Predictii si bilete jucate Eagleye9
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61

Eagleye9

La sugestia binevenita a colegului de activitate si suferinta biggrin.gif , Bamse, am deschis acest topic unde veti putea gasi de acum inainte toate predictiile oferite de mine precum si unele dintre biletele jucate de mine.
Tin sa precizez inca de la bun inceput ca recomandarile mele se vor face ca si pana acum numai in ceea ce voi numi "predictie" si in nici un caz nu recomand sa jucati in acelasi fel ca mine. Asta pentru ca predictiile pe care aleg sa le fac sunt gandite mult mai prudent decat in cazul pariurilor pe care le fac personal!
Sa avem parte de inspiratie si de putin noroc!

Iata de exemplu cum am jucat eu la meciul pe care am oferit prima predictie a zilei de azi. Atasez un print screen mai jos. Mi s-a parut destul de riscant ca sa recomand si altora sa joace la fel.

P.S. Va reamintesc ca urmeaza ultima predictie pe ziua de azi, pe care o voi posta in timp util aici, predictie a unei partide la care avem sansa buna de a dubla suma mizata, asumandu-ne un risc relativ scazut.
Eagleye9
Iata si ultima predictie a zilei de 2 septembrie:
Campeonato Brasiliero. Flamengo - Internacional 1/2.37 X/3.30 2/2.50 ora 00:10

Va mai aduceti aminte de castigatoarea Copei Libertadores, Internacional, care ne-a ajutat sa facem ceva bani acum cateva zile?
Ei bine, si etapa aceasta tot in deplasare va juca, dar pe terenul celor de la Flamengo (locul 16).
Internacional va urmari victoria si in aceasta partida, pentru ca cele 3 puncte pe care le-ar castiga deseara i-ar propulsa direct pe locul 2, cu un punctaj de 37, in urma echipei Sao Paolo care are 39 de puncte si care va juca maine seara.
Gazdele au 6 victorii, 6 egaluri si 9 infrangeri. Dintre aceste victorii, 5 au fost obtinute pe teren propriu unde au un golaveraj de 12-10. E adevarat ca in urma cu doua partide Flamengo a incurcat lidera Sao Paolo dar daca ne gandim ca lidera s-a incurcat etapa trecuta si acasa cu Fortaleza (locul 19), parca am fi tentati sa credem ca nu e meritul echipei Flamengo, ci e mai degraba forma slaba a liderilor. Dar despre ei vom vorbi mai multe maine seara wink.gif
In concluzie, Bet365 ne ofera sansa de a paria pe victoria oaspetilor, Internacional, cu un handicap asiatic de 0:0 la o cota de 1.90.

Sa avem succes!

1024
ok!stii ce zic eu?am tot cautat pe net predictii,etc.ceea ce faci tu au mai incercat si altii dar,din pacate, din diverse motive nu au perseverat.pe mine nu ma intereseaza daca ghicesti 90% sau 5% din totalul meciurilor,principalul este sa te tii de pagina asta,sa postezi cat mai mult.eu sunt incepator in ale pariurilor,dar,cine stie,poate am sa postez si eu pe aici "pariuri sigure".sa ai bafta!
Eagleye9
Nu, eu n-am pretentia ca sunt pariuri sigure. Insa sunt partide bine studiate de mine si gandite pragmatic pentru ca iau in calcul posibilitatea ca meciurile respective sa intereseze pe cei care vin pe forum. Riscuri exista la orice partida, important este sa jucam in asa fel incat sa micsoram pe cat posibil riscurile si sa marim sansa de castig.
Aici la "pariuri sportive" vei gasi si alte topicuri din care poti invata multe lucruri, mai ales ca esti incepator, dupa cum spuneai. Citeste ce scriu toti pentru ca de la fiecare e de invatat ceva. Bafta!
Eagleye9
Iata-ma tragand linie si concluzionand asupra predictiilor mele din ziua de 2 septembrie:

1. Tranmere - Leyton Orient predictie 1, rezultat final 3-0 peacefingers.gif
2. Ungaria - Norvegia predictie 2, rezultat final 1-4 peacefingers.gif
3. Flamengo - Internacional predictie 2, rezultat final 1-2 peacefingers.gif

2 septembrie - 3 predictii ===> 3 reusite
luna septembrie - 4 predictii ===> 3 reusite, 1 void
Eagleye9
Prima predictie a zilei de 3 septembrie vine din Anglia, League One:

Port Vale - Doncaster 1/2.10 X/3.25 2/3.50 (ora 16:00)

Port Vale se afla in momentul de fata pe locul 3 cu un bilant de 5 meciuri jucate, 4 castigate si o infrangere, golaveraj 8-3. Singura infrangere a fost suferita in deplasare la Yeovil (0-1), chiar etapa trecuta. Azi vor cauta sa-si adjudece cele 3 puncte pentru ca o victorie i-ar propulsa pe locul 2, la numai un punct distanta de lidera Nottingham Forrest. Aceasta serie este una dificila pentru ca jumatatea superioara a clasamentului este alcatuita din echipe foarte apropiate valoric. Lupta la varf va fi stransa, asa ca Port Vale nu-si poate permite sa piarda puncte pe teren propriu daca vrea sa se mentina in top si mai ales nu-si poate permite sa piarda puncte in compania unei formatii precum Doncaster, aflata pe locul 19 (din 24), care in primele 5 partide a reusit sa acumuleze doar 5 puncte, castigand un sigur meci si terminand la egalitate alte doua.
Totusi, pentru gazde partida nu cred ca va fi una lipsita de emotii, motiv pentru care recomand un pariu mai prudent, renuntand la tentatia unei cote de 2.10 si alegand un handicap asiatic 0, -0.5 (cota 1.76 la Bet365) pentru victorie Port Valey, care in cazul unui egal ne scuteste de pierderea intregii sume mizate.

Sa avem succes!
Eagleye9
Am pus 5 euro pe victoria Argentinei in partida cu Brazilia, la un handicap asiatic 0:0, cota 1.85. Sa vedem ce iese.
In direct pe TVSport de la ora 18:00!

maktub
Un inceput de meci cum nu se putea mai rau... min 3 si e 1-0 pentru Brazilia... death.gif
Eagleye9
E timp wink.gif
maktub

Da, dar e mult mai greu acum sa revina Argentina... macar sa egaleze sa se returneze miza...
pe mine ma dispera cel mai mult meciurile astea, cand in primele minute imi ingroapa si mai tare pariul... death.gif
La scorul asta... e ca si cum ai pariat AH 1:0 un x2 la cota 1.85..

Mult succes!, chiar m-as bucura sa-ti iasa...
Eagleye9
Deocamdata am scos in mare parte paguba din League One cu Port Vale. In finala Campionatului Mondial Ladies under 20 am pariat pe Koreea, care cinduce cu 5-0.
Mda...Argentina condusa cu 2-0. Deseara urmeaza meciurile cele mai importante.
Eagleye9
Inca doua predictii pentru ziua de 3 septembrie vin din America de Sud.

1. Belgrano – Gimnasia LP 1/ 2.25 X/3.20 2/2.75 ora 21:30 ! (Argentina - Apertura)

Dupa 4 partide Belgrano ocupa locul 8 cu 2 victorii, 1 egal si 1 infrangere, golaveraj 6-6. Pana acum a avut de intalnit in 3 meciuri echipele clasate in momentul de fata pe locurile 2, 3, si 4 si rezultatele din aceste intalniri au fost: 1-3 in deplasare cu Independiente (locul 2), 2-2 acasa cu San Lorenzo (locul 3) si victorie cu 3-1 in deplasare la Estudiantes (locul 4). N-au iesit rau din meciurile astea, nu?
Avand in vedere ca cel putin deocamdata a scapat de echipele foarte puternice, Belgrano revine pe propriul teren cu dorinta de victorie in fata echipei Gimnasia LP. Cea din urma, este pe locul 10 cu 2 victorii si 2 infrangeri si a intalnit pana acum in 3 partide echipe clasate in coada clasamentului. Rezultatele acestei echipe cred ca sunt graitoare in privinta fortei lor de joc: in deplasare 1-3 cu Arsenal S. (locul 6), victorie grea acasa 3-2 cu Quilmes (locul 19 din 20), infrangere in deplasare 1-3 cu Gimnazia J (locul 14) si din nou o victorie greu obtinuta pe teren propriu 3-2 cu ultima clasata, Colon, in ultima etapa.
Asadar ambele meciuri din deplasare au fost pierdute clar (1-3) si cred ca nici astazi nu vor avea o soarta mai buna.
Pronosticul meu este 1 (victorie Belgrano) jucand handicap asiatic 0, -0.5 la cota de 2.0 (Bet365)

2. Santa Cruz – Sao Paolo. 1/ 2.80 X/3.25 2/2.20 ora 00:10 (Campeonato Brasiliero)

Lidera, Sao Paolo este intr-o scadere de forma, nereusind in ultimile doua partide decat rezultate de egalitate (1-1 in deplasare cu Flamengo si 1-1 acasa cu Fortalezza, etapa trecuta) Liderul campionatului va merge azi sa castige in deplasare si sa recupereze punctele pierdute in ultima vreme, incercand sa profite de Santa Cruz, ocupanta ultimului loc in clasament, care nu a mai reusit o victorie de 6 etape.
Chiar daca Sao Paolo pare hotarata sa se mentina pe primul loc, ar trebui sa fim prevazatori si mergem tot pe un handicap asiatic pentru ca nu avem nici o garantie ca oaspetii acestui meci isi vor reveni din pasa proasta.
Pronostic 2 cu handicap asiatic 0, -0,5 la cota de 1.97 (Bet365)

Late edit!
Pentru cei interesati de Campeonato Brasiliero, un pont bun ar fi si la meciul Santos - Palmeiras pronostic 1 la cota de 1.90
Santos are pe teren propriu 8 victorii, 1 egal si 1 infrangere. Meciul este in direct pe SportKlub incepand cu ora 22:00, ora Romaniei !
Il trecem si pe asta tot in categoria "predictii".

Sa avem succes!
maktub
Ai grija ca Belgrano e nou-promovata, iar Gimnasia LP a terminat sezonul trecut pe locul 5.
Insa judecand dupa forma de moment, e posbil sa fie un pariu castigat...
Mult noroc!
Eagleye9
Forma de moment conteaza destul de mult mai ales in America de sud, unde se joaca in general deschis. Gimnasia LP s-a chinuit pana acum destul de tare.
maktub
Sper ca nu te superi ca ma bag peste topicul tau...
Eagleye9
Nu, nicidecum! Fiecare e invitat si are dreptul sa-si spuna parerea wink.gif
Eagleye9
Bilantul predictiilor pentru ziua de 3 septembrie:

Port Vale - Duncaster 1-2 predictie 1 - pierdut cursing.gif
Belgrano - Gimnasia LP 1-0 predictie 1 - reusit peacefingers.gif
Santos - Palmeiras 5-1 predictie 1 - reusit peacefingers.gif
Santa Cruz - Sao Paolo 1-3 predictie 2 - reusit peacefingers.gif

4 predictii in ziua de 3 septembrie ===> 3 reusite, 1 pierdut
total predictii luna septembrie: 8===> 6 reusite, 1 void, 1 pierdut

Cea mai mica cota a unei predictii reusite este de 1.61 (Tranmere - Leyton O.)
Eagleye9
Ce predictii voi face azi? Niciuna!
Oferta din fotbal este prea saraca iar din meciurile care se vor disputa astazi nu ma incumet sa recomand nimic anume. Probabil ca, personal, voi alege vreo doua partide fiind dispus sa-mi asum anumite riscuri dar nu voi recomanda pentru ceilalti nici un meci.
Mai degraba ar merita astazi sa pariem pe tenis, Marat Safin fiind o optiune pe care putem miza, reprezentand un risc relativ scazut daca ne gandim la forma lui buna de joc si la diferenta de valoare dintre el si adversarul sau, Oliver Rochus.
Eagleye9
Dupa o pauza de doua zile, ofertele caselor de pariuri sunt din nou imbietoare, asa ca revin si eu astazi cu cateva predictii pe care le voi posta pe rand in cursul zilei dar in timp util.

Albania – Romania 1/5.00 X/ 3.60 2/1.57 ora 21:00

Desi nu obisnuiesc sa pun mize serioase si nici sa dau predictii pe echipele autohtone in confruntarile internationale, indiferent ca este vorba despre echipa nationala sau echipe de club, aleg azi aceasta partida dintr-o ratiune simpla: pentru Romania nu exista in acest meci decat varianta victoriei!
Pentru echipa noastra aceasta partida poate avea o importanta capitala, cele 3 puncte puse in joc fiind absolut necesare pentru pastrarea sanselor reale de calificare. Dupa dusul deosebit de rece din finalul partidei cu Bulgaria, echipa Romaniei este condamnata la victorie astazi. In ciuda rezultatului final din precedenta partida, baietii nostri au aratat ca joaca un fotbal de calitate, ca reprezinta din nou o echipa redutabila si indiferent de formatia care va fi aliniata, victoria va fi iminenta. Albania, chiar daca nu mai face parte din lumea a treia a fotbalului, nu se va putea ridica la acelasi nivel de determinare si forta de joc.
Pronosticul meu este 2 – victorie Romania, cota 1.57 (Bet365)

Sa avem succes!
Eagleye9
Daca va place sa numarati si goluri si bani, va invit sa numaram impreuna la meciul Suedia - Liechtenstein (ora 20:30).

Suedia va trimite probabil mai multi jucatori tineri, dornici de afirmare pentru ca au de unde sa aleaga si nu cred ca vor duce prea curand lipsa de asa ceva. Chiar daca nu vor juca toti titularii de drept, va fi un meci de antrenament cu public pentru gazde, problema fiind doar cate goluri vor inscrie. Si cum oaspetii au pierdut meciul precedent cu Spania la 0-4 intr-un meci in care spaniolii s-au relaxat, vor veni si azi sa-si ia ratia de goluri. Sper sa fie cel putin 4 pentru ca propunerea mea este un handicap asiatic -3, -3.5 la o cota de 1.80 (Bet365)

Sa avem succes!
Eagleye9
Bilantul pe ziua de azi si bilantul total:

1. Albania - Romania 0-2 predictie 2 peacefingers.gif
2. Suedia - Liechtenstein 3-1 predictie 1 AH -3, -3.5 cursing.gif

6 septembrie: 2 predictii 1 reusit, 1 pierdut.
Total luna septembrie: 7 reusite, 1 void, 2 pierdute.
Eagleye9
O singura partida din oferta de azi imi retine atentia si merita a fi recomandata :
Copa Sudamericana
Botafogo RJ - Fluminense 1/2.25 X/3.25 2/2.70 (ora 1:00)

Privind lucrurile in ansamblu, un lucru iese in evidenta de departe: forma actuala a celor doua echipe.
Botafogo a inregistrat in ultima perioada o serie de rezultate pozitive, in ultimile 6 partide avand 4 victorii, 1 egal si 1 infrangere. Ceea ce este mai important e faptul ca ultimile 4 partide au fost castigate de Botafogo (acasa Cruzeiro 1-0, in deplasare cu Fortaleza 3-2, acasa cu Parana Clube 4-0 si ultima partida, in deplasare cu Atletico PR 5-0!).
Aceste rezultate sunt graitoare in priviinta dispozitiei de joc a gazdelor. Trebuie sa aruncam o privire si pe la echipa oaspete si observam ca aceasta se situeaza la polul opus din punct de vedere al formei dinultima vreme, ei reusind doar doua rezultate de egalitate in ultimile 6 partide!
Este adevarat ca istoricul intalnirilor dintre Botafogo si Fluminense le este favorabil celor din urma care au invins in 4 din ultimile 7 partide insa in ultima intalnire (30 iulie 2006) Botafogo a scos un rezultat de egalitate in deplasare, anuntand parca faptul ca perioada victoriilor echipei Fluminense asupra lor a trecut.
Predictia mea la aceasta partida este 1 (victorie Botafogo) jucand un handicap asiatic 0:0, la cota de 1.875 (Bet365)

Sa avem succes!
maktub
Mult noroc... m-ai facut si pe mine sa iau meciul, insa gb ca de obicei sta prost la handicapuri... si sunt nevoit sa-l iau 1 solist unsure.gif
Eagleye9
Sa speram ca va iesi 1 solist. Sunt sanse destul de mari sa iasa asa pentru ca nu vad ce anume i-ar putea scoate pe cei de la Botafogo din forma in care sunt. Doamne fereste de vreun cartonas rosu, ceva!
Azi noapte am pariat pe Santos tot in Copa Sudamericana. Prin minutul 80 era 0-0, un jucator de la Santos a luat cartonas rosu dar peste un minut au deschis scorul si asa s-a terminat cu bine smile.gif

Ca sa vin cu o completare la aceasta predictie, intr-un clasament al formei de moment in care s-au contabilizat ultimile 6 partide, Botafogo se afla pe locul 2 iar Fulminense pe penultimul, clasamentul facand referire la echipele din campionatul Braziliei.
maktub
M-am luat cu live-ul Haas - Davydenko si am uitat de meci sad.gif Deci poate sa iasa si x ca nu ma supar... smile.gif

26' Botafogo 0-0 Fluminense ( Fluminense deja are un cartonas rosu... deci sanse mari sa iasa... coolspeak.gif )

Edit: 37' Botafogo 0-1 Fluminense huh.gif
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.