Roma
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

castoras

QUOTE(mirwoona @ Mar 7 2007, 20:33) *
daca tot nu gasesti si nu gasesti ceva convenabil la pret, poti sa stai in camping, la casute, dar ceva mai departe de centru, insa cu acces la statia de metrou. e si asta o posibilitate, mai ales ca-n perioada pastelui o sa creasca pretul la cazari pe la hoteluri biggrin.gif

din pacate nici macar la camping nu mai sunt casutze disponibile, decat din acelea fara toaleta proprie, la comun cu mai multe pers si nu doresc asa ceva

mi s-a oferit la o agentie H FLAMINIUS si AURORA GARDENS de 3 stele in jur de 100euro camera in perioada asta. ati stat cumva la ele? cum sunt? recomandari? biggrin.gif
azxa
QUOTE(castoras @ Mar 8 2007, 22:31) *
din pacate nici macar la camping nu mai sunt casutze disponibile, decat din acelea fara toaleta proprie, la comun cu mai multe pers si nu doresc asa ceva

mi s-a oferit la o agentie H FLAMINIUS si AURORA GARDENS de 3 stele in jur de 100euro camera in perioada asta. ati stat cumva la ele? cum sunt? recomandari? biggrin.gif

imi pare rau sa aud ca cei de la happycamping nu mai au locuri
mai incearca aici
www.hostelclub.com

salerosa

Flaminius e foarte departe, e dincolo de linia de centură și arată cam nasol... Aurora Garden e mai bună, dar e și ea destul de departe (8 km de centru) și mai mergi nițel pînă la stația de metrou.

E o perioadă foarte aglomerată în Roma, cică sînt nu știu ce tîrguri și evenimente. Mai bine te orientezi la altă perioadă, dacă poți. Chiar dacă schimbi data la biletele de avion și plătești o penalizare, tot ieși mai ieftin decît să dai sume mari pe cazare proastă, la mama naibii.
cristin2106
Salutare tuturor,
Am fost la Roma si Venetia 10-17 febr. cu Sky Europe
Transportul a fost super OK pt. 100E / 2 pers.
10-14 febr - Am stat la Hotel Center 2* - zona Termini, pana la Coloseum pe jos 15-20 min. si-a meritat banii mai bine decat Center 1 -3*(cred - exista si Center 2 si 3). Recomand Hotel de 2* sau 4*, 5* nu merita diferenta de pret. Micul dejun la 2* mai bogat decat la 3*. Mic dejun: suc fructe, lapte, cafea, cereale, briose, branza topita, gem, miere - cat puteai manca
Am vazut foarte multe, inclusiv Ostia Antica (nu ratati - merita). De fapt scopul asta a si fost sa vizitam. Ce am vazut - Vatican, Coloseum, Palatin, Panteon, Muzeele Capitoline, Forumul roman, P-ta Navona, P-ta di Spania, P-ta Venezia, P-ta del Popolo, Santa Maria Sopra Minerva, Santa Maria Magiore, San Giovani in Laterano, Termele lui Caracala, Boca dela Verita, etc., etc.

Luati Roma Pass - 20 euro si aveti transport 3 zile pe orice mijloc de transport + 2 intrari libere la muzeele specificate. Noi am intrat la Coloseum + Palatin (am evitat coada), Muzeele Capitoline, Termele lui Caracala - in aceasta ordine - si nu stiu daca am mai fi reusit sa mai intram pe undeva.

14-16 febr. Venetia cu RyanAir - 100E/ 2 pers. (18E - 2 bagaje + 10E pt. ca am platit pe internet cu card). Cazare Hotel President 4* in Mestre - a MERITAT f. bine - un mic dejun f.bun si mult (fructe proaspete, compot, lapte, ceai, cafea, cereale, mezeluri, oua, produse patiserie, branza, cascaval, etc.)

17 febr. Roma - H. Kris 3* - frumos hotel mic dejun sarac (1 pahar cu suc +1 cafea + 2 feliute de paine + 1 cutiuta gem - si atat)

Buget: 600E /2pers. de cheltuiala - Ne-am intors cu 2E, au ajuns la limita.

Am incercat sa fiu foarte telegrafic.

Calatorie placuta celor care urmeaza sa plece! MERITA!!!
balicab
Salut, ma gandeam sa plec si eu + nevasta + 2 kinderi (7 si 1.5 ani) in aprilie, dupa paste. Am gasit cazare in buget la hotel Grand Ritz. A stat cineva pe acolo? Cum sunt camerele, cum e micul dejun? Merci anticipat.
caramell

Din nefericire am stat acum 3 ani la Hotel Flaminius. Imi trebuia sa gasesc repede un hotel la un pret acceptabil pt ca plecam in 2 zile si nu am verificat nimic despre el. Nu iti pot spune absolut nimic de lauda despre acest hotel. E departe de centru, micul dejun e tare saracacios. Hotelul are mobilier vechi, cand am vrut sa imi agat paltonul pe umeras, s-au daramat toate prin dulapul ala. Baile sunt vechi, si urate, ma dureau mainile apasnad pe butonul ala de la toaleta ca sa curga apa. Feonul nu functiona deloc. Zona e foarte urata. Si nu pot deloc sa inteleg cum a obtinut hotelul acela 3 stele. Abia daca ar merita 2. Cameristele sunt romance, si tot ele sunt si bucatarese, femei de serviciu, etc.

Singurele puncte pozitive, daca vrei: se face zilnic curat in camera, lenjeria e curata si nu iti umbla nimeni prin lucruri. Ai statia de tren aproape, cam la 5 min de mers pe jos de la hotel. Atat. Nu as recomanda nimanui sa calce pe acolo.
linasobolina
biggrin.gif Gata! ne-am intors!
A fost super, am stat la maicute, in lanuvio, mai greu cu naveta, dar a meritat!
Am vizitat si simtit Roma, am vorbit foarte mult cu ramanii nostri de acolo.Ne-am rasfatat cu privelisti dar si cu pasta si pizza, de sa nu mai aud de ele...
Este drept ca nu am iesit sub25 eur/masa, dar asta e.
Inghetata.... coolspeak.gif
Ce am facut mai deosebit a fost Napoli!!!!!
Insula Capri...
Am stat 2 zile, am mers cu trenul de la Roma, rapid, ca altfel pierzi 3 ore.
Dus intors 30 eur/pers
Apoi ne-am cazat la o lesinatura de hotel, dar 60 eur, asta e, doar am dormit acolo cateva ore.
Seara in Napoli, supre, toata lumea pe corso, magazinele deschise, saldi la greu.
Inainte facusem un tur de oras cu redcar.
A doa zi dis de dimineata, vapor si Capri. 25 eur/pers, o ora, din Napoli.
Se vede Vezuviu..
In Capri este bine sa va interesatai din port cand este vasul pentru turul de insula si Grota Azuuro
Apoi, autobuzul si hop, sus in piata centrala.Merita cu varf si indesat.Toate masinule sunt mici, ingusdte si electruce
Sensul giratoriu este cat o farfurie.
Am coborat inpoi in port pe scarile lor cele faimoase si de acolo, vaporas pentru tur de insula-12 eur.intrarea in grota este in functie de vreme, mare agitata sau nu si nivel al apei. Daca sunteti norocosi veti vedea cea mai frumoasa priveliste, parca s-a topit cerul si a ajuns pe fundul apei.Intrarea in grota 9 eur.
Pe noi 2 ne-a costat cu tren cazare, vaporase, masa si saldi 250 eur. Mi-a parut rau ca nu am stat inca o zi pentru Pompei, dar am fost prost organizate.
Napoli , sa nu va speriati este orasul extremelor.
Cand am ajuns in gara, nu am vazut asa mizerie de cand sunt si o imputiciune greu de crezut, dar daca iei masina si ajungi in centru, in zona turistice se schimba treaba.
Sa nu mai vorbim ca am lasat acasa inele, cercei si lantisoare.Se fura ziua in amiaza mare, asa ca mare atentie, la totul!

Cum se pun poze??

crss2099
QUOTE(cristin2106 @ Mar 9 2007, 16:50) *
Salutare tuturor,
Am fost la Roma si Venetia 10-17 febr. cu Sky Europe
Transportul a fost super OK pt. 100E / 2 pers.
10-14 febr - Am stat la Hotel Center 2* - zona Termini, pana la Coloseum pe jos 15-20 min. si-a meritat banii mai bine decat Center 1 -3*(cred - exista si Center 2 si 3). Recomand Hotel de 2* sau 4*, 5* nu merita diferenta de pret. Micul dejun la 2* mai bogat decat la 3*. Mic dejun: suc fructe, lapte, cafea, cereale, briose, branza topita, gem, miere - cat puteai manca
Am vazut foarte multe, inclusiv Ostia Antica (nu ratati - merita). De fapt scopul asta a si fost sa vizitam. Ce am vazut - Vatican, Coloseum, Palatin, Panteon, Muzeele Capitoline, Forumul roman, P-ta Navona, P-ta di Spania, P-ta Venezia, P-ta del Popolo, Santa Maria Sopra Minerva, Santa Maria Magiore, San Giovani in Laterano, Termele lui Caracala, Boca dela Verita, etc., etc.

Luati Roma Pass - 20 euro si aveti transport 3 zile pe orice mijloc de transport + 2 intrari libere la muzeele specificate. Noi am intrat la Coloseum + Palatin (am evitat coada), Muzeele Capitoline, Termele lui Caracala - in aceasta ordine - si nu stiu daca am mai fi reusit sa mai intram pe undeva.

14-16 febr. Venetia cu RyanAir - 100E/ 2 pers. (18E - 2 bagaje + 10E pt. ca am platit pe internet cu card). Cazare Hotel President 4* in Mestre - a MERITAT f. bine - un mic dejun f.bun si mult (fructe proaspete, compot, lapte, ceai, cafea, cereale, mezeluri, oua, produse patiserie, branza, cascaval, etc.)

17 febr. Roma - H. Kris 3* - frumos hotel mic dejun sarac (1 pahar cu suc +1 cafea + 2 feliute de paine + 1 cutiuta gem - si atat)

Buget: 600E /2pers. de cheltuiala - Ne-am intors cu 2E, au ajuns la limita.

Am incercat sa fiu foarte telegrafic.

Calatorie placuta celor care urmeaza sa plece! MERITA!!!

eu merg in mai 8 nopti 2 persoane la Roma; la Central 2 cost 120 euro pe noapte; mi se pare enorm de scump!
Cu Roma pass ai oricare 2 intari gratuite? si la celelalte ai ceva reduceri? merita?
wild_CHILD
pt. crss2099: da, sunt oricare primele doua intrari gratuite, iar la urmatoarele ai niste reduceri, dar nu exact cat. in banii astia ai si tansportul gratuit in alea 3 zile pe toate mijloacele. intra pe romapass.it, si vezi acolo si care sunt obiectivele incluse.
cristin2106

QUOTE(crss2099 @ Mar 11 2007, 15:35) *
eu merg in mai 8 nopti 2 persoane la Roma; la Central 2 cost 120 euro pe noapte; mi se pare enorm de scump!
Cu Roma pass ai oricare 2 intari gratuite? si la celelalte ai ceva reduceri? merita?

Central 2 este de 3* (cred). Am platit aprox. 250E / 4 nopti / 2 pers la Central (2*) - perioada 10-14 februarie. Depinde si cine iti face cazarea (pentru recomandari: cristin21ro@yahoo.com)
Diferenta dintre cel de 2* si cel de 3* este: mobilier mai nou, camera mai frumoasa. In schimb la cel de 2* am avut micul dejun mai bogat. In rest la fel - curat, apa calda, lenjerie alb imaculat. Noi am mers sa vizitam si deci nu ne-am dorit sa platim f. mult pe hotel. Zona in care este amplasat este f.buna, chiar daca este aproape de calea ferata (n-am auzit nici un tren) aproape si de gara Termini (pe jos aprox. 15 min.) unde se poate si manca. Sunt si cateva restaurante pe langa hotel (aprox. 10E portia de paste, la unul din restaurante bucatar roman).

Vis-a-vis de Roma pass - merita. Ai transport pe 3 zile pe orice mijloc de transport.
Am intrat prima data la Coloseum fara sa mai stam la coada (intrare separata pt. Roma pass), apoi la Palatin si la Muzeele Capitoline, apoi am incercat si la termele lui Caracala si am intrat si aici fara bani. N-am mai incercat in alta parte. La Vatican nu este acceptat.
dartadesign
Urmeaza sa plec la Roma 18-21 martie.

Am cateva intrebari:

Pot sa merg fara pasaport pt ca imi expira in 2 zile? (as vrea o confirmare de la cineva care a mers decat cu CI, nu din auzite )
Ma gandeam sa imi iau laptopul cu mine pt autoroute, dar apoi m-am gandit ca daca tot alerg, sa mai am si dupa mine o greutate... sau sa merg cu harti?
Ce tb musai sa vizitez in 2.5 zile?

Merci.
ionut23
In 2.5 zile nu poti vizita toata Roma, insa poti vedea cateva obiective care sunt "A must see".
1. Piata di Campidoglio ( de Michelangelo)
2. Columna lui Traian
3. Colosseum-ul
4. Dealul Palatin ( daca ai timp si chef)
5. Fontana dei Trevi
6. Pantheonul
7. Piata Navona
8. Piata Spania cu Spanish Steeps
9. Basilica Vatican
P.S.: Acolo ai sa mai vezi tu, in functie de cat timp mai ai la dispozitie si altele.

* Piata Campidoglio se afla in dreapata Monumentului Vittorio Emanuele II cum te uiti la el, iar in stanga lui este Columna lui Traian. In spatele monumentului Vittorio Emanuele II este Coloseumul, Arcul lui Constantin si Dealul Palatin. Pe toate acestea le faci in jumatate de zi.
* Piata Spania cu Spanish Steeps + Fontana dei Trevi + Palatul Quirinale + Pantheonul + Piata Navona: iti vor lua inca jumatate de zi
* Basilica Vaticanului iti ia cam 1-2 ore, daca este coada. Acum depinde si de cat iti ia tie ca sa parcurgi toata Basilica, cat inters acorzi statuilor si capelelor interioare. Mie cam 2 ore mi-a luat sa o vad pe toata si sa fac si poze.

Ce nu merita vazut daca ai doar 2.5 zile la dispozitie.
1. Baile lui Diocletian si ale lui Caracalla
2. Circo Masimo

Sper sa iti fie de folos.
azxa
@dartadesign

http://www.romaturismo.it/v2/romain48ore/en/romain48ore.html

eu m-am luat dupa ce zic ei si am reusit si cate ceva in plus. oricum te poti orienta macar de aici.
hyperionx21
@dartadesign
Salut! Eu am fost in Roma in februarie si la ambele vame am aratat doar CI. Nimeni nu m-a intrebat ceva de pasaport.
Eu zic sa il iei totusi cu tine, pentru orice eventualitate. La hotel in schimb ni s-a cerut pasaportul pentru cazare.
cristin2106
Daca vizitati Vaticanul si Basilica eu va sugerez sa urcati si in cupola Basilicii, dar pe scari nu cu liftul (liftul va scapa de o f. mica parte din urcat). Panorama este superba de sus.

Si pe cine intereseaza sa dea o mai mare atentie Arcului lui Constantin (care este langa Coloseum). - STATUILE SUSPENDATE LA PARTEA SUPERIOARA A ARCULUI SUNT STATUI DE DACI. 4 pe o parte si 4 pe partea cealalta a arcului.
dartadesign
merci pt raspunsuri. de 2 zile ma tot informez... maine sper sa imi fac cate un traseu pt fiecare zi si o sa le postez sa va dati cu parerea.
dartadesign
mi-am luat ghidul asta care pare a fi f bun.
cristin2106
Ca ghid recomand TOP 10. am fost foarte multumit.
L-am mai recomandat la cineva care a fost la Roma si de asemenea a fost foarte multumit.
BOGraphics
Noi am fost la Roma 6 zile doua persoane la hotel Emona Aquaeductus, iar cazarea a costat 75 de euro/noapte cu micul dejun inclus. Hotelul este de 3 stele si este curatel cu baie in camera, iar micul dejun suficient: mezeluri, branzeturi, croissant, nutella, miere, gem, cafea, lapte, iaurt, paine felii sau toast, cereale de 3 sortimente, salata de fructe. Desi totul era bun, un neajuns era ca in fiecare zi se repeta cu mici variatii cam acelasi lucru. Calatoria cu avionul Wizz Air a costat 100 de euro dus si intors pentru amandoi si a fost ok cu exceptia intarzierii de la plecare de aproximativ 3 ore din cauza cetii de pe aeroportul Ciampino. Nu va asteptati sa fiti tratat in aeroport diferit de o vita dusa la abator, tratamentul este in mare similar: imbulzeala de nedescris si in plus nu anunta nimeni decat dupa ora la care trebuia inceputa imbarcarea ca este o intarziere de o ora si jumatate si apoi cand trece si acest interval ca mai urmeaza una.

Dar totul se uita odata ajuns la Roma: cerul e mai albastru, iar mirosul de mare si munte la un loc (datorat si pinilor umbrela) te face sa uiti de ce erai necajit la plecare. De la aeroportul Ciampino am luat autocarul de la Cotral care ne-a costat 3 euro pana la statia de metrou Anagnina unde am facut abonament pe toate liniile de transport din oras, care a costat 16 euro/persoana. La fel am procedat si la intoarcere dar in sens invers smile.gif Metroul face cam un minut pe statie si este un mijloc eficient de a ajunge dintr-o parte in alta a orasului. Obisnuit cu situatia de la noi, am fost uimit sa remarc ca si autobuzele veneau in statie cam la 3 minute unul de celalalt. Roma per ansamblu nu a fost atat de curata pe cat m-as fi asteptat, norocul e ca stai cu privirea mai mult pe sus si observi mai rar numarul mare de indivizi dubiosi sau mucurile de tigara aruncate prin preajma obiectivelor turistice.

De vazut sunt multe si majoritatea deosebit de frumoase, dar nu as recomanda un tur de forta pentru a cuprinde toate obiectivele turistice decat daca stati cel putin doua saptamani. Altfel riscati sa va alegeti cu niste dureri de spate si de picioare si cu foarte putine informatii ramase in memorie din cauza cantitatii mari si a vitezei cu care trebuie asimilate. Si intr-un final puteti ramane cu o senzatie de genul: am vazut multe biserici si toate frumoase dar oare cum se numeau :-) Eu trebuie sa recunosc ca sase zile au fost putine pentru Roma: orasul este fascinant si la fiecare colt de strada descoperi cate o cladire cu o arhitectura deosebita. De aceea v-as recomanda plimbari prin Roma fara obiective tinta pentru ca traseul se va contura pe parcurs, centrul istoric al Romei nefiind asa de mare, si veti putea face acest lucru fara stress si simtind adevaratul farmec al Romei.

Nu am cumparat prea multe din Roma pentru ca mi-au parut prea scumpe si de o calitate indoielnica. E drept ca nu am intrat la Armani, dar la Zara am fost surprins sa vad ca aveau produse made in China, cum de altfel erau majoritatea souvenirurilor din Roma. M-au cucerit in schimb bijuteriile lor din sticla de Murano si jucariile din lemn sau ceramica. Acel gelato mult laudat nu e atat de grozav pe cat se spune, din pacate, si acelasi lucru pot spune despre pizza. Noroc ca branzeturile si pastele lor sunt foarte bune si mai salveaza situatia :-)

Italienii sunt prietenosi si dornici sa te ajute. Obiectivele pe care le-am vizitat pot spune ca si-au meritat banii. Eu am fost cucerit de Vila Borghese la care va recomand sa va faceti rezervare inca din tara pentru ca e destul de aglomerat. Este un loc deosebit de elegant cu multe opere de arta si cu un parc superb si foarte mare la intrare. Impresia cea mai neplacuta mi-a lasat-o personalul de la muzeele Vaticanului. Sunt persoane arogante care nu au nici cea mai mica intentie de a te ajuta in vreun fel, de parca ar face parte din alta natie decat ceilalti. Nu va faceti iluzii ca ati putea lasa ceva la garderoba la ei pentru ca aceasta este doar pentru geamantane a caror dmensiune acceptabila o stabilesc ochiometric pe loc. Rucsacul meu e fost considerat prea mic, desi le-am spus ca este destul de greu, in timp ce o persoana dinaintea mea a lasat o geanta mai mica decat a mea. Nu veti primi nici un fel de reducere, studenti, tineri etc decat daca aveti card international de student, iar in rest nici macar informatii nu prea veti primi. Picturile sunt intr-adevar superbe dar stilul acestui muzeu este insa grandios si opulent, fiind o colectie de tot felul de opere de arta.

Din pacate centrul istoric al Romei era destul de aglomerat acum in martie (extrasezon) si imi e greu sa imi imaginez cum ar fi in sezon. Anumite zone, cum ar fi Termini, nu sunt prea placute privirii si destul de populate de indivizi dubiosi de toate culorile. Avantajul aici sunt insa hotelurile ceva mai ieftine decat in alte zone. Am vazut si o particica din orasul nou si pot spune ca arata mai bine decat la noi :-)

Pe langa cazare si drum am mai cheltuit vreo 300 de euro.
Sper ca va vor fi utile aceste cateva impresii expuse de mine.
julie81
Am fost in februarie la roma, si a fost super. am fost cu sky europe, am aterizata pe fiumiciono, super aeroport, nici macar nu se compara cu otopeniul nostru... de acolo fiindca eram vreo 12 persoane am luat 2 taxiuri pana la hotel, si ne-a costat cam 10 euro de persoana. Deci un taxi costa cam 40 euro de la fiumicino pana in centrul romei. Ne-am cazat aproape de porta maggiore, la un hotel numit principe del piemonte care a costat cam 80 eur/noapte o camera dubla... singurul dezavantaj a fost ca aparatul de aer conditionat huruia foarte tare.... in rest.. tutto ok... am mers zeci de km zilnic, am intalnit si o multime de romansi de-ai nostri mai mult sau mai putin dubiosi... am fost si intr-un targ intr-un loc numit porta portese, care are loc numai duminica dimineatza... a fost impresionant pentru ca tarabele erau intinse pe km, o aglomeratie de nedescris, romani la tot pasul, vanzatori de cd-uri cu adrian copilu' minune peste tot. in rest pot sa zic ca haine de proasta calitate, se mai gasesc si ceva chestii mai ieftine care merita cumparate, dar oricum a fost o experientza tare...
am vizitat cam toate obiectivele importante...
m-am intors cu gandul ca anul viitor sa mai fac o vizita acolo...
Concluzia e: merita sa vizitezi un oras ca roma... e extraordinar...
julie81
QUOTE(julie81 @ Mar 15 2007, 19:28) [snapback]2574653[/snapback]
de acolo fiindca eram vreo 12 persoane am luat 2 taxiuri pana la hotel, si ne-a costat cam 10 euro de persoana. Deci un taxi costa cam 40 euro de la fiumicino pana in centrul romei.

scuze vroiam sa zic ca am luat 3 taxiuri.... am tastat gresit blink.gif
daniela ene
Bunaaa...Stie cineva de unde se poate cumpara Romapass? Romapass este valabil si pe Cotral? In afara de Cotral cu ce se mai poate ajunge de la Ciampino la Anagnina?
Multumesc
ce_vina_avea_sarmana_oaie
QUOTE(daniela ene @ Mar 18 2007, 21:02) [snapback]2586656[/snapback]
Bunaaa...Stie cineva de unde se poate cumpara Romapass? Romapass este valabil si pe Cotral? In afara de Cotral cu ce se mai poate ajunge de la Ciampino la Anagnina?
Multumesc

cu astia poti sa ajungi: http://www.terravision.it/
costa 13.5 EUR/pers (dus intors) si poti sa cumperi biletele de pe net
BOGraphics
Cel mai economic e cu Cotral (1 Euro de persoana si inca 1 Euro pt fiecare bagaj mai mare) de la Ciampino la Anagnina si de acolo cu metroul. Romapass e 16 Euro de persoana pentru 7 zile si e valabil pe metrou, autobuz, tramvai doar in oras... deci fara aeroport!
mirwoona
QUOTE(BOGraphics @ Mar 19 2007, 21:47) [snapback]2591852[/snapback]
Cel mai economic e cu Cotral (1 Euro de persoana si inca 1 Euro pt fiecare bagaj mai mare) de la Ciampino la Anagnina si de acolo cu metroul. Romapass e 16 Euro de persoana pentru 7 zile si e valabil pe metrou, autobuz, tramvai doar in oras... deci fara aeroport!

romapass este 20 de euro si are abonament valabil 3 zile pe toate mijloacele de transport in comun, in oras!

mai multe info gasiti aici http://www.romapass.it/english/index.html
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.