Sa inteleg ca tu consideri ca liceul la care ai terminat e unul de elita. Dar ca profesorii sunt praf, ca sa te parafrazez. Care este, dupa parerea ta, criteriul dupa care un liceu e considerat bun? Nu competenta profesorilor si calitatea procesului educativ? Poate ca de aia e liceu de elita, ca ai trecut tu pe acolo (ca rata prin apa) si l-ai "innobilat"...
E bine ca nu ai si "defecte" de genul: modestie, bun simt, respect. Nu de alta, dar stiu ca, din nefericire, scara valorilor a fost data peste cap si astea sunt considerate defecte, iar laudarosenia, tupeul, nesimtirea au devenit calitati. Am avut onoarea sa cunosc oameni exceptionali, cum ar fi medici de elita, intelectuali adevarati, inovatori in domeniul lor de expertiza, oameni care si-au lasat amprenta asupra civilizatiei prin contributiile lor, si am constatat cu placere, dar nu cu surprindere, ca au si un profil moral exemplar, caracterizat de respect, bun simt si modestie (nu ca n-ar fi avut cu ce se lauda, dar era de prisos sa o faca).