nene, imi pare rau pentru tine dar citesti din 3,14 in 3,14 randuri.

spuneam ca mai sunt si alte surse de finantare pentru invatamant dar si pentru sanatate. desi nu-s popa

am sa repet din nou pentru toate babele surde:
1 - datoriile pe care nato le are fata de Romania (despagubiri datorare embargoului iugoslav)
2 - datoria pe care o are irakul fata de Romania (si pentru care am trimis trupe acolo, tot la indemnul nato)
3 - reducerea cheltuielilor de protocol pentru institutiile statului (mi se pare impertinenta sa anunti dublarea cheltuielilor pentru parlament simultan cu actionarea in justitie a profesorilor)
4 - trecerea la parlament unicameral
5 - anularea pensiilor la fel de nesimtite ca si salariile
6 -
anularea totala a subventiilor (si a tuturor ajutoarelor materiale - de exemplu sedii) acordate partidelor politice. cine vrea sa faca politica, s-o faca pe banii lui7 - recuperarea datoriei de 15.000 de miliarde de lei vechi (sper ca am tinut bine minte suma) pe care rafo o avea fata de statul roman si pe care jigodia de bombonel a trecut-o la datoria publica
8 - confiscarea averii tuturor demnitarilor care au subminat economia nationala prin semnarea unor contracte paguboase pentru statul roman (de exemplu cei care au vandut Romtelecom ori cei care au semnat cu bechtel)
9 -
confiscarea tuturor averilor dobandite in mod ilegal10 -
anularea tuturor subventiilor acordate cultelor religioase, indiferent de orientare; este o dovada de tupeu si de sfidare sa spui ca nu ai bani, dupa ce dai boilor o caruta cu galbeni pentru a face "catedrala mantuirii neamului".
ce parere ai micutule fesenist? o fi de bine? sau nici asa nu ar ajunge banii?