conexiune la net nelimitat cdma via pda?

transilvan

Buna,
Acum ca exista optiunea de internet nelimitat la abonamentele cu voce de la zapp as conecta la un palmar, pda, smartphone, etc telefonul cdma Z720i ...stie cineva care palmar (eventual combinat cu gsm) se preteaza cel mai bine? si intre ce preturi? multumesc.
ah si nu trebuie sa aiba videocamera si fm ca am deja pe un k750i.mersi anticipat
transilvan@zappmobile.ro
Ignition
Interesanta idee.
Exista vreun telefon Zapp care sa aiba conexiune bluetooth ?
...pentru conectare cu smartphone...

transilvan
da dar nu in romania....eu spuneam cu cablu.intre timp l-au furat hotii direct de acasa.sunt in dubii daca sa reziliez sau sa imi recumpar unul ieftin sau..fix?
mai am 4 luni de contract si optiune internet unlimited lunar deci4voce+1upgrade fix+3sms+9internet +tva19% ..daca ar avea un palmar....ca in america...sau nu e niciunul pe cdma450mhz?!
born2lose
telefoanele zapp nu prea merg conectate decat prin usb...deci pica orice palm, pda, smartphone, etc
transilvan
QUOTE(born2lose @ Sep 11 2006, 14:41) *
telefoanele zapp nu prea merg conectate decat prin usb...deci pica orice palm, pda, smartphone, etc

confusedsmiley.png mad.gif
rămânla laptop atunci...până apare celularul cu modem ev do prin mai 2007 (așa am auzit)
rostov
http://www.zapp.ro/help/download/ Merge zapp cu pda
born2lose
QUOTE(rostov @ Sep 29 2006, 02:51) *

PDA Sync Cable + Null Modem + Zapp Serial Cable
1. Null Modem - nu se comercializeaza
2. zapp serial cable - era disponibil la modelele vechi de telefoane zapp, eu n-am mai auzit de cablu serial de vreo 2 ani. nu se comercializeaza.

rostov
păi am auzit pe cineva că s-a conectat prin cablul usb.. Chiar aici pe forum undeva.. Cum o fi făcut?
papanash
QUOTE(rostov @ Sep 29 2006, 10:37) *
păi am auzit pe cineva că s-a conectat prin cablul usb.. Chiar aici pe forum undeva.. Cum o fi făcut?

Exista dispozitive "HOST USB" pe CF. Exista si PDA-uri cu USB. ex: FS560.

Eu am avut candva un S200 conectat prin cablu serial la PDA dar am renuntat la idee. Se cam duce pe apa sambetei toata mobilitatea pe care ti-o ofera un PDA.
Acum il conectez la net printr-un telefon GSM cu bluetooth.
byteworks

Daca acel cablu USB e de fapt un convertor serial-USB (cu chipset Prolific?) atunci se taie cablul si se inlocuieste cu un adaptor serial TTL-RS232.
Daca chipsetul Prolific e in telefon si cablul e cu fire chioare - nici o sansa.

Versiunea Synertek S200 - cablu serial - inversor cablu - PDA merge fara probleme.
Ignition
Pe forum discuta cineva despre un nou mode de telefon la Zapp care are si bluetooth, s-ar putea sa merga...
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.