CS 1.6 Spray Logo De dimensiuni f mari si rezolutie mare
Pagini: 1, 2

DjAndrewMoshu

Cine site cum se face un stfel de logo? de dimensiunea unui perete w00t.gif din cs...desigur laugh.gif ca sa stie toti.... coolspeak.gif
ReKo
nu e aria Foto, ce spui tu nu prea are legatura cu CS-ul

DjAndrewMoshu
QUOTE(ReKo @ Sep 14 2006, 02:50) *
nu e aria Foto, ce spui tu nu prea are legatura cu CS-ul

Cum sa nu faca mai parte din cs? death.gif Numai Conterishtii adevarati stiu cum se face ceea ce am intrebat.... deadtongue.gif ...dak ash merge la aria foto aia pun pariu ca sunt bota... si ca vbesc doar de rezolutii la aparate profesionale si alte tampenii...nici decum despre CS!!!!!!!
ReKo
atunci asteapta aici raspunsul
Amarillo
Tipule daca ai avea un pic de timp liber , si un pic de gugal , probabil te-ai dumiri ca nu o sa poti pune vreun wallpaper pe perete ( cel putin nu in CS 1.6 ; CS 1.5 ) caci in Source banuiesc ca se poate. Sunt niste marimi standardizate ale imaginilor de tip FIX ( A x B instead of A x B + 1 ) , unde a si b sunt marimile spriteurilor exprimate in pixeli.

In plus, pentru "cantaristii adevarati" tatuajul nu este decat o suma insignifianta de pixeli pe ecran si nimic mai mult sau mai putin. Incearca sa-ti cresti skillul nu sa pui poze frumoase pe pereti. Nu vei impresiona pe nimeni cu pozele alea , sau daca ai sa o faci o sa impresionezi decat pe noobzori ca sa folosesc limbajul tau. Spor!
DjAndrewMoshu
QUOTE(Amarillo @ Sep 14 2006, 15:35) *
Tipule daca ai avea un pic de timp liber , si un pic de gugal , probabil te-ai dumiri ca nu o sa poti pune vreun wallpaper pe perete ( cel putin nu in CS 1.6 ; CS 1.5 ) caci in Source banuiesc ca se poate. Sunt niste marimi standardizate ale imaginilor de tip FIX ( A x B instead of A x B + 1 ) , unde a si b sunt marimile spriteurilor exprimate in pixeli.

In plus, pentru "cantaristii adevarati" tatuajul nu este decat o suma insignifianta de pixeli pe ecran si nimic mai mult sau mai putin. Incearca sa-ti cresti skillul nu sa pui poze frumoase pe pereti. Nu vei impresiona pe nimeni cu pozele alea , sau daca ai sa o faci o sa impresionezi decat pe noobzori ca sa folosesc limbajul tau. Spor!

Ahem..limbajul meu nu este acela care lai mentzionat....vbeshti de park ash fi un jeg....si ms totushi de informatzia pretzioasa..... peacefingers.gif
d0t
ca sa faci un logo, de dimensiune mai mare decat spraypaint normal:
1.iti faci rost de un program gen HL Logo Creator sau Wally
2. iti iei o poza si ii reduci dimensiunile (dimensiunea maxima a unui logo color de CS este 112*112 pixeli la rezolutie de 72 ppi si trebuie sa fie multiplu de 16)
3. dupa ce ai bagat poza in HLLG sau Wally, il salvezi ca tempdecal.wad si o salvezi in Counter-strike\cstrike

Info: daca faci asta, nu intra la multiplayer options, pentru ca ti se schimba automat logo-ul in spraypaint si vei fi nevoit sa recopiezi poza in cstrike.

sper ca ai inteles smile.gif

Doggfather
QUOTE(DjAndrewMoshu @ Sep 15 2006, 11:20) *
Ahem..limbajul meu nu este acela care lai mentzionat....vbeshti de park ash fi un jeg....si ms totushi de informatzia pretzioasa..... peacefingers.gif

pay m@y dai p3 la shcoala , nutzi mai pi3rde tympu cu jokurile nono.gif

o sa ajungi sa mergi pe strada si sa pui tinta pe capul oamenilor peacefingers.gif
DjAndrewMoshu
QUOTE(Doggfather @ Oct 9 2006, 10:15) *
pay m@y dai p3 la shcoala , nutzi mai pi3rde tympu cu jokurile nono.gif

o sa ajungi sa mergi pe strada si sa pui tinta pe capul oamenilor peacefingers.gif

deadtongue.gif .... mda topicu respectiv replyul ala e de pe la mijlocul vacantzei ...si ca sa vezi starea mea scolara it prezint mediile de la examen : Romana 9.35 ; Matematica 8.15 ; Geigrafie 8.30 ..si media de admitere 8.57 ...asha ca nu imi spune mie de scoala ! naughty.gif
DjAndrewMoshu

QUOTE(d0t @ Oct 7 2006, 16:19) *
2. iti iei o poza si ii reduci dimensiunile (dimensiunea maxima a unui logo color de CS este 112*112 pixeli la rezolutie de 72 ppi si trebuie sa fie multiplu de 16)
3. dupa ce ai bagat poza in HLLG sau Wally, il salvezi ca tempdecal.wad si o salvezi in Counter-strike\cstrike

Info: daca faci asta, nu intra la multiplayer options, pentru ca ti se schimba automat logo-ul in spraypaint si vei fi nevoit sa recopiezi poza in cstrike.

Acesta e modul normal de postare a unui logo ....eu ziceam un mod mai diferit care s`a dovedit ca nu se poate..in curand voi juca CS:S si probabil voi putea folosi si ceea ce am vrut.(punct) smile.gif
schultzu
QUOTE(DjAndrewMoshu @ Sep 13 2006, 12:17) *
Cine site cum se face un stfel de logo? de dimensiunea unui perete w00t.gif din cs...desigur laugh.gif ca sa stie toti.... coolspeak.gif

intradevar..am vazut si eu logo de dimensiuni mari si colorat in diverse culori, la un jucator de pe un serv...dar nu stiu cum se face...in schimb te pot ajuta cu altceva:
in valve\logos gaseti logo-urile clasice..le deschizi in photoshop 9 sau alt program de prelucrare grafica.. le modifici si le salvezi in acelasi format (bmp 8 bit) am incercat sa-i dau alta dimensiune dar nu-l mai recunoaste counter-u...oricum e o solutie usoara de personalizat logoul....
problema apare k majoritatea serv. scot logo-urile pentru a limita lagul...dar nu pe toate:P
DjAndrewMoshu
QUOTE(schultzu @ Dec 25 2006, 23:31) *
intradevar..am vazut si eu logo de dimensiuni mari si colorat in diverse culori, la un jucator de pe un serv...dar nu stiu cum se face...in schimb te pot ajuta cu altceva:
in valve\logos gaseti logo-urile clasice..le deschizi in photoshop 9 sau alt program de prelucrare grafica.. le modifici si le salvezi in acelasi format (bmp 8 bit) am incercat sa-i dau alta dimensiune dar nu-l mai recunoaste counter-u...oricum e o solutie usoara de personalizat logoul....
problema apare k majoritatea serv. scot logo-urile pentru a limita lagul...dar nu pe toate:P

huh.gif ...deci se poate sa existe totusi logouri gigantice pe CS 1.6 mellow.gif cursing.gif ...va rog io cautati pe net pe unde apucati poate gasiti ceva ...eu l`am intrebat pe unu si mi`o zis ca trebe sa modific nush ce la joc ...da nu l`am mai vazut de atunce death.gif deadtongue.gif
kiki_angell
O intrebare...cum salvezi poza ca nu am reusit s-o salvez... laugh.gif worthy.gif vaaaaa rog mult!!!![b][/b]
schultzu
QUOTE(kiki_angell @ Jan 5 2007, 22:00) *
O intrebare...cum salvezi poza ca nu am reusit s-o salvez... laugh.gif worthy.gif vaaaaa rog mult!!!![b][/b]

dai "save as" sau save. laugh.gif harhar.gif ...
senzatie6
Oricum pe un server cat de cat bun o sa primesti ban da ca faci un logo dinlaa gigantc.
DjAndrewMoshu
QUOTE(senzatie6 @ Jan 9 2007, 09:44) *
Oricum pe un server cat de cat bun o sa primesti ban da ca faci un logo dinlaa gigantc.

Nu si daca nu stie adminul al cui e logoul naughty.gif
senzatie6
QUOTE(DjAndrewMoshu @ Jan 9 2007, 21:39) *
Nu si daca nu stie adminul al cui e logoul naughty.gif

la asta nu m`am gandit laugh.gif
DjAndrewMoshu
Absolut nimic?????????????? mad.gif sleep.gif dry.gif
RAPTOR XTREME NEO
QUOTE(d0t @ Oct 7 2006, 17:19) [snapback]1966918[/snapback]

Eu am descarcat HL Logo Creator si nu stiu cum sa lucrez cu el. Daca ma poate ajuta coneva, va rog sa ma contactati pe raptor_xtreme_neo@yahoo.com worthy.gif
urucu
Salut stiti cumva unde gasesc si eu logoul ala "B" e un fel de litera.. sau aventual alte litere dar sa fie acelasi model.Multumesc !

O zi buna !!
senzatie6
www.fpsbanana.com

OnShop
dar dc vrei sa fie gingante ce alea care le face jocul nu-s de ajuns ca marime ?
koltzu
1. CS sucks :| nici nu-mi vine sa cred ca mai exista oameni care se joaca asta.. motor grafic de quake 1 mdeh..
2. nu numai "conterishtii adevarati" pot sa faca asta.. daca e cineva experimentat in manipularea .wad-urilor etc.. s.a.m.d... stie
3. nu da auto-resize din half life logo creator.. pune tu manual marimea pana cand e permisa..
4. prea multe puncte de suspensie.. stiu..
k0r3k7
QUOTE(senzatie6 @ Sep 10 2007, 02:05) *
www.fpsbanana.com

Nu poti sa dai link exact(la spray cu 'B') pt k eu nu am gasit

Nu, nu pot da link. DACA MAI SCRII CU SH TZ K SI ALTE ABERATII PRIMESTI WARN!
vlad_slick
uite aici logo-ul cu litera 'B' (in arhiva) . Tre sa pui fisierul tempdecal.wad in folderul *XXXXX\cstrike\

*XXXXX = calea catre joc

(Ex. D:\Jocuri\Counter Strike\cstrike\tempdecal.wad)

si apoi faci fisierul (tempdecal.wad) "Read Only" (ca sa nu il schimbe jocul)

si gata ... cool.gif

Click pentru a vizualiza atașamentul
Reclama
Ultimul trend: masini cu 2 rezervoare Pai daca la Petrom alimentezi si apoi castigi inca un plin...
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.