QUOTE (nico123 @ May 5 2009, 00:40)

1, fii-mea este de 10 pe linie este doar clasa 5-a si este olipica la mate pe tara dar asta nu din ''vina'' profesorilor ci a mea si a maica-si
2.profii au vacante mai scurte ca elevii dar in aceste vacante in care merg la servici nu fac mare lucru ,fumeaza si beau cafele la cancelarie mai nimic productiv
3.la noi se fraudeaza orice si examenele in primul rand, asa ca invatamantul cum este el acum nu merita mai multi bani ci o reforma si apoi salarii mai mari, la cei care raman.
4. programa tampita este si vina profilor ca acolo SUS tot profesori (Abramburica) sunt pusi, pana si primul Ministru actual si Adrian Nastase si Petre Roman si am avut un Profesor Presedinte dar au dat-o in bara toti, asa ca acolo sus cum zici tu, tot profesori sunt .
5. n-ai inteles nimic din evaloarea profesorilor facute de parinti, ca nu ne intereseaza cat stie profesorul , ci cat stie elevul, evaluarea profilor pe cat stie elevul se face . Dar daca vrei sa dai peste cap un profesor de facultate este simplu de tot sa -i vezi cursurile si sa incerci o evaluare pe linga cursurile predate , te asigur ca in afara de ceea ce preda nu este pregatit. Eu de pe vremea lu Impuscatu nu am mai vazut profesori cu lucrari apreciate pe plan international si nici macar carti sau articole in reviste apreciate afara, cred ca astia buni sunt deja plecati in tarile ''Calde''.
1. decii fii-ta e tipul ăla de copil multilateral dezvoltat, nu? bravo ei. dar dacă tu ai impresia că rolul profilor e să se ocupe de cei supradotați atunci te înșeli. proful nu e dator să facă exerciții grele la clasă pe care să le priceapă doar fii-ta plus vreo 2-3, ci trebuie să-și facă datoria, să respecte programa, și să-i învețe pe toți.
2. mai nou, tre să completeze hârtii, să facă tot soiul de statistici și rahaturi, a căror utilitate eu unul n-o văd. iar din moment ce elevul are vacanță, ce-ai vrea? să vină profu la servici doar de dragu de-a veni ca să predea la pereți nu?
3. de acord.
4. de acord.
5. dacă ești prof bun la o clasă de tâmpiți ce mă-sa de evaluare poți face atunci? asta e mizeria sistemului actual, pentru că profii slabi dau note bune ca să le crească lor cota, iar ăia onești și buni își păstrează coloana și notează după merit, chiar dacă asta e în detrimentul lor.
nu e vina profului că elevii sunt reduși la cap.
mai există și profi cu lucrări apreciate pe plan internațional, numa că n-ai auzit tu de ei.
QUOTE (Tom_Cat @ May 5 2009, 07:34)

@Gigele, cam plin de tine nene, nu-i frumos

bre, mi se fâlfâie ce crezi dumitale. am venit câteva pagini mai nainte cu câteva soluții posibile, de bun simț, care să pună pe roate sistemu. mi s-a acrit de mentalitățile gen profii sunt de căcat, guvernanții de căcat, de ce mă-sa nu se respectă legea șamd...
discutăm discuții, ideea e că suntem români, iar căcații din vârf n-au ajuns acolo ca picați din lună.
era evident că n-o să respecte promisiunile electorale, și numai fraierii puteau pune botu la așa zisa lor competență. așa că acum avem ce-am ales, și profii au avut și ei ce-au ales.
sistemul actual nu merită un ban în plus fără o reformă pe bune - să bagi bani într-o instituție falimentară e cea mai de căcat soluție.
sigur, de ce nu sunt atrași oamenii competenți de învățământ? simplu, datorită salariilor de căcat. da pe de altă parte nici să le dai bani grămadă unor profi care-s vai de capu lor.
și apoi, geaba se plâng că nu-s bani, sunt după cât sunt și ei pregătiți, 12 milioane pentru un suplinitor mi se pare mai mult decât acceptabil.
QUOTE (allyn1985 @ May 5 2009, 09:20)

Nu ai inteles nimic.
SOLUTIA PENTRU INVATAMANT ESTE PRIVATIZAREA TOTALA.
SISTEMUL DE INVATAMANT ROMANESC ESTE DEPASIT,INFECT SI PUTRED.
Copiii invata de mici ca atata vreme cat nu sunt prinsi ca FURA(copiat,suflat,servite,etc) e totul in regula SI MERG CU FURATUL PANA LA FACULTATE INCLUSIV.
TREBUIE STARPIT CANCERUL DIN INVATAMANT.
AVEM O SOCIETATE IN CARE COPIII INVATA CA FURATUL SI INSELATUL SUNT NORMALE.
Sa mearga la scoala NUMAI CINE VREA SA INVETE CARTE si OMUL SA SCOATA BANI DIN BUZUNAR PENTRU EDUCATIE.
Sa ramana pe PIATA PROFESORII SI SCOLILE BUNE.
bine c-ai înțeles tu.
sunt de acord cu privatizarea, dar numai a instituțiilor post gimnaziale. numai că nu în românia - țară săracă, treaba asta s-ar putea să pună pe butuci total învățământul. și tot proștii au să voteze 
eu propun altceva. cei care au copiat, servite, etc.. exmatriculați și pe bară 1 an. la fel și în cazul viitorilor profi care fură la titularizare șamd.
în cazul lor, pe bară 3 ani. trebuie să se înțeleagă că frauda se pedepsește.
QUOTE (Tom_Cat @ May 5 2009, 09:21)

Eu sunt de parere ca profesorii sunt manipulati de catre liderii de sindicat in scopuri politice, lideri care la randul lor sunt controlati de catre partide (mai de stanga asa).
Campania electorala a inceput din prima zi dupa formarea actualului gurvern.
de regulă profesorii care-și văd de treabă nu dau 2 bani pe ce zic liderii sindicali, și nici nu se conformează la greve & șit.