 pana la Vatican si Castelul Sant' Angelo.
obiective turistice vizitate:
• Colosseumul, Palatinul si Forul Roman
• Arcul lui Constantin,
• Forurile Imperiale (Caesar, Augustus, Nerva, Traian cu columna),
• Capitoliul
• Columna lui Marcus Aurelius,
• Pantheonul
• Templul lui Hadrian,
• Termele lui Caracalla,
• Termele lui Diocletian,
• Teatrul lui Marcellus,
• Mausoleul lui Augustus,
• Ara Pacis Augustae,
• Circo Massimo
• Muzeul arheologic
• Muzeul figurilor de ceara (7 euro/pers si in 15 min am termint tot ce era de vazut – nu merita)
• Villa Borghese
• Vaticanul
• Basilica San Pietro
• Castelul Sant' Angelo (10 euro/pers, tinerii sub 18 ani din tarile membre UE = gratis)
• Piete si fantani:
- Piazza del Popolo
- Piazza di Spagna cu Fontana della Barcaccia
- Piazza di Trevi cu Fontana di Trevi,
- Piazza della Minerva
- Piazza Barberini,
- Piazza della Republica,
- Piazza Navona (am fost si la TIME ELEVATOR , un cinema 5D recomandat de cineva de pe forum si am vazut filmul „ROMA, intalnirea cu trecutul” si apoi filmul “Aparitia dinozaurilor”. Straduta asta unde se afla Time Elevator se desprinde din Via del Corso si se numeste Via dei Sisti Apostoli ( e mai aproape de Piata Venetia)
• Ostia Antica
• Plaja Lido di Ostia (Pentru plaja se ia Metroul B de la statia Termini, se coboara la statia Piramide si prin Pasajul Ostiense se trece pe un alt peron de unde se ia un trenul urban Roma-Lido pana la Lido Centro. Cardul CIS a fost valabil si pentru tren).
• Biserici
- Santa Maria Maggiore
- Santa Maria del Popolo,
- Santa Maria sopra
- San Paolo fuori le Mura
- Basilica San Sebastian,
- Trinita dei Monti - din Piazza di Spagna
- Santa Maria in Cosmedin (cu Bocca della Verita)
- Santa Maria degli Angeli e dei Martiri
- San Giovanni in Laterano (cu Scala Santa)
Ne-am mai invartit pe la niste biserici dar, spre rusinea mea, nu le mai tin minte numele...

din tot ceea ce ai povestit, cu ceva exceptii, mi-am revazut vacanta la roma- oras minunat si linistit, in care te integrezi aproape imediat si care te cuprinde si surprinde in ritmul unui loc atat de incarcat de istorie si evenimente.
caci oricat de mult am citi si documenta, tot ramai impresionat de ceea ce vezi.
am stat 7 zile la roma- o zi venetia si alta la tivoli, vila d'este- si a fost minunat.
vila d'este e ceva absolut fermecator- eu as trece acest loc ca un must do, chiar si daca sejurul la roma e limitat...
bineinteles ca nu am avut timp sa vad tot ceea ce mi-am propus, cu toate ca mi-am promis sa respect programul facut de acasa(cu ajutorul ghidurilor si al vostru), dar nu-mi pare rau.
caci ceea ce am vazut, am vazut si simtit, chiar si atunci cand credeam ca merg pe foc si ace.
caldura insuportabila si doua zile de cod rosu nu m-au deranjat foarte tare, atata timp cat mereu nimeream intr-o piata, cu vreo fantana cu apa rece si cu o trattoria in preajma, unde scoteam harta si stabileam traseul urmator, dar pe care nu eram in stare sa il duc pana la capat.
oamenii sunt amabili, politicosi, prietenosi si atat de... latini in fond; nu am vazut persoane incruntate, stresate, nervoase, irascibile, prea ocupate si preocupate sau plictisite, scarbite de viata, de lume, de criza, de fotbal, de politica, de clima;
acel aer,aceea particularitate,unicitate,simplitate, de "la dolce far niente" il/o simti chiar si cand dormi, si, mai curand decat iti dai seama, realizezi ca te-ai adaptat si ai fost adoptat de oras si de locuitorii lui.
am fost pentru prima data la roma si nu am avut nicio ezitare, frica sau temere vis a vis de comportamentul italienilor; am vorbit numai in romana(doar ocazional in engleza) caci mi-am dat seama ca inteleg la fel de bine romana, dupa cum si noi intelegem italiana, chiar daca ne e mai greu sa ne exprimam... cool.gif
ce as putea sa spun in plus, ceva ce nu s-a scris pana acum si care v-ar putea fi de folos?
nu pierdeti vizita la gradinile vaticanului- acolo e o alta lume- sau cel putin, eu asa am simtit.
si pentru confortul vostru in general, si al picioarelor, in special- incaltari cu talpa ceva mai groasa, caci majoritatea strazilor sunt pietruite.
bucurati-va de roma si de ceea ce va ofera acest oras-monument; ganditi-va la ceea ce veti vedea si o sa va simtiti privilegiat.
si daca e adevarat ce se spune- ca te intorci la roma dupa ce ai aruncat o moneda in fontana di trevi- atunci abia astept sa ne intalnim pe acolo, pe undeva...
utopium
CITAT (icx @ 18th August 2009, 16:53) *

Daca autocarul il iei din Roma si ai 4 ore la dispozitie, atunci eu zic ca merita sa vizitezi ceva. Vaticanul (biserica/piata) mie mi-au placut foarte mult, dar cred ca e mai simplu sa ajungi rapid la Colosseum. Iei metroul direct pana la Colosseum si in jurul lui vei gasi diverse obiective (forumul roman, piata Venetia/columna lui Traian, Campidoglio, Pantheon, Piata Navona). In 4 ore ai timp sa le vezi pe toate pentru ca sunt apropiate, insa evident doar pe exterior (la Pantheon poti intra si in interior ca e rapid de vazut si e gratuit).

Daca trebuie sa pleci cu autocarul tot din Fiumicino, atunci e mai complicat ... e la vreo 30-35 km de oras si nu stiu daca ai timp sa mergi pana in Roma si sa vii si inapoi (teoretic ai timp, dar esti cam la limita).

CITAT (anonima1 @ 15th August 2009, 12:09) *

Eu zic ca daca sunteti activi puteti vizita obiectivele importante in 2-3 zile. Eu am stat 2 zile jumate la Roma (3 nopti), din care jumate de zi am fost si la mare (Lido di Ostia) si am vazut obiectivele majore, unele de mai multe ori: Vatican (vizitat muzeu, urcat in turnul bisericii), Colosseum/Forum Roman/Palatin (vizitate si pe interior), Piata Navona, Piata del Popolo, Piata Spania, Piata Venetia, Pantheon, Campidoglio, fantana Trevi, monumentul Vittorio Emanuel (ceva muzeu neinteresant), gradinile Borghese (fara muzeu), castelul/podul Sant'angelo (exterior), cartierul Trastevere (restaurante ieftine si bune si atmosfera frumoasa), diverse biserici a caror nume nu le mai stiu (dar care aveau lucrari de Michelangelo, Carravagio, Rafael, etc). Evident ca asta insemna ca plecam dimineata pe la 9:30 si ma intorceam seara la ora 24:00 (eventual cu o pauza mica de odihna la pranz). E drept, prin magazine nu prea am intrat (maxim 1-2 ore in tot sejurul), iar unele mese au fost rapide, adica fast-food.
Oricum, banuiesc ca e frumos de revelion ... insa tine cont ca poate unele muzee/obiective vor fi inchise.
angelique19
scuze ca nu am dat nici un raspuns, dar am cam fost plecata....
Preturile pe la obiectivele turistice vizitate (fara Roma Pass) au fost cam astea:
• Colosseumul, Palatinul si Forul Roman = 12 eur/pers
• Muzeul arheologic = 7 eur/pers
• Villa Borghese = 12 eur/pers
• Muzeul Capitoline = 8 eur/pers
• Vaticanul = Muzeele Vatican - 14 eur/pers
Mormintele papilor – 8 eur/pers
Domul (cupola) – 5 eur/pers,
• Muzeul Capitoline = 8 eur/pers
• Termele lui Caracalla = 8 eur/pers
• La Plaja Lido di Ostia - daca poate fi considerata obiectiv turistic!!! (Pentru plaja se ia Metroul B de la statia Termini, se coboara la statia Piramide si prin Pasajul Ostiense se trece pe un alt peron de unde se ia un trenul urban Roma-Lido pana la Lido Centro. Cardul CIS a fost valabil si pentru tren).
Am inchiriat: sezlong - 7 eur/buc
Umbrela - 7 eur/buc
• Zoo = 12 eur/pers (depinde ce doresti sa vezi)
In rest... peste tot sunt obiective care pot fi vazute gratis (Monumentul Altare de la Patria - Vittorio Emanuele II, Columna lui Traian, Mercati Traiani, Forumul Roman, Biserica Santa Maria in Cosmedin cu Boca de la Verita, Templul Vestei, Arcul lui Constantin, columne, arcuri de triumf, biserici, piete si fantani = gratis.

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.