soft de bungheala in PC-ul din retea

Skizo

Acum citiva ani dadusem peste-un soft-ulet free care se instala pe computerul-tinta drept client, iar pe cel de pe care se faceau glumele ca server.
L-am cautat, dar n-am avut succes pentru ca nici macar nu-mi mai aduc aminte cum se numea.
Ce facea : misca mouse-ul victimei, ii zgiltiia desktop-ul, ii afisa mesaje trimise de la server si tot felul de alte bazaconii.
Il vreau pentru ca mi-am facut acasa o retea din 2 calculatoare, iar nevasta-mea pierde ore-n sir in fata unuia dintre ele. Si ca s-o expediez - cum ca mi-a virusat calculatorul - am nevoie de-un motiv. Ma folosesc si de faptul ca ea nu prea stie mare lucru (de fapt nimic biggrin.gif)
sarmiro
Uite aici o sa gasesti asa ceva (unele chiar free)http://www.softnews.ro/public/cat/15/7/

Indianu
mai este radminul..adika remote administrator
valymotei
Poti incerca si NetBus care este detectat ca un virus, dar face tot ceea ce ai zis tu. Nu pot sa-ti spun de und sa-l iei deocamdata.
Succes
lauredd
Originally posted by Skizo

Il vreau pentru ca mi-am facut acasa o retea din 2 calculatoare, iar nevasta-mea pierde ore-n sir in fata unuia dintre ele. Si ca s-o expediez - cum ca mi-a virusat calculatorul - am nevoie de-un motiv. Ma folosesc si de faptul ca ea nu prea stie mare lucru (de fapt nimic biggrin.gif)
devil.gif
Mai sunt bineinteles si trojani ( tot virus detectat de toti antivirusi ) :sub7 ...
imhotep
incearca Real VNC!!! e misto!!!
Indianu
imhotep de unde il pot lua
ps...radmin nu e detectat ca virus..trojan/...ohter shits
eu vreau ceva ca sa intru mai ilegal la unu

imhotep
http://www.realvnc.com/
imhotep
vezi pe pc-ul tau tot ce fac ceilalti din retea ....pe rind doar ....dar trebuie sa il instalezi si la ....victima ...pui in startup RealVNC server
distractie placuta
Indianu

ma gandeam ca nu trebuie sa il infectez?si cum pot sa il infectez fara sa isi dea seama?
PreTXT
hellooooo !eek.gif .. lasand la o parte stupiditatea cerintzei puse mai sus .. ce urmeaza? manualul micului hacker !? :nu:
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.