mihaibo
2nd October 2008, 21:39
QUOTE (xdaniel @ Oct 2 2008, 22:21)

DACA profesorilor li se vor mari salariile, sistemul de invatamant se va autoregla si se va vindeca de unul singur! Profesorii incompetenti vor fi exclusi de colegii lor, de cei din sistemul de invatamant, DE ELEVI SI PARINTII LOR.
Nu e asa, trebuie sa fie rasplatiti cei 10-20% care merita dar asta nu se intampla doarece marea majoritate de ****** din invatamant conteaza mai ales ca cei pasionati de invatamant nu fac scandal(politica) si isi vad de treaba.
bogdanan
2nd October 2008, 21:54
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 2 2008, 13:54)

@bogdanan
greseli d-alea se pot face cu miile... sunt greseli de tastatura. cand scrii in jur de 100-200 de pagini pe zi la calculator... se-ntampla sa nu bati o litera sau sa inversezi 5. nu demonstreaza nimic... eu nu stau sa ma uit daca am omis o litera sau mai stiu eu ce pt. ca nu am rabdare. plus ca de multe ori imi editez mesajele dupa ce le postez si pot iesi greseli mai mari, dar care-i problema? de prosti ca tine geme tara!
ai inteles invers contextul, nu greseala ma deranja, ci exprimarea...da, recunosc ca fac parte din prostime
msn2
2nd October 2008, 22:21
QUOTE (Bogdan R @ Oct 2 2008, 17:09)

Adevarul e ca un tanar profesor (hai sa zicem pana la 35-40 de ani) daca e foarte nemultumit de salarizare poate sa isi schimbe profesia sau sa emigreze.
Daca nu face acest lucru inseamna ca situatia nu e chiar asa de neagra (cu alte cuvinte pe langa toate dezavantajele exista si unele avantaje pentru care se merita sa ramai la catedra).
Aplicabil de fapt oricarui salariat, nu doar personalului didactic...
doamne cat de multi au pica pe profesori!
si cata indiferenta in mesajul de mai sus!
iti doresc sa afli si tu pe propria piele ce inseamna ca un profesor din asta, "multumit si avantajat" ca ia 9-10 mil salariu, sa iti educe copilul pt ca de cat salariu are de atat o sa si munceasca!
atata timp cat salariul este de mizerie la debutul in invatamant nici un tanar care stie ca poate rezista in alta parte nu o sa se angajeze si in multe locuri din provincie fosti LACATUSI, ZIDARI, SORE MEDICALE predau ca suplinitori de deja 5-6-7 ani. Ce ii invata pe elevi unii care nu au reusit decat cu greu sa termine un liceu la seral? NIMIC!
daca va creste salariul asa cum s-a votat atunci se va putea cere si performanta in invatamant, pana atunci pliscul mic!
Dari@
3rd October 2008, 02:57
QUOTE (mihaibo @ Oct 2 2008, 18:33)

Ce profesor sta 6-8 ore la scoala??? Maxim 5!
Norma e de 18-20 de ore. 20/5=4 ore pe zi(efectiv 3h jumatate lucrate asta daca nu uita cat e pauza)!
Un debutant castiga 900/ 4 ore pe zi, 900*2=1800 in cate domenii primeste un debutant atat??? In plus in multe locuri se lucreaza mai mult de 8 ore/zi.
Unde mai gasesti concediu de aproape 4 luni pe an?
1. nici un orar nu se face fara ferestre. iar daca ai ore suplimentare, uite ca stai in scoala mai mult decat sustii, tu, aberant. doar educatorii si invatatorii au parte de 3-4 ore snur pe zi.
2. norma e de 18 ore la profii cu vechime de pana la 25 de ani si 16 ore la cei peste 25 de ani. in toata lumea asta e cam la fel. este meseria cu cel mai mare grad de imbolnaviri psihice si de nervi. tu rezisti sa stai concentrat la ceea ce faci cate 50 de minute si 10 pauza timp de 4 ore pe zi? ia incearca, sa vezi cum e!
3. ai dreptate. in alte domenii primeste peste 20 milioane lunar de la bun inceput. in invatamant primeste vreo 5-6 milioane, nu 9. 9 ia ala de are gradul 2 si vreo 8 ani vechime. tu poti trai cu suma asta?
4. concediul este de 72 zile pe an. in rest ai activitate. dar de faptul ca olimpiadele si cercurile pedagogice sunt sambata si duminica, stiai? si ca nu sunt platiti pentru asta stiai? si ca nu primesc nici zile de concediu in plus pt sambetele si duminicile lucrate, stiai? de clasele de la frecventa redusa, care fac ore sambata si duminica ai auzit? dar reciclarile si cursurile de tot felul pe care ei sunt obligati, mai nou, sa le faca, si care sunt puse sambata+duminica sau in vacantele mici, ai auzit?
ce usor e sa dai din gura pe forum cand habar nu ai ce inseamna sa fii profesor pe pielea ta...
Bogdan R
3rd October 2008, 06:11
QUOTE (msn2 @ Oct 2 2008, 23:21)

doamne cat de multi au pica pe profesori!
si cata indiferenta in mesajul de mai sus!
iti doresc sa afli si tu pe propria piele ce inseamna ca un profesor din asta, "multumit si avantajat" ca ia 9-10 mil salariu, sa iti educe copilul pt ca de cat salariu are de atat o sa si munceasca!
atata timp cat salariul este de mizerie la debutul in invatamant nici un tanar care stie ca poate rezista in alta parte nu o sa se angajeze si in multe locuri din provincie fosti LACATUSI, ZIDARI, SORE MEDICALE predau ca suplinitori de deja 5-6-7 ani. Ce ii invata pe elevi unii care nu au reusit decat cu greu sa termine un liceu la seral? NIMIC!
daca va creste salariul asa cum s-a votat atunci se va putea cere si performanta in invatamant, pana atunci pliscul mic!
Mai baiete, tu nu pricepi ce am scris?
Cu invatamantul afla ca stiu cum sta treaba, amandoi parintii mi-au fost profesori, la fel si multe rude mai mai mult sau mai putin apropiate.
Plus ca si eu am predat (cu plata pe ora) timp de 2 ani la o scoala postliceala de asistente medicale.
Si da, sustin in continuare: daca profesorii ar fi asa de nemultumiti (ma refer la cei cu salariile mici, deci cei pana la 35, maxim 40 de ani) atunci si-ar cauta alte joburi!
Evident ca e necesar ca salariile personalului didactic sa creasca! Dar sa nu cadem nici in extrema cealalta, sa ne apucam sa-i plangem pe profesori ca ei lucreaza cel mai mult si mai greu si au cele mai mici salarii din Romania, ca nu e chiar asa!
Nu le convine? Reprofilare!
Am doua cunostinte care au renuntat la invatamant: o profesoara de matematica care a trecut in sectorul bancar si un profesor de romana care a emigrat. Amandoi lucreaza acum muuuult mai mult (nici nu se compara, din cate zic ei) dar si castiga muuult mai mult.
Si referitor la afirmatia ''daca va creste salariul asa cum s-a votat atunci se va putea cere si performanta in invatamant'' da-mi voie sa cred ca nu ai prins esentialul: tocmai personalul incepator, cel cu salarii mici, va fi defavorizat!
bolo
3rd October 2008, 06:57
QUOTE (Dari@ @ Oct 3 2008, 03:57)

2. norma e de 18 ore la profii cu vechime de pana la 25 de ani si 16 ore la cei peste 25 de ani. in toata lumea asta e cam la fel. este meseria cu cel mai mare grad de imbolnaviri psihice si de nervi. tu rezisti sa stai concentrat la ceea ce faci cate 50 de minute si 10 pauza timp de 4 ore pe zi? ia incearca, sa vezi cum e!
4. concediul este de 72 zile pe an.
Unde drac' sta un profesor concentrat si ce face in50 min(daca nu intarzie si daca nu pleaca mai devreme)?? E vre-un chirurg,opereaza pe creier sau inima?Ce sa mai zic de cei ce lucreaza in aviatie sau in alte domenii unde 1 sec de ezitare inseamna moartea multor oameni.Afla ca si un simplu sofer are pauza de 45 min dupa un timp de conducere de 4h30min.Un profesor la ce este asa concentrat ???
Am o cunostinta invatatoare la sat si are salar de 23 mil pentru 4h/zi + concediu la care multi nici nu-si permit sa viseze.Concediu platit.
Inteleg ca pentru un debutant e foarte greu dar de ce nu se maresc doar aceste salarii mizere??
In privinta stresului,doar ei sunt de vina pentru ca nu stiu cum sa se impuna si cum sa impuna respect.MAi greu mi se pare pentru cei care lucreaza cu clasele gimnaziale.
duculeana
3rd October 2008, 07:40
QUOTE (bolo @ Oct 3 2008, 07:57)

Unde drac' sta un profesor concentrat si ce face in50 min(daca nu intarzie si daca nu pleaca mai devreme)?? E vre-un chirurg,opereaza pe creier sau inima?Ce sa mai zic de cei ce lucreaza in aviatie sau in alte domenii unde 1 sec de ezitare inseamna moartea multor oameni.Afla ca si un simplu sofer are pauza de 45 min dupa un timp de conducere de 4h30min.Un profesor la ce este asa concentrat ???
Am o cunostinta invatatoare la sat si are salar de 23 mil pentru 4h/zi + concediu la care multi nici nu-si permit sa viseze.Concediu platit.
Inteleg ca pentru un debutant e foarte greu dar de ce nu se maresc doar aceste salarii mizere??
In privinta stresului,doar ei sunt de vina pentru ca nu stiu cum sa se impuna si cum sa impuna respect.MAi greu mi se pare pentru cei care lucreaza cu clasele gimnaziale.
De-aia, pentru ca daca maresti doar la debutanti lefurile, atunci o sa ajunga cu salariul la nivelul celui cu vechime de 8-10 ani si nu-i corect! Ori maresti la toti cu acelasi procent, ori nu! De ce-ar merita numai debutantii, iar ceilalti cu vechime de peste 30 de ani, al caror salariu nu depaseste 1200-1300 lei nu?
Cunostinta aia a ta are salariul atat fiindca pe langa sporul de vechime se acorda si spor de rural si alte sporuri, ceea ce pentru profesorii din urban nu se aplica!
Dari@ are dreptate! Pe langa ce a spus ea mai adauga si ca majoritatea profesorilor au si ore suplimentare, pana la 1 norma si jumatate, adica 27 de ore/saptamana! Stiai ca orele alea suplimentare sunt platite la plata cu ora, deci mult mai putin decat norma intreaga?
Ai intrat vreodata pe forumul profesorilor sa vezi acolo nemultumirile lor si cu ce au de-a face zilnic?
Stapanul_clonelelor
3rd October 2008, 07:42
Parlamentul: Luati d-aci .
Baselu: Nu, nu pot promulga, nu va pot da.
Parlamentul: Vedeti? Baselu e de vina, el nu vrea sa va deie.
CapitanuPICARD
3rd October 2008, 08:07
mama mama ce-ar mai merita guvernantii aia care au ceva de zis contra maririi salariilor profesorilor si a altor categorii sociale de oameni care MUNCESC!
pai sa-i bag undeva si pe vosganian si pe tariceanu si pe toti aia care au ceva contra!
ba!
1- cand s-au marit salariile boaitelor de popi, n-a intrat ma tara in criza?
2- cand s-au marit salariile prsedintelui, primului ministrul ministrilor, parlamentarilor etc., nu a intrat tara in criza?
3- cand s-au acordat circa 700 de euro fiecarui parlamentar grohait pentru chirie, desi buhaitii aia au case fara numar, n-a intrat tara in criza?
4- cand s-au marit cheltuielile de protocol pentru cele doua camere ale parlamentului, nu a intrat tara in criza?
5- cand parlamentul a ramas bicameral desi ar fi fost mai bine sa devina unicameral, nu a intrat tara in criza?
6- cand rahatul ala de nastase a scutit RAFO de 15 mii de miliarde de lei vechi datorie, nu a intrat tara in criza?
7- cand s-au dat sute de milioane de dolari unei firme de cacat, americane, pentru a construi o autostrada, iar la mijlocul termenului nu este dat in folosinta NIMIC, nu a intrat tara in criza?
8- cand s-au cumparat fregatele alea de cacat, din Anglia, de-a iesit scandal urat din cauza banilor, nu a intrat tara in criza?
9- cand s-au pus borduri in dragi in tot orasul asta iar un km de bulevard a ajuns sa coste cateva milioane de euro, nu a intrat tara in criza?
ba guvern de cacat, ce-aveti idiotilor cu profesorii? aveti misiune sa indobitociti natiunea asta de tot?
cat de idiot sa fii sa ceri interventia CSAT pentru faptul ca in parlament s-a votat marirea salariilor unor oameni carora ar trebui sa le pupati urmele talpilor?
mai ales matale, dom' prim-ministru. pen' ca de prea multe ori ai demonstrat ca habar nu ai sa vorbeste si gura ta corect romaneste.
cat de cinicic si nenorocit sa fii pentru a cere curtii constitutionale sa blocheze marirea pensiilor care au muncit in conditii grele?
bubalus
3rd October 2008, 08:42

e imposibil.
..chiar si cu sporul acela de 10% pt rural nu cred sa ajunga la salariul ala.
maica-mea..de asemenea invatatoare...abia ajunge la 19-20..in conditiile in care are maxim de vechime, de grade si salariu de merit de 25% pe 4 ani.
si stii in ce conditii se ia salariul de merit? nu ti-as dori sa cunosti. eu a trebuit sa o ajut... numai dosarul a cuprins aproape 100 de documente justificative ale activitatii (diplome, participari la "n" concursuri cu copiii...unde e musai ca acei copii sa aibe premii, participari la cursuri, publicistica, participari la diverse activitati, referate, activitati extracurriculare). inchipiuieti ca toate astea se fac in afara orelor de program.
Basarab
3rd October 2008, 10:22
SUCCESURI va avea PNL la alegeri.
Alex_Dum
3rd October 2008, 10:32
QUOTE (Basarab @ Oct 3 2008, 11:22)

SUCCESURI va avea PNL la alegeri.
Pai va avea fiindca au avut cea mai buna guvernare de dupa revolutie!
Pierde_verile
3rd October 2008, 10:46

Unde drac' sta un profesor concentrat si ce face in50 min(daca nu intarzie si daca nu pleaca mai devreme)??
Nu trebuie să facă nimic. Trebuie să fie doar un om de caracter și inteligent și să dea un exemplu bun elevilor. Și pentru asta trebui bine plătiți. Pentru că numai astfel ajung oameni de calitate ca modele în fața elevilor. Oricum dacă nu cresc salariile la nivel național emigrează tot poporul român. Rămân doar întrepinzătorii peneliși să valorifice forță de muncă asiatică. Dacă vor fi capabili să cucerească piețe vestice.
srelu
3rd October 2008, 10:57
QUOTE (The_Napster @ Sep 2 2006, 03:30)

Spre exemplu ( e doar un exemplu ), dirigintele meu. Nu prea are cine stie ce vechime, e grad mediocru spre bun sa zic, salariu in conformitate. Dar intervine problema meditatiilor. El face 6 zile pe saptamana meditatii cu cate 5 copii / zi cu 300.000lei / 2 ore. Asta inseamna 1500.000x6= 9 milioane pe saptamana = aproximativ 30 milioane pe saptamana numai din meditatii. Asta ca sa nu mai spunem ca si nevasta lui e profesor, si e casa plina de copii

Deci multi din profesori scot bani frumosi, neimpozati de pe urma altora dar ei tot se plang ca nu au bani. Daca va uitati atent, nu cei de matematica si de romana se plang mai ales, sunt cei de desen, sport, religie, biologie.. si alte materii la care nu prea se "insista" sa spun asa. Practic ar trebui o majorare a salariului dupa o "investigatie" sa zic asa. Eu consider ca cei care mediteaza la greu nu mai au dreptul sa ceara in plus, dupa ce ca pacalesc statul de un impozit grosolan. Si nu sunt putini.
Socotelile astea nu merg nici macar in desenele animate...
Ca fost profesor de matematica (mi-am bagat picioarele in invatamant din cauza salarizarii) iti dau eu cateva detalii:
- Nu toti profesorii dau meditatii, la majoritatea disciplinelor ele nu intereseaza pe nimeni.
- Chiar si la matematica si romana stau bine cu meditatiile numai cei care au renume, celorlalti le mai pica ici colea cativa elevi.
- In general ai mai multi elevi spre sfarsitul anului scolar. Nu vine aproape nimeni in vacante si la inceputul anului scolar.
- Daca ai 7 elevi la meditatii, unul de clasa a IX-a, doi de clasa a X-a, unul de clasa a XI-a si trei de clasa a XII-a din care unul bou, celalalt geniu iar al treilea mediocru, trebuie sa faci cu ei separat, ceea ce inseamna o gramada de efort si timp investit si un castig mizerabil.
- Pentru banii aia un profesor munceste din greu, "o ora" este o ora de munca intensa cu concentrare la maximum fara pauze de cafea si conversatii la telefon.
- In general cand termini orele de la scoala, ai deja capul facut calendar. sunt intr-adevar numai patru ore, dar patru ore de munca intensa, nici macar la WC nu te poti duce. Daca intorci capul numai pentru 10 secunde de la tabla, elevul de la tabla a si scris o prostie si toti au copiat-o in maculatoarele lor.
- Si cand in sfarsit ai scapat de balamucul de la scoala, ajungi acasa numai ca sa gasesti alt(i) elev(i) asteptandu-te sa continue nebunia.
Prefesorii cu renume castiga binisor, dar pentru marea majoritate e mai mare chinul decat castigul.
Daca tu crezi ca profesorii (aia putini care castiga mult) nu platesc impozitele, solutia nu este sa militezi pentru salarii mici la toti profesorii ci pentru ca aia care fac bani sa fie impozitati corect.
Cand am plecat din invatamant dupa opt ani de vechime si am trecut pe un post de analist programator incepator, salariul mi-a crescut de 4 (P.A.T.R.U.) ori. Sa-i ia dracu cu invatamantul lor, nu m-as intoarce pentru nimic in lume acolo (cu toate meditatiile care imi mancau tot timpul si ofereau un venit suplimentar mizerabil).
In invatamant raman numai cei care nu au alta optiune.
Se spune ca stiinta costa mult dar nestiinta costa infinit mai mult. Se pare ca guvernantii nostri prefera costul infinit.
mimish
3rd October 2008, 13:30
mesaj special pt alex_dum:"toate posturile tale de pana acum releva o claaaaara frustrare" cauta bine cauza, ca imi e mila de pe acum de copiii pe care o sa ii ai la un moment dat! apropo, pe ei la ce scoala ii vei da? sau le vei arata drept exemplu viata gunoierul sau a muncitorul de pe santier?
QUOTE (bolo @ Oct 3 2008, 07:57) *
Inteleg ca pentru un debutant e foarte greu dar de ce nu se maresc doar aceste salarii mizere?? -> pe cuvantul tau ca i-ai verificat fluturasul???? nici dupa 35 de ani vechime si toate gradele date+sporurile toate, nu ajunge mai sus de 1600 ron! punct!
Alex_Dum
3rd October 2008, 13:40
QUOTE (mimish @ Oct 3 2008, 14:30)

mesaj special pt alex_dum:"toate posturile tale de pana acum releva o claaaaara frustrare" cauta bine cauza, ca imi e mila de pe acum de copiii pe care o sa ii ai la un moment dat! apropo, pe ei la ce scoala ii vei da? sau le vei arata drept exemplu viata gunoierul sau a muncitorul de pe santier?
ce frustrare sa am? din clasa I pana la facultate am fost si sunt in institutii bune. profesorii care mi-au placut mi-au devenit prieteni atat la scoala, iar unii si-n viata de zi cu zi... iar ceilalti au avut fie de suferit, iar daca am avut eu de suferit din cauza lor i-am pedepsit intr-un fel sau altul.
tata a fost sef de promotie acum vreo 30 ani la Politehnica (Energetica), iar mama are ASE-ul plus postliceala de asistenta medicala ... deci nu poate fi vorba ca am parinti proletari care m-au indoctrinat.
eu copiiilor mei am sa le ofer dreptul de a alege si am sa le dau libertate deplina cum mi-au dat si mie parintii. vrei sa faci facultate? du-te fa-o. nu-ti place scoala? du-te la munca! e simplu.
sper ca pana atunci sa se privatizeze invatamantul in Romania.
GTA-FT
3rd October 2008, 15:24
Iata cum se invirte roata:
-"Funcționarii publici vor intra joia viitoare în grevă generală, după ce ieri, ministrul Finanțelor Varujan Vosganian a declarat că nu le va majora salariile cu 50% de la 1 noiembrie, așa cum au cerut.
Sindicatul Național al Funcționarilor Publici cere Guvernului o majorare a salariilor cu 50%, după modelul aplicat cadrelor didactice. Reprezentanții sindicatului cer totodată promovarea de urgență a legii privind salarizarea unitară a funcționarilor publici.
'Nu au primit-o, așa că de săptămâna viitoare vor ieși în stradă în toată țară și vor declanșa greva generală. Un astfel de protest ar provoca un adevarat haos în administrație. Și asta pentru că Federația Sed Lex îi reprezintă pe angajații din inspecția muncii, mediu, finanțe, vamă, primării, consilii județene, prefecturi sau asistență socială.'"
-"În plin scandal al pomenilor electorale, parlamentarii și-au mărit pensiile. Decizia a fost luată in urmă cu 10 zile, de câțiva membrii ai birourilor permanente, și chiar în timp ce președintele Traian Băsescu ținea un discurs în Parlament. Aleșii au stabilit că un deputat sau un senator poate beneficia de pensie și de indemnizație de parlamentar în același timp.
Pensia unui fost sau actual parlamentar care se calcula oricum după o lege specială se va calcula de acum încolo pronind de la veniturile brute obținute de un parlamentar în activitate.
De exemplu, dacă o persoană a fost parlamentar acum zece ani, el va primi pensie în funcție de venitul brut al unui parlamentar aflat acum în funcție. Vechile prevederi, din 2006, stabileau ca bază de calcul veniturile brute din ultimele 12 luni. Pentru un parlamentar cu trei mandate, pensia este de 80 la sută din veniturile brute din ultima lună.
Cel mai important privilegiu pe care și l-au dat aleșii este că, de acum încolo, ei pot cumula simultan și pensia de parlamentar și indemnizația. Decizia parlamentarilor de a modifica modul în care le sunt acordate pensiile a fost deja publicată în monitorul oficial. Decizia a fost semnată de către Eugen Nicolicea, vicepreședintele Camerei deputaților și Doru Ioan Tărăcilă, vicepreședintele Senatului. Potrivit legii, hotărârile Parlamentului nu pot fi atacate la Curtea Constituțională."
Fara comentarii!
Bogdan R
3rd October 2008, 15:29
Da, e clar...
Treburile astea vor duce la o inflatie de cel putin 10-11% pe 2008!
soka norman
3rd October 2008, 17:18
si daca marirea se da trepta ,sa zicem cu 100 lei pe luna in plus,in fiecare luna
mimish
3rd October 2008, 18:40
da-i, frate, la scoala particulara! ca in felul asta vei ajunge si tu sa apreciezi invatamantul de stat!
) ca fapt divers...stii ca la scolile particulare din Romania ajung cadrele didactice care nu au prins, in urma Concursului unic, posturi in sistemul de invatamant de stat? deci, mai preferi scolile particulare? (sa ne intelegem, vorbesc in cunostinta de cauza!)
nightfever
3rd October 2008, 18:43
cred ca Mircea Badea a vorbit destul de clar, pentru intelesul tuturor, in emisiunea de ieri, despre salarii si treaba cu economia
sunt de parere ca orice comentariu e inutil
radumiki
3rd October 2008, 19:10
QUOTE (nightfever @ Oct 3 2008, 19:43)

cred ca Mircea Badea a vorbit destul de clar, pentru intelesul tuturor, in emisiunea de ieri, despre salarii si treaba cu economia
sunt de parere ca orice comentariu e inutil

adică?
nu am văzut emisiunea...
tomaso
3rd October 2008, 19:18
QUOTE (nightfever @ Oct 3 2008, 19:43)

cred ca Mircea Badea a vorbit destul de clar
Cine este Mircea Badea ?
Alex_Dum
3rd October 2008, 19:19
un baiat a carui parinti sunt profesori. deci in cazul de fata (si nu numai) parerea lui nu conteaza! N-am vazut emisiunea fiindca prefer sa ma uit la Craig Ferguson, dar banuiesc care ii e parerea!
vanta
3rd October 2008, 19:31
mda...deci vor 50% cresteri salariale si functionarii publici.
parerea mea este ca ar trebui concediati 50% din functionarii publici iar la restul , le crestem salariul cu 50%.
ok?nu mai au de ce sa faca greva.
si dupa concedierile astea masive , cred ca te poti duce cu fruntea sus la un ghiseu ,nu cu basca-n mana si cu capul plecat ca acum.
nu o sa se mai uite urat la tine functionarii publici ,pentru ca tu , contribuabil onest , le intrerupi micile suete de birou si pauzele de cafea.
sunt o armata de oameni care calculeaza pensiile(30000 de oameni-am auzit)
parintii mei au primit din cauza acestor incapabili , pensia ,cu o intarziere de 10-12 luni!!!!!Asta pentru ca au gresit calculatia de cateva ori.
iesi la pensie si nu mai ai nici un venit dupa ce primesti ultimul salariu timp de cateva luni?
cum pot fi pedepsiti niste incapabili si niste indolenti?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.