Salarii profesori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102

Deria_Leena26

QUOTE (nico123 @ May 4 2009, 23:41) *
... sau sa faca chiar cu elevii activitati de cultura , pictura ,aeromodele ,carturi sport ,muzica ,cercuri de literatura matematica CA ASA CEVA NU MAI EXISTA

Exista. Ca nu stii tu unde si cine le organizeaza, e alta problema, te iert, Romania nu e chiar asa de mica.

Stiu cel putin doi profesori - unul de matematica si celalalt de romana - care, fara sa ceara bani, au organizat astfel de cercuri pentru elevi. Ca ocazie de perfectionare, de promovare a unui talent - participare la olimpiada etc. Din nefericire, doi factori au subminat aceasta initiativa: 1. interesul elevilor fata de aceste activitati a tot scazut - numarul de participanti era tot mai mic. 2. unii colegi de breasla, invidiosi pe succesul cercurilor si pe faptul ca elevii se simteau mai legati, mai apropiati de respectivii profesori, le-au subminat activitatea - barfe etc.

Ah, si stiu si invatatori care s-au ocupat de elevi peste program si fara sa ceara bani - de concursul Cangurul pentru clasele I - IV ai auzit?

De asemenea, o invatatoare de exceptie a investit enorm - timp, efort - fara bani - in activitati extracurriculare - trupa de teatru, de exemplu. Rezultatul? Copii extraordinari, premii multe.
gigel de hohențolărn
educația nu stă în concursul canguru de 1-4 wink.gif
dacă retarzii de la putere nu modificau sistemu de învățământ de pe timpu lu ceașcă tot era o treabă, barem atunci nu erau țșpe mii de concursuri șamd. nu era așa mare stres pentru puradei. da-n fine wink.gif sunt ei mai cu moț buni la toate și-au dat cu învățământu de gard.

melikeit
QUOTE (nico123 @ May 4 2009, 23:41) *
Ma refeream la faptul ca nu stiu ce sa ceara profesorii, eu nu as cere marire de salariu ci ca banul sa aibe valoare , Indiferent ce lege a votat parlamentul si cine a cerut-o .

inca odata, profesorii nu au cerut marirea aia cu 50% ci a fost votata de boii din parlament. Iar profesorii nu cer acum decat sa li se dea un drept al lor. Dat de niste boi, e adevarat, dar e dreptul lor. Asa cum pe parlamentari i-a durut in paispe si nu i-a sanctionat nimeni ca nu sunt bani pentru marirea asta, nu vad de ce le-ar pasa dascalilor. Ca si asa, intotdeauna is ultimii la impartirea bucatelor alaturi de cei din sanatate
Prea multi elevi la clasa? maxim 25 si dupa cum scxade populatia te asigur ca in urmatorii ani vor fi 15-17 maxim la cati profesori sunt.

nu stiu cum e in alte state, da in generala in clasa unde eram eu , catalogul avea 32 de pozitii.

N-am nimic cu sa aprofundeze ce invata in clasa, dar nu invata nimic in clasa ca profesorii au chipurile salariile mici si nu au chef de elevi si scoala, nu vorbesc de toti

eu zic ca de invatat invata copilul, profesorul preda. Mai mult sau mai putin inspirat. Ca preda o programa insipida, asta e.. nu tine neaparat de el. Ca sa nu mai zic ca inca odata invatarea depinde de copil, de ce stie de acasa, daca si-a facut sau nu temele, daca a invatat pana la tema respectiva. poate sa fie profesorul cat de bun, daca are o loaza ce invata din an in paste, nu poate sa-i explice ce-i inmultirea daca loaza nu stie ce-i aia adunarea..

Nu copii trebuie sa duca un an scolar cu o vacanta de o luna pe an , dar profesorii pot sa vina la servici si sa
imbunatateasca manualele si sau chiar programa scolara sau sa fac o scoala de vara ca la americani sau sa faca chiar cu elevii activitati de cultura , pictura ,aeromodele ,carturi sport ,muzica ,cercuri de literatura matematica CA ASA CEVA NU MAI EXISTA

exista, dar oricum.. de ce ar face profesorii munca voluntare aiurea?
Evaloarea profesorilor facuta de profesori este mai Obiectiva? sau tot pe spaga? ca povestea cu manualele
nu neaparat, insa nici metoda ta nu e obiectiva. Sunt destui tampitei care-si zic parintii, carora daca l-ai ars pe "odor" la nota, o iau ca afront personal. Ce o sa fie dupa aia profesorul? Agent de public relation, pupator in fund de copiii si de parinti?

nico123
1, fii-mea este de 10 pe linie este doar clasa 5-a si este olipica la mate pe tara dar asta nu din ''vina'' profesorilor ci a mea si a maica-si
2.profii au vacante mai scurte ca elevii dar in aceste vacante in care merg la servici nu fac mare lucru ,fumeaza si beau cafele la cancelarie mai nimic productiv
3.la noi se fraudeaza orice si examenele in primul rand, asa ca invatamantul cum este el acum nu merita mai multi bani ci o reforma si apoi salarii mai mari, la cei care raman.
4. programa tampita este si vina profilor ca acolo SUS tot profesori (Abramburica) sunt pusi, pana si primul Ministru actual si Adrian Nastase si Petre Roman si am avut un Profesor Presedinte dar au dat-o in bara toti, asa ca acolo sus cum zici tu, tot profesori sunt .
5. n-ai inteles nimic din evaloarea profesorilor facute de parinti, ca nu ne intereseaza cat stie profesorul , ci cat stie elevul, evaluarea profilor pe cat stie elevul se face . Dar daca vrei sa dai peste cap un profesor de facultate este simplu de tot sa -i vezi cursurile si sa incerci o evaluare pe linga cursurile predate , te asigur ca in afara de ceea ce preda nu este pregatit. Eu de pe vremea lu Impuscatu nu am mai vazut profesori cu lucrari apreciate pe plan international si nici macar carti sau articole in reviste apreciate afara, cred ca astia buni sunt deja plecati in tarile ''Calde''.
Tom_Cat
Profesorii sa ii ceara socoteala lui Basescu si gastii de tampiti care au sustinut, ba chiar au batut cu pumunul in masa ca asa este. Profesorii de rand nu au nicio vina, problema vine de sus si anume de la liderii de sindicat, care fara exceptie sunt politici (ba unii chiar senatori biggrin.gif ) si care manipuleaza politic o masa de oameni infometati.
Sa se mareasca salariile, dar sa se faca si reforma, examene pentru pofesori, cuantificarea performantelor, plus multe alte proiecte care sa cerne neghina.

@Gigele, cam plin de tine nene, nu-i frumos nono.gif
@Maxi, ai dreptate, dar tu gandesti totul logic, pe cand motivele actiunilor guvernantilor tin de ciolan, putere, trafic de influenta, etc
@nico123 sunt invidios pe serviciul tau, atatea ore libere...
GTA-FT
QUOTE (Tom_Cat @ May 5 2009, 07:34) *
Profesorii sa ii ceara socoteala lui Basescu si gastii de tampiti care au sustinut, ba chiar au batut cu pumunul in masa ca asa este.

Adevarat si numai retardatii pot sa conteste asta!
Pierde_verile
Profesorii nu sunt așa proști cum cred politrucii. Ei luptă doar ca în noua lege a salarizării unitare să aibă poziția câștigată în toamnă, chiar dacă nu s-a aplicat, să se aplice măcar în viitor.

Dacă profesorii reușesc să obțină o poziție bună și guvernul nu are bani destui, în final le va reduce plutonierilor salariul când va aplica noua grilă unitară de salarizare a bugetarilor.

Așa că nu vă puneți speranțe în voturi pro și contra.

allyn1985
QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 5 2009, 00:12) *
educația nu stă în concursul canguru de 1-4 wink.gif
dacă retarzii de la putere nu modificau sistemu de învățământ de pe timpu lu ceașcă tot era o treabă, barem atunci nu erau țșpe mii de concursuri șamd. nu era așa mare stres pentru puradei. da-n fine wink.gif sunt ei mai cu moț buni la toate și-au dat cu învățământu de gard.

Nu ai inteles nimic.
SOLUTIA PENTRU INVATAMANT ESTE PRIVATIZAREA TOTALA.

SISTEMUL DE INVATAMANT ROMANESC ESTE DEPASIT,INFECT SI PUTRED.

Copiii invata de mici ca atata vreme cat nu sunt prinsi ca FURA(copiat,suflat,servite,etc) e totul in regula SI MERG CU FURATUL PANA LA FACULTATE INCLUSIV.

TREBUIE STARPIT CANCERUL DIN INVATAMANT.

AVEM O SOCIETATE IN CARE COPIII INVATA CA FURATUL SI INSELATUL SUNT NORMALE.

Sa mearga la scoala NUMAI CINE VREA SA INVETE CARTE si OMUL SA SCOATA BANI DIN BUZUNAR PENTRU EDUCATIE.
Sa ramana pe PIATA PROFESORII SI SCOLILE BUNE.
Tom_Cat
Eu sunt de parere ca profesorii sunt manipulati de catre liderii de sindicat in scopuri politice, lideri care la randul lor sunt controlati de catre partide (mai de stanga asa).
Campania electorala a inceput din prima zi dupa formarea actualului gurvern.
AMDG

QUOTE (allyn1985 @ May 5 2009, 09:20) *

E amuzant de naiv ce spui - mai corect ar fi incurajarea invatamantului privat in scop concurential rolleyes.gif
Pierde_verile
QUOTE (AMDG @ May 5 2009, 09:27) *
E amuzant de naiv ce spui - mai corect ar fi incurajarea invatamantului privat in scop concurential rolleyes.gif

E simplu, statul să plătească taxele școlare sub controlul părinților. Ar fi probabil încă o ocazie de-a compromite în stil românesc economia de piață. Oricum învățământul primar-gimnazial este un serviciu public. Nu se știe cât îi este prețul și nu se știe ce obținem pe banii dați (adică se știe prea aproximativ).
gigel de hohențolărn
QUOTE (nico123 @ May 5 2009, 00:40) *
1, fii-mea este de 10 pe linie este doar clasa 5-a si este olipica la mate pe tara dar asta nu din ''vina'' profesorilor ci a mea si a maica-si
2.profii au vacante mai scurte ca elevii dar in aceste vacante in care merg la servici nu fac mare lucru ,fumeaza si beau cafele la cancelarie mai nimic productiv
3.la noi se fraudeaza orice si examenele in primul rand, asa ca invatamantul cum este el acum nu merita mai multi bani ci o reforma si apoi salarii mai mari, la cei care raman.
4. programa tampita este si vina profilor ca acolo SUS tot profesori (Abramburica) sunt pusi, pana si primul Ministru actual si Adrian Nastase si Petre Roman si am avut un Profesor Presedinte dar au dat-o in bara toti, asa ca acolo sus cum zici tu, tot profesori sunt .
5. n-ai inteles nimic din evaloarea profesorilor facute de parinti, ca nu ne intereseaza cat stie profesorul , ci cat stie elevul, evaluarea profilor pe cat stie elevul se face . Dar daca vrei sa dai peste cap un profesor de facultate este simplu de tot sa -i vezi cursurile si sa incerci o evaluare pe linga cursurile predate , te asigur ca in afara de ceea ce preda nu este pregatit. Eu de pe vremea lu Impuscatu nu am mai vazut profesori cu lucrari apreciate pe plan international si nici macar carti sau articole in reviste apreciate afara, cred ca astia buni sunt deja plecati in tarile ''Calde''.

1. decii fii-ta e tipul ăla de copil multilateral dezvoltat, nu? bravo ei. dar dacă tu ai impresia că rolul profilor e să se ocupe de cei supradotați atunci te înșeli. proful nu e dator să facă exerciții grele la clasă pe care să le priceapă doar fii-ta plus vreo 2-3, ci trebuie să-și facă datoria, să respecte programa, și să-i învețe pe toți.
2. mai nou, tre să completeze hârtii, să facă tot soiul de statistici și rahaturi, a căror utilitate eu unul n-o văd. iar din moment ce elevul are vacanță, ce-ai vrea? să vină profu la servici doar de dragu de-a veni ca să predea la pereți nu?
3. de acord.
4. de acord.
5. dacă ești prof bun la o clasă de tâmpiți ce mă-sa de evaluare poți face atunci? asta e mizeria sistemului actual, pentru că profii slabi dau note bune ca să le crească lor cota, iar ăia onești și buni își păstrează coloana și notează după merit, chiar dacă asta e în detrimentul lor.
nu e vina profului că elevii sunt reduși la cap.
mai există și profi cu lucrări apreciate pe plan internațional, numa că n-ai auzit tu de ei.
QUOTE (Tom_Cat @ May 5 2009, 07:34) *
@Gigele, cam plin de tine nene, nu-i frumos nono.gif

bre, mi se fâlfâie ce crezi dumitale. am venit câteva pagini mai nainte cu câteva soluții posibile, de bun simț, care să pună pe roate sistemu. mi s-a acrit de mentalitățile gen profii sunt de căcat, guvernanții de căcat, de ce mă-sa nu se respectă legea șamd...
discutăm discuții, ideea e că suntem români, iar căcații din vârf n-au ajuns acolo ca picați din lună.
era evident că n-o să respecte promisiunile electorale, și numai fraierii puteau pune botu la așa zisa lor competență. așa că acum avem ce-am ales, și profii au avut și ei ce-au ales.
sistemul actual nu merită un ban în plus fără o reformă pe bune - să bagi bani într-o instituție falimentară e cea mai de căcat soluție.

sigur, de ce nu sunt atrași oamenii competenți de învățământ? simplu, datorită salariilor de căcat. da pe de altă parte nici să le dai bani grămadă unor profi care-s vai de capu lor.
și apoi, geaba se plâng că nu-s bani, sunt după cât sunt și ei pregătiți, 12 milioane pentru un suplinitor mi se pare mai mult decât acceptabil.
QUOTE (allyn1985 @ May 5 2009, 09:20) *
Nu ai inteles nimic.

SISTEMUL DE INVATAMANT ROMANESC ESTE DEPASIT,INFECT SI PUTRED.

Copiii invata de mici ca atata vreme cat nu sunt prinsi ca FURA(copiat,suflat,servite,etc) e totul in regula SI MERG CU FURATUL PANA LA FACULTATE INCLUSIV.

TREBUIE STARPIT CANCERUL DIN INVATAMANT.

AVEM O SOCIETATE IN CARE COPIII INVATA CA FURATUL SI INSELATUL SUNT NORMALE.

Sa mearga la scoala NUMAI CINE VREA SA INVETE CARTE si OMUL SA SCOATA BANI DIN BUZUNAR PENTRU EDUCATIE.
Sa ramana pe PIATA PROFESORII SI SCOLILE BUNE.

bine c-ai înțeles tu.
sunt de acord cu privatizarea, dar numai a instituțiilor post gimnaziale. numai că nu în românia - țară săracă, treaba asta s-ar putea să pună pe butuci total învățământul. și tot proștii au să voteze wink.gif

eu propun altceva. cei care au copiat, servite, etc.. exmatriculați și pe bară 1 an. la fel și în cazul viitorilor profi care fură la titularizare șamd.
în cazul lor, pe bară 3 ani. trebuie să se înțeleagă că frauda se pedepsește.

QUOTE (Tom_Cat @ May 5 2009, 09:21) *
Eu sunt de parere ca profesorii sunt manipulati de catre liderii de sindicat in scopuri politice, lideri care la randul lor sunt controlati de catre partide (mai de stanga asa).
Campania electorala a inceput din prima zi dupa formarea actualului gurvern.

de regulă profesorii care-și văd de treabă nu dau 2 bani pe ce zic liderii sindicali, și nici nu se conformează la greve & șit.
dragospas
QUOTE (melikeit @ May 4 2009, 19:14) *
laugh.gif laugh.gif ahahaha. Adica basescu e de vina ca peneleii au fost demagogi si au votat legea aia laugh.gif

minciuna prin omisiune : "basescu a promulgat pentru ca deputatii PNL au votat" Oare nu stii ,ca in Parlament deputatii liberali erau in proportie de 20% ? Cu sau fara votul PNL legea trecea ? Adica aia care erau majoritari, fesenistii aia comunisti sau securisti dupa caz,puteau sa nu voteze legea.
Si domnule Alexandru,cu toate ca te faci ca nu pricepi trebuie sa accepti realitatea : basescu a promulgat o lege desi a fost atentionat de Tariceanu ca o sa arunce tara in haos...iata ca acum isi asuma ca a gresit...nu-i simplu ? Isi asuma si mai trage si o basina,ca doar de aia il cheam basescu. Intr-o tara civilizata aceasta asumare insemna demisie...dar nu suntem o tara civilizata inca.Cu un presedinte ca dl.Crin Antonescu si cu alta garnitura de politicieni poate vom fi.
dragospas
QUOTE (Mr_Who @ May 4 2009, 21:18) *
Mintit in legatura cu ce? Din moment ce nu am votat, este, cred, evident, ca nu dau doi bani pe circul electoral. Imi vine greu sa cred ca nu realizezi faptul ca atat cei care sunt actualmente la guvernare, cat si cei din opozitie, deci toti, au un singur scop: ciolanul. Iar faptul ca tu ii sustii cu atata incrancenare pe unii (PNL) demonstreaza ca si tu te gandesti, cu sfiala si speranta, ca, intr-o buna zi, vei accede la acelasi ciolan; nu esti decat un mic parvenit in devenire. De aia tot o dai cu "demisia guvernului", nu pentru ca ti-ar pasa de Educatie (care, pana la urma, reprezinta si viitorul copiilor tai) sau de aplicarea legilor in tara asta, ci pentru ca esti "nerabdator", vrei sa arzi niste etape si sa iti vezi "visul" mai aproape... dry.gif
Esti activistul exemplar: de asta au nevoie mai-marii partidelor, de un stol de robotei fara "inhibitii" de ordin moral, care sa sustina pana-n panzele albe si cat mai public "platforma" (=bunch of lies). death.gif

Asa este peste tot in lumea asta,nu te-ai lamurit pana acum ? Sau crezi ca in alta parte oamenii sunt interesati sa faca politica,asa de amorul artei ?Pana la urma si activitatea asta de politician se transforma intr-o meserie,meserie pe care nu o poate practica un om fara studii si fara aptitudini.Uite.pana si emisiunile TV cu teme politice ,exista pentru ca fac rating...daca nu ar interesa pe nimeni ar disparea,nu ?Si asta nu inseamna bani pana la urma ? Politica se face pe bani ,pe bani multi...observa te rog campania care va veni si incearca sa evaluezi in euro sau lei fiecare ,afis,baner,mesh,reclama luminoasa,reclame in mass media,actiuni electorale cu spectacole,materiale electorale (tricouri,sepci,esarfe si toata gama) si o sa vezi numai varful icebergului.Partidele astea doua de la guvernare au dispus mereu de sume imense de bani care au depasit cu mult (raportul este mai mare decat procentele obtinute) PNL ,fost partid de guvernamant...Poate te intrebi de unde ....si eu ma intreb!
Spui ca sunt un mic parvenit sau ca vreau sa fiu...te inseli. A parveni :"îmbogățit, ajuns, înălțat la o treaptă superioară fără a avea merite deosebite și adesea pe căi necinstite".Nu nene,mi-am terminat facultatea in'89 cand poate ai auzit cum se dadeau examenele pe atunci,am luat repartitie conform mediei, am performat in meseria mea dpdv profesional ,fara a avea nicio legatura cu politica,intre timp mi-am terminat si masterul si mai am putin sa termin si studiile de doctorat,mi-am deschis o mica afacere din care acum traiesc cinstit si demn si am inceput sa fac politica pentru ca eu chiar cred,fara a urmari vreun scop ascuns...si mai si dau bani, atatia cat imi permit sub forma de cotizatie sau donatie! Cine vrei sa faca politica ?...alde Vanghelie,becali ?Sincer eu nu-mi doresc sa profit cu ceva de pe urma actiunilor mele politice si deocamdata nu sunt dispus sa fac mai mult de atat...plus un mic combat pe forumul asta atunci cand timpul imi permite. Ne-am inteles? Uite am fost sincer,asa cum mi-a placut mereu sa fiu...si te rog fara jigniri sau speculatii!
laura_2009
Cei ce au promis sa recunoasca ca sunt mincinosi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GTA-FT
QUOTE (laura_2009 @ May 5 2009, 14:55) *

Vezi sa nu, mai ales in campanie electorala!
Iata-l si pe celalalt degustator de tuica:
"A spune că decizia de majorare a salariilor profesorilor a fost o greșeală ar fi eaxagerat a recționat marți, liderul PSD Mircea Geoană la criticile lansate de președintele de onoare social-democrat la adresa inițiatorilor acestei măsuri, dar și la gestul președintelui Traian Băsescu de asumare a erorii promulgării acestei legi.
Geoană a explicat că majorarea salariilor profesorilor, impusă de PSD și PDL la sfârșitul sesiunii parlamentare trecute, a fost o intenție normală, pentru a se putea acorda învățământului locul cuvenit în strategia de dezvoltare a României.
Liderul PSD a respins implicațiile de natură electorală a a votării acestei legi, arătând că respectivul proiect a fost susținut prin vot de aproape toate partidele, inclusiv de parlamentari ai PNL
."

Cuvinte pompoase, sa placa la votantii traditionali PSD; a avut de la cine invata! biggrin.gif

Electryc

Sau ca sunt ticalosi , vorba lui M.Badea biggrin.gif
bogdanel82

Pentru unii mincinosi pentru altii responsabili. In timp de criza tara nu poate investii peste masura in sisteme care nu dau oricum nici un profit, cum e si invatamantul. Profesorii sunt platiti peste masura. Guvernul ar trebui sa taie cel putin 50% de la educatie si sa investeasca in agricultura sau industrie.
VipeR85
doamne ce-mi place cum se cearta astia acum pe antena 3 cu e. andronescu si cu nush ce sef de la sindicat...media de rahat, e istericata rau proasta aia de prezinta ...
Mr_Who
QUOTE (VipeR85 @ May 5 2009, 16:58) *
doamne ce-mi place cum se cearta astia acum pe antena 3 cu e. andronescu si cu nush ce sef de la sindicat...media de rahat, e istericata rau proasta aia de prezinta ...

Mda, e Dana Grecu... wallbash.gif bash.gif Naiba stie cum a ajuns cucoana aia prezentatoare TV, e jenant de proasta.
dragospas
QUOTE (Mr_Who @ May 5 2009, 17:35) *
Mda, e Dana Grecu... wallbash.gif bash.gif Naiba stie cum a ajuns cucoana aia prezentatoare TV, e jenant de proasta.

Oricum imi place mai mult decat Adreea Cretulescu,Dragoteasca,Sincai...Dar catastrofa suprema mi se pare Radu Moraru (B1)...
gigel de hohențolărn
băi, pă... vă rog, pă, nu vă, pă..., luaț di, păăă..., șincai. mulțumesc, păă.. lol.gif
allyn1985
QUOTE (bogdanel82 @ May 5 2009, 16:43) *
Pentru unii mincinosi pentru altii responsabili. In timp de criza tara nu poate investii peste masura in sisteme care nu dau oricum nici un profit, cum e si invatamantul. Profesorii sunt platiti peste masura. Guvernul ar trebui sa taie cel putin 50% de la educatie si sa investeasca in agricultura sau industrie.

invatamantul deocamdata e DE STAT, agricultura si industria sunt PRIVATE.

sau la tine la Buzau in 20 de ani nu a ajuns informatia asta?

QUOTE (gigel de hohențolărn @ May 5 2009, 10:19) *
bine c-ai înțeles tu.
sunt de acord cu privatizarea, dar numai a instituțiilor post gimnaziale. numai că nu în românia - țară săracă, treaba asta s-ar putea să pună pe butuci total învățământul. și tot proștii au să voteze wink.gif

eu propun altceva. cei care au copiat, servite, etc.. exmatriculați și pe bară 1 an. la fel și în cazul viitorilor profi care fură la titularizare șamd.
în cazul lor, pe bară 3 ani. trebuie să se înțeleagă că frauda se pedepsește.

de regulă profesorii care-și văd de treabă nu dau 2 bani pe ce zic liderii sindicali, și nici nu se conformează la greve & șit.

Gigele, obligatorii ar trebui doar primele 4 clase.
sa stie tot prostul sa scrie si sa citeasca.
nu e musai sa faca toti facultate, stau sute de mii de hectare nelucrate, mai mare rusinea.
Cine sa le lucreze?babele de la tara?

M-am saturat de sute de mii de "absolventi de facultate" care nici romaneste nu stiu sa scrie.

Mai bine mai putini si mai bine pregatiti.CONFORM CERINTELOR DE PE PIATA MUNCII.

AMDG
QUOTE (allyn1985 @ May 5 2009, 18:43) *

In 4 clase - ce optimist esti biggrin.gif

nu e musai sa faca toti facultate, stau sute de mii de hectare nelucrate, mai mare rusinea.

Stau facultatile private de agronomie cu ochii pe ele , asa-i ? rolleyes.gif
gigel de hohențolărn

M-am saturat de sute de mii de "absolventi de facultate" care nici romaneste nu stiu sa scrie.

Mai bine mai putini si mai bine pregatiti.CONFORM CERINTELOR DE PE PIATA MUNCII.

subscriu, doar că aș ridica miza la 8 clase primare obligatorii, bașca cei 7 ani de-acasă, petrecuți măcar la grădi, dacă-n familie manelismu e literă de lege.

pe de altă parte, cu o cohortă de neinstruiți o să cultivi cam atâta pământ cât încape într-un teren de fotbal. că prostu nici la muncă nu prea se înhamă. dar românia nu-și permite să țină-n spinare prea mulți asistați social, cum, spre exemplu reușește să țină franța sau germania, care, recesiune or ba, au economie.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.