f tare frate de fapt cel mai tare dintre toate...muzica pe placul meu toata ziua si toata noaptea , fara reclame si idioti sa comenteze si sa faca mistouri.un radio cu stil
alin179
Sep 9 2006, 17:43
pacat ca nu exista si in timisoara. il ascult doar pe net
misto pana acuma. cine se ocupa de el? si de unde sunteti? aveti emisiuni? nu stiu, explicati-mi si mie cum e...daca vreti aici, daca nu, PM. bravo
andu_x_man
Sep 10 2006, 13:38
e incredibil! e cel mai bun radio din lume! si sa stiti ca sunt modest cand spun asta! nu prea ai cuvinte sa-l descri. cel mai misto lucru vazut vreodata. cred ca auzit e mai bine zis . una peste alta, felicitari! daca o sa treceti prin pitesti, sa ma anuntati, fac cinste cu o bere, suc ...ce-o fi...
Radio Dance parca mai bun, pacat ca n-are voci intre melodii si aceeasi promovare de care beneficiaza Deea.
chaosss
Oct 16 2006, 23:00
QUOTE(maxy @ Sep 18 2006, 00:30)
Radio Dance parca mai bun, pacat ca n-are voci intre melodii si aceeasi promovare de care beneficiaza Deea.
Radio Dance are un pic mai variata muzica....dar totusi nu cred sa fie peste deea.....si la ce promovare te referi cand zici deea???? din pacate cei de la radio deea nu au nici un clip publicitar la tv sau in ziare ...deci nush ce promovare ar avea asa de tare....
stokarit_s
Jan 6 2007, 14:08
QUOTE(montego @ Sep 7 2006, 18:38)
Ce parere aveti despre Radio Deea ?
Cel mai belea radio posibil,de fiecare data cand ma plimb cu masina numai radio Deea ascult ,nici nu mai ascult muzica dupa Cd-uri
spuneti-mi si mie cum pot afla numele unei anumite piese difuzate la radio deea ?
maxy
Jan 28 2007, 21:51
QUOTE(berlinish @ Jan 28 2007, 21:24)
spuneti-mi si mie cum pot afla numele unei anumite piese difuzate la radio deea ?
Intreband pe forum.
blue-GIRL
Jan 29 2007, 14:26
cel mai tare radio !!! nu am cuvinte destule sa;l laud.. e tot ceea ce viseaza un houser.. prea tare..
rvic77
Jan 29 2007, 14:45
E bun la drum lung cu masina, merge si la petrecere dar nu exclusiv, in rest acasa nu vreau numai haus . Cateodata il ascult si cand sunt pe jos sa grabesc pasul !
berlinish
Jan 30 2007, 15:34
QUOTE(maxy @ Jan 28 2007, 21:51)
Intreband pe forum.
ma refeream cum pot stii numele dj-ului si pieselor difuzate live pe radio deea.de exemplu , cum pot stii ce melodie e difuzata in acest moment pe radio deea ?( din cate am observat f rar comentatorii spun numele pieselor )
maxy
Jan 31 2007, 12:49
QUOTE(berlinish @ Jan 30 2007, 15:34)
ma refeream cum pot stii numele dj-ului si pieselor difuzate live pe radio deea.de exemplu , cum pot stii ce melodie e difuzata in acest moment pe radio deea ?( din cate am observat f rar comentatorii spun numele pieselor )
Si eu ti-am raspuns: ori intreband aici, ori pe forumul lor.
vidi
Feb 12 2007, 01:18
Prea tare frate !!!!
Reclama
A minute ago
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig