QUOTE (mihaibo @ Jan 21 2009, 12:50)

Daca imi arati un post unde sustin eu marirea inghit tastatura

Nu ma refeream la tine...aia este cu dedicatie...
Ca sa fiu mai explicit iata dedicatie :
QUOTE (duculeana @ Nov 14 2008, 22:59)

Daca nu mariti salariile profesorilor acum, sa nu va mai plangeti peste 10 ani ca ies de pe bancile liceelor si facultatilor numai incompetenti! Cum ne asternem asa vom dormi! Tinerii de azi ne vor conduce in viitor, mai devreme sau mai tarziu, ne convine sau nu! V-ati gandit la ce se va ajunge atunci? Va fi un haos total! Micii trepadusi vor ajunge sa puna talpa pe grumazul democratiei si ne vom intreba cu ce am gresit de meritam asa ceva! Atunci o sa va amintiti de vremurile astea tulburi!
...logic,nu ?
QUOTE (data @ Nov 15 2008, 22:20)

ce va spuneam ca Tariceanu blocheaza salariile profesorilor pentru a castiga capital electoral, nu din cauza ca economia nu permite cresterea salariilor 
Continua domnule data si acum cu astfel de demonstratii inteligente
QUOTE (Mr_Who @ Nov 25 2008, 16:13)

"Nu voi sacrifica viitorul Romaniei majorand iresponsabil salariile profesorilor!" - ce slogan de tot rahatul. cata duplicitate!
cine este duplicitar ,domnule Who ?
QUOTE (romaximusro @ Nov 25 2008, 22:05)

chiar asa ... ce mare chestie.. sa urlii ca nu ai bani pentru marirea salariilor in invatamant, sa urlii ca ai bani pentru marirea pensiilor si sa vii dupa aia sa arati ce dobitoc ai fost, luand bani de acolo de unde oficial nu aveai , ca sa dai acolo unde oficial aveai.. Magnific nu?
Imi pare rau prietene ca ai luat ban si nu mai poti sa-ti faci sepucu in fata noastra aici pe topicul asta...dar iti doresc sa "urli" in continuare .poate-ti gaseste Mr.Who vre-o greseala gramaticala pentru ca el este responsabilul !