As dori sa intreb publicu' :P

craciunstef

Am vazut ca este un subiect discutat in multe forumuri... Se pare ca pizza este o mancare preferata de romani... Ar fi interesant de aflat de unde prefera majoritatea sa comande pizza. Va multumesc pentru alaturare smile.gif
Andrei221
eu iau de la jerrys si e foarte buna.. mai ales aia mare de 300 mii are la felii de te saturi 2 zile

Bocacio Junior
http://www.cuptorulculemne.com/
craciunstef
deci sa intzeleg ca nu prea sunt consumatori de pizza? este doar un mit?
Joe_DOW
QUOTE(craciunstef @ Sep 5 2006, 18:52) *

Spune si tu in toic in ce oras mei. Nu toti suntem din Bucuresti.
don_dannielo
QUOTE(craciunstef @ Sep 5 2006, 18:52) *

Nu stiu pe ce forumuri mai intri, dar puteai sa-mi dai un PM inainte si-ti ziceam cu exactitate de ce topicul asa cum l-ai facut tu n-o sa prezinte interes aici.

Mancatori de pizza sunt, da: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=68220
craciunstef
pana acum jerry's e pe primu loc...
dap... trebuia mentionat, este vorba de pizzerii din bucuresti ... smile.gif
sigur... unele s-au extins si in alte orase, dar pe mine ma intereseaza in mod special activitatea lor din bucuresti

chiar sunt curios, aveti idee daca exista in bucuresti o pizzerie care sa faca livrari non-stop ?

craciunstef
stie cineva o pizzerie care sa faca livrari non-stop?
bob
Eu mai comand de la Fabio.
OanaDumitru

eu am incercat jerry. asa si asa. dar am gasit o pizzerie mai noua si anume florina. este foarte buna si nu cred ca exista o pizza mai mare decat familly pizza lor -o puteti vedea pe site-ul lor . merita incercata.
sunt curioasa sa aud opiniile voastre first.gif
terratec
Eu astept sa inceapa "Seven" livrarile la domiciliu. Pizza lor e buna la brainstorming, da rezultate excelente. smile.gif
Un-Baiat
Jerry's Pizza is the best !

traditie si experienta
niciodata nu am avut neplaceri de la ei
Valentine
Cat eram prin Bucuresti, am mancat numai de la Jerry. Foarte buna (dar si FOARTE MARE!).
again
jerry, livrare rapida, pizza mare si buna
OanaDumitru
QUOTE(Valentine @ Mar 24 2007, 00:28) [snapback]2611384[/snapback]
Cat eram prin Bucuresti, am mancat numai de la Jerry. Foarte buna (dar si FOARTE MARE!).

Dupa ce o sa incercati pizza florina nu cred ca o sa mai spuna cineva ca cea de la jerry e mare.
Nikolleta27
nu am votat nimic pentru ca mie cea mai buna pizza mi se pare cea de la cuptorul cu lemne... pot sa combin ingredientele cum am chef... si ajunge cam in 40-50 min. Dar merita asteptarea ;;)
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.