Salarii profesori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102

dragospas

Ce liniste s-a asterut pe acest topic...Nici macar initiatorul acestui topic nu mai da pe aici.Daca nu am stii ,am crede ca toate promisiunile facute in campanie s-au indeplinit si toata lumea este multumita...

Ma vad nevoit sa "actualizez" acest topic cu "realizarile" noului guvern pentru simplul fapt ca o promisiune trebuie respectata,iar o lege aplicata.

Asadar avem in vigoare legea ce prevede majorarea salariilor profesorilor cu 50%...si promisiunea actualilor guvernanti ca o vor aplica din prima zi de guvernare.Pentru aceasta promisiune ei au castigat voturi...si au ajuns sa faca Guvernul.

Iata ce spune sindicalistilor (deci tuturor angajatilor) unul dintre cei ce au promis in campanie "marea cu sarea"...: "Sârbu către funcționarii publici: Grevele și protestele nu vă vor ajuta cu nimic! "

Cu alte cuvinte : "Ministrul Muncii Marian Sârbu le-a spus, astăzi, funcționarilor publici prezenți la Congresul Federației Sindicatelor din Administrația Publică "Publisind" că 2009 nu este anul grevelor și protestelor inutile, întrucât nu îi vor ajuta cu nimic, informează Mediafax."

Si asta nu este tot ...in loc de promisele cresteri salariale sa ne asteptam la reduceri de venituri,dar si de locuri de munca : " FMI: Fondul de salarii ar trebui redus la 5% din PIB în 4 ani
Fondul de salarii ar trebui redus gradual în următorii patru ani de la 8% la 5% "

Asadar, desi poporul roman a votat pe acei politicieni care au promis lapte si miere....a rezultat un Guvern care aduce fiere si FMI...si foame ! thumbdown.gif
allyn1985
QUOTE (dragospas @ Mar 30 2009, 09:42) *
Iata ce spune sindicalistilor (deci tuturor angajatilor) unul dintre cei ce au promis in campanie "marea cu sarea"...: "Sârbu către funcționarii publici: Grevele și protestele nu vă vor ajuta cu nimic! "

Nu pot sa-l sufar pe Sarbu, are mutra de activist huh.gif
Insa ,aici are dreptate: cu ce sa-i ajute grevele pe sindicalisti(pe bugetari adica)? huh.gif
SA ZICA SARU-MANA DACA-SI PASTREAZA SERVICIILE!!!!!!

De unde PLM si mariri salariale?Daca sectorul PRIVAT care produce BANII DE FAPT intra in colaps, de unde vor BUGETARII bani?
sa vina sa-i produca EI, sa intre la privat.

dragospas
Mai aline , este adevarat ca traversam o perioada dificila si din aceasta cauza maririle salariale sunt o utopie sau,ma rog,un lucru mai greu de infaptuit.
Dar asta spunea si vechiul guvern si anume ca nu pot fi marite salariile profesorilor...la care actualii ,care acum sunt la putere au promis ca ei pot...

Acum dupa ce au fost alesi spun si ei ca nu se poate.Cum se cheama ceea ce au facut nu cumva inselatorie? Pentru acest lucru acesti guvernanti ar trebui ori sa faca ce au promis ,ori sa-si prezinte demisia. Nu asa ar trebuisa se intample intr-un stat de drept?...altfel ridicam minciuna la rang de politica de stat !
allyn1985
QUOTE (dragospas @ Mar 30 2009, 13:21) *
Mai aline , este adevarat ca traversam o perioada dificila si din aceasta cauza maririle salariale sunt o utopie sau,ma rog,un lucru mai greu de infaptuit.
Dar asta spunea si vechiul guvern si anume ca nu pot fi marite salariile profesorilor...la care actualii ,care acum sunt la putere au promis ca ei pot...

Acum dupa ce au fost alesi spun si ei ca nu se poate.Cum se cheama ceea ce au facut nu cumva inselatorie? Pentru acest lucru acesti guvernanti ar trebui ori sa faca ce au promis ,ori sa-si prezinte demisia.
Nu or sa faca nici prima nici a doua

Nu asa ar trebuisa se intample intr-un stat de drept?...altfel ridicam minciuna la rang de politica de stat !
e altceva politica de stat?

Bineinteles console.gif

Cum crezi ca se castiga alegerile?cu adevar? Castiga ala care minte mai tare.
Fi serios.ai vazut tu baba frumoasa, copil cuminte si politician sincer/curat? deadtongue.gif
PNL trebuia sa spuna :"bai nene, daca ne votati, va dam nu 50%, ci 200%, triplam pensiile, dam benzina la liber, mancare la liber, construim 150 milioane de km de autostrada,concedii in Hawai la toata lumea, program de 4 ore timp de 3 zile pe saptamana" rolleyes.gif
O minciuna cu cat e mai gogonata, cu atat cresc sansele sa fie crezuta rolleyes.gif
Si in loc de 15% cat au luat, luau 80% din voturi huh.gif
Mr_Who
QUOTE (allyn1985 @ Mar 30 2009, 11:39) *
De unde PLM si mariri salariale?Daca sectorul PRIVAT care produce BANII DE FAPT intra in colaps, de unde vor BUGETARII bani?
sa vina sa-i produca EI, sa intre la privat.

Mda, ca si cum la privat e mare criza de personal, de aia stau oamenii cu frica-n san ca o sa-si piarda locurile de munca.
Daca sectorul privat intra in colaps, e din cauze economico-financiare, nu din lipsa de personal.

QUOTE (allyn1985 @ Mar 30 2009, 13:32) *
O minciuna cu cat e mai gogonata, cu atat cresc sansele sa fie crezuta rolleyes.gif

Asta e valabila doar la prosti (dar, in fond, ai dreptate, ca pana la urma, prostimea decide). Eu as zice ca, de fapt, e chiar invers. Trebuie sa fii versat in ale minciunii ca sa poti insela niste oameni care au ceva in cap, si nimeni nu are mai multa "experienta" in domeniu decat politicienii. As fi curios ce s-ar intampla daca, prin reducere la absurd, absolut nimeni n-ar merge sa voteze in campania electorala.

QUOTE (allyn1985 @ Mar 30 2009, 13:32) *
Si in loc de 15% cat au luat, luau 80% din voturi huh.gif

Luau pe dracu'.
allyn1985
QUOTE (Mr_Who @ Mar 30 2009, 19:40) *
Luau pe dracu'.

A fost o ironie la adresa lui Dragos.
Inca mai crede in povesti cu Mos Craciun, programe liberale, promisiuni onorate de politicieni.
PNL e partidul care a iesit pe locul 3 la alegeri, dar a pus conditii pentru a intra la guvernare: sa aiba primul ministru si ministerele importante.
Nu stiu unde sa incadrez asta:la prostie sau naivitate. rolleyes.gif
Mr_Who
QUOTE (allyn1985 @ Mar 30 2009, 19:49) *
PNL e partidul care a iesit pe locul 3 la alegeri, dar a pus conditii pentru a intra la guvernare: sa aiba primul ministru si ministerele importante.
Nu stiu unde sa incadrez asta:la prostie sau naivitate. rolleyes.gif

"Ideea stralucita" cu prim-ministrul e a lui tariceanu care nu mai putea da drumul la ciolan, i se inclestasera falcile, desi, in trecut, nu o data "amenintase" cu demisia din functia de premier. Cu aceasta ocazie a dat dovada nu numai de naivitate copilareasca (cine naiba i-ar mai fi dat fotoliul de premier?), ci si de inconstienta si egoism crunt; in loc sa coalizeze cu PDL-ul si sa intre la guvernare (solutia corecta fata de alegatori), PNL-ul a intrat in opozitie, tarat de orgoliul prostesc al lui tariceanu. PNL-istii au dat dovada de prostie la faza asta, trebuiau sa se ridice si sa dea de pamant cu tariceanu instant. Au facut-o acum, cam tarziu, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

dragospas
QUOTE (allyn1985 @ Mar 30 2009, 19:49) *
A fost o ironie la adresa lui Dragos.
Inca mai crede in povesti cu Mos Craciun, programe liberale, promisiuni onorate de politicieni.

Si ce este rau in asta...daca toti am crede si i-am forta pe politicieni sa-si respecte promisiunile,in caz contrar sa plece de la putere...am fi in sfarsit pe drumul cel bun spre democratie si valori europene de civilizatie...
allyn1985
QUOTE (dragospas @ Mar 31 2009, 09:37) *
Si ce este rau in asta...daca toti am crede si i-am forta pe politicieni sa-si respecte promisiunile,in caz contrar sa plece de la putere...am fi in sfarsit pe drumul cel bun spre democratie si valori europene de civilizatie...

Nu ai cu ce sa-i fortezi.

au tot de partea lor.Politie, Jandarmerie, Armata,Lege.

Doar o data la 4 ani cand ai de schimbat un fost comunist cu alt fost comunist.
Mr_Who

QUOTE (dragospas @ Mar 31 2009, 09:37) *

Si cine sa vina in locul lor? Altii care nu-si respecta promisiunile si care si-au dovedit "impotenta"?
Faza cu "drumul cel bun" si "valori europene", regretele mele, dragos, dar e doar o propaganda ieftina, tu stii asta (sau cel putin sper ca iti dai seama, pentru ca esti penelist si de aceea e normal sa le faci propaganda; totusi, daca tu crezi sincer in "calitatile" penelistilor si faci astfel de afirmatii din convingere esti, in cel mai bun caz, naiv). La ora actuala, NU EXISTA politicieni romani, nici la putere, nici in opozitie, care sa fie capabili sa ne duca pe "drumul cel bun", nu pentru ca n-ar putea, ci pentru ca nu-i intereseaza directia asta, pentru ca sunt corupti pana-n maduva oaselor.
dragospas
QUOTE (Mr_Who @ Mar 31 2009, 12:19) *
La ora actuala, NU EXISTA politicieni romani, nici la putere, nici in opozitie, care sa fie capabili sa ne duca pe "drumul cel bun", nu pentru ca n-ar putea, ci pentru ca nu-i intereseaza directia asta, pentru ca sunt corupti pana-n maduva oaselor.

Chiar daca lucrurile ar sta asa,tot nu trebuie sa ne resemnam...va trebui sa incercam mereu cu altii,cu altii....bine de vina este si poporul ca natie ,dar asta este alta discutie !
allyn1985
QUOTE (dragospas @ Mar 31 2009, 12:29) *
Chiar daca lucrurile ar sta asa,tot nu trebuie sa ne resemnam...va trebui sa incercam mereu cu altii,cu altii....bine de vina este si poporul ca natie ,dar asta este alta discutie !

pune mana pe ei, sa nu mor nestiutor.
Politicianul de 30 de ani, curat, destept ,cinstit si fara bani.
la naiba, il clonam daca gasesti 1 EXEMPLAR.
zippo68

Incercind cu altii inseamna sa-se imbogateasca altii cum sau imbogatit astia.
Si altii nu exista sint tot aceeasi fugind de la un partid la altu sau infiintind un alt partid si alte tertipuri.
Nu stiu ce s-ar putea face.Adica stiu dar nu ar fi posibil pt ca nu ai cu cine.
Cit despre popor ai dreptate.Are multa vina. Sa obisnuit sa fie sadomasochist.
Nu stiu ce s-ar intimpla la Unguri,AUstrieci,Cehi si altii daca la ei clasa pulitica ar face ce face la noi.
DEZINTERES PT NATIUNE SI JAF PE FATA.
melikeit

lasa-ma sa ghicesc.. sa incercam cumva cu remes si ai lui cartaboshi? Sa incercam cu dibotocul ala de la Iasi ce a fost la justitie? Cu Osanza aia ce a vrut sa fie ministru al justitiei? laugh.gif
dragospas
QUOTE (melikeit @ Mar 31 2009, 22:01) *
lasa-ma sa ghicesc.. sa incercam cumva cu remes si ai lui cartaboshi? Sa incercam cu dibotocul ala de la Iasi ce a fost la justitie? Cu Osanza aia ce a vrut sa fie ministru al justitiei? laugh.gif

Nu prietene,de ce te grabesti ca fata mare la maritat ? mai ai rabdare...pana dupa europarlamentare...vad ca @trestie de balta are un gand cu tine wink.gif
Propunerea curenta este Crin Antonescu...

Da' despre salariile profesorilor nu mai zici nimic ? (acum 3-4 luni erai activ pe aici)
dragospas
QUOTE (dragospas @ Apr 1 2009, 08:44) *
Da' despre salariile profesorilor nu mai zici nimic ? (acum 3-4 luni erai activ pe aici)

Salarii cu 50% mai mari pentru profesori? Ordonanța de urgență care amâna aplicarea legii expiră miercuri... http://www.antena3.ro/stiri/romania/salari...curi_68348.html

Băsescu a promulgat Legea 221/2008, pentru că lovea în Tăriceanu și în cabinetul lui liberal! Acum, când ea trebuie aplicată de guvernul girat chiar de el prin Mini-Boc, zice că profesorii trebuie să mai aștepte! Când este serios acest Traian Băescu și când face și el ceva pentru binele general?!
Tom_Cat
QUOTE (dragospas @ Apr 1 2009, 14:06) *
Când este serios acest Traian Băescu și când face și el ceva pentru binele general?!

Cand o sa isi dea demisia biggrin.gif , insa cum este o utopie acest lucru, ceva pentru binele general va fi cand va pierde in fata lui Crin Antonescu.
dragospas
Profesorii mai au de așteptat în ceea ce privește majorările salariale. Guvernul a decis, miercuri, amânare până pe 31 decembrie a primei etape de majorare a salariilor pentru personalul din învățământ.

http://www.antena3.ro/stiri/romania/salari...curi_68348.html

Remember ? Din prima zi de guvernare vom mari retroactiv salariile profesorilor cu 50%.
Abramburica ar trebui sa-si dea demisia cu aceleasi lacrimi in ochi cu care sustinea marirea salariilor....DEMISIA
gigel de hohențolărn
QUOTE (dragospas @ Apr 2 2009, 10:35) *
Profesorii mai au de așteptat în ceea ce privește majorările salariale. Guvernul a decis, miercuri, amânare până pe 31 decembrie a primei etape de majorare a salariilor pentru personalul din învățământ.

http://www.antena3.ro/stiri/romania/salari...curi_68348.html

Remember ? Din prima zi de guvernare vom mari retroactiv salariile profesorilor cu 50%.
Abramburica ar trebui sa-si dea demisia cu aceleasi lacrimi in ochi cu care sustinea marirea salariilor....DEMISIA

ambramburica n-ar trebui să demisioneze pentru gargara din campania electorală, ci pentru că e o imbecilă fără margini, de-o prostie uimitoare și de-un tembelism fără număr.
titan04
Cu alte cuvinte ar trebui sa-i dam o sansa lui Vadim Tudor, sa-i mitralieze pe toti raygun.gif . Ce se intampla in aceasta tara e inadmisibil. Suntem o tara mare, avem de toate in ea, dar din pacate ne conduc mafiotii si hotii. Nu-i unu mai bun ca altu... Ma intreb: oare mai au de unde fura?? Tara asta are resurse inepuizabile - doar pentru pestii mari care stiu sa profite de ea.

Un profesor suparat pe toti guvernantii.
dragospas
Abramburica minte in continuare pentru a justifica de ce nu isi prezinta demisia...cine o mai crede, cine o mai sustine ?

Salariile profesorilor nu vor crește anul acesta. Majorarea de 50%, abia din ianuarie 2010 http://www.antena3.ro/stiri/romania/salari...2010_69130.html
Mosotti
nimeni nu contesta ca ministra aia e praf, insa nici profesorii care pretind majorari imense in situatia in care sintem in cacat pina in git nu sint mai breji. practic avem o vaca ce pastoreste o gloata de timpiti
dragospas
QUOTE (Mosotti @ Apr 12 2009, 11:23) *
... avem o vaca ce pastoreste o gloata de timpiti

Adevarat,dar vaca s-a catarat pe scaunul ministerial promitand ca va face si va drege...si cerand demisia anteriorilor pentru a-i lasa locul liber pentru ca ei ii pasa de profesori...ba a mai si plans in parlament de grija profesorilor.
In aceste conditii nu s-ar impune sa-si prezinte demisia?
edy_wheazel
QUOTE (dragospas @ Apr 12 2009, 11:34) *
Adevarat,dar vaca s-a catarat pe scaunul ministerial promitand ca va face si va drege

Adica a zis "muuuuuuuuuuuuuuuu"

In aceste conditii nu s-ar impune sa-si prezinte demisia?

Nu stiu exact, dar mie mi se pare ca vitele au obrazul gros.
Mosotti
QUOTE (dragospas @ Apr 12 2009, 10:34) *
Adevarat,dar vaca s-a catarat pe scaunul ministerial promitand ca va face si va drege...

adevarul este ca nu pot sa-mi imagineze cine si de ce a crezut ca va face ceva mai mult decit un cacat praf laugh.gif

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.