Salarii profesori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102

Mr_Who

QUOTE (irinuca8082 @ Oct 25 2008, 17:32) *
inainte de '89 cadrele didatice erau capabile si serioase, exigente cu nenumarati olimpici. stii cand a inceput sa se deterioreze educatia? dupa ce preturile au luat-o la deal, si salariile din invatamant au ramas in prapastie. si cu cat se intarzie mai mult imbunatatirea situatiei din invatamant, cu atat sunt mai multe generatii sacrificate, dintre care si a ta, evident. thumbup.gif destul de logic pt tine? w00t.gif

Ai dreptate.
Morticia
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Oct 25 2008, 17:02) *
retardu lu pește, când am intrat io la ac în bucurești, a picat pe rupte elita aia care s-a dus ulterior la academia militară (asta-n cazurile fericite în care n-au intrat cu 5 pe la transporturi )

@morticia, nu bre, 16 milioane nu-i mult, e doar o dată jumate și ceva cât ia un vax albina-n primii ani de învățământ. și referitor la cretinismu magistraților îi las pe alții să se pronunțe, eu unu m-am lămurit.

sincer, eu le plâng de milă notarilor publici - asta da categorie defavorizată.
iaca găsiși tu un sistem mai praf decât ăla de învățământ sau de sănătate - justiția lol.gif

Nu stii ce vorbesti. PEr ansamblu nu e mai praf, doar ca esecurile din justitie au mai mult ecou decat cele din invatamant.

Alex_Dum
un lucru e bun. ca macar acum dupa 50 pagini ati inceput sa ziceti ca sistemul de invatamant e plin de prosti. ca pana acum profesorii erau spuma intelectualitatii (alooo gara... profesorii nu sunt intelectuali!!! ).
inca o chestie. cei de pe topic care sunt impotriva maririi sunt cei ce au terminat curand sau inca sunt elevi... deci vorbesc in cunostiinta de cauza.
gigel de hohențolărn
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 17:53) *
un lucru e bun. ca macar acum dupa 50 pagini ati inceput sa ziceti ca sistemul de invatamant e plin de prosti. ca pana acum profesorii erau spuma intelectualitatii (alooo gara... profesorii nu sunt intelectuali!!! ).
inca o chestie. cei de pe topic care sunt impotriva maririi sunt cei ce au terminat curand sau inca sunt elevi... deci vorbesc in cunostiinta de cauza.

domnu, scuză-mi întreparea indiscretă dar tembelismul dumitale îl ai brevetat pe undeva? că la așa mostră de dăștăptăciune sigur te-a procopsit cenecesisu cu finanțarea pă minim treij de proiecte. first.gif
QUOTE (Morticia @ Oct 25 2008, 17:45) *
Nu stii ce vorbesti. PEr ansamblu nu e mai praf, doar ca esecurile din justitie au mai mult ecou decat cele din invatamant.

lol.gif lol.gif lol.gif pe lângă eșecurile din învățământ, mai vezi an de an și succesurile bigyellowgrin.gif când ne dăm toți mari cu olimpicii noștrii (care fără profesorii îndrumători n-ar fi ajuns olimpici internaționali), chiar dacă nu-i olimpiada un scop în sine wink.gif mai avem și noi articole prin science sau nature, sau membrii ai academiei care propun pentru nobel. da la justiție ce avem duduie dragă? că gherle dă orice sistem din românia, da, de bine de rău, în învățământ se mai culeg și roade.
în schimb justiția-i praf, că mă doare-n bască dacă și-a luat condamnarea ăla care a furat un sac de cartof, iar ăla cu devalizarea unei bănci a primit 3 zile arest la domiciliu și sechestru pe pușculița-n formă de porcușor de pe timpu lu pazvante.
orvuar dj.gif
mimish
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 16:42) *
solutia e simpla. aruncam profesorii la gunoi si cu asta basta!
sper sa am posibilitati materiale ca atunci cand voi avea copii sa-i pot trimite prin alte tari la studii!

tu chiar te incapatanezi sa ne arati ce iti poate capul? wink.gif) nu e nevoie, ne-ai convins deja!
Alex_Dum
olimpicii nu au ajuns acolo datorita profesorilor! au ajuns acolo datorita parintilor care s-au ocupat de ei. ca daca era datorita profesorilor atunci jumate din elevi erau olimpici. in generala am ajuns si eu la o nationala la istorie fiindca se ocupau ai mei de mine, dar in liceu abia am ajuns pana la judeteana...
gigel de hohențolărn
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 18:15) *
olimpicii nu au ajuns acolo datorita profesorilor! au ajuns acolo datorita parintilor care s-au ocupat de ei. ca daca era datorita profesorilor atunci jumate din elevi erau olimpici. in generala am ajuns si eu la o nationala la istorie fiindca se ocupau ai mei de mine, dar in liceu abia am ajuns pana la judeteana...

lol.gif altă mostră de inteligență brută. că dacă ai părinți care lucrează la multinaționale o să știe ăia să-și ajute plodu în analiza matematică de-a doișpea la sf. așteaptă.
orvuar dj.gif

Alex_Dum
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Oct 25 2008, 18:22) *
lol.gif altă mostră de inteligență brută. că dacă ai părinți care lucrează la multinaționale o să știe ăia să-și ajute plodu în analiza matematică de-a doișpea la sf. așteaptă.
orvuar dj.gif

poate ca n-or sa stie, dar nici nu trebuie. trebuie doar sa verifice sa-ti inveti lectiile zi de zi. sa ai temele facute... sa citesti si din alte carti informatii cu privire la tema respectiva...
irinuca8082
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 17:42) *
solutia e simpla. aruncam profesorii la gunoi si cu asta basta!
sper sa am posibilitati materiale ca atunci cand voi avea copii sa-i pot trimite prin alte tari la studii!

Alex_Dum Posted 24 minutes ago

BAI, tu chiar esti praf. te sfatuiesc sa pleci si tu cu copiii aia ai tai , in tarile calde. o primata in minus, dintre multe altele, si asta din cauza lipsei de educatie. console.gif
imi pare rau ca m-am adresat asa, dar m-ai speriat cu atata prostie. worthy.gif si nu ar fi pt prima data. adios.
Alex_Dum

sau mai exista o solutie... vindem sistemul nostru de invatamant unei alte tari si platim 5% din PIB anual sa se ocupe de el... plus fiecare elev plateste taxe anuale. aia or sa aiba tot interesul sa iasa in profit si vor da afara clasa prostilor... profesorilor
mimish

pai,ma, daca zici ca ai ajuns doar pana la judeteana, inseamna ca abia ai trecut de faza pe scoala! unde, lasa-ma sa ghicesc, erau cunoscuti mamica si taticul tau,nu? sau erau spaima scolii! wink.gif) hai ca m-ai dat gata cu faza asta cu judeteana!
Alex_Dum
unde eram prieten cu profesorul de istorie si-am zis sa il ajut. si sa stii ca a fost concurenta si la faza pe scoala. doar 3 am mers mai departe... apoi la judeteana am luat o nota buna, dar nu de nationala. la nationala s-a dus fratele profului de istorie smile.gif
eu am mai spus aici. le-am interzis parintilor sa-mi mai pronunte numele si sa mai ia decizii pt. mine inca din ziua in care am implinit 14 ani... deci nu-i amesteca unde nu e cazul...

te rog sa nu ma mai provoci. nu toata lumea a fost la liceul din cartier ca tine unde era un singur candidat pt olimpiada smile.gif)... liceul meu a avut numerosi olimpici nationali si chiar si internationali si prin el au trecut numeroase personalitati precum lucian blaga, ciprian porumbescu, andrei barseanu, ioan mesota, gheorghe dima, octavian goga, vasile goldis, titu maiorescu etc.

rezultatele mele s-au datorat mereu exclusiv mie. iar in liceu am ales sa nu deschid nici un caiet si nici o carte acasa!
vata_pa_batz
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 18:05) *
te rog sa nu ma mai provoci. nu toata lumea a fost la liceul din cartier ca tine unde era un singur candidat pt olimpiada smile.gif)... liceul meu a avut numerosi olimpici nationali si chiar si internationali NU si judeteni de valoare laugh.gif si prin el au trecut numeroase personalitati precum lucian blaga, ciprian porumbescu, andrei barseanu, ioan mesota, gheorghe dima, octavian goga, vasile goldis, titu maiorescu etc.

rezultatele mele s-au datorat mereu exclusiv mie. iar in liceu am ales sa nu deschid nici un caiet si nici o carte acasa!
Iata si o hotarire desteapta. Rezultat judetean laugh.gif

gigel de hohențolărn
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 19:05) *
unde eram prieten cu profesorul de istorie si-am zis sa il ajut. si sa stii ca a fost concurenta si la faza pe scoala. doar 3 am mers mai departe... apoi la judeteana am luat o nota buna, dar nu de nationala. la nationala s-a dus fratele profului de istorie smile.gif
eu am mai spus aici. le-am interzis parintilor sa-mi mai pronunte numele si sa mai ia decizii pt. mine inca din ziua in care am implinit 14 ani... deci nu-i amesteca unde nu e cazul...

te rog sa nu ma mai provoci. nu toata lumea a fost la liceul din cartier ca tine unde era un singur candidat pt olimpiada smile.gif)... liceul meu a avut numerosi olimpici nationali si chiar si internationali si prin el au trecut numeroase personalitati precum lucian blaga, ciprian porumbescu, andrei barseanu, ioan mesota, gheorghe dima, octavian goga, vasile goldis, titu maiorescu etc.

și pă forumu de știință ne cereai nouă să-ți facem tema de laborator, geniu lu pește pârlit lol.gif
Alex_Dum
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Oct 25 2008, 19:17) *
și pă forumu de știință ne cereai nouă să-ți facem tema de laborator, geniu lu pește pârlit lol.gif

pai tu ai vazut ce documentatie ni s-a dat? de unde era sa stiu cum sa aflu N0 si K daca era prima lucrare si nu am avut nici o informatie inainte... acuma stiu si ghici ce? tot singur am invatat!
prosicontra
eu am mai spus aici. le-am interzis parintilor sa-mi mai pronunte numele cum te striga daca nu mai au voie sa iti pronunte numele? smile.gif si sa mai ia decizii pt. mine inca din ziua in care am implinit 14 ani... deci nu-i amesteca unde nu e cazul...

te rog sa nu ma mai provoci. nu toata lumea a fost la liceul din cartier ca tine unde era un singur candidat pt olimpiada smile.gif)... liceul meu a avut numerosi olimpici nationali si chiar si internationali - acum are si un olimpic care a trecut de faza pe scola smile.gif si prin el au trecut numeroase personalitati precum lucian blaga, ciprian porumbescu, andrei barseanu, ioan mesota, gheorghe dima, octavian goga, vasile goldis, titu maiorescu etc .

rezultatele mele s-au datorat mereu exclusiv mie. iar in liceu am ales sa nu deschid nici un caiet si nici o carte acasa(Asta se vede)!

Alex_Dum
hoooooo popor ca n-am zis ca-s geniu... n-am fost cel mai bun elev din liceu de departe, nici macar din generala... dar asta s-a datorat exclusiv mie. eu am ales sa nu fiu si nu-mi pare rau. profesorii nu au nici un rol in rezultatele bune ale eleviilor, doar in cele rele...
vata_pa_batz
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 18:23) *
hoooooo popor ca n-am zis ca-s geniu... n-am fost cel mai bun elev din liceu de departe, nici macar din generala... dar asta s-a datorat exclusiv mie. eu am ales sa nu fiu si nu-mi pare rau. profesorii nu au nici un rol in rezultatele bune ale eleviilor, doar in cele rele...

Si curiozitatea creste. Se pare ca exista un rationament rafinat. Mai povesteste laugh.gif
Alex_Dum
QUOTE (vata_pa_batz @ Oct 25 2008, 19:26) *
Si curiozitatea creste. Se pare ca exista un rationament rafinat. Mai povesteste laugh.gif

pai e simplu. un elev are rezultate bune daca doreste el... daca isi da silinta, daca invata din carti si nu din cele 3 lulele 3 surcele oferite de profesor... cu alea e un mediocru in cel mai bun caz. daca are rezultate proaste inseamna ca e vina profesorului care a fost inapt, n-a stiut sa preda sau sa capteze atentia elevului ori sa-l determine sa invete...
mimish
din cate imi amintesc, nu ti-am zis tie ce liceu am absolvit, ca sa poti fi in masura sa il cataloghezi drept liceu de cartier sau nu! claaar? !!!!! si ca fapt divers, si la admiterea la liceu si la facultate am fost foarte multi pe loc (5 la liceu, pe vremea cand se dadea examen de admitere, nu se intra pe baza notelor cersite in scoala generala / si 12 pe loc la facultate, unde iarasi am dat admitere, nu am intrat pe baza de dosar!)... sa iti mai zic, sau te opresti?
Alex_Dum
5 pe loc? slabut... gandestete ca aproape toti absolventii de examen de capacitate isi puneau prima optiune liceul meu... fiindca era in primele 3 din Brasov (eu zic primul, dar ma rog... e parerea mea... inca nu se stie care e primul)

si nu e vina mea ca s-a schimbat sistemul de admitere...
irinuca8082
super distractie in seara asta pt mine. punk.gif
doamne, mare-i gradina.
vata_pa_batz
Sa vedem cine are cele mai mari cohones laugh.gif
data
QUOTE (irinuca8082 @ Oct 25 2008, 17:32) *
...
apoi cadrele medicale, alea putine care nu sunt criminale in serie si corupte cu buna stiinta si nepregatite ...

o iei si tu pe urmele lui Alex_Dum, cu o diferenta nesemnificativa: el ii injura pe profesori, tu pe doctori; care e diferenta intre aceste atitudini? nono.gif
Mr_Who

Deci se ocupau parintii de tine, buuun...

QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 18:25) *
poate ca n-or sa stie, dar nici nu trebuie. trebuie doar sa verifice sa-ti inveti lectiile zi de zi. sa ai temele facute... sa citesti si din alte carti informatii cu privire la tema respectiva...

Deci iti verificau parinti lectiile si temele; lectiile predate de profesor la scoala si temele date tot de profesor, nu?

Sa inteleg ca de la 14 ani parintii nu s-au mai ocupat de tine, pentru ca nu le-ai "permis" tu? Parca ziceai ca parintii au meritul in ceea ce priveste educatia plodului, ca ii verifica lectiile si temele, nu? Cum e pana la urma? Si daca nu ai mai deschis o carte sau un caiet, atunci ce lectii au verificat parintii tai?
Nu e suficient ca ii contrazici constant pe altii fara sa gandesti, te contrazici pe tine insuti, amice, esti praf.
Dupa ce parere ai despre scoala, ma indoiesc ca ai participat vreodata la vreo olimpiada; poate la faza pe clasa happy.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.