Skizo
12th September 2003, 22:54
Acum citiva ani dadusem peste-un soft-ulet free care se instala pe computerul-tinta drept client, iar pe cel de pe care se faceau glumele ca server.
L-am cautat, dar n-am avut succes pentru ca nici macar nu-mi mai aduc aminte cum se numea.
Ce facea : misca mouse-ul victimei, ii zgiltiia desktop-ul, ii afisa mesaje trimise de la server si tot felul de alte bazaconii.
Il vreau pentru ca mi-am facut acasa o retea din 2 calculatoare, iar nevasta-mea pierde ore-n sir in fata unuia dintre ele. Si ca s-o expediez - cum ca mi-a virusat calculatorul - am nevoie de-un motiv. Ma folosesc si de faptul ca ea nu prea stie mare lucru (de fapt nimic
)
sarmiro
12th September 2003, 23:42
Uite aici o sa gasesti asa ceva (unele chiar free)http://www.softnews.ro/public/cat/15/7/
Indianu
13th September 2003, 19:50
mai este radminul..adika remote administrator
valymotei
10th October 2003, 08:09
Poti incerca si NetBus care este detectat ca un virus, dar face tot ceea ce ai zis tu. Nu pot sa-ti spun de und sa-l iei deocamdata.
Succes
lauredd
10th October 2003, 08:13
Originally posted by Skizo
Il vreau pentru ca mi-am facut acasa o retea din 2 calculatoare, iar nevasta-mea pierde ore-n sir in fata unuia dintre ele. Si ca s-o expediez - cum ca mi-a virusat calculatorul - am nevoie de-un motiv. Ma folosesc si de faptul ca ea nu prea stie mare lucru (de fapt nimic
)
Mai sunt bineinteles si trojani ( tot virus detectat de toti antivirusi ) :sub7 ...
imhotep
25th October 2003, 11:18
incearca Real VNC!!! e misto!!!
Indianu
25th October 2003, 12:07
imhotep de unde il pot lua
ps...radmin nu e detectat ca virus..trojan/...ohter shits
eu vreau ceva ca sa intru mai ilegal la unu
imhotep
25th October 2003, 12:12
imhotep
25th October 2003, 12:15
vezi pe pc-ul tau tot ce fac ceilalti din retea ....pe rind doar ....dar trebuie sa il instalezi si la ....victima ...pui in startup RealVNC server
distractie placuta
Indianu
25th October 2003, 12:18
ma gandeam ca nu trebuie sa il infectez?si cum pot sa il infectez fara sa isi dea seama?
PreTXT
25th October 2003, 12:20
hellooooo !
.. lasand la o parte stupiditatea cerintzei puse mai sus .. ce urmeaza? manualul micului hacker !? :nu:
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.