danny22tm
4th September 2006, 18:15
Ajutati-ma va rog cu un magazin online unde pot gasi si eu un ceas auto cu display din leduri (afisaj digital si luminat) sau vreo schema electronica...am o schema dar e cu AM/PM adica afisajul consta in cifrele 18:88,as dori una 88:88...o sa spuneti google...eu o sa va spun ca am cautat de mi-a iesit ochii ! La magazine si prin piata de piese auto gasesc doar cu display neluminat sau cu lumina comandata de un buton ! multumesc anticipat !
costy_ytsoc
4th September 2006, 19:09
QUOTE(danny22tm @ Sep 4 2006, 19:15)

Ajutati-ma va rog cu un magazin online unde pot gasi si eu un ceas auto cu display din leduri (afisaj digital si luminat) sau vreo schema electronica...am o schema dar e cu AM/PM adica afisajul consta in cifrele 18:88,as dori una 88:88...o sa spuneti google...eu o sa va spun ca am cautat de mi-a iesit ochii ! La magazine si prin piata de piese auto gasesc doar cu display neluminat sau cu lumina comandata de un buton ! multumesc anticipat !
blochezi butonul de iluminat pe aprins(faci scurt la pinii lui)
danny22tm
4th September 2006, 20:01
costy...nu ma intelegi...nu vreau ceasuri cu lcd alb-negru...ci cu leduri sau display cu digit !
augustin87r
4th September 2006, 22:47
Poti sa incerci la dezmembrari auto sau la vreun cimitir.Erau niste ceasuri facute de Micro Electronica prin anii 96-99,care erau puse pe daciile fabricate pana in 2002 parca.Alea aveau afisaj verde care se aprindea , de formatul 88:88.de mers mergeau bine
traianpop
4th September 2006, 22:47
QUOTE(danny22tm @ Sep 4 2006, 17:15)

Adica,cum vine asta??
si cu leduri,si iluminat?
pe de alta parte,toate se fabrica asa,vor lumina mai intens numai dupa punerea contactului!
augustin87r
4th September 2006, 22:55
QUOTE(traianpop @ Sep 4 2006, 23:47)

Adica,cum vine asta??
si cu leduri,si iluminat?
pe de alta parte,toate se fabrica asa,vor lumina mai intens numai dupa punerea contactului!
el vrea din ala cu afisaj care se aprinde.Cel mai frecvent e verde.
danny22tm
5th September 2006, 19:25
QUOTE(augustin87r @ Sep 4 2006, 23:47)

Poti sa incerci la dezmembrari auto sau la vreun cimitir.Erau niste ceasuri facute de Micro Electronica prin anii 96-99,care erau puse pe daciile fabricate pana in 2002 parca.Alea aveau afisaj verde care se aprindea , de formatul 88:88.de mers mergeau bine
augustin,am unu din ala dar o ia inainte sau ramane in urma...nu mai stiu...si in plus nu are 12/24 ci doar am/pm adica cifrele 18:88!
augustin87r
5th September 2006, 23:21
QUOTE(danny22tm @ Sep 5 2006, 20:25)

augustin,am unu din ala dar o ia inainte sau ramane in urma...nu mai stiu...si in plus nu are 12/24 ci doar am/pm adica cifrele 18:88!
Inseamna ca m-am inselat eu. Alt model de ceas nu am vazut.
luly112
9th September 2006, 11:39
QUOTE(danny22tm @ Sep 4 2006, 19:15)

gasesti la magazinele auto sau in targ in vitan pt dacia ceas care se monteaza sus pe plafon langa oglinda si e cu led-uri. Din pacate nu e prea ieftin. Eu am cumparat unul cu iluminare si cristale lichide de la cei cu piese auto second de la un opel sau asa ceva si e mai ieftin si mai adevarat! Succes!