Salarii profesori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102

gigel de hohențolărn

QUOTE (allyn1985 @ Mar 4 2009, 11:43) *
Promisiunile electorale nu le respecta nimeni, cel putin in Romania.Obisnuieste-te cu ideea.

și asta ar trebui s-o acceptăm ca și normalitate?
dragospas
QUOTE (data @ Mar 4 2009, 23:48) *
acel ministru de finante spunea: nu sunt bani pentru profesori; a doua zi iese victorios ... "am gasit bani pentru devansarea maririi pensiilor"

Mai data pana la urma exista o lege promulgata de presedinte si inca in valabila.Are de gand guvernul boc sa respecte legea ? Da sau nu ? ce o mai dai cotita cu simpatiile...

gigel de hohențolărn
guvernul minoritar tăriceanu a rezistat doar cu sprijinul psd, care trebuia să puncteze și el la capitolul pensii biggrin.gif
dragospas
Bai,asta mica,Abramburica, ne crede tampiti ? Astia reduc orele de sport si incearca sa ne convinga ca nu este asa ! Cand am auzit ca are conferinta de presa ,am sperat ca isi va prezenta demisia...demisie pe care ea insasi o cerea vechiului guvern pentru ca nu marea salariile profesorilor cu 50%...
Ecaterina Andonescu demisia madam pentru ca esti o mincinoasa ...poate ne lamureste omul de servici dl.data ca nu este asa !
gigel de hohențolărn
asta cu reducerea orelor de sport e cea mai mare imbecilitate, când în mod normal ar trebui mărite. dar deh, probabil că actualul guvern vrea mai multă materie primă pentru sistemul sanitar, sau pentru popi death.gif
după capu ăstora, dictonul latin se traduce - minte sănătoasă în corp găunos
data
QUOTE (dragospas @ Mar 6 2009, 14:42) *
Mai data pana la urma exista o lege promulgata de presedinte si inca in valabila.Are de gand guvernul boc sa respecte legea ? Da sau nu ? ce o mai dai cotita cu simpatiile...

sunt onorat de atentia pe care mi-o acorzi ... si ca ma folosesti ca motiv pentru un sir nesfarsit de mesaje cool.gif

legea despre care vorbesti a fost modificata prin ordonanta de urgenta de Tariceanu; deci nu mai este in vigoare

si cu aceasta iti urez la revedere ... wave.gif
dragospas
QUOTE (data @ Mar 6 2009, 16:44) *
sunt onorat de atentia pe care mi-o acorzi ... si ca ma folosesti ca motiv pentru un sir nesfarsit de mesaje cool.gif

Eu sincer te inteleg.Cred ca iti este realmente foarte greu (poate si o urma de jena,sper) sa mai poti lauda un guvern mincinos si incompetent.M-am adresat tie ca fiind initiatorul acestui topic si unul dintre cei mai ferventi critici ai fostului guvern.Mergand in aceeasi linie ma asteptam sa critici si actualul guvern care nu s-a dovedit cu nimic mai bun fata de precedentul ,ba chiar dupa cum se vede este mai slab.Sunt curios de ce nu mai apare pe aici sa critice alt coleg de topic si anume Mr.Who.Ce sa inteleg ca acum este multumit,ca acum este bine ?

data
QUOTE (dragospas @ Mar 6 2009, 19:28) *
Eu sincer te inteleg.Cred ca iti este realmente foarte greu (poate si o urma de jena,sper) sa mai poti lauda un guvern mincinos si incompetent.M-am adresat tie ca fiind initiatorul acestui topic si unul dintre cei mai ferventi critici ai fostului guvern.Mergand in aceeasi linie ma asteptam sa critici si actualul guvern care nu s-a dovedit cu nimic mai bun fata de precedentul ,ba chiar dupa cum se vede este mai slab.Sunt curios de ce nu mai apare pe aici sa critice alt coleg de topic si anume Mr.Who.Ce sa inteleg ca acum este multumit,ca acum este bine ?

1. daca te-ai uita la data deschiderii topicului ai realiza ca este vechi de 3 ani si nu l-am deschis ca sa il atac pe Tariceanu

2. nu stiu de ce am senzatia ca locul tau de munca este forumul iar angajatorul PNL-ul sleep.gif

e treaba ta, dar venind de la tine ... acuzatiile de partizanat suna patetic

acestea fiind zise te invit pe lista de ignore

e o lista scurta ... cu un singur membru: tu wave.gif
dragospas
QUOTE (data @ Mar 6 2009, 20:34) *
e o lista scurta ... cu un sigur membru: tu wave.gif

Mda...va sa zica acum totul este in regula,nu mai sunt probleme cu salariile profesorilor iar daca cineva indrazneste sa aminteasca de faptul ca problema salariilor promisa a fi rezolvata de catre "trandafirii" s-a dovedit o mare minciuna ,sunt "pedepsit" cu ignore. OK este treaba ta desi dreptul de a vorbi si a comunica liber a fost recastigat destul de recent...
Reiterez faptul ca sincer te inteleg...este ca atunci cand esti inselat in dragoste. Sper sa revii la sentimente mai bune !
DARK-RIDER-82

QUOTE (data @ Sep 1 2006, 22:17) *
Ultima crestere salariala al profesorilor preuniversitari duce la un salariu de 6 milioane lei; un cadru didactic universitar, cu studii universitare si postuniversitare are un salariu de 6-9 milioane lei (cu 10-15 ani vechime); un pompier, in prima zi de munca (calificare liceul) are un salariu de 12 milioane de lei (plus 60 milioane lei echipamentul de protectie);

credeti ca acest raport de salarizare este normal?

din ce-mi aduc eu aminte din fuckultate , EDUCATIA e un lucru de baza pentru un om... sa stingi un foc... naughty.gif ce dreaqu iti trebuie atata materie cenusie?! si salarizare buna...
da' asa e in romania...tara de tot rahatul puke.gif
mai nou s-a marit CAS-ul la profesori...
am "o banuiala " ca o sa SCADA salariile profesorilor! in nici un caz nu vor creste...
data
fiecare meserie are importanta ei; nici meseria de pompier nu e usoara

imi pare rau daca mesajul meu initial a parut o desconsiderare a muncii pompierilor

sper sa se reuseasca realizarea unei legi unice a salarizarii bugetarilor ... ar fi un lucru bun
gigel de hohențolărn
QUOTE (data @ Mar 6 2009, 22:07) *
fiecare meserie are importanta ei; nici meseria de pompier nu e usoara

imi pare rau daca mesajul meu initial a parut o desconsiderare a muncii pompierilor

sper sa se reuseasca realizarea unei legi unice a salarizarii bugetarilor ... ar fi un lucru bun

asta ar fi o măsură bună, dar din păcate o să se implementeze la sf. așteaptă
cât despre "un cadru didactic universitar, cu studii universitare si postuniversitare are un salariu de 6-9 milioane lei (cu 10-15 ani vechime);"
mi se pare just, pentru că dacă în 10-15 ani de profesorat, profesorul n-a avut bunăvoință să ajungă măcar conferențiar, înseamnă că atât îl duce minte. (trec peste faptul că o grămadă de puleți au ajuns profi univi pe șpăgi wink.gif - vezi mischie biggrin.gif biggrin.gif )
dragospas
"Nu ii place cum se fac orele de sport? Asta e bleaga rau! Da de orele de fizica, lb. romana, chimie sau geografie ce zice? Alea ii plac! Ori e smechera ori nu stie pe ce lume se afla! Invatamantul este o bomba cu ceas unde se instruiesc viitorii delincventi. Este o fabrica de inculti! Si asta cu complicitatea noastra a profesorilor care cadem din ce in ce mai jos ca moralitate si instructie!" ...spune un profesor care are inca uzul ratiunii !
data
mischie e nimic ...

cauta putin despre d-na Chen Feng Ifrim sleep.gif

edit: sau despre "Campusul Crevedia" worthy.gif roll2.gif roll2.gif roll2.gif
djody
Oricum ,haideti sa nu le plangem de mila profesorilor le ies bani frumosi din meditatii!
data
"Elevii, studenții și profesorii ar putea să nu mai primească subvenții pentru transport, iar legea care reglementează practica profesională și finanțarea acesteia ar putea fi abrogată, potrivit proiectului de ordonanță obținut de NewsIn, înregistrat la Guvern cu numărul 304 din 24 februarie 2009."

gata cu ideea ca invatamantul este pentru toti

asteptam partea a 2-a sleep.gif

gata cu ideea ca sanatatea este pentru toti
gigel de hohențolărn
QUOTE (djody @ Mar 6 2009, 23:07) *
Oricum ,haideti sa nu le plangem de mila profesorilor le ies bani frumosi din meditatii!

mai ales la filosofie, istoria artei, istoria greciei antice, geografia româniei, caligrafie etc.. sleep.gif
anton_marcel
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Mar 7 2009, 00:09) *
mai ales la filosofie, istoria artei, istoria greciei antice, geografia româniei, caligrafie etc.. sleep.gif

Orice om vrea sa o duca cat mai bine. (daca nu esti de acord inseamna ca esti autist).
Deci profesorii o duc bine dn meditatii,etc...
Eu doresc ca si tu sa o duci bine.
Trimite pe e-mail adresa si pana de paste iti aranjez eu sa lucrezi in sistemul de invatamant, in restul timpului sa faci ce doresti.
Atentie, meditatiile nu se impoziteaza, deci poti scoate bani cu carul.
Numai un dobitoc nu doreste sa o duca mult mai bine.
Astept cu nerabdare adresa ta.

Daca nu o faci ,inseamna ca tot ce ai scris aici = mancat rahat.

Astept raspunsul tau si alte comentarii la ce am scris eu.
gigel de hohențolărn
QUOTE (anton_marcel @ Mar 7 2009, 10:29) *
Orice om vrea sa o duca cat mai bine. (daca nu esti de acord inseamna ca esti autist).
Deci profesorii o duc bine dn meditatii,etc...
Eu doresc ca si tu sa o duci bine.
Trimite pe e-mail adresa si pana de paste iti aranjez eu sa lucrezi in sistemul de invatamant, in restul timpului sa faci ce doresti.
Atentie, meditatiile nu se impoziteaza, deci poti scoate bani cu carul.
Numai un dobitoc nu doreste sa o duca mult mai bine.
Astept cu nerabdare adresa ta.

Daca nu o faci ,inseamna ca tot ce ai scris aici = mancat rahat.

Astept raspunsul tau si alte comentarii la ce am scris eu.

băi puță frântă, ian spune-mi tu, ca profesor de filosofie sau geografie, ce meditații poți face, a? șmecheru lu pește prăjit.

poți aștepta adresa mea cât ăi pofti, hai, așteaptă.
meditații poți foarte bine să dai și ca student, că nu te ține nimeni să mai câștigi un ban (da bre, cinstit, pișa-m-aș pe ăia care zic ceva de evaziune fiscală) dar n-afară de mate, engleză, română, info sau alte câteva materii nu prea poți face nimic.
cât despre remarca ta că "poți scoate bani cu carul" pune-ți întrebarea cât își stoarce nervii un prof care încearcă să-i bage cartea-n cap unui prost ca tine. thumbup.gif
crst_g
sunt curios ce zic aia care i-au votat pe boci (de fapt pe stolojani) biggrin.gif @data, aud?
anton_marcel
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Mar 7 2009, 09:41) *
băi puță frântă, ian spune-mi tu, ca profesor de filosofie sau geografie, ce meditații poți face, a? șmecheru lu pește prăjit.

poți aștepta adresa mea cât ăi pofti, hai, așteaptă.
meditații poți foarte bine să dai și ca student, că nu te ține nimeni să mai câștigi un ban (da bre, cinstit, pișa-m-aș pe ăia care zic ceva de evaziune fiscală) dar n-afară de mate, engleză, română, info sau alte câteva materii nu prea poți face nimic.
cât despre remarca ta că "poți scoate bani cu carul" pune-ți întrebarea cât își stoarce nervii un prof care încearcă să-i bage cartea-n cap unui prost ca tine. thumbup.gif

Multumsc de raspuns.
1. Deci din meditatii nu prea se pot scoate bani. (n-afară de mate, engleză, română, info sau alte câteva materii nu prea poți face nimic.)
2. Deci salariile profesoriilor (cred si eu) trebuiesc marite?
__ " e foarte grea munca, pune-ți întrebarea cât își stoarce nervii un prof care încearcă să-i bage cartea-n cap unui prost ca tine." __ Imens.__

Astept raspuns clar DA sau NU ptr. un "taca" de la domnia voastra la pct. 2.

__Multumesc__
gigel de hohențolărn
QUOTE (anton_marcel @ Mar 7 2009, 12:23) *
Multumsc de raspuns.
1. Deci din meditatii nu prea se pot scoate bani. (n-afară de mate, engleză, română, info sau alte câteva materii nu prea poți face nimic.)
2. Deci salariile profesoriilor (cred si eu) trebuiesc marite?
__ " e foartegrea munca, pune-ți întrebarea cât își stoarce nervii un prof care încearcă să-i bage cartea-n cap unui prost ca tine." __ Imens.__

Astept raspuns clar DA sau NU ptr. un "taca" de la domnia voastra la pct. 2.

__Multumesc__

cu plăcere, și încetează să mai fii porc dacă nu vrei răspunsuri pe măsură wink.gif

2. nu, trebuie respectată legea - atâta tot.

asta ar trebui să facă cei de la guvernare - să respecte legea, nu e bună legea, legile se pot și schimba, nu-i mare șmen.
învățământul la noi e bolnav până-n măduvă - ultima chestie - sportul nu se mai notează, ci se dă doar admis respins. care-i faza? de ce să nu se dea 10 unuia care aleargă 50 de m sub 6 secunde și 7 unuia care aleargă în 10? vai, dar nu-i poți strica media tocilarului clasei, că nu se cade. ce să-ți spun. mentalitatea asta profund bolnavă strică și va mai strica procesul educațional.

e o goană nebună pentru note mari, la orice, de la istorie pân la chimie, de la desen pân la geografie. că acu la facultate se intră cu media de la liceu. cât de imbecil să fii să scoți examenele? iar profesorii acceptă cu stoicism aceste legi tâmpite și nu iau nicio atitudine, se lasă călcați în picioare. cu cât dă un prof note mai mari cu atât primește salariu mai mare (că acum se dau sporuri pt performanță) și e o inflație de note mari acum, încât orice ierarhie se pierde. în orice sistem real, distribuția valorilor se face dup-o curbă gaussiană, media e pe la 7, puțini de 10, puțini de 2,3. dar mulți văd nota 7 ca fiind una foarte rușinoasă.
drept pentru care eu n-aș mări nici cu-n șfanț salariul profilor, pentru că se complac în starea lor căcăcioasă fără să ia o atitudine, fără să fie uniți, și pentru că în rândurile lor sunt o grămadă de incompetenți care au gura mare și capul sec. la examenele de titularizare se copiază pe rupte, se pică pe rupte, și se trece cu note de căcat.
la noi studenții n-au nicio străbatere când copiază, elevii nicidecum, ba mai mult, e chiar cul. iar profii stau și înghit, pentru că sunt prea proști să facă ceva.

soluția e simplă -> reformă -> apoi crescut salarii (da crescut bine)
deja mi s-a acrit cât am vorbit pe tema asta.
vali_mester
Salariile bugetarilor sunt"mici"Guvernul "contra naturii"ar trebui sa-si asume raspunderea in parlament pe baza unei legi de majorare cu 100% a salariilor bugetarilor cu o singura conditie,taierea sporurilor cu exceptia sporului de vechime.Trebuie introdusa urgent impozitarea progresiva,nu este "etic" sa fie impozitate la fel veniturile.Si masura care reprezinta "cireasa de pe tort"(sa nu se citeasca printre randuri altceva)trebuie sa revenim urgent la Legea19/2000 initiala,limitarea contributiei doar la 3 puncte pt.CAS si ca acum,fara numar(datorita guvernului "manelist Tariceanu)Cei care au salarii mari pot contribui la fonduri private de pensii(care mai pot da si faliment)
gigel de hohențolărn
QUOTE (vali_mester @ Mar 7 2009, 18:46) *
Salariile bugetarilor sunt"mici"Guvernul "contra naturii"ar trebui sa-si asume raspunderea in parlament pe baza unei legi de majorare cu 100% a salariilor bugetarilor cu o singura conditie,taierea sporurilor cu exceptia sporului de vechime.Trebuie introdusa urgent impozitarea progresiva,nu este "etic" sa fie impozitate la fel veniturile.Si masura care reprezinta "cireasa de pe tort"(sa nu se citeasca printre randuri altceva)trebuie sa revenim urgent la Legea19/2000 initiala,limitarea contributiei doar la 3 puncte pt.CAS si ca acum,fara numar(datorita guvernului "manelist Tariceanu)Cei care au salarii mari pot contribui la fonduri private de pensii(care mai pot da si faliment)

mai bine te muți tu în china comunistă cu mentalitatea asta wink.gif
vali_mester
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Mar 7 2009, 17:53) *
mai bine te muți tu în china comunistă cu mentalitatea asta wink.gif

Vezi ca Legea 19/2000 este copiata dupa legea germana a pensiilor si in Germania se aplica impozitarea progresiva a veniturilor.Este bine sa te documentezi inainte de a posta aiurea.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.