Roma
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41

GDia

QUOTE(ciupica @ Feb 6 2007, 10:55) *
la hotel GIOTTO am gasit cu 375 euro 2 persoane 7 nopti

Am facut si eu rezervare la giotto. As vrea impresii
crss2099
QUOTE(GDia @ Feb 18 2007, 08:41) *
Am facut si eu rezervare la giotto. As vrea impresii

ce pret si ce perioada la Giotto?

nicolaev
Noi am stat la Hotel Italia pe Via Venezia. Ca pozitie e foarte bun, cand iesi din hotel facand la stanga dai in Via Nazionale. Statia de metrou de la Piazza de Republlica este la 5 minute. Celalalte obiective sunt relativ aproape (15 min de Colosseum, 20 min Fontana de trevi. 10 min de Altaro de la Patria, etc). Am folosit destul de mult metroul pentru Vatican si gradinile Borghese. Camerele sunt mici, baia mica cu cabina de dus, foarte curat, televizor de 37 cm diagonala cu 10 posturi toate italiene, micul dejun inclus in pret consistent si la alegere (bufet suedez). Pretul pe camera/noapte 90 Euro. L-am gasit pe venere. com la sugestia unui forumist de pe acilea si ii multumesc cu aceasta ocazie pentru informatia data. Bookingul l-am facut pe net si am primit imediat confirmarea. Sunt foarte seriosi si amabili. Pe venere.com sunt destule review-uri ca sa va formati si voi o parere.
ginger_my
www.rentalinrome.com. Am dat 110 euro/noapte- apartament pt 4 persoane, pt 9 martie.
T Irina
Noi am stat la Hotel Italia pe Via Venezia. Ca pozitie e foarte bun, cand iesi din hotel facand la stanga dai in Via Nazionale.

Noi tocmai ne-am intors. In vara am stat tot la Hotel Italia, tot cu 90 euro/noapte, insa acum am ales alt hotel, Ariston, langa gara, de 4 stele la 75 euro/noapte. Am vrut langa gara pentru ca aveam zborul de intoarcere la 8.25 si a trebuit sa plecam de la hotel la 5.20 si in cateva min. am fost la metrou. Super incantati, am rezervat prin Venere, am cerut camera renovata (citisem pe TripAdvisor ca sunt camere renovate si nerenovate), la et. 5 (et. 4 era in lucru dar nu ne-a incomodat deloc, nu am auzit decat doua ciocane odata...). Minibarul din camera gratuit, cocktail de bun venit la bar, mic dejun bufet super, mult mai variat ca la H. Italia (bufet cald si rece, dulceturi si prajituri, plus suc de portocale, morcovi, rosii pe care ti-l preparai singur)! Camera draguta, cu TV extraplat pe perete, cana de facut ceai, cafea, cu lumina multicolora la dus...)!
Asa ca... 4 zile Roma, hotel 4 stele, transport avion 212 Eur/persoana in conditiile de mai sus eu zic ca e mai mult decat convenabil. Nu gasesti la nici o agentie oferta de genul asta!
GDia
QUOTE(crss2099 @ Feb 18 2007, 13:29) *
ce pret si ce perioada la Giotto?

iulie, 55 euro dubla
mirwoona
QUOTE(crss2099 @ Feb 17 2007, 16:57) *
Nu stiu cum ai gasit tu asa ieftin; am intrat acum pe site-ul lor si e intre 95 si 140 euro dubla pe noapte... sad.gif
Merg si eu la Roma cu sotul 20-28 mai, am luat bilete de la Wiz Air (120 euro dus intors pt amandoi). Nu stiu unde vom sta, caut inca printre multe variante. Cred ca as prefera un studio, o garsoniera ca sa mai putem manca in camera. Daca am gasi ceva la 40 de euro pe noapte ar fi super (pt amandoi). Stiti voi ceva?
Super acest forum! Am copiat mare parte din comentariile voastre si voi tine cont.
Am mai fost la Atena, Barcelona si sunt curioasa sa vad daca Roma e mai frumoasa ca Barcelona (care e superba dupa mine).

mai poti gasi cazare mai ieftina ptr roma si aici. dac te uiti atent vezi campingul ala la 3 km de vatican de care se mai zicea pe aici. eu la ala am rezervat ptr aprilie si trebe sa dai daor un avans de 10% pe site. deasemenea e aproape de statia de metrou.

crss2099
QUOTE(mirwoona @ Feb 21 2007, 10:44) *
mai poti gasi cazare mai ieftina ptr roma si aici. dac te uiti atent vezi campingul ala la 3 km de vatican de care se mai zicea pe aici. eu la ala am rezervat ptr aprilie si trebe sa dai daor un avans de 10% pe site. deasemenea e aproape de statia de metrou.

e mai ieftin dar e in camere de 6 paturi; f scumpa Roma!
Am trimis mail la acel camping si mi-a zis ca e 77 euro casuta dar ca nu mai au; au doar corturi.
Tu la ce ai facut rezervare si cu cat?
amicu
SALVE !
De 2 zile m-am intors de la Roma.N-am sa vorbesc despre ce trebuie si merita vazut ,ca s-a tot vorbit pe aici ,ci despre cateva lucruri pe care le consider utile de stiut:
1.zbor dus-intors Wizz air fara probleme si intarzieri,cu rezervare pe net
2.de la Ciampino bus Cotral 1 euro+1 euro bagaje pana la statia de tren Ciampino si apoi cu ternul 12' la Termini-2 euro in total 20'
3.la intoarcere Rome shuttle limousine 35 euro/2pers f. prompti-la 6 punct masina a fost in fata hotelului asa cum am stabilit la rezervarea pe net-20' pana la Ciampino din piata operei,lg.Termini
4.bilet CIS bus-tren regional ptr. 7 zile/calatorii nelimitate 16 euro;sist.de transp. f.bine organizat,in statiile de autobuz sunt plancarde cu numele tuturor statiilor liniei respective
5.mancare:-spizzico-pizza 2.5-3 eu felia mare--fast food
-montecarlo-trattoria-pizza si paste f.bune si ieftine 7-8 eu pe saturate
-dulciuri 3-5 eu
-il baffetto-la fel ca mai sus-in Campo dei fiori
-la restaurantele de fite cu luminarele pe masa un pranz 2 feluri+dulce si vin/bere sare de 40-45 eu/pers.
6.aproape peste tot auzi limba romana -in metrou,supermagazine-am intalnit chiar vanzatori-,in tren /bus,pe strada..italienii sunt prietenosi,saritori-politistii iti explica cu lux de amanunte si cu harta in mana pe unde s-o iei..
7.hartile sunt gratis la toate punctele de informare turistica;ghidurile 9-10eu
8.in baruri-pretul la masa creste cu 30-35% daca stai asezat la masa ptr.orice bautura,cafea,croissant..etc
9.NU se fumeaza decat pe strada !
10.daca n-aveti mult timp de stat la ROMA nu va grabiti sa bifati toate obiectve turistice,mai bine hoinariti pe strazi,au un farmec aparte si aproape la fiecare pas ai ceva de vazut...

Buone vacanze !
mirwoona

QUOTE(crss2099 @ Feb 21 2007, 19:07) *
e mai ieftin dar e in camere de 6 paturi; f scumpa Roma!
Am trimis mail la acel camping si mi-a zis ca e 77 euro casuta dar ca nu mai au; au doar corturi.
Tu la ce ai facut rezervare si cu cat?

eu am facut rezervare pe hostelbookers acum vreo 2 sapt, o camera cu 3 paturi si baie proprie, la un pret de 18 euro de persoana, dar in per 25 apr-30 apr, cand scria pe site acolo ca mai au locuri....acum nu stiu ce sa-ti zic, dar mai vezi k tot pe siteul ala mai sunt si alte locuri de cazare biggrin.gif

si intr-adevar, roma e mai scumpa la cazare, spre deosebire de alte orase, dar e ROMA biggrin.gif

drum bun!
mihaelasun
Plecam 7 zile in Roma in martie si, pentru cei care au fost de curand adresez rugamintea de a-mi vinde cateva " ponturi" legate de transportul in comun, muzee de vizitat obligatoriu, trasee in care sa intre tot ce e mai important intr-o anumita zona, etc. Multumesc.
linasobolina
Si eu vreauuuuu
Noi plecam pe 1 martie si stam tot 7 zile.
DAR avem cazarea la maicute in Lanuvio si habar nu am cum ajung acolo de la aeroport Champinio
Si mai vreau sa stiu se fac si mici alte excursii, Napoli de ex.?
Sunt agenti locali de turism?
Cum fac?Care e programul de vizitare, cand se inchid si cum pot face rezervari la bilete la muzee? Vreau si la Papa la slujba sau audienta si nu stiu cum pot ajunge acolo.
Si la Papa la mormant vreau, e coada?
linasobolina
Si cum sa ma imbrac??? unsure.gif Si de incaltat? ploaie uscat frig, adidasi cizme ghete? wallbash.gif Greu tare!
ObjectOrientedDatabase
QUOTE(linasobolina @ Feb 24 2007, 22:56) *
Si cum sa ma imbrac??? unsure.gif Si de incaltat? ploaie uscat frig, adidasi cizme ghete? wallbash.gif Greu tare!

Informatii meteo relativ la Roma: http://www.wunderground.com/global/stations/16240.html

Starea vremii la 1 martie 2006: http://www.wunderground.com/history/airpor...eq_statename=NA
nicolaev
In nici un caz nu te incalta cu ghete. Foloseste ceva lejer si nu noi, pentru ca ai mult de mers. Acum 2 sapt. erau ziua undeva la 15 grade celsius si seara vreo 5-6. La Vatican atat stiu ca Capela Sixtina se inchide la 12.30. Daca te tin puterile poti incerca o experienta tare urcand in domul Bazilicii Sf. Petru (mai ales ultima parte e adrenalina curata).Drum bun.
ObjectOrientedDatabase
QUOTE(nicolaev @ Feb 25 2007, 11:07) *
In nici un caz nu te incalta cu ghete. Foloseste ceva lejer si nu noi, pentru ca ai mult de mers. Acum 2 sapt. erau ziua undeva la 15 grade celsius si seara vreo 5-6. La Vatican atat stiu ca Capela Sixtina se inchide la 12.30. Daca te tin puterile poti incerca o experienta tare urcand in domul Bazilicii Sf. Petru (mai ales ultima parte e adrenalina curata).Drum bun.

La ce ora se inchide Bazilica Sf. Petru ?

A calatorit cineva cu trenul de la Ciampino la Stazione Termini ?!
amicu
DA citeste cateva posturi mai sus!!!
ObjectOrientedDatabase
QUOTE(amicu @ Feb 25 2007, 18:00) *
DA citeste cateva posturi mai sus!!!

Cred ca ai o problema cu vederea: vorbesc de tren si nu de autobuz !
amicu
Si TU cu limba romana;citez :"2.de la Ciampino bus Cotral 1 euro+1 euro bagaje pana la statia de tren Ciampino si apoi cu trenul 12' la Termini-2 euro in total 20' "...CAPISCII ?!
linasobolina
amicu-le, mai pe indelete, te rog!
Deci de la ciampino pana in Roma cat se face ca timp si cat costa?
Eu ar trebui sa fac aceasta naveta, de undeva de maii departe decat Chiampino, din Lanuvio si vreau sa stiu cam cat timp imi va lua -zilnic si cati bani, evident
Ma poti ajuta??pls!!!
ObjectOrientedDatabase
eheeeiii ...

Pai asta e problema: nu vreau nici un fel de autobuz !
Vreau sa - virgula - "sar" biggrin.gif (scuze pentru cacofonie) direct in tren !
Daca te uiti cu Google Earth sau Google Maps vei observa ca statia de tren e la aproximativ 500 de metri de aeroport.
Problema e ca statia de tren (adica mai pe romaneste gara) este FIX pe partea cealanta a aeroportului.
Adica cladirea cu sosiri/plecari se afla pe o parte a aeroportului (si am in vedere ansamblul pista(e)+cladiri) si gara FIX pe partea opusa !

http://maps.google.com/?ie=UTF8&om=0&a....014591&t=k

Gara este in dreapta sus iar sosirile/plecarile in stanga jos !
ObjectOrientedDatabase
QUOTE(linasobolina @ Feb 25 2007, 18:46) *
Eu ar trebui sa fac aceasta naveta, de undeva de maii departe decat Chiampino, din Lanuvio si vreau sa stiu cam cat timp imi va lua -zilnic si cati bani, evident
Ma poti ajuta??pls!!!

Cauta trenuri cu ajutorul http://www.trenitalia.com/en/index.html !
amicu
QUOTE(linasobolina @ Feb 25 2007, 18:46) *
Ma poti ajuta??pls!!!

Bus de la aeroport te lasa la statia de tren Ciampino ,face 5' si costa 1 euro(se mai adauga 1 eu ptr. bagaj).De la statia de TREN Ciampino faci aprox. 10-12' pana la gara Termini-costa 2 euro biletul.

@ObjectOrientedDatabase> coane poate vrei sa zbori cu bagaje cu tot pana la statia de tren.. naughty.gif
ObjectOrientedDatabase
QUOTE(amicu @ Feb 25 2007, 19:02) *
...
@ObjectOrientedDatabase> coane poate vrei sa zbori cu bagaje cu tot pana la statia de tren.. naughty.gif

Pai ... cam asta era si ideea rolleyes.gif !
crss2099
QUOTE(linasobolina @ Feb 24 2007, 22:50) *
Si eu vreauuuuu
Noi plecam pe 1 martie si stam tot 7 zile.
DAR avem cazarea la maicute in Lanuvio si habar nu am cum ajung acolo de la aeroport Champinio
Si mai vreau sa stiu se fac si mici alte excursii, Napoli de ex.?
Sunt agenti locali de turism?
Cum fac?Care e programul de vizitare, cand se inchid si cum pot face rezervari la bilete la muzee? Vreau si la Papa la slujba sau audienta si nu stiu cum pot ajunge acolo.
Si la Papa la mormant vreau, e coada?

cat platiti la maicute camera de 2 paturi? are si baie?
Reclama
Opel Astra 5 usi 1.4 (90CP) de la 10.500 EURO cu TVA inclus

Dotarile:
- Aer conditionat
- Radio CD cu 6 difuzoare
- 4 airbag-uri
- ABS
- Servodirectie
- Oglinzi exterioare reglabile electric cu incalzire
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.