Salarii profesori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102

Alex_Dum

mai citeste... am zis ca din liceu nu s-au mai ocupat.... mai precis din clasa a VII-a cand deja ma exasperau si le-am dat jet. am o personalitate mult prea puternica pt. oamenii din jur si d-asta toti imi cad la picioare... asa s-a-ntamplat si cu parintii....
irinuca8082
QUOTE (data @ Oct 25 2008, 20:00) *
o iei si tu pe urmele lui Alex_Dum, cu o diferenta nesemnificativa: el ii injura pe profesori, tu pe doctori; care e diferenta intre aceste atitudini? nono.gif

ca am trecut prin prea multe. mai multe nu spun. in fine, ma opresc aici. smile.gif

mimish
Personal Message
Alex_Dum
Rating: 3
View Member Profile
Add as Friend
Send Message
Add to PM block list
Forward PM
Find Member's Topics
Find Member's Posts

liceu, 56 minutes ago

Active Member

Group: Members
Member No.: 86 409

mai baiatule... eu am terminat andrei saguna din brasov. compari tu saguna cu vreun alt liceu din tara asta?

ce, alex, deja ti-e greu sa faci fata topicului si ai trecut la mesaje private?

indiferent de liceul pe care l-ai terminat, iti spun sigur un lucru: cred ca ai lipsit cand se vorbea de bun-simt si bunacuviinta!

QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 20:05) *
mai citeste... am zis ca din liceu nu s-au mai ocupat.... mai precis din clasa a VII-a cand deja ma exasperau si le-am dat jet. am o personalitate mult prea puternica pt. oamenii din jur si d-asta toti imi cad la picioare... asa s-a-ntamplat si cu parintii....

nu ai o personalitate puternica! ai un exagerat spirit rebel! sunt doua chestii diferite! (dar tu ai zis ca ai lipsit si de la psihologie, ca "era profa proasta", deci nu ai cum sa diferentiezi!
Alex_Dum
era mesaj privat, dar se pare ca unii nu au notiunile de baza. ti-am dat mesaj doar sa stii cu cine vorbesti! aia e o informatie privata ce eu nu am vrut sa apara pe un forum public!
mimish
daca tot te consideri grozav, mi se pare logic sa stie si ceilalti participanti la "discutie" cu cine "au de a face"
Alex_Dum
bun, acum se stie. mai vrei ceva?
deci saguna si profi de cacat! care e problema?
gigel de hohențolărn
da mai poluează mult tredu alex_dummkopf ăsta? huh.gif

Alex_Dum
da tu ma mai injuri mult?
nu poluez nene! imi exprim parerea si dezbat cu voi ca doar d-aia e forum!
profesorii nu merita marimea! de ce-ar merita-o? nu a spus nimeni pana acum de ce ar merita-o. daca si cu parca si cu tralalala nu sunt motive!
data
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 21:02) *
...
profesorii nu merita marimea! de ce-ar merita-o?...

w00t.gif

ai ramas marcat de scoala bag seama notangel.gif
vata_pa_batz

QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 20:02) *
da tu ma mai injuri mult?
nu poluez nene! imi exprim parerea si dezbat cu voi ca doar d-aia e forum!
profesorii nu merita marimea! de ce-ar merita-o? nu a spus nimeni pana acum de ce ar merita-o. daca si cu parca si cu tralalala nu sunt motive!

Da cu arcu stii sa tragi? laugh.gif
Alex_Dum
QUOTE (data @ Oct 25 2008, 21:12) *
w00t.gif

ai ramas marcat de scoala bag seama notangel.gif

pai am ramas scarbit pt. 10 ani de acum incolo!

QUOTE (vata_pa_batz @ Oct 25 2008, 21:12) *
Da cu arcu stii sa tragi? laugh.gif

da, ma jucam cand eram copil cu un arc facut din lemn de ulm...
data
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 21:13) *
pai am ramas scarbit pt. 10 ani de acum incolo!

de marimea profesorilor? huh.gif
Alex_Dum
QUOTE (data @ Oct 25 2008, 21:14) *
de marimea profesorilor? huh.gif

de fetele lor de imbuibati hoti ce jefuiesc si corup copiii!
Mr_Who
QUOTE (mimish @ Oct 25 2008, 20:45) *
Personal Message
Alex_Dum
Rating: 3
View Member Profile
Add as Friend
Send Message
Add to PM block list
Forward PM
Find Member's Topics
Find Member's Posts

liceu, 56 minutes ago

Active Member

Group: Members
Member No.: 86 409

mai baiatule... eu am terminat andrei saguna din brasov. compari tu saguna cu vreun alt liceu din tara asta?

Sa inteleg ca tu consideri ca liceul la care ai terminat e unul de elita. Dar ca profesorii sunt praf, ca sa te parafrazez. Care este, dupa parerea ta, criteriul dupa care un liceu e considerat bun? Nu competenta profesorilor si calitatea procesului educativ? Poate ca de aia e liceu de elita, ca ai trecut tu pe acolo (ca rata prin apa) si l-ai "innobilat"... death.gif

QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 20:05) *

E bine ca nu ai si "defecte" de genul: modestie, bun simt, respect. Nu de alta, dar stiu ca, din nefericire, scara valorilor a fost data peste cap si astea sunt considerate defecte, iar laudarosenia, tupeul, nesimtirea au devenit calitati. Am avut onoarea sa cunosc oameni exceptionali, cum ar fi medici de elita, intelectuali adevarati, inovatori in domeniul lor de expertiza, oameni care si-au lasat amprenta asupra civilizatiei prin contributiile lor, si am constatat cu placere, dar nu cu surprindere, ca au si un profil moral exemplar, caracterizat de respect, bun simt si modestie (nu ca n-ar fi avut cu ce se lauda, dar era de prisos sa o faca).
Iar faptul ca "le-ai dat jet" parintilor intr-a VII-a explica multe chestiuni referitoare la educatia ta.
Alex_Dum
QUOTE (Mr_Who @ Oct 25 2008, 21:19) *
Sa inteleg ca tu consideri ca liceul la care ai terminat e unul de elita. Dar ca profesorii sunt praf, ca sa te parafrazez. Care este, dupa parerea ta, criteriul dupa care un liceu e considerat bun? Nu competenta profesorilor si calitatea procesului educativ? Poate ca de aia e liceu de elita, ca ai trecut tu pe acolo (ca rata prin apa) si l-ai "innobilat"... death.gif

E bine ca nu ai si "defecte" de genul: modestie, bun simt, respect. Nu de alta, dar stiu ca, din nefericire, scara valorilor a fost data peste cap si astea sunt considerate defecte, iar laudarosenia, tupeul, nesimtirea au devenit calitati. Am avut onoarea sa cunosc oameni exceptionali, cum ar fi medici de elita, intelectuali adevarati, inovatori in domeniul lor de expertiza, oameni care si-au lasat amprenta asupra civilizatiei prin contributiile lor, si am constatat cu placere, dar nu cu surprindere, ca au si un profil moral exemplar, caracterizat de respect, bun simt si modestie (nu ca n-ar fi avut cu ce se lauda, dar era de prisos sa o faca).

tinere... ce pot sa-i cer unuia care are citate din abe lincoln in semnatura... din prostul americii... cel care a distrus sudul!
liceul ala e de elita fiindca ala-i e renumele, dar la pomu' laudat sa nu te duci cu sacul. concluzia mea dupa bac a fost ca nu are nici o importanta ce liceu termini. puteam sa fiu si in cel mai prost liceu din tara si sa iau bacu cu 5 ca in final tot acolo ajungeam (ma rog, nu tot acolo, dar intram la facultate).
vata_pa_batz
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 20:14) *
da, ma jucam cand eram copil cu un arc facut din lemn de ulm...

Deci o punem de-un robin hud cu tine si ci xdaniel. Deja am doi pe bombeu laugh.gif
vata_pa_batz
Dublu
cap_tepos
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 22:23) *
celor de la facultate nu am sa le-o spun inca. sa trec de primul an intai! celor din liceu le-am spus... si stiau aproape toti ca ii desconsider. nu de putine ori am facut-o proasta pe profesoara de romana si i-am explicat ca nu stie sa predea si ce-am rezolvat? fie ca scriam fie ca nu scriam ceva in lucrari imi dadea doar 5... nu am lucrarile (fiindca nu se dadeau acasa) ca iti aratam cum aveam eseuri de 3 pagini facute exceptional si nota era 5 sau aveam 2 randuri scrise la misto si nota era tot 5... cred ca nici nu se mai uita pe lucrari.
unei alte profesoare (prefer sa nu zic ce preda) i-am facut o vizita acasa si m-am razbunat... a fost o actiune ce a dat rezultate (profesoara a iesit din invatamant), dar eram la un pas de exmatriculare... noroc ca stiu cum se lucreaza cu oamenii!

[...]

Au prea multi bani acum ca le da 50%!

stai tu linistit ca nu ma lasa pe mine Dumnezeu sa pic examene... daca ma lasa nu ajungeam la facultate la cati profi am injurat, amenintat sau chiar agresat
[...]

Rog hotii din Romania sa omoare si sa jefuiasca sobolanii profesori.

Trebuie sa recunosc ca vad si eu un tanar care si-a descoperit un sens al vietii in care crede cu tarie (cred ca sharia sau colectivizarea ar fi fost pusa mult mai bine in practica cu oameni atat de fanatici ca tine). Se pare ca tu nu te uiti impartial incercand sa lupti doar impotriva raului, ci tu pur si simplu traiesti ca sa urasti (deocamdata profesori).
Alex_Dum
nu doar profesorii...
de profesori discutam aici... fiindca vor sa fure painea de la gura viitorilor mei copii!
Mr_Who
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 21:23) *
tinere... ce pot sa-i cer unuia care are citate din abe lincoln in semnatura... din prostul americii... cel care a distrus sudul!

Wow, nici nu m-am uitat la semnatura ta, dar acum inteleg de unde vine aversiunea fata de Lincoln... laugh.gif

QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 21:30) *
de profesori discutam aici... fiindca vor sa fure painea de la gura viitorilor mei copii!

Te mai gandesti sa si procreezi... Ce sa zic, ca am mai zis-o: "viitorul suna bine" death.gif
Alex_Dum
QUOTE (Mr_Who @ Oct 25 2008, 21:37) *
Te mai gandesti sa si procreezi... Ce sa zic, ca am mai zis-o: "viitorul suna bine" death.gif

trag gagicile de mine ca toate vor copii destepti si frumosi... :|
vata_pa_batz
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 20:40) *

Un copil destept si frumos de care trag gagicile laugh.gif
Mr_Who
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 21:40) *

Mr_Who
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 21:40) *

Alex_Dum
Cine-i ala? Al Jolson? Sa stii ca ma simt onorat ca ma compari cu el. Si chiar imi place "i'm sitting on top of the world"
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.