DjAndrewMoshu
13th September 2006, 12:17
Cine site cum se face un stfel de logo? de dimensiunea unui perete
din cs...desigur
ca sa stie toti....
ReKo
14th September 2006, 01:50
nu e aria Foto, ce spui tu nu prea are legatura cu CS-ul
DjAndrewMoshu
14th September 2006, 07:44
QUOTE(ReKo @ Sep 14 2006, 02:50)

nu e aria Foto, ce spui tu nu prea are legatura cu CS-ul
Cum sa nu faca mai parte din cs?
Numai Conterishtii adevarati stiu cum se face ceea ce am intrebat....
...dak ash merge la aria foto aia pun pariu ca sunt bota... si ca vbesc doar de rezolutii la aparate profesionale si alte tampenii...nici decum despre CS!!!!!!!
ReKo
14th September 2006, 10:29
atunci asteapta aici raspunsul
Amarillo
14th September 2006, 14:35
Tipule daca ai avea un pic de timp liber , si un pic de gugal , probabil te-ai dumiri ca nu o sa poti pune vreun wallpaper pe perete ( cel putin nu in CS 1.6 ; CS 1.5 ) caci in Source banuiesc ca se poate. Sunt niste marimi standardizate ale imaginilor de tip FIX ( A x B instead of A x B + 1 ) , unde a si b sunt marimile spriteurilor exprimate in pixeli.
In plus, pentru "cantaristii adevarati" tatuajul nu este decat o suma insignifianta de pixeli pe ecran si nimic mai mult sau mai putin. Incearca sa-ti cresti skillul nu sa pui poze frumoase pe pereti. Nu vei impresiona pe nimeni cu pozele alea , sau daca ai sa o faci o sa impresionezi decat pe noobzori ca sa folosesc limbajul tau. Spor!
DjAndrewMoshu
15th September 2006, 10:20
QUOTE(Amarillo @ Sep 14 2006, 15:35)

Tipule daca ai avea un pic de timp liber , si un pic de gugal , probabil te-ai dumiri ca nu o sa poti pune vreun wallpaper pe perete ( cel putin nu in CS 1.6 ; CS 1.5 ) caci in Source banuiesc ca se poate. Sunt niste marimi standardizate ale imaginilor de tip FIX ( A x B instead of A x B + 1 ) , unde a si b sunt marimile spriteurilor exprimate in pixeli.
In plus, pentru "cantaristii adevarati" tatuajul nu este decat o suma insignifianta de pixeli pe ecran si nimic mai mult sau mai putin. Incearca sa-ti cresti skillul nu sa pui poze frumoase pe pereti. Nu vei impresiona pe nimeni cu pozele alea , sau daca ai sa o faci o sa impresionezi decat pe noobzori ca sa folosesc limbajul tau. Spor!
Ahem..limbajul meu nu este acela care lai mentzionat....vbeshti de park ash fi un jeg....si ms totushi de informatzia pretzioasa.....
d0t
7th October 2006, 16:19
ca sa faci un logo, de dimensiune mai mare decat spraypaint normal:
1.iti faci rost de un program gen HL Logo Creator sau Wally
2. iti iei o poza si ii reduci dimensiunile (dimensiunea maxima a unui logo color de CS este 112*112 pixeli la rezolutie de 72 ppi si trebuie sa fie multiplu de 16)
3. dupa ce ai bagat poza in HLLG sau Wally, il salvezi ca tempdecal.wad si o salvezi in Counter-strike\cstrike
Info: daca faci asta, nu intra la multiplayer options, pentru ca ti se schimba automat logo-ul in spraypaint si vei fi nevoit sa recopiezi poza in cstrike.
sper ca ai inteles
Doggfather
9th October 2006, 09:15
DjAndrewMoshu
9th October 2006, 15:41
DjAndrewMoshu
23rd December 2006, 17:40
QUOTE(d0t @ Oct 7 2006, 16:19)

1.iti faci rost de un program gen
HL Logo Creator sau
Wally2. iti iei o poza si ii reduci dimensiunile (dimensiunea maxima a unui logo color de CS este 112*112 pixeli la rezolutie de 72 ppi si trebuie sa fie multiplu de 16)
3. dupa ce ai bagat poza in HLLG sau Wally, il salvezi ca
tempdecal.wad si o salvezi in
Counter-strike\cstrikeInfo: daca faci asta, nu intra la multiplayer options, pentru ca ti se schimba automat logo-ul in spraypaint si vei fi nevoit sa recopiezi poza in cstrike.sper ca ai inteles

Acesta e modul normal de postare a unui logo ....eu ziceam un mod mai diferit care s`a dovedit ca nu se poate..in curand voi juca CS:S si probabil voi putea folosi si ceea ce am vrut.(punct)
schultzu
25th December 2006, 23:31
QUOTE(DjAndrewMoshu @ Sep 13 2006, 12:17)

Cine site cum se face un stfel de logo? de dimensiunea unui perete

din cs...desigur

ca sa stie toti....

intradevar..am vazut si eu logo de dimensiuni mari si colorat in diverse culori, la un jucator de pe un serv...dar nu stiu cum se face...in schimb te pot ajuta cu altceva:
in valve\logos gaseti logo-urile clasice..le deschizi in photoshop 9 sau alt program de prelucrare grafica.. le modifici si le salvezi in acelasi format (bmp 8 bit) am incercat sa-i dau alta dimensiune dar nu-l mai recunoaste counter-u...oricum e o solutie usoara de personalizat logoul....
problema apare k majoritatea serv. scot logo-urile pentru a limita lagul...dar nu pe toate:P
DjAndrewMoshu
26th December 2006, 13:26
kiki_angell
5th January 2007, 22:00
O intrebare...cum salvezi poza ca nu am reusit s-o salvez...
vaaaaa rog mult!!!![b][/b]
schultzu
9th January 2007, 01:17
senzatie6
9th January 2007, 09:44
Oricum pe un server cat de cat bun o sa primesti ban da ca faci un logo dinlaa gigantc.
DjAndrewMoshu
9th January 2007, 21:39
QUOTE(senzatie6 @ Jan 9 2007, 09:44)

Oricum pe un server cat de cat bun o sa primesti ban da ca faci un logo dinlaa gigantc.
Nu si daca nu stie adminul al cui e logoul
senzatie6
10th January 2007, 10:32
QUOTE(DjAndrewMoshu @ Jan 9 2007, 21:39)

Nu si daca nu stie adminul al cui e logoul

la asta nu m`am gandit
DjAndrewMoshu
15th January 2007, 18:23
Absolut nimic??????????????
RAPTOR XTREME NEO
13th July 2007, 20:55
QUOTE(d0t @ Oct 7 2006, 17:19) [snapback]1966918[/snapback]
1.iti faci rost de un program gen
HL Logo Creator sau
Wally2. iti iei o poza si ii reduci dimensiunile (dimensiunea maxima a unui logo color de CS este 112*112 pixeli la rezolutie de 72 ppi si trebuie sa fie multiplu de 16)
3. dupa ce ai bagat poza in HLLG sau Wally, il salvezi ca
tempdecal.wad si o salvezi in
Counter-strike\cstrikeInfo: daca faci asta, nu intra la multiplayer options, pentru ca ti se schimba automat logo-ul in spraypaint si vei fi nevoit sa recopiezi poza in cstrike.sper ca ai inteles

Eu am descarcat HL Logo Creator si nu stiu cum sa lucrez cu el. Daca ma poate ajuta coneva, va rog sa ma contactati pe raptor_xtreme_neo@yahoo.com
urucu
10th September 2007, 01:02
Salut stiti cumva unde gasesc si eu logoul ala "B" e un fel de litera.. sau aventual alte litere dar sa fie acelasi model.Multumesc !
O zi buna !!
senzatie6
10th September 2007, 01:05
www.fpsbanana.com
OnShop
10th September 2007, 02:07
dar dc vrei sa fie gingante ce alea care le face jocul nu-s de ajuns ca marime ?
koltzu
10th September 2007, 12:55
1. CS sucks :| nici nu-mi vine sa cred ca mai exista oameni care se joaca asta.. motor grafic de quake 1 mdeh..
2. nu numai "conterishtii adevarati" pot sa faca asta.. daca e cineva experimentat in manipularea .wad-urilor etc.. s.a.m.d... stie
3. nu da auto-resize din half life logo creator.. pune tu manual marimea pana cand e permisa..
4. prea multe puncte de suspensie.. stiu..
k0r3k7
24th September 2007, 18:18
QUOTE(senzatie6 @ Sep 10 2007, 02:05)

www.fpsbanana.com
Nu poti sa dai link exact(la spray cu 'B') pt k eu nu am gasit
Nu, nu pot da link. DACA MAI SCRII CU SH TZ K SI ALTE ABERATII PRIMESTI WARN!
vlad_slick
30th September 2007, 13:58
uite aici logo-ul cu litera 'B' (in arhiva) . Tre sa pui fisierul tempdecal.wad in folderul *XXXXX\cstrike\
*XXXXX = calea catre joc
(Ex. D:\Jocuri\Counter Strike\cstrike\tempdecal.wad)
si apoi faci fisierul (tempdecal.wad) "Read Only" (ca sa nu il schimbe jocul)
si gata ...
Click pentru a vizualiza atașamentul
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.