Salarii profesori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102

Pierde_verile

QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 17:43) *
cine creste salariile celor de la patron care iau 6 mil/luna si reprezinta majoritatea romanilor?

Indirect profesorii, când vor forma generația următoare pregătită să lucreze oriunde în Europa, dar numai pe bani frumoși. Nu pricepeți că este concurență la nivel european pe piața muncii. Și singurul atuu este pregătirea profesională, cultura generală.
data
QUOTE (Pierde_verile @ Oct 24 2008, 18:37) *
Indirect profesorii, când vor forma generația următoare pregătită să lucreze oriunde în Europa, dar numai pe bani frumoși. Ce dracu mă fraierilor nu pricepeți că este concurență la nivel european pe piața muncii. Și singurul atuu este pregătirea profesională, cultura generală.

e nevoie si de capsunari, doar nu vor culege spaniolii capsunile

Ragnarok
QUOTE (data @ Oct 24 2008, 19:14) *
e nevoie si de capsunari, doar nu vor culege spaniolii capsunile

E nevoie si de absolventi de medicina, platiti cu 2000 de euro sa-si faca rezidentiatul acolo. Plus garzi, mese si altele. Compara cu 200 de euro la noi pt. un rezident (poate 300, ca era vorba de rezidenti la urgente) si garzi neplatite si vezi si tu de ce pleca oamenii pregatiti.
Aia cu capsunarii e praf in ochi. Adevaratele pierderi sunt cei care au pregatire buna si simt ca tara asta isi bate joc de ei.
Daca ar primi salar decent in invatamant ar ramane in tara ca profesori. Dar cu nu exista asa ceva pentru un debutant, cu toata marirea asta, probabil o sa incerce ceva pe dincolo sau cel putin in sectorul privat de la noi.

Pentru aia care se agita ca e prea usoara munca: Voi de ce nu mergeti? E plin de locuri in invatamant. Munca putina, copii angelici (adica nu te enervezi cu ei), bani in prostie... Mergeti fratilor si predati voi sa vedeti cum e. Ca suplinitori nici facultate nu va trebuie. Ajunge liceul. Luati o caruta de bani - vreo 9 milioane DUPA marire.
mimish
si uite cum au ajuns profesorii bataia de joc a unui student de anul 1 (sau 2, cat esti, dle alex_dum?)! ti-am mai spus ca vei avea dreptul sa judeci cand vei fi cel putin cat sunt ei acum! nu cat timp nu ai deschis ochii in lumea asta mare! sobolan iti poti face parintii sau colegii sau prietenii, baiete, poate pe ei ii cunosti mai bine! nu pe mine, nu pe altii ca mine!

QUOTE (alex2010 @ Oct 24 2008, 17:01) *
Perfect de acord cu tine.
... daca n-ai chef intr-o zi ii pui pe elevi sa citeasca la altele sau ii lasi sa plece acasa, ca sa iti convina si tie, si lor.
Mi-e sila de profesori...

si mie de din astia ca tine!

QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 16:43) *
cine creste salariile celor de la patron care iau 6 mil/luna si reprezinta majoritatea romanilor?

cine-i pune sa lucreze la patron? sa se faca profesori sa vedem cat vor fi de multumiti! crezi ca e asa usor sa fii cadru didactic?
Alex_Dum
nu ti-e putin rusine ma bugetarule ma? nu ti-e rusine ca iei banii aia ca un hot de la aia de lucreaza pe 6 milioane sa-ti faca tie depozite de grasime?
judec pentru ca ii vad zi de zi si-mi vine sa borasc!
turbulent
Orice societate normala investeste in educatie si in tanara generatie. Fara o salarizare adecvata a profesorilor nu putem discuta despre invatamant performant. Sunt indivizi care afirma raspicat ca multi profesori sunt slab pregatiti. E normal sa fie asa. La salariile minuscule din ziua de azi tinerii bine pregatiti nu vin catre invatamant. Daca vrem educatie (si banuiesc ca suntem suficient de inteligenti pentru a dori acest lucru) trebuie sa dam profesorilor salarii mai mari decat ale celorlalte categorii sociale. Asa ii vom stimula pe tinerii dotati sa ramana in invatamant si sa determine cresterea performantelor acestui sistem.

PS - felicitari Traiane pentru promulgarea legii
data
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 20:24) *
nu ti-e putin rusine ma bugetarule ma? nu ti-e rusine ca iei banii aia ca un hot de la aia de lucreaza pe 6 milioane sa-ti faca tie depozite de grasime?

de cand "ma bugetarule" este o injuratura?

asa, sa ii fie rusine bugetarului caruia i s-a marit salariul de la 150 la 200 de Euro; dar celui care primeste 4000 de Euro nu trebuie sa ii fie rusine;

daca iti vine sa borasti cand iti vezi profesorii de ce te mai duci la facultate?

cand vei pica examenele din primul tau an la facultate vei striga ca esti discriminat pentru mesajele pe Softepedia laugh.gif

irinuca8082
eu propun o chestie interesanta celor gura-mare-fara-sa-aiba-habar de pe aici. conform spuselor mamei, daca o grupa, clasa are mai putin de 10 elevi, clasa se desfiinteaza, copiii fiind repartizati la alte clase sau scoli , iar respectivul cadru intra in concediu fara plata pe termen nelimitat. deci, un bugetar in minus, un buzunar mai umflat aluia de confectioneaza biciclete sau vinde la talcioc, in europa. asa ca, va propun sa faceti o petitie, sa propuneti copiilor sa nu se mai duca la scoala si parintilor acestora sa nu-i mai lase in nici o institutie de invatamant, sau mai bine, proprii copii, ca si asa profesorii sunt corupti, evazionisti, lenesi, etc. se poate sa-si insuseaca propriul copil toate aceste calitati? rolleyes.gif
deci scoateti fratilor pe profesorii astia nespalati afara din sistem. si asa ii aveti pe guta si minune drept dascali intr-ale valorii. sleep.gif

QUOTE (turbulent @ Oct 24 2008, 20:40) *
Orice societate normala investeste in educatie si in tanara generatie. Fara o salarizare adecvata a profesorilor nu putem discuta despre invatamant performant. Sunt indivizi care afirma raspicat ca multi profesori sunt slab pregatiti. E normal sa fie asa. La salariile minuscule din ziua de azi tinerii bine pregatiti nu vin catre invatamant. Daca vrem educatie (si banuiesc ca suntem suficient de inteligenti pentru a dori acest lucru) trebuie sa dam profesorilor salarii mai mari decat ale celorlalte categorii sociale. Asa ii vom stimula pe tinerii dotati sa ramana in invatamant si sa determine cresterea performantelor acestui sistem.

PS - felicitari Traiane pentru promulgarea legii

thumbsup.gif

DOOOOOH!!

chiar am vb cu mama adineaori la tel. zicea trista ca deja sunt discutii in senat despre 'neconstitutionalizarea' legii semnate de base si cica ar fi mari sanse de abrogare. puke.gif
unde mai pui ca este foarte necajita de noul sistem pe puncte din invatamant, deoarece se incurajeaza pilele, stresul inutil, raca dintre cadre vanatoarea pt puncte prin orice mijloace. nu-i convine deloc ca ea isi nenoroceste creierii sa invete literele pe pici inca de la 4 ani, iar unii invatatori lenesi, cafegii si cu pile la inspectorat sa-i distruga munca de 4 ani. multe cadre muncitoare isi doresc foarte mult 'filarea' claselor de catre comisii inopinate de la inspectorat si recompensarea sau pedepsirea dupa caz a celor ce nu reusesc sa obtina performanta de la elevi. asa trebuia sa se faca reforma in invatamant, nu cu puncte acordate pe criterii dintre cele mai cretine.
si mai zic inca o data, ca sunt inca multe cadre care isi respecta slujba si elevii.
Alex_Dum
QUOTE (data @ Oct 24 2008, 20:44) *
cand vei pica examenele din primul tau an la facultate vei striga ca esti discriminat pentru mesajele pe Softepedia laugh.gif

cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

stai tu linistit ca nu ma lasa pe mine Dumnezeu sa pic examene... daca ma lasa nu ajungeam la facultate la cati profi am injurat, amenintat sau chiar agresat. merg la facultate din simplul motiv ca am nevoie de diploma care sa certifice cunostintele mele... si nu sa invat ceva fiindca sunt autodidact si prefer sa invat singur si sa descopar singur nu sa-mi toarne un maimutoi in cap niste chestii care nici el nu le poate explica... fiindca si lui tot cu furca i-au indesate in cap!

Pt. cei ce tot zic ca nu cunosc sau ca n-am argumente... ce-ar trebui sa cunosc sau ce argumente sunt necesare? Am fost 12 ani de zile aproape in fiecare zi la scoala. Am avut in fata zeci de profesori... si am/am avut prieteni profesori. Am vazut cat pot, cat fac... si stiu cat merita pt atata!

Ca fapt divers am la facultate un profesor care la curs vine si ne pune slideul, iar noi trebuie sa copiem... nu ne zice absolut nici un cuvant, iar la laborator avem cateva randuri cu exemple si trebuie sa lucram problemele. Cine nu si-ar dori o asa slujba? Salariu mare, munca si stres 0 (ZERO).
data

QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 21:55) *
cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

stai tu linistit ca nu ma lasa pe mine Dumnezeu sa pic examene... daca ma lasa nu ajungeam la facultate la cati profi am injurat, amenintat sau chiar agresat. merg la facultate din simplul motiv ca am nevoie de diploma care sa certifice cunostintele mele... si nu sa invat ceva fiindca sunt autodidact si prefer sa invat singur si sa descopar singur nu sa-mi toarne un maimutoi in cap niste chestii care nici el nu le poate explica... fiindca si lui tot cu furca i-au indesate in cap!

daca esti asa sigur pe tine si cu o coloana vertebrala foarte drepta ...

eu zic sa mergi si sa le spui profesorilor parerea ta sincera despre ei;

sau poate vitejia si "valoarea" ta se limiteaza la anonimatul forumului?

ps: sa nu uiti sa le spui "cati profi am injurat, amenintat sau chiar agresat"; e un argument exceptional despre valoarea ta
Alex_Dum
QUOTE (data @ Oct 24 2008, 22:15) *
daca esti asa sigur pe tine si cu o coloana vertebrala foarte drepta ...

eu zic sa mergi si sa le spui profesorilor parerea ta sincera despre ei;

sau poate vitejia si "valoarea" ta se limiteaza la anonimatul forumului?

ps: sa nu uiti sa le spui "cati profi am injurat, amenintat sau chiar agresat"; e un argument exceptional despre valoarea ta

celor de la facultate nu am sa le-o spun inca. sa trec de primul an intai! celor din liceu le-am spus... si stiau aproape toti ca ii desconsider. nu de putine ori am facut-o proasta pe profesoara de romana si i-am explicat ca nu stie sa predea si ce-am rezolvat? fie ca scriam fie ca nu scriam ceva in lucrari imi dadea doar 5... nu am lucrarile (fiindca nu se dadeau acasa) ca iti aratam cum aveam eseuri de 3 pagini facute exceptional si nota era 5 sau aveam 2 randuri scrise la misto si nota era tot 5... cred ca nici nu se mai uita pe lucrari.
unei alte profesoare (prefer sa nu zic ce preda) i-am facut o vizita acasa si m-am razbunat... a fost o actiune ce a dat rezultate (profesoara a iesit din invatamant), dar eram la un pas de exmatriculare... noroc ca stiu cum se lucreaza cu oamenii!
irinuca8082
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 21:55) *
la cati profi am injurat, amenintat sau chiar agresat.

Ca fapt divers am la facultate un profesor care la curs vine si ne pune slideul, iar noi trebuie sa copiem... nu ne zice absolut nici un cuvant, iar la laborator avem cateva randuri cu exemple si trebuie sa lucram problemele. Cine nu si-ar dori o asa slujba? Salariu mare, munca si stres 0 (ZERO).

pai si de ce nu i-ai spus si astuia cateva? rolleyes.gif chiar ar fi in folosul tuturor. sau te dai rotund si cu nerv numai pe aici?
vezi tu, , esti exact ca cei multi, nu-ti convine, dar inghiti. esti doar un las si tu.

Alex_Dum
nu i-am spus fiindca momentan nu am curajul. nu stiu ce repercursiuni ar avea spusele mele. prefer sa nu ma mai duc la curs (si asa au ales si alti colegi de-ai mei) mai ales ca e o materie ce in mare parte o cunosc (un fel de informatica... bazele matematice ale informaticii). cand o sa trec de anul I si o sa pot sa ma tutuiesc cu toti profesorii... o sa am o acoperire pe la rector si decan... am sa i-o spun fara nici o jena.
Mr_Who
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 20:24) *

Vorbesti fara sa gandesti, amice. Tara e plina de tembeli ca tine care afirma ca ei ii poarta in carca pe profesori, pentru ca profesorii sunt platiti de la buget, iar banii de la buget sunt obtinuti din taxe. Sa iti fie clar, pe profesori ii plateste Statul, nu tu si cu tac-tu, voi nu faceti altceva decat sa va platiti impozitele pe care le datorati Statului, in calitate de cetateni ai acestei tari (halal cetateni...). Ala care lucreaza pe 6 milioane la patron e platit de patron, in functie de performanta firmei, daca nu-i convine si daca il tin balamalele, nu are decat sa se mute la alta firma. A propos, si profesorii si ceilalti bugetari platesc impozit pe venit, ca toti ceilalti. Asa ca scuteste-ne de bocitul asta penibil al tau ca tu, saracul de tine ii platesti pe profesori, esti jenant, probabil ca esti frustrat rau, se vede ca nu ai fost prieten cu scoala. Interesant cum nimeni nu comenteaza cand "alesii" jongleaza cu bugetul, isi maresc salariile si pensiile dupa bunul plac, sau cand magistratii cer si primesc diverse sporuri care echivaleaza cu o marire de peste 50% a veniturilor, dar cand vin profesorii si cer o marire de salariu, toata lumea se da de ceasul mortii ca se prabuseste economia... Penibil.

Celor care afirma ca profesorii nu merita un venit care sa le permita o viata decenta pentru ca norma didactica e de 18 ore pe saptamana si au 4 luni concediu pe an: bag mana in foc ca 90% dintre profesori s-ar multumi cu 3 saptamani de vacanta de vara si in rest ar face cursuri daca ar fi remunerati cum se cuvine, si atunci n-ati avea decat sa va trimiteti copiii la scoala toata vara daca sunteti atat de tampiti si nu intelegeti ca, de fapt, concediul profesorilor coincide cu VACANTA SCOLARA. Iar pretextul ala cu norma de 18 ore pe saptamana e o gluma: as vrea sa va vad pe voi, meseriasilor, O ZI la catedra, 5 ore, atat, sa vedeti ce "lejer" e, habar nu aveti. Credeti ca cineva poate preda 8 ore pe zi? Nu mai comparati activitatea de predare cu job-urile voastre, la birou, sau unde mai lucrati, mai bine zis va faceti ca lucrati, ca din alea 8 ore vreo 2-3 ore o frecati pe la o cafea si la tigara, ori pe internet. Si, de asemenea, as propune ca profesorii sa petreaca la scoala mai mult timp, 8 ore pe zi, de la 8 dimineata la 4 dupa-masa, adica sa ramana dupa ore si sa isi pregateasca acolo orele pentru a doua zi, sau sa corecteze lucrarile, daca tot se face caz de faptul ca nu lucreaza 8 ore pe zi, nu de alta, dar profesorii oricum fac acest lucru, se pregatesc acasa, iar acea munca nu o vede nimeni. Ala care lucreaza "mult", 40 de ore pe saptamana, merge acasa si se relaxeaza, se uita la televizor, sau isi vede de familie.
Alex_Dum
QUOTE (Mr_Who @ Oct 24 2008, 22:29) *
Vorbesti fara sa gandesti, amice. Tara e plina de tembeli ca tine care afirma ca ei ii poarta in carca pe profesori, pentru ca profesorii sunt platiti de la buget, iar banii de la buget sunt obtinuti din taxe. Sa iti fie clar, pe profesori ii plateste Statul, nu tu si cu tac-tu, voi nu faceti altceva decat sa va platiti impozitele pe care le datorati Statului, in calitate de cetateni ai acestei tari (halal cetateni...). Ala care lucreaza pe 6 milioane la patron e platit de patron, in functie de performanta firmei, daca nu-i convine si daca il tin balamalele, nu are decat sa se mute la alta firma. A propos, si profesorii si ceilalti bugetari platesc impozit pe venit, ca toti ceilalti. Asa ca scuteste-ne de bocitul asta penibil al tau ca tu, saracul de tine ii platesti pe profesori, esti jenant, probabil ca esti frustrat rau, se vede ca nu ai fost prieten cu scoala. Interesant cum nimeni nu comenteaza cand "alesii" jongleaza cu bugetul, isi maresc salariile si pensiile dupa bunul plac, sau cand magistratii cer si primesc diverse sporuri care echivaleaza cu o marire de peste 50% a veniturilor, dar cand vin profesorii si cer o marire de salariu, toata lumea se da de ceasul mortii ca se prabuseste economia... Penibil.

Celor care afirma ca profesorii nu merita un venit care sa le permita o viata decenta pentru ca norma didactica e de 18 ore pe saptamana si au 4 luni concediu pe an: bag mana in foc ca 90% dintre profesori s-ar multumi cu 3 saptamani de vacanta de vara si in rest ar face cursuri daca ar fi remunerati cum se cuvine, si atunci n-ati avea decat sa va trimiteti copiii la scoala toata vara daca sunteti atat de tampiti si nu intelegeti ca, de fapt, concediul profesorilor coincide cu VACANTA SCOLARA. Iar pretextul ala cu norma de 18 ore pe saptamana e o gluma: as vrea sa va vad pe voi, meseriasilor, O ZI la catedra, 5 ore, atat, sa vedeti ce "lejer" e, habar nu aveti. Credeti ca cineva poate preda 8 ore pe zi? Nu mai comparati activitatea de predare cu job-urile voastre, la birou, sau unde mai lucrati, mai bine zis va faceti ca lucrati, ca din alea 8 ore vreo 2-3 ore o frecati pe la o cafea si la tigara, ori pe internet. Si, de asemenea, as propune ca profesorii sa petreaca la scoala mai mult timp, 8 ore pe zi, de la 8 dimineata la 4 dupa-masa, adica sa ramana dupa ore si sa isi pregateasca acolo orele pentru a doua zi, sau sa corecteze lucrarile, daca tot se face caz de faptul ca nu lucreaza 8 ore pe zi, nu de alta, dar profesorii oricum fac acest lucru, se pregatesc acasa, iar acea munca nu o vede nimeni. Ala care lucreaza "mult", 40 de ore pe saptamana, merge acasa si se relaxeaza, se uita la televizor, sau isi vede de familie.

ce salariu ai si ce lucrezi ca sa stiu daca meriti sa te bag in seama?
Mr_Who
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 22:23) *
celor de la facultate nu am sa le-o spun inca. sa trec de primul an intai! celor din liceu le-am spus... si stiau aproape toti ca ii desconsider. nu de putine ori am facut-o proasta pe profesoara de romana si i-am explicat ca nu stie sa predea si ce-am rezolvat? fie ca scriam fie ca nu scriam ceva in lucrari imi dadea doar 5... nu am lucrarile (fiindca nu se dadeau acasa) ca iti aratam cum aveam eseuri de 3 pagini facute exceptional si nota era 5 sau aveam 2 randuri scrise la misto si nota era tot 5... cred ca nici nu se mai uita pe lucrari.
unei alte profesoare (prefer sa nu zic ce preda) i-am facut o vizita acasa si m-am razbunat... a fost o actiune ce a dat rezultate (profesoara a iesit din invatamant), dar eram la un pas de exmatriculare... noroc ca stiu cum se lucreaza cu oamenii!

Pai de ce n-ai povestit chestiile astea de la inceput, astea explica multe... Si zici ca esti student, anul I? Hm, se pare ca in zilele noastre orice ratat ajunge la facultate... Viitorul suna bine, ce sa zic?
AMDG
pe profesori ii plateste Statul, nu tu si cu tac-tu, voi nu faceti altceva decat sa va platiti impozitele pe care le datorati Statului, in calitate de cetateni ai acestei tari (halal cetateni...)

Ma amuza ca se mai scrie statul cu "S" mare , de parca nu ar fi multimea cetatenilor ci un fel de organizatie independenta rolleyes.gif

Ala care lucreaza pe 6 milioane la patron e platit de patron, in functie de performanta firmei, daca nu-i convine si daca il tin balamalele, nu are decat sa se mute la alta firma.

Valabil pentru orice profesie , nu ? rolleyes.gif

magistratii cer si primesc diverse sporuri care echivaleaza cu o marire de peste 50% a veniturilor, dar cand vin profesorii si cer o marire de salariu, toata lumea se da de ceasul mortii ca se prabuseste economia

Ghinionul lui Motoc - conteaza cat de multi sunt - vezi marirea la profesorii universitari rolleyes.gif
Mr_Who
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 22:31) *
ce salariu ai si ce lucrezi ca sa stiu daca meriti sa te bag in seama?

Da' tu ce salariu ai si care-i contributia ta in societate? Nu de alta, dar vad ca te bagi singur in seama.
data
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 22:27) *
nu i-am spus fiindca momentan nu am curajul. nu stiu ce repercursiuni ar avea spusele mele. prefer sa nu ma mai duc la curs (si asa au ales si alti colegi de-ai mei) mai ales ca e o materie ce in mare parte o cunosc (un fel de informatica... bazele matematice ale informaticii). cand o sa trec de anul I si o sa pot sa ma tutuiesc cu toti profesorii... o sa am o acoperire pe la rector si decan... am sa i-o spun fara nici o jena.

chiar ca sistemul de inavatamant e la pamant: in anul II, sa te tutuiesti cu toti profesorii; ori esti tu plecat cu pluta rau de tot ... ori s-a dus naibii invatamantul universitar worthy.gif
Alex_Dum
QUOTE (Mr_Who @ Oct 24 2008, 22:37) *
Da' tu ce salariu ai si care-i contributia ta in societate? Nu de alta, dar vad ca te bagi singur in seama.

Editat. N-are rost sa-ti spun. Si 1 milion daca aveam venit si dadeam 20 RON statului aveam dreptul la opinie!
Cipsu
QUOTE (Mr_Who @ Oct 24 2008, 22:33) *
Pai de ce n-ai povestit chestiile astea de la inceput, astea explica multe... Si zici ca esti student, anul I? Hm, se pare ca in zilele noastre orice ratat ajunge la facultate... Viitorul suna bine, ce sa zic?

Obisnuieste-te!
Astea sunt noile standarde...
si nu e vina lor, e doar o reactie normala la un scenariu ca cel prin care trece invatamantul, pardon, societatea.
Alex_Dum
QUOTE (data @ Oct 24 2008, 22:38) *
chiar ca sistemul de inavatamant e la pamant: in anul II, sa te tutuiesti cu toti profesorii; ori esti tu plecat cu pluta rau de tot ... ori s-a dus naibii invatamantul universitar worthy.gif

nu poti avea invatamant de calitate atat timp cand un profesor se crede deasupra ta. nu e deasupra ta... e la acelasi nivel. ei depind de studenti si studentii depind de ei (aici e discutabil, dar sa zicem ca asa e). in occident profesorul e un partener nu un ingamfat!
Cipsu
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 22:39) *
Veniturile familiei mele sunt si de 30.000 RON pe luna. Ia vezi cat mananca profesorii de pe urma noastra?

si armata, biserica, functionarimea, asiguratii sociali, sanatatea, restul lumii?!?

Si pe mine pana la urma nu m-ar deranja atat de rau daca nu ar face totul sa demonstreze ca li se cuvine...
Pierde_verile
QUOTE (AMDG @ Oct 24 2008, 22:35) *
Valabil pentru orice profesie , nu ? rolleyes.gif

E valabil și pentru profesori. De aceea au început oamenii responsabili să se teamăp că nu mai au și că nu vor avea personal de calitate în învățământ.
>ficus
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 24 2008, 22:23) *
noroc ca stiu cum se lucreaza cu oamenii!

invata-ne si pe noi, ignorantule smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.