Toamna la Prima TV.
Pagini: 1, 2, 3

megafanro

Sursa: http://www.evz.ro/article.php?artid=270665
Prima TV pariază pe programe de comedie.
Postul nu renunta la vechile nume, oferind insa o sansa formatelor proprii de divertisment.
Producatorii postului din portofoliul S.B.S. mizeaza pe comedie si pe idei proprii in organizarea grilei de toamna. Programul Prima TV "se lauda", incepand cu luna septembrie, cu doua nume noi: show-ul parodie "Mondenii" si sitcomul "Gogo Mania" (migrat de la Antena 1).
Cele doua sunt formate marca Prima si vor debuta din 5, respectiv 15 septembrie. Tot toamna marcheaza si revenirea pe micul ecran a "Carcotasilor", a echipei de "detectivi" condusa de Ernest, a lui Gabi Jugaru sau a "Trasnitilor in N.A.T.O.".
Producatorii nu renunta nici la "Schimbul de mame" sau la lectiile de maternitate predate de "Supernanny".
Radiografia kitsch-ului romanesc
Primul nume nou din grila Prima TV debuteaza din 5 septembrie, in fiecare marti seara. Emisiunea "Mondenii" parodiaza povestile vedetelor autofabricate din showbizul romanesc, cat si pe cei care asigura o clientela devotata pentru revistele de scandal.
Formatul show-ului, structurat pe episoade, se desfasoara in cascade, iar fiecare editie prezinta mai multe povesti, cu protagonisti diferiti.
Ei sunt locuitorii spatiului "imaginar" in care se desfasoara actiunea, "Romondenia", un loc unde statutul social se masoara in bani, vile si masini, iar kitsch-ul e la el acasa.
"Gogo Mania" este prezentat de producatorii Prima drept un sketch-comedy-show, in care protagonisti sunt trei provinciali care se stabilesc in Bucuresti, unde inchiriaza un apartament. Personajele, Lilian, Bogdan si Aniela, sunt interpretate de Bogdan Dumitrescu, Bogdan Talasman si Aniela Petreanu.
Formatele care au tinut audienta Prima TV in ultimii ani se regasesc in grila pentru aceasta toamna, in ciuda speculatiilor iscate de intrarea trustului turc Dogan in Romania, cu postul Kanal D.
Numele grele raman pe afis
Ernest, care a reusit sa depaseasca "Cronica Carcotasilor" la rating, se intoarce pentru a-i demasca pe infidelii autohtoni, la "Tradati din dragoste", un format marca Reality TV.
Al saptelea sezon din "Politia in actiune", moderat de Cristian Sabbagh, revine in prime-time, fiind difuzat in fiecare luni, de la 20.20. Moderatorul Razvan Spiridon se intoarce si el in platourile Prima, pentru a modera "dezbaterile" de la "Saptamana nebuna", cu Augustin Julea si Filip Stoler, printre altii.
Sursa: http://www.evz.ro/article.php?artid=270665
a21alex
Tipic PRIMA TV "(

megafanro
Filme bune si emisiuni pe masura
Prima TV lanseaza colectia de toamna
Dupa o vara fierbinte, traita fara limite alaturi de Prima TV, toamna incepe sa-si reintre in drepturi. Pentru a tine pasul cu tendintele sezonului, Prima TV aduce in grila de programe, pe langa serialele si emisiunile cu care ne-a obisnuit, cateva productii noi si incitante.
Incepand cu 4 septembrie Ernest revine la Prima, pentru a-i ajuta pe cei "Tradati in dragoste". Astfel, toti cei care isi banuiesc partenerii de infidelitate vor putea sa-i demaste cu ajutorul unor detectivi particulari, in fiecare luni seara, de la ora 21:20. Analistii de la "Saptamana nebuna" vor fi si ei prezenti in aceasta toamna. De asemenea "Carcotasii" se vor intoarce in casele noastre, prin intermediul micilor ecrane, din 6 septembrie, in fiecare miercuri seara de la ora 20:20, pentru ca umorul lui Huidu si Gainusa nu cunoaste limite. Si pentru ca tot a venit vorba de umor, "Trasniti in N.A.T.O." ne vin in ajutor! Asa ca vom lua pilula de ras in fiecare seara de luni si pana joi, intre orele 19:45 si 20:20. Asta pentru ca vineri seara, "Gogomanii" Ovidiu, Bogdan si Aniela va aduc veselia la "Gogo Mania". Distractia continua alaturi de Gabi Jugaru, care din 16 septembrie revine la Prima TV intr-un nou sezon al emisiunii "Farsele lui Jugaru".
De asemenea, dupa o vacanta binemeritata, Dezbracatu' ne saluta intr-un nou sezon al emisiunii "Ciao TV". Inarmat cu aparatul foto si o echipa de paparazzi in spate, el ne va arata cum sunt, cu cine sunt si mai ales cum se poarta vedetele de pe la noi, atunci cand nu se stiu surprinse de camerele de luat vederi. De la vedete trecem... tot la vedete, pentru ca noua productie Prima TV, "Mondenii", este un show de parodie, ce isi propune sa urmareasca povestile "mondene" ale persoanelor publice din politica si show-biz-ul romanesc, prezente aproape in fiecare numar al revistelor de scandal precum si in toate editiile talk-show-urilor de acelasi gen din Romania.
Asadar, incepand cu 5 septembrie, ora 20.50, in fiecare zi de marti, vom pasi in tara unde traiesc toate copiile parodice, locul in care oamenii isi depasesc cu usurinta conditia, pe taramul in care orice este posibil. Nici filmele si serialele preferate nu au fost uitate. Mai mult, pentru ca gusturile sunt impartite si pentru ca parerea telespectatorilor conteaza, din aceasta toamna ne putem alege singuri ce productie cinematografica dorim sa vizionam, in fiecare joi seara, la "Alege-ti filmul!". O alta propunere interesanta este, fara indoiala, emisiunea "Interviurile Cristinei Topescu", show-ul in care, binecunoscuta stirista va sta de vorba cu oameni interesanti, care au ceva de spus.
Si daca nu l-am uitat pe indragitul "Hugo" el revine pe micile ecrane, incepand din 9 septembrie, si va fi alaturi de cei mici in fiecare sambata si duminica, de la ora 9:00. Dar, chiar daca grila de programe pare sa se fi instalat deja, marea surpriza a toamnei vine abia in octombrie, cand superproductia "Megastar", prezentata de Andreea Raicu, va debuta pe micile ecrane. Dupa cum bine stim, la final va exista un castigator "Megastar", care va beneficia de serviciile Universal Music Romania (ii va produce un album muzical), si de un salariu lunar de 1.500 de euro, din partea Prima TV.
Un articol de Stefania Bunea
Sursa: România Liberă, pag. 10, sâmbătă, 2 septembrie 2006, nr.5016.
alexnarcosis
SBS-ul ori e cretin ori e cretin. A lasat manageri romani la conducerea primatv si se mira de ce nu au audienta nici ieri, nici azi si nici maine. In america se produc seriale de comedie super-tari..filmele europene sunt tot mai cautate..si ei copiaza modelul protv-nou..cu seriale facute in romania. Pai protv isi permite ca..are deja grosu audientei. EI tre sa lucreze..remember cum a procedat protv?? nichita, dosarele x, ally mcbeal, oz, la limita imposibilului, alias, seinfeld, bundy, ..
detectivparticular
Sunt foarte curios care e echipa aia de detectivi condusa de Ernest wink.gif
megafanro
La Prima TV. Sitcomul „Mondenii“. Mihai Bendeac, Dragos Stoica si Andreea Gromosteanu ii interpreteaza pe Basescu, Becali, Monica Gabor si pe ceilalti mondeni din viata noastra cea de toate zilele.

Nume si rol
Sint Mihai Bendeac si joc mai multe roluri: Basescu, Prigoana, Banel Nicolita, Vanghelie, unul dintre fratii Camataru, alcoolici, tirfe, nenorociti.
Sint Dragos Stoica si joc mai multe roluri: Gigi Becali, celalalt frate Camataru, Iliescu, Nastase, Vadim, Cristoiu, Dinu, Pinalti, reporter, politist.
Sint Andreea Gramosteanu si joc: fata de la SMS, Romanita Iovan, Mihaela Radulescu, Monica Gabor.
Ce au in comun aceste personaje?
Bendeac: Nimic. Nici unul nu este pozitiv total sau negativ total. Cea mai mare lepra are circumstante atenuante. Si, pina la urma, nu am facut un serial in care sa acuzam pe cineva. Toata lumea se asteapta: vai, cit de analfabet e Becali, ori serialul nostru il trateaza ca pe un ins simpatic cumva. Nu se leaga nimeni de el cit de nasol e.
Stoica: E pus cum e el in viata de fiecare zi, dar pus in situatii hazlii. Sa-i luam pe fratii Camataru. Cine stie cum vorbesc ei? De aceea, i-am dus in zona de arhetip.
Bendeac: Sau Banel Nicolita. La fel. Unele personaje merg spre zona de arhetip, altele pe imitatie. Dar nu imitatia conteaza, ci situatia in care e pus personajul. Becali, de exemplu, are o criza de masea. Avem, deci, vedete puse in situatii absolut cotidiane. Basescu prins de controlori in autobuzul 311. Exista personaje, precum Irinel Columbeanu, care n-ar avea ce cauta. El se regaseste in „Mondenii“, fiindca eu i-am adaugat diverse detalii, care nu-l fac atit de insipid, incolor, cum este in realitate.
Ticurile
Gramosteanu: Noi nu cautam ticuri. Noi lucram pe baza unui concept. Ce anume are un personaj fundamental.
Si este greu sa lucrezi pe Monica Gabor, de exemplu, fiindca nu are nimic care sa te prinda. Mihaela Radulescu? Ea are un statut foarte bine pus la punct, dar e greu sa o faci recognoscibila. M-a dus spre ea intuitia mea.

Expunerea

Bendeac: Daca nu vrei sa iesi, nu iesi in evidenta. Becali, de exemplu, si-a dorit publicitate. Din miliardar in Pipera si-a dorit sa fie sef la Steaua, apoi, sef de partid si viitor presedinte. Crede-ma, expunerea are avantaje si el a profitat de ele.
Stoica: In alte cazuri, presa e de vina. Presa adinceste sau sterge un personaj. Catalin Radu Tanase, de exemplu. Noi stam la o masa, da? El va gasi ceva exceptional aici, acum.
Bendeac: Presa este formata in majoritate din inepti, din niste pusti care nu au scris niciodata o compunere de scoala generala. Iau si ei 200 de euro ca si-a luat Gyorfi chiloti de nu stiu unde.
Umorul
Stoica: Exista o noutate in „Mondenii“. S-a dezvoltat in televiziuni un tip de emisiuni, dau gluma si hai sa ridem, ori noi avem povesti ce au continuitate si ne adresam tuturor categoriilor telespectatorilor.
Mai mult, noi filmam un episod in patru zile, prin celelalte televiziuni, se face un episod jumatate pe zi.
Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=6881...Hash=b322eab03b
megafanro
"Gogo Mania" la Prima TV.
Din aceasta saptamana la Prima TV se difuzeaza “Gogo Mania”. E vorba de un sketch-comedy-show in care trei comici, Bogdan Dumitrescu, Bogdan Talasman si Aniela Petreanu, caracterizati prin trasaturi fizice diferite, interpreteaza trei tipuri de personaje, puse in diverse si banale situatii, preluate din viata de zi cu zi.
Sursa: http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=162590

megafanro
"Interviurile Cristinei Topescu", de duminica la Prima TV.
"Nascut in Romania" - acesta este logoul "Interviurilor Cristinei Topescu", o emisiune care debuteaza duminica, la ora 14.15, la Prima TV.
Emisiunea prezinta oameni de succes care activeaza in cele mai diferite domenii, dar care au ceva in comun: sunt implicati in viata sociala, au ceva de spus si dincolo de propria arie de activitate.

Invitatii Cristinei Topescu vor fi artisti, lideri politici, manageri, oameni de afaceri, jurnalisti. Primul invitat va fi Florin Chilian, artistul care pune pe propria muzica propriile versuri muscatoare despre realitatile Romaniei de azi.

Artistul care a pus pentru prima oara termopanele alaturi de politica va vorbi despre nemultumirile si revoltele traversate de un "nascut in Romania".

Sursa: http://www.evz.ro/article.php?artid=272250
aquila
Site-ul televiziunii are o noua infatisare. Aruncati si voi o privire la > primatv.ro. coolspeak.gif
Mr.Jinx

QUOTE(aquila @ Oct 1 2006, 22:19) *
Site-ul televiziunii are o noua infatisare. Aruncati si voi o privire la > primatv.ro. coolspeak.gif

super interesant designul site-lui, se pare ca s-au pus pe treaba baietii ohmy.gifK:
alexnarcosis
prima tv..e dezamagire totala..cred ca si ei se simt frustrati de numele televiziunii. P nu vine de la prima..la ei p vine de la..de la..Proasta calitate. Pacat
*Victor*
Eu aștept ziua în care vor schimba numele acestei televiziuni. Doar așa știu ei să facă treabă (vezi Radio Contact -> Kiss FM, Uniplus -> Radio Star / Star FM -> Magic FM și TVK Lumea -> Kiss TV).
Nu cred că mai e mult până atunci.
kingblana
Este intr-o scadere continua a audientei , in iulie fiind depasita de o televiziune de nisa , Realitatea , si cazand astfel pe locul 7 la audienta nationala si la mica diferenta de OTV ...

alexnarcosis
sa le recomandam sa foloseasca banetu gros de la SBS pentru achizitionarea unor seriale premiate..anii astia..?
sau emisiuni concurs interesante, sau filme bune mai putin cunoscute? nu..nu le recomandam.
astia nu sunt saraci, sunt prosti. tele7abc..inteleg..a fost furat pana la ultimul surub. aici..e rea vointa smile.gif
enjoy P tv coolspeak.gif
kingblana
Adevarat . Au bani garla de la blonzii scandinavi si ei habar nu au de televiziune . Scandinavii aia trebuiau sa concedieze 90% din personalul postului cand au venit . De pe 6 au coborat pe 7 , ditamai SBS , una dintre cele mai mari retele din Europa .
megafanro
Andreea Raicu se intoarce pe sticla cu "Megastar"
  • Preselectiile pentru show-ul Megastar s-au incheiat, iar juriul a decis care sunt concurentii care merita sa lupte pentru a deveni vedeta. De sambata, tineri din toata tara vor intra intr-o competitie acerba pentru o cariera muzicala in cadrul programului difuzat de Prima si prezentat de Andreea Raicu. Spre deosebire de preselectii, unde juriul a avut rolul decisiv, de data aceasta in spectacolul ce va fi difuzat in fiecare sambata de la orele 20.00 publicul are rolul principal in a hotari cine va semna un contract cu Universal Music Romania.
Sursa: http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=164566
*Victor*
Am dat absolut din întâmplare pe Prima și am observat că cei de acolo încearcă să reediteze „succesul” absolut surprinzător pe care l-au avut acum 3 ani cu „Star Factory” - aceeași rețetă și aceiași prezentatori.

Își mai amintește cineva de acea emisiune care la ora aceea a spart toate barierele în materie de audiențe - „Star Factory”?*

Ce pretenție să mai ai de la niște oameni care nu sunt în stare să învețe din propriile greșeli și care mai și pretind să ajungă în topul marilor televiziuni din România? Dacă aș spune că cei de la Prima persistă în prostie, ar considera unii că sunt dur și probabil s-ar scula unii care să aducă acuzații la adresa mea. Deci evit să spun că cei de la Prima persistă în prostie.

crz
Revin si mondenii, acum cu cate o ora/emisiune coolspeak.gif
ruben_timisoara
Ianțu, "Te crezi mai deștept?"

Ianțu, "Te crezi mai deștept?" Virgil Ianțu începe pe 10 mai filmările pentru o nouă emisiune pe care o va prezenta la Prima TV. "Te crezi mai deștept?" va intra pe post la sfarșitul lunii mai. Copiii îi vor ajuta pe adulți să răspundă la întrebări de cultură generală din domenii ce se studiau la școala generală. "Cred că toți am avea probleme dacă am fi întrebați despre ce am învățat în clasele I-V", a mărturisit Ianțu.

Sursa: Click
megafanro
Iantu redevine prezentator.

Vedeta Prima TV va fi amfitrionul emisiunii "Te crezi mai destept?".
  • Dupa aproape un an si jumatate de pauza ca prezentator, Virgil Iantu va fi gazda unei noi emisiuni de divertisment la Prima TV, „Te crezi mai destept?”, care debuteaza la jumatatea lunii mai. Emisiunea se va difuza in fiecare duminica seara si va fi un concurs de cunostinte generale, in care se vor intrece adultii, ajutati de copii.
  • „Imi era dor de studioul de televiziune, de postura de prezentator. Dupa ce am vazut despre ce fel de format este vorba, am acceptat imediat”, a declarat pentru EVZ Virgil Iantu.
Oameni mari si copii.
  • Concursul si-a propus sa „dezgroape” informatiile pe care adultii le-au asimilat in perioada primilor cinci ani de studiu. Aparent simplu, acestia vor avea dificultati in a raspunde la intrebari din domenii precum limba romana, geografie, istorie, matematica, muzica sau stiintele naturii. De aceea, cei care le vor sari in ajutor concurentilor vor fi niste pusti de clasa a V-a.
  • Miza: sa demonstreze ca adultii nu sunt mai destepti decat copiii. Daca participantii vor trece de toate etapele competitiei vor putea castiga marele premiu de 100.000 de lei.
  • „Numarul concurentilor pe editie depinde de cat de departe ajung in competitie, de numarul de intrebari la care vor reusi sa raspunda. Estimam ca vor fi aproximativ trei sau patru concurenti pe emisiune”, au spus reprezentantii Prima TV.
La bataie cu Divertis.
  • Ora exacta a difuzarii nu este stabilita, dar, cel mai probabil, emisiunea va intra de la 21.00 sau de la 22.00. Astfel, show-ul prezentat de Iantu ar concura cu „Piata Divertis”, difuzata la Antena 1, sau cu „Repriza a III-a” (TVR 1), film (Pro TV) sau „Irina by Monica Columbeanu (B1 TV).
  • Virgil Iantu este increzator in formatul importat din S.U.A. „Sunt multe formate pe care nu le-as prezenta in viata mea. In cazul acestei emisiuni este vorba despre verificarea cunostintelor generale ale unui adult cu ajutorul unui copil”, a explicat Iantu.
  • Intrebat daca i s-a cerut atingerea unor obiective legate de audienta, Virgil Iantu a spus ca „nu e cazul, pentru ca toate formatele pe care le-am prezentat pana acum, fiind licente, au fost foarte bune”. „Trebuie sa-mi fac cat mai bine treaba, sa fiu eu in regula si sa transmit un sentiment real celor de-acasa”, a mai spus prezentatorul.
Pe sticla de sapte ani.
  • Virgil Iantu a prezentat o serie de emisiuni de divertisment, printre care: „Vrei sa fii miliardar” (2000-2003), „Copiii spun lucruri trasnite” (2001-2004), „Da sau nu” (2005-2006), „Big Brother”. Din februarie anul acesta, este director executiv al MTR Press, care detine mai multe publicatii de specialitate („Luxury”, „Connect”, „Photo Magazin”, Audio Video). Este membru al juriului in emisiunea „MegaStar”.
Sursa: http://www.evz.ro/article.php?artid=302330
megafanro
"Te crezi mai deștept" decât un puști de clasa a V-a?

Un megahit TV american ajunge și la noi.
  • Din mai, Virgil Ianțu revine la Prima TV pentru a prezenta "Te crezi mai deștept?", un game-show care testează cu câte informații au mai rămas adulții din primii cinci ani de studiu.
  • Concursul își va readuce participanții într-o sală de curs, plasându-i astfel în același cadru în care s-au mai întâlnit cu întrebările respective. Concurenții primesc un set de 10 întrebări, cotate cu sume crescătoare de câștig, începând de la 5 RON, având șansa ca, după ce au parcurs toate cele 10 trepte, să răspundă la o ultimă întrebare, care le poate aduce marele premiu în valoare de 100.000 RON. În clasă se vor afla și elevi care pot interveni pentru a-i ajuta pe concurenți. "Nu sunt mai deștept decât un elev de clasa a V-a" trebuie să recunoască cei care sunt eliminați sau care se opresc la o etapă intermediară.
  • Emisiunea este replica game-show-ului american "Are you smarter than a 5th grader" difuzat de canalul de televiziune FOX începând cu 27 februarie anul acesta. Show-ul s-a dovedit o lovitură de succes, aducând canalului american cea mai mare audiență pentru un pilot din ultimii 13 ani.
  • Un megahit care pare să calce pe urmele show-ului "American Idol", premiera a fost urmărită de 29,6 milioane de telespectatori, plasând emisiunea în fruntea cotelor de audiență în prime-time.
Sursa: http://www.adevarulonline.ro/articole/te-c...sa-a-v-a/311552
megafanro
"Batalia sexelor", un nou reality-show.

• Reprezinta barbatii sexul puternic? Sunt femeile atat de slabe pe cat cred partenerii lor? Cine "canta", de fapt, in casa, cocosul sau gaina?
  • Din 10 mai, Prima TV adauga la grila de programe un nou reality-show. "Batalia sexelor" este emisiunea in care patru cupluri vor incerca sa-si imbunatateasca relatia, pe parcursul a 40 de zile. Fiecare pereche va fi urmarita separat, pentru a se putea observa ce anume nu merge bine intre parteneri, care sunt punctele forte, dar mai ales punctele slabe ale relatiei, precum si principalele motive de cearta.
  • Alternativ, fiecare partener va avea posibilitatea sa faca legile, atat in casa, cat si in relatie.La finalul celor 40 de zile, perechile isi vor atinge (sau nu) scopul - imbunatatirea relatiei. Daca vreti sa vedeti cine "canta" in casele romanilor, aveti la dipozitie "Batalia sexelor", in fiecare joi seara, de la ora 21, la Prima TV.
Sursa: http://www.gandul.info/articol_40045/_quot...ality_show.html
pufonel
Oare daca sunt profesor ma lasa sa particip la emisiunea cu Iantu? wallbash.gif
megafanro
Iantu ii face de ris pe adulti in fata copiilor.

Virgil Iantu a revenit ca prezentator, cu un tip de emisiune care l-a consacrat - concurs de cunostinte generale.
  • De data aceasta, Virgil Iantu prezinta o emisiune care combina cele doua productii cu care a intrat in constiinta publicului: „Vrei sa fii miliardar?” si „Copiii spun lucruri trasnite”. Este vorba despre „Te crezi mai destept?”, care a debutat in premiera europeana duminica trecuta la Prima TV. Emisiunea este replica romaneasca a productiei de succes din S.U.A. transmisa la canalul FOX, „Are you smarter than a 5th grader?”, si masoara cunostintele adultilor acumulate in scoala generala in primii cinci ani de studiu. Concurentii sint ajutati, dupa un anumit algoritm, de cinci copii inteligenti de clasa a V-a (Radu, Andrei, Alexandru, Mihaela si Andreea) si pot cistiga, daca raspund corect la toate cele zece intrebari, suma finala de 100.000 de lei. Participantii sint pusi in postura de a fi din nou elevi, iar intrebarile cu care sint „scosi la tabla” sint din materiile studiate in ciclul primar: limba româna, geografie, istorie, matematica, muzica, arta, stiintele naturii sau chiar sport.
  • Desi poate parea un lucru simplu, nu este deloc asa, iar eventuala comparatie cu cei cinci copii in virsta de 12 ani nu prea pune concurentul intr-o lumina favorabila. Vorbind despre acest lucru, Virgil Iantu ne-a declarat: „Copiii sint foarte inteligenti, carismatici si foarte relaxati. Chiar trebuie sa ai curaj sa «te pui cu ei». Concurentii care s-au inscris in emisiune, ca de altfel multi dintre noi, cred despre acest concurs ca este usor, intrebarile referindu-se strict la primii cinci ani de studiu. Veti constata cu surprindere ca multe dintre cunostintele asimilate in acea perioada au fost de mult uitate, iar rolul copiilor in emisiune este unul foarte important. Daca in timpul show-ului ei trebuie sa ii ajute pe concurenti sa cistige premiul pus in joc, in culise lucrurile se schimba putin, unii concurenti fiind pusi in dificultate de copii, care fac tot felul de sotii”.
  • Spre deosebire de „Vrei sa fii miliardar?”, unde decorul si formatul emisiunii transmiteau o atmosfera tensionata, de data aceasta, dupa cum observa si Iantu, „atmosfera e relaxata si umorul e la loc de cinste”. Duminica trecuta, „Te crezi mai destept?” a debutat cu dreptul: a avut o audienta medie de 4 puncte rating si un virf de 6.4 rating la nivel urban.
Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1091...Hash=f844c1b55o
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.