QUOTE (Tom_Cat @ Jan 10 2009, 13:22)

Nu zic, este greu de trait la inceput cu 600 RON, si sunt deacord debutantilor sa li se dea bani mai multi, insa acum cei care tipa in gura mare sunt...PESNSIONARII.Chiar nu se mai satura? Porci mai mari ca hapsanii comunisti nu am vazut.Sunt cei mai rai oameni pe care i-am vazut pana acum, sunt in stare de orice pentru interesul personal.
Ori n-ai citit ce am scris eu despre profesorii pensionari, ori n-ai inteles nimic. Fie cum zici tu: sa-i dea afara pe toti pensionarii care mai predau, ACUM! Sa vedem, ce mama dracului o sa faca Boc & company cu toti elevii aia care o sa ramana fara profesor la clasa in mijlocul anului scolar, si de unde naiba o sa scoata ei oameni care sa predea la anul, fie ei si suplinitori necalificati (nu mai amintesc de "performanta"...). Sa vedem atunci cum e cu "interesul personal" al "porcilor" de profesori, cum ii "alinti" tu cu atata "dragoste"... Un lucru e sigur, amice: e vai de capul celor care nu gandesc nici cat o gaina...
QUOTE (Tom_Cat @ Jan 10 2009, 13:22)

@Mr.Who, cand ai atacat prima ora gresala gramaticala ai facut-o pentru a demonstra cat de necesara este scoala, ce cult si cata scoala ai facut.Ce sa zic, tipic pentru cei care isi dau cu pana pe frunte cand vad o greseala de tastare.
Mda, cand am dat psihologicul pentru carnetul de sofer, m-au intrebat daca ma simt "urmarit", "atacat" & shit. Am zis ca nu, da' ma intrebam si eu, de ce m-or fi intrebat chestia asta? Acum, dupa ce am citit ce ai scris, incep sa imi fac o idee... Anyway, am mai zis-o, pentru mine e total inutil si neinteresant sa ma compar cu altii, mai ales cu astia ca tine. Felicitari, mi-ati gasit si mie o greseala; o sa iti zic si tie ce i-am zis mai demult lui dragospas: citeste-mi toate posturile, o sa gasesti poate o scapare din asta la fiecare 100 de posturi. Una e sa gresesti o data la 100 de posturi, asta-i neatentie, intamplare; dar sa faci aceeasi greseala la fiecare 5-6 posturi, aia nu mai e intamplare...
P.S.: Cred ca ai vrut sa zici "prima oara" si "greseala", nu?
Si inca ceva: astea-s greseli de ortografie, nu gramaticale.
QUOTE (balecana @ Jan 10 2009, 13:33)

Si vreau sa va mai informez ca posturile in invatamant sunt ocupate de pensionari in ultima etapa de distribuire a catedrelor. Asta inseamna ca tinerii nu doresc sa le ocupe.Chiar daca nu au luat o nota care sa le permita titularizarea, cei ce aspira la un post de profesor au posibilitatea suplinirii. Dar nici acolo nu se ingramadesc. Oare de ce?
Nu te chinui sa-i explici, ca te chinui degeaba. Unii oameni sunt irecuperabili, oricat te-ai stradui sa-i faci sa inteleaga. Ce sa te mai miri dupa aia de copiii lor...