vldc
5th September 2006, 14:20
Am o alarma Wintec LS-722 care are standard senzor de soc. Am cumparat separat si un senzor de perimetru cu o singura zona pe care l-am conectat la intrarea din alarma rezervata pentru un senzor optional(aceasta intrare suporta senzori cu 2 nivele de avertizare). Problema este ca atunci cand senzorul de perimetru este conectat (numai pe intrarea de prealarmare) cel de soc(care are intrare separata) nu mai declanseaza alarma (desi daca ii programez nivelul de sensibilitate, acesta functioneaza). Daca deconectez fizic senzorul de perimetru atunci cel de soc functioneaza fara probleme (declanseaza alarma).
In plus senzorul de perimetru (atunci cand este conectat) declanseaza alarma destul de greu , in sensul ca trebuie sa ma invart in jurul masinii cateva secunde pana cand alarma incepe sa sune desi el este pus pe sensibilitate maxima.
Are cineva idee cam care ar putea fi problema ?
ragli
9th September 2006, 19:01
si eu am avut aceiasi problema si am rezolvat-o in modul cel mai elegant am legat iesirile senzorilor impreuna si merge OK
vldc
10th September 2006, 08:35
Si cum ai facut legaturile ?
La alarma mea senzorul de soc are 2 fire iar cel de perimetru 3 fire .
ragli
11th September 2006, 20:22
QUOTE(vldc @ Sep 10 2006, 09:35)

Si cum ai facut legaturile ?
La alarma mea senzorul de soc are 2 fire iar cel de perimetru 3 fire .
si senzorul de soc trebuie sa aiba 3 fire ca si cel de perimetru pentru ca au nevoie de un fir pt.+ unu pentru - si o iesire trigherata pentru semnal