Am fost noi duminica. Este foarte frumoasa gradina zoologica (cel putin in comparatie cu cea din Bucuresti, care e...

)
Cu cat ajungi mai dimineata, cu atat mai mica va fi coada la bilete
Aici ai site-ul:
http://www.bioparco.it/forma//utilita/utilita_ID28.php , cu orarul gradinii, preturi, precum si posibilitatea de a cumpara biletele online. Noi din pacate nu am stiut de aceasta optiune - am gasit adresa online abia pe pliantul din parc - asa ca am stat vreo 45 de minute la coada
Dar nu e mare tragedie, mai ales daca iti iei o inghetata de la chioscurile de la intrare

Sa vizitezi neaparat si reptilariul - sunt specii foarte frumoase, pe care nu ai ocazia sa le vezi in fiecare zi (pentru asta se ia bilet separat, care costa 2,5 euro pt adulti, daca ai luat bilet pt zoo).
Spune-mi daca mai ai nevoie de alte detalii.
Ne-am intors ieri de la Roma si inainte sa scriu "raportul complet", as vrea sa iti spun ca terorizarile prietenilor tai sunt absolut exagerate. Noi (eu impreuna cu sotul iubit) am stat 4 zile si nu am avut nici cea mai mica problema. Am vorbit in limba romana si nici macar nu s-a uitat nimeni suspect la noi.
Asa ca mergeti linistiti, planificati-va bine toata calatoria, unde puteti - faceti rezervari de bilete online si luati-va incaltaminte cat mai comoda