Salarii profesori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102

data

QUOTE (gigel de hohențolărn @ Jan 18 2009, 16:03) *
vezi că ce-ai citat mneata nu-ți era adresat.

..

m-ai citat; incomplet deci incorect

asa ca am precizat care e afirmatia mea sleep.gif
dragospas
QUOTE (mihaibo @ Jan 18 2009, 15:19) *
Dar daca acum cateva luni aceasta crestere era nerealista acum dupa gaura lasata se motocicleanu e nebunie curata!

Mai Mihai si tu te uiti in gura lu' Boc ?Gaura aia s-a gasit in nivelul de trai...si inca unii ar mai fi vrut !

Mr_Who
QUOTE (dragospas @ Jan 18 2009, 18:24) *
Mai Mihai si tu te uiti in gura lu' Boc ?Gaura aia s-a gasit in nivelul de trai...si inca unii ar mai fi vrut !

Vezi, asta numesc eu gandire prapastioasa. Poate daca ai reusi sa fii obiectiv, macar si pentru un minut, ai intelege ca a ravasi bugetul unei tari pentru a "ridica" in mod artificial nivelul de trai, a te bate apoi cu pumnul in piept ca ai adus prosperitatea datorita "genialei" tale guvernari, ascunzand, ca pisica rahatul, realitatea referitor la buget si a arunca vina (=a-ti declina responsabilitatea), cand ai ajuns, din vina ta, la fundul sacului, pe criza economica mondiala, toate astea definesc atitudinea criminal de iresponsabila a "guvernantului" tariceanu. In schimb, tu ce faci? Ii gasesti scuze, justificari. blink.gif
mihaibo
QUOTE (dragospas @ Jan 18 2009, 18:24) *

Da asa e cu o parte a acestei gauri. Dar s-a gasit in nivelul de trai al smecherilor care au primit contracte (din care nu a ramas aproape nimic concret in infrastructura, doar fonduri pentru masina liberala de cumparat voturi). Si s-a mai vazut putin si in nivelul de trai a celor care si-au vandut votul dar foarte foarte putin.

Alta parte este datorata atragerii cu mai putin de 2 miliarde de euro din fonduri europene. Ce sa faci astea sunt cu spini sleep.gif asa ca mai bine bagi mana adanc in buget.
ortega
Nu v-ati resemnat cu gandul ca nu mai luati marire?
dragospas
QUOTE (mihaibo @ Jan 20 2009, 23:13) *
Da asa e cu o parte a acestei gauri. Dar s-a gasit in nivelul de trai al smecherilor care au primit contracte (din care nu a ramas aproape nimic concret in infrastructura, doar fonduri pentru masina liberala de cumparat voturi). Si s-a mai vazut putin si in nivelul de trai a celor care si-au vandut votul dar foarte foarte putin.

Alta parte este datorata atragerii cu mai putin de 2 miliarde de euro din fonduri europene. Ce sa faci astea sunt cu spini sleep.gif asa ca mai bine bagi mana adanc in buget.

inca mai pui botul la propaganda portocalie ? Te-a impresionat legea cu pensionarii...mai mihaita,mai ai rabdare si o sa te convingi ce "catastrofe" sunt la guvernare ,care vor conduce tara pana la alegerile prezidentiale numai pentru imagine...

QUOTE (Mr_Who @ Jan 20 2009, 19:55) *
Vezi, asta numesc eu gandire prapastioasa. Poate daca ai reusi sa fii obiectiv, macar si pentru un minut, ai intelege ca a ravasi bugetul unei tari pentru a "ridica" in mod artificial nivelul de trai, a te bate apoi cu pumnul in piept ca ai adus prosperitatea datorita "genialei" tale guvernari, ascunzand, ca pisica rahatul, realitatea referitor la buget si a arunca vina (=a-ti declina responsabilitatea), cand ai ajuns, din vina ta, la fundul sacului, pe criza economica mondiala, toate astea definesc atitudinea criminal de iresponsabila a "guvernantului" tariceanu. In schimb, tu ce faci? Ii gasesti scuze, justificari. blink.gif

Eu zic ca numesti gresit ..."Care vede lucrurile numai în rău, care are numai gânduri negre; pesimist. " ori eu nu sunt deloc asa.Eu spuneam ca gaura aia de care toti fac vorbire acum, se regaseste in nivelul de trai al tuturor romanilor..Aproape un procent din deficit se datoreaza si proastei guvernari a noului Guvern care nu a fost in stare sa produca nimic concret impotriva crizei evidente in care ne gasim si care se va accentua in lunile urmatoare.Inca doua procente si ceva s-ar datora aplicarii legilor populiste emise in campania electorala...o spune chiar UE.
Dar se pare ca aplicati vorba : "este mai dulce moartea de glont prieten decat dusman"...

P.S acum ceva timp contestati asocierea Basescu- Becali...iata ca acum se va implini. Sunteti mandri de faraonul vostru. Bineinteles pentru binele colectiv se accepta orice,nu ! (o sugestie de consolare...dar pana cand ? )

P.P.S. cum adica din vina ta ?(subliniat) uiti ce presiuni de cresteri salariale sustinute din umbra de politic s-au exercitat?...materializate in final cu legi populiste imposibil de aplicat chiar de initiatori? Te rog sa fim obiectivi...
tudor_ionutz2000
oare astia vor mariri de salar? w00t.gif http://www.adevarul.ro/articole/striptease...iversitari.html biggrin.gif

Tom_Cat
Nu este momentul pentru mariri de salarii sleep.gif Cred ca mai importanta este salvarea Romaniei de la colaps.
mihaibo
QUOTE (dragospas @ Jan 21 2009, 10:15) *
inca mai pui botul la propaganda portocalie ? Te-a impresionat legea cu pensionarii...mai mihaita,mai ai rabdare si o sa te convingi ce "catastrofe" sunt la guvernare ,care vor conduce tara pana la alegerile prezidentiale numai pentru imagine...

Nu e propraganda e adevarul. Ce spun e doar ce am "vazut" chiar eu nu din nu stiu ce povesti propagandiste portocalii.

Cat despre actuala guvernare o sa vedem ce lasa in urma.
dragospas

QUOTE (mihaibo @ Jan 21 2009, 11:49) *
Nu e propraganda e adevarul. Ce spun e doar ce am "vazut" chiar eu nu din nu stiu ce povesti propagandiste portocalii.

Spui ca ai vazut deci ai surse proprii ? Ei bine si eu am vazut ..la mine in judet inspectorul general al inspectoratului scolar a fost un membru marcant PD pana cu o luna inainte de alegeri. Acesta impreuna cu primarii PD din judet au "jefuit" fondurile alocate pentru reabilitarea scolilor...
Guvernul a alocat corect bani pentru infrastructura...daca au fost nereguli acum noul guvern poate dovedi in instanta acest lucru...dar ma indoiesc ca se va intampla asa !

Mult mai convenabil (pentru imaginea lor si discreditarea adversarilor) este sa trancane si sa acuze la TV astfel incat plebea sa auda ceea ce isi doreste !

Acum doresc un singur lucru...cei care erati vehementi acum o luna si ceva incercand sa ne covingeti ce necesar este sa se mareasca salariul profesorilor (injurand si condamnand vechiul Guvern ca nu respecta o lege) sa faceti acelasi lucru in continuare cu aceiasi vehementa !...Mr.Who ?
mihaibo
QUOTE (dragospas @ Jan 21 2009, 12:39) *
Acum doresc un singur lucru...cei care erati vehementi acum o luna si ceva incercand sa ne covingeti ce necesar este sa se mareasca salariul profesorilor (injurand si condamnand vechiul Guvern ca nu respecta o lege) sa faceti acelasi lucru in continuare cu aceiasi vehementa !...Mr.Who ?

Daca imi arati un post unde sustin eu marirea inghit tastatura laugh.gif
dragospas
QUOTE (mihaibo @ Jan 21 2009, 12:50) *
Daca imi arati un post unde sustin eu marirea inghit tastatura laugh.gif

Nu ma refeream la tine...aia este cu dedicatie...
Ca sa fiu mai explicit iata dedicatie :

QUOTE (duculeana @ Nov 14 2008, 22:59) *
Daca nu mariti salariile profesorilor acum, sa nu va mai plangeti peste 10 ani ca ies de pe bancile liceelor si facultatilor numai incompetenti! Cum ne asternem asa vom dormi! Tinerii de azi ne vor conduce in viitor, mai devreme sau mai tarziu, ne convine sau nu! V-ati gandit la ce se va ajunge atunci? Va fi un haos total! Micii trepadusi vor ajunge sa puna talpa pe grumazul democratiei si ne vom intreba cu ce am gresit de meritam asa ceva! Atunci o sa va amintiti de vremurile astea tulburi!

...logic,nu ?

QUOTE (data @ Nov 15 2008, 22:20) *
ce va spuneam ca Tariceanu blocheaza salariile profesorilor pentru a castiga capital electoral, nu din cauza ca economia nu permite cresterea salariilor sleep.gif

Continua domnule data si acum cu astfel de demonstratii inteligente

QUOTE (Mr_Who @ Nov 25 2008, 16:13) *
"Nu voi sacrifica viitorul Romaniei majorand iresponsabil salariile profesorilor!" - ce slogan de tot rahatul. cata duplicitate!

cine este duplicitar ,domnule Who ?

QUOTE (romaximusro @ Nov 25 2008, 22:05) *
chiar asa ... ce mare chestie.. sa urlii ca nu ai bani pentru marirea salariilor in invatamant, sa urlii ca ai bani pentru marirea pensiilor si sa vii dupa aia sa arati ce dobitoc ai fost, luand bani de acolo de unde oficial nu aveai , ca sa dai acolo unde oficial aveai.. Magnific nu?

Imi pare rau prietene ca ai luat ban si nu mai poti sa-ti faci sepucu in fata noastra aici pe topicul asta...dar iti doresc sa "urli" in continuare .poate-ti gaseste Mr.Who vre-o greseala gramaticala pentru ca el este responsabilul !
Mr_Who
QUOTE (dragospas @ Jan 21 2009, 10:15) *
Aproape un procent din deficit se datoreaza si proastei guvernari a noului Guvern care nu a fost in stare sa produca nimic concret impotriva crizei evidente in care ne gasim si care se va accentua in lunile urmatoare.

Ce vorbesti? De cand este noul guvern la guvernare? Adica vraistea din buget este rezultatul actionilor noii guvernari si nu reprezinta "mostenirea" lasata de guvernarea tariceanu? Glumesti, nu?

QUOTE (dragospas @ Jan 21 2009, 13:03) *
cine este duplicitar ,domnule Who ?

Tu ce crezi? Sa-ti dau un indiciu: ala care poza in "responsabil" si "integru", in loc sa spuna adevarul, si anume: "Nu avem de unde da, pentru ca ne-am cacat pe buget, l-am facut praf cu manariile noastre, dar am fost prea lasi sa o recunoastem, am preferat sa mintim si sa spunem ca toate-s bune si frumoase, ca sa ne dam drept priceputi intr-ale guvernarii, si nu hoti si corupti, cum suntem de fapt".
dragospas
QUOTE (Mr_Who @ Jan 21 2009, 14:31) *
Ce vorbesti? De cand este noul guvern la guvernare? Adica vraistea din buget este rezultatul actionilor noii guvernari si nu reprezinta "mostenirea" lasata de guvernarea tariceanu? Glumesti, nu?

Prietene,sigur ca nu glumesc...Cand au venit pe cai mari, cu siguranta ca ei sunt singurii detinatori ai adevarului, nu se mai pune problema ca era "bugetul vraiste"...dar daca aplicau maririle salariale decretate ca lege ce s-ar fi intamplat ?

QUOTE (Mr_Who @ Jan 21 2009, 14:36) *
Tu ce crezi? Sa-ti dau un indiciu: ala care poza in "responsabil" si "integru", in loc sa spuna adevarul, si anume: "Nu avem de unde da, pentru ca ne-am cacat pe buget, l-am facut praf cu manariile noastre, dar am fost prea lasi sa o recunoastem, am preferat sa mintim si sa spunem ca toate-s bune si frumoase, ca sa ne dam drept priceputi intr-ale guvernarii, si nu hoti si corupti, cum suntem de fapt".

Se pare ca te faci ca nu pricepi...este dreptul tau ,dar asta nu inseamna ca ai si dreptate...Un Guvern minoritar de 20% in luna electorala...ma opresc aici.Sper ca intelegi foarte bine !
data
QUOTE (dragospas @ Jan 21 2009, 13:03) *
QUOTE (data @ Nov 15 2008, 22:20) ce va spuneam ca Tariceanu blocheaza salariile profesorilor pentru a castiga capital electoral, nu din cauza ca economia nu permite cresterea salariilor sleep.gif

Continua domnule data si acum cu astfel de demonstratii inteligente

...

sa iti aduc aminte ca Tariceanu spunea in octombrie ca nu vom fi afectati de criza economica? si ca deficitul va fi de 2%

eu am judecat pe baza afirmatiilor primului ministru Tariceanu si a ministrului de finante Vosganian

ne-au mintit?
Tom_Cat
Eu vreau ca banii pentru educatie sa fie folositi la drumuri, fabrici si uzine! 'Entelectuali avem, dar la cum se duce leul la vale ne trebuie industrie si locuri de munca pentru oamenii de rand (aia care nu sunt 'entelectuali).
anton_marcel

UNDE-I LEGE NU-I TOCMEALA.

6% PIB.

VOR PRIMII MARIREA ASA CA VA PUTE-TI OPRI.

O SA VA CONVINGETI IN CURAND CA AM DREPTATE.

Cu stima
___Marcel__Anton
____________________21. 01.2009.___________________

QUOTE (Tom_Cat @ Jan 21 2009, 15:26) *
Eu vreau ca banii pentru educatie sa fie folositi la drumuri, fabrici si uzine! 'Entelectuali avem, dar la cum se duce leul la vale ne trebuie industrie si locuri de munca pentru oamenii de rand (aia care nu sunt 'entelectuali).

Deci tu doresti ca legile sa nu fie respectate?
Cred ca ar trebui sa iti fie un pic de rusine.
dragospas
QUOTE (data @ Jan 21 2009, 15:01) *
sa iti aduc aminte ca Tariceanu spunea in octombrie ca nu vom fi afectati de criza economica? si ca deficitul va fi de 2%

eu am judecat pe baza afirmatiilor primului ministru Tariceanu si a ministrului de finante Vosganian

ne-au mintit?

pai si crezi numai ce-ti convine ? Tot Tariceanu spunea ca nu se pot plati salariile profesorilor...tu nu ! stiai tu mai bine ?
data
QUOTE (dragospas @ Jan 21 2009, 16:36) *
pai si crezi numai ce-ti convine ? Tot Tariceanu spunea ca nu se pot plati salariile profesorilor...tu nu ! stiai tu mai bine ?

daca te uiti la data afirmatiei mele vei vedea ca este din perioada in care Tariceanu sustinea ca nu vom fi afectati de criza, ca avem cea mai mare crestere economomica etc.

aaa, ca el stia ca lasa in urma datorii imense si visteria e goala ... dar ne mintea ca totul e roz, nu e vina mea

protesteaza si tu aici impotriva lui ca ne-a mintit
dragospas
imi place ca esti in pas cu politica portocalie...cum se face ? va instruiesc pe toti ce sa ziceti ? Melodia asta este slagar consacrat in PD-L...
Afirmatia este pe 15 noiembrie ,adica in plina campanie populista si mincinoasa care a pacalit populatia...Economia aia duduia prin vara ,nu mai incerca sa te faci ca nu-ti mai adici aminte...Si chiar si asa ce fel de oameni sunteti cand tot mapamondul vuia de criza ....
data
QUOTE (dragospas @ Jan 21 2009, 21:51) *
imi place ca esti in pas cu politica portocalie...cum se face ? va instruiesc pe toti ce sa ziceti ? Melodia asta este slagar consacrat in PD-L...
Afirmatia este pe 15 noiembrie ,adica in plina campanie populista si mincinoasa care a pacalit populatia...Economia aia duduia prin vara ,nu mai incerca sa te faci ca nu-ti mai adici aminte...Si chiar si asa ce fel de oameni sunteti cand tot mapamondul vuia de criza ....

sunt la curent cu ce se intampla, ai vrea sa vorbesti numai cu cei care isi iau informatiile de la tine? mellow.gif

afirmatiile lui Tariceanu cu criza care ne ocoleste si cresterea economica de cand sunt? nu tot de atunci?
Tom_Cat
QUOTE (anton_marcel @ Jan 21 2009, 16:34) *
UNDE-I LEGE NU-I TOCMEALA.

6% PIB.

VOR PRIMII MARIREA ASA CA VA PUTE-TI OPRI.

O SA VA CONVINGETI IN CURAND CA AM DREPTATE.

Cu stima
___Marcel__Anton
____________________21. 01.2009.___________________

Deci tu doresti ca legile sa nu fie respectate?
Cred ca ar trebui sa iti fie un pic de rusine.

Nu o sa fie 6% din PIB pentru ca nu au de unde.Romania este fortata de un imprumut de la FMI printre conditiile caruia se regaseste si inghetarea salariilor.Stiu ca profesorii isi pun mare speranta in aceasta lege, insa practic peste 3 ani o sa mai vedeti marire de salarii.
Legea? Chiar daca este tampita? Daca se hotaraseste anularea sau intarzierea acordarii de mariri, tot printr-o lege se va reglementa.

Asadar, tu vrei sa respectam doar legile in care vi se da, nu si cele in care se ingheata salariile.
Ipocrizia profesorilor ma uimeste pe zi ce trece, bravo, bravo, ca la magari!
Petrache_Lupu
Cel mai tare as vrea eu sa le mareasca salariile profesorilor pe care i-am vazut aseara la televizor cum se dadeau la niste studente, beti ranga fiind si dansand la bustul gol la nu stiu ce petrecere a scolii.
dragospas
QUOTE (data @ Jan 21 2009, 21:56) *
afirmatiile lui Tariceanu cu criza care ne ocoleste si cresterea economica de cand sunt? nu tot de atunci?

NU ! naughty.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (Petrache_Lupu @ Jan 22 2009, 09:57) *
Cel mai tare as vrea eu sa le mareasca salariile profesorilor pe care i-am vazut aseara la televizor cum se dadeau la niste studente, beti ranga fiind si dansand la bustul gol la nu stiu ce petrecere a scolii.

eu n-am văzut nicio duduie din șleampetele alea simțindu-se în vrun fel lezată wink.gif

mi-e absolut silă de specimenele alea care-și spun profesori, și dau în scris că luați la bani mărunți nici carte nu știu wink.gif acei profesori au o anumită onoare și bun simț care-i diferențiază de căcănarii de mai sus.

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.