Salarii profesori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102

Tom_Cat

Ma bucur pentru tine ca nu activezi intr-un domeniu care evolueaza mai repede decat se tipareste o carte.Cu toate ca, acum, informatia a prins viteza egala cu cea de propagare a internetului.

Pentru mine, decand primesc PDF-ul cu datasheet si fundamente, si pana primesc cartea, deja se trece la alta generatie.

PS: Introducerea unui invatamant "digital" duce la o ieftinire a materialului didactic, un format usor de purtat si transmis, plus economia de hartie aferenta.Decat sa tai copaci, mai bine folosesc biti.
Morticia
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Jan 6 2009, 20:43) *
ai înțeles mai mult d-o grămadă.
folosesc computerul în ceea ce fac și fără el ar fi vai ș-amar. dar ideea de bază e că computatorul nu poate rezolva de la sine fără să știi ce să-i dai să rezolve. și da, atunci când îmi fac ordine-n idei folosesc pixul și hârtia. dacă n-aș fi avut habar cuantica(măcar la nivel introductiv) la nivel teoretic, n-aș fi fost în stare să fac ce fac acum cu ajutorul computerului. și da, am învățat cu creionu-n mână, pentru că altfel mi-ar fi fost imposibil.
calculatoru e bun, da-n vecii vecilor n-o să-l facă calculatorul pe elev să gândească și să raționeze, ca un soi de pastilă pe care-o bagă-n ei culturiștii să facă bicepsu gros wink.gif

Pai si tu ai inteles din parti. Nu a predicat nimeni despre faptul ca ar fi de ajuns un calculator. Dar e un progres, care e bine sa fie folosit.
Restul posturilor tale sunt subiective. E vorba de cum faci tu, cum ai fost tu invatat. De ce s-ar aplica universal, nu inteleg. Si eu prefer uneori hartia, dar atat. In rest pot bine mersi sa aprofundez ceva fara un creion in mana, la nevoie poti folosi o optiune de "highlight" tongue.gif
L.E. Nici eu nu gasesc toata informatia necesara in editii tiparite, mai printez eu cate ceva ca sunt mai de moda veche... biggrin.gif

gigel de hohențolărn
revin la ce-am scris mai sus. predicați voi mate și fizică cu compul la o clasă de liceu, și o să predau eu cu creta pe tablă. să vedem apoi care înțelege și care nu wink.gif
și același lucru e valabil la orice știință exactă, bașca câteva umaniste.

aia cu "pdf-ul cu datașitul" și cu "până apare cartea" e vax albina. thumbup.gif

irinuca8082
QUOTE (Tom_Cat @ Jan 6 2009, 20:57) *
Ma bucur pentru tine ca nu activezi intr-un domeniu care evolueaza mai repede decat se tipareste o carte.Cu toate ca, acum, informatia a prins viteza egala cu cea de propagare a internetului.

Pentru mine, decand primesc PDF-ul cu datasheet si fundamente, si pana primesc cartea, deja se trece la alta generatie.

PS: Introducerea unui invatamant "digital" duce la o ieftinire a materialului didactic, un format usor de purtat si transmis, plus economia de hartie aferenta.Decat sa tai copaci, mai bine folosesc biti.

nu a negat nimeni rostul si folosul adus de campul informatic digital, insa nu asta este prioritatea noastra. vezi doamne, de aia nu cunosc scolerii nostri minime cunostinte de cultura generala, si din an in an situatia de la bac este mai deplorabila, ca nu s-au nascut cu tastatura in brate.

cartile mari s-au scris la lumina lumanarilor. - noica.

QUOTE (gigel de hohențolărn @ Jan 6 2009, 21:08) *
revin la ce-am scris mai sus. predicați voi mate și fizică cu compul la o clasă de liceu, și o să predau eu cu creta pe tablă. să vedem apoi care înțelege și care nu wink.gif
și același lucru e valabil la orice știință exactă, bașca câteva umaniste.

aia cu "pdf-ul cu datașitul" și cu "până apare cartea" e vax albina. thumbup.gif

eu stau si ma intreb daca transpunerea in limbaj pascal a fermentului triadei dialectice hegeliene ma ajuta sa o inteleg mai repede decat lectura precedenta a lui marx. naughty.gif
de-ar fi stiut socrates de emesdos, sau aristoteles, de delfi, n-am mai fi lucrat cu creionul si hartia pe metafizica, n-am mai fi avut scoala peripatetica si maieutike tehne. biggrin.gif
gigel de hohențolărn
QUOTE (irinuca8082 @ Jan 6 2009, 22:22) *
eu stau si ma intreb daca transpunerea in limbaj pascal a fermentului triadei dialectice hegeliene ma ajuta sa o inteleg mai repede decat lectura precedenta a lui marx. naughty.gif
de-ar fi stiut socrates de emesdos, sau aristoteles, de delfi, n-am mai fi lucrat cu creionul si hartia pe metafizica, n-am mai fi avut scoala peripatetica si maieutike tehne. biggrin.gif

clar, că fără domnul gugăl n-aflam traducerea neam
Tom_Cat
Prin ceea ce postati nu faceti decat sa adanciti perceptia unor oameni trecuti de 70 de ani.Cred ca sunteti ceva mai tineri.Oricum, Romania este o tara "inceata" prin prisma locuitorilor, in rest este la fel ca orice alt pamant de pe planeta asta.

Da, pe vremea aia "creionul si hartia" erau notebook quad-core, eu nu stiu la ce s-au mai chinuit sa scrie, cand oricine ar fi putut sa dea doar in gura, eventual sa zgarie cu o craca pe taranta.

Cartile bune(si majoritatea din secolele trecute) au fost scrise la lumanare.Corect, buna observatie, cred ca acum si-ar fi dat cu totii o palma peste frunte, la cat de prosti au fost sa foloseasca faclii si lumanari in loc sa dea de intrerupator.

Cred ca stiu acum de unde vine denumirea de Evul Mediu Intunecat.

Poti sa te gandesti mult si bine la Pascal(oricum e clar ca este total pe langa).Ca sa folosesti o aplicatie de simulat fenomene fizice,chimice, trebuei sa fi chimist, fizician, nu programator.

Cred ca atunci cand iti asculti mp3-urile nu te gandesti la tehnologia din spatelele lor si nu cred ca esti inginer electronist in dezvoltate de sisteme portabile ca sa dai play.

Am eu impresia ca imi miroase a ceva umanist la mijloc, numai aia sunt "inteligenti" asa.
irinuca8082
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Jan 6 2009, 21:24) *
clar, că fără domnul gugăl n-aflam traducerea neam

pai de aia am ajuns o generatie de wikipedisti. e mai lesne sa culegi un rezumat de pe referat.ro decat sa zaci in BCU si sa-ti murdaresti manecile de la plumbu' de prin carti.

in fine, inca o data spun ca este dureros ca un neam sa se autofaulteze dupa sute de ani de neguri si analfabetism.

noi muncim, nu gandim!!!

Tom_Cat
Irinuca, cine cere referate de lene sa nu mai asculte elevii? La scoala cand aveam de facut rezumat, ne si asculta din ele ca sa nu fie luate de la vecini sau colegi mai mari.Oricum se intampla rar.Acum, profesorii nu mai au chef de elevi si le cer niste referate la misto, sa aiba justificare in caz de control.

Wikipedia este unul din proiectele cele mai bune care au fost facute in ultima decada.Este o sursa de informatie, o enciclopedie gratis.

Asa este, unde mai este palcerea daca nu te murdaresti cu plumb pe palma si nu rasfoiesti paginile...da-i in pisici de copaci, la ce ne trebuie?

De muncit nu stiu, dar de gandit vad.
lamuritorul
QUOTE (Tom_Cat @ Jan 6 2009, 21:52) *
Irinuca, cine cere referate de lene sa nu mai asculte elevii? La scoala cand aveam de facut rezumat, ne si asculta din ele ca sa nu fie luate de la vecini sau colegi mai mari.Oricum se intampla rar.Acum, profesorii nu mai au chef de elevi si le cer niste referate la misto, sa aiba justificare in caz de control.

Wikipedia este unul din proiectele cele mai bune care au fost facute in ultima decada.Este o sursa de informatie, o enciclopedie gratis.

Asa este, unde mai este palcerea daca nu te murdaresti cu plumb pe palma si nu rasfoiesti paginile...da-i in pisici de copaci, la ce ne trebuie?

Corect! La ce naiba trebuie sa pierdem timpul cautand in zeci de carti cand tehnologia ne-o permite sa n-o mai facem!
irinuca8082

QUOTE (Tom_Cat @ Jan 6 2009, 21:52) *

primo: acum? care acum? din 89 incoace? de cand a scazut puterea de cumparare? de cand cadrul didactic a ajuns o guma de mestecat, scuipata cu scarba afara, a plozilor alintati, cu celuler, fusta sub fund si iarba? de cand guvernele post-decembriste au pus la pamant fara drept de apel educatia acestei natiuni? eu te-am intrebat ceva si ma astept si te rog sa-mi si rapsunzi: daca eu fac acum stiinte politice la cea mai buna scoala in domeniu din tara, unde cheltuiesc mii de euro pe materiale, carti, calculator, imi dezechilibrez ceasul biologic si organismul nedormind sute de nopti, ti se pare normal, acceptabil, decent sa predaau cultura civica la generala pe 9 mil de lei, sau cat o mai fi salariul pt cei noi? tu ce ai juca rolul pe dascal cu vocatie cu burta goala in timp ce picii arunca cu ghemotoace de hartie dupa el si isi spun intre ei, suficient de tare , ca ce-ar pune-o capra pe profa , pe inserat, etc?
cum vede luminatia ta iesirea din acest cerc vicios?

secundo: intr-adevar, este utila, insa prezinta tu un proiect, o recenzie, la bibliografia careia sunt trecute linkuri din wiki ca surse de documentare, sa vezi. biggrin.gif

terto: in privinta copacilor, aim spiciles. esti genial. coolspeak.gif

QUOTE (lamuritorul @ Jan 6 2009, 22:33) *
Corect! La ce naiba trebuie sa pierdem timpul cautand in zeci de carti cand tehnologia ne-o permite sa n-o mai facem!

voi sunteti de formatie reala, asa-i? biggrin.gif
se vedeeee.
lamuritorul
QUOTE (irinuca8082 @ Jan 6 2009, 22:37) *
primo: acum? care acum? din 89 incoace? de cand a scazut puterea de cumparare? de cand cadrul didactic a ajuns o guma de mestecat, scuipata cu scarba afara, a plozilor alintati, cu celuler, fusta sub fund si iarba? de cand guvernele post-decembriste au pus la pamant fara drept de apel educatia acestei natiuni? eu te-am intrebat ceva si ma astept si te rog sa-mi si rapsunzi: daca eu fac acum stiinte politice la cea mai buna scoala in domeniu din tara, unde cheltuiesc mii de euro pe materiale, carti, calculator, imi dezechilibrez ceasul biologic si organismul nedormind sute de nopti, ti se pare normal, acceptabil, decent sa predaau cultura civica la generala pe 9 mil de lei, sau cat o mai fi salariul pt cei noi? tu ce ai juca rolul pe dascal cu vocatie cu burta goala in timp ce picii arunca cu ghemotoace de hartie dupa el si isi spun intre ei, suficient de tare , ca ce-ar pune-o capra pe profa , pe inserat, etc?
cum vede luminatia ta iesirea din acest cerc vicios?

secundo: intr-adevar, este utila, insa prezinta tu un proiect, o recenzie, la bibliografia careia sunt trecute linkuri din wiki ca surse de documentare, sa vezi. biggrin.gif

terto: in privinta copacilor, aim spiciles. esti genial. coolspeak.gif

hai da-i calcaie cu mila! nu era nici un invatamant de calitate inainte de 89 ca daca ar fi fost s-ar fi vazut niste rezultate! era doar teroare si ...cam atat! Cati din cei care au facut scoala inainte de 89 mai stiu ce au facut prin liceu sau generala?
invatamantul din Romania intotdeauna a fost prost si asa o sa ramana mereu! Romanii sunt natie de sclavi... ei n-au idei; rostul lor pe Pamant e sa munceasca la altii!
irinuca8082
QUOTE (lamuritorul @ Jan 6 2009, 22:40) *
hai da-i calcaie cu mila! nu era nici un invatamant de calitate inainte de 89 ca daca ar fi fost s-ar fi vazut niste rezultate! era doar teroare si ...cam atat! Cati din cei care au facut scoala inainte de 89 mai stiu ce au facut prin liceu sau generala?
invatamantul din Romania intotdeauna a fost prost si asa o sa ramana mereu! Romanii sunt natie de sclavi... ei n-au idei; rostul lor pe Pamant e sa munceasca la altii!

teroare?? wacko.gif wacko.gif photo.gif
sa dau quote la niste pm-uri dragute trimise de maria ta sa vaza lumea nivelu' 'telectual? nu vreau sa incep un flame pe aci, dar poate la dumneata in vest ati muncit la altii. la mine in est, sunt mai multe case memoriale , in fiecare judet in parte, decat in tot regatul dumitale mult-iubit.
nu stiu unde ai facut scoala, dar cine a lucrat cu tine, evident a dat gres.
lamuritorul
QUOTE (irinuca8082 @ Jan 6 2009, 22:46) *
teroare?? wacko.gif wacko.gif photo.gif
sa dau quote la niste pm-uri dragute trimise de maria ta sa vaza lumea nivelu' 'telectual? nu vreau sa incep un flame pe aci, dar poate la dumneata in vest ati muncit la altii. la mine in est, sunt mai multe case memoriale , in fiecare judet in parte, decat in tot regatul dumitale mult-iubit.
nu stiu unde ai facut scoala, dar cine a lucrat cu tine, evident a dat gres.

incalca regulamentul si posteazale!
ce treaba au pm-urile cu faptul ca vi p-aici de cand e topicul sa le plangi de mila cersetorilor doar din simplul motiv ca mama ta e in invatamant!
data
QUOTE (irinuca8082 @ Jan 6 2009, 22:46) *
...
sa dau quote la niste pm-uri dragute trimise de maria ta sa vaza lumea nivelu' 'telectual? ....

si tie iti trimite PM-uri ... in stare de agitatie psihica? biggrin.gif

se pare ca problemele lui nu sunt numai de educatie sleep.gif
radumiki
QUOTE (lamuritorul @ Jan 6 2009, 22:48) *
ce treaba au pm-urile cu faptul ca vi p-aici de cand e topicul sa le plangi de mila cersetorilor doar din simplul motiv ca mama ta e in invatamant!

din nefericire, apar pe forumul nostru tot mai multi agramati.
culmea este ca tocmai ei critica scoala si profesorii.

propunerea mea este ca, si daca mai cheltuim oleaca de la buget, sa-i rescolarizam si sa-i invatam macar sa scrie...
lamuritorul
QUOTE (data @ Jan 6 2009, 22:58) *
si tie iti trimite PM-uri ... in stare de agitatie psihica? biggrin.gif

se pare ca problemele lui nu sunt numai de educatie sleep.gif

iei ii trimiteam cand aveam noi socotelile noastre tongue.gif nu c-acuma n-am mai avea laugh.gif ...eh... sunt chestii de apartenenta!

tie ti-am trimis cu alt scop, scop pe care l-am si uitat... dar in ultimele 2 luni nu mai tin minte sa fi dat cuiva vreun PM.

QUOTE (radumiki @ Jan 6 2009, 23:00) *
din nefericire, apar pe forumul nostru tot mai multi agramati.
culmea este ca tocmai ei critica scoala si profesorii.

propunerea mea este ca, si daca mai cheltuim oleaca de la buget, sa-i rescolarizam si sa-i invatam macar sa scrie...

micutule!
verbul a posta nu exista in limba romana asa ca-mi iau dreptul sa-l scriu cum vreau! hai ciao mai educatule! educatia se masoara in bani, dar dupa ce-ti termini scolile... profesorii castiga putin pt. ca atata merita! punct!
irinuca8082
QUOTE (lamuritorul @ Jan 6 2009, 22:48) *

nu are mama absolut nicio legatura cu ingrijorarea mea. mama nu striga disperata dupa o majorare salariala. ii este suficienta satisfactia adusa de rezultatele obtinute lucrand cu picii de la gradi. este un pedagog extraordinar si alta satisfactie mai mare nu are decat aceea cand reuseste sa ridice nivelul performantei. cu dedicare, munca si rabdare a reusit sa impuna regula, asupra intregii gradinite, ca alfabetul sa fie cunoscut pana la terminarea grupei mijlocii. nu este usor deloc.
stii care este durerea ei cea mai mare? ca la clasele 1-4, au iesit la pensie din ce in ce mai multi invatatori din vechea generatie, locul fiind luat de suplinitori penibili, lenesi, antitalente pedagogige, nemotivate, care-i distrug munca de 4 ani.

si sunt din ce in ce mai multi.

nu a raspuns niciun briliant cum ar putea fi motivat un absolvent bine pregatit sa predea pe bete de chibrit. la batut campii si cotcodaceala nu va intrece nimeni. de solutii avem nevoie. nu sunteti in stare sa veniti cu alternative, ciocu' mic.
radumiki
QUOTE (lamuritorul @ Jan 6 2009, 23:03) *
micutule!
verbul a posta nu exista in limba romana asa ca-mi iau dreptul sa-l scriu cum vreau! hai ciao mai educatule! educatia se masoara in bani, dar dupa ce-ti termini scolile... profesorii castiga putin pt. ca atata merita! punct!

si tiganii au bani, dar nu au omenie!

faptul ca scrii cum vrei nu inseamna decat ca scrii cum stii, si stii prost...sa scrii!
nu zic ca fiecare e cum scrie, ca atunci te-ai lamurit care-i nivelul tau.

ca sa fim putin si in consens, daca spui ce scoala ai absolvit si ce profesori ai avut, o sa militez ptr. o penalizare a lor. cum dracu au promovat asa ceva?
lamuritorul
cu note mari au promovat asa ceva!
dar repede m-ai uitat... ca stiai bine ca am absolvit unul din cele mai bune licee din tara asta! partea proasta e ca nu am facut gramatica in el si in timp se uita (daca nu ai unde sa scrii sau vreun motiv pentru a scrie).

QUOTE (irinuca8082 @ Jan 6 2009, 23:11) *
nu a raspuns niciun briliant cum ar putea fi motivat un absolvent bine pregatit sa predea pe bete de chibrit. la batut campii si cotcodaceala nu va intrece nimeni. de solutii avem nevoie. nu sunteti in stare sa veniti cu alternative, ciocu' mic.

din placere!
cine nu intra in invatamant din placere intra de prost! e simplu!
eu de exemplu o sa ma apuc si sa predau la timpul potrivit fiindca imi place si am talent, iar de bani nu voi duce lipsa!
radumiki
QUOTE (lamuritorul @ Jan 6 2009, 23:14) *
cu note mari au promovat asa ceva!
dar repede m-ai uitat... ca stiai bine ca am absolvit unul din cele mai bune licee din tara asta! partea proasta e ca nu am facut gramatica in el si in timp se uita (daca nu ai unde sa scrii sau vreun motiv pentru a scrie).

in general nu-mi incarc memoria cu prosti(i).
parca-mi amintesc ceva...
OK, incerc sa uit cat mai repede...

adio!

lamuritorul
QUOTE (radumiki @ Jan 6 2009, 23:18) *
in general nu-mi incarc memoria cu prosti(i).
parca-mi amintesc ceva...
OK, incerc sa uit cat mai repede...

adio!

ai uitat din invidie, recunoaste! stiu si eu cum e sa nu poti dormi in fiecare noapte stiind ca ai de aface cu unul prea bun in toate! eu n-am avut de aface cu asa ceva pt. ca e imposibil, dar au cei ce ma cunosc! oh... sleep.gif

chestia e ca banii nu se mai dau profesorilor si ne obosim degeaba! suntem prea saraci(sau sunteti) si mai bine ne-am apuca de munca nu de aruncat banii la lenesii din invatamant!
gigel de hohențolărn
QUOTE (Tom_Cat @ Jan 6 2009, 22:33) *
Prin ceea ce postati nu faceti decat sa adanciti perceptia unor oameni trecuti de 70 de ani.Cred ca sunteti ceva mai tineri.Oricum, Romania este o tara "inceata" prin prisma locuitorilor, in rest este la fel ca orice alt pamant de pe planeta asta.

Da, pe vremea aia "creionul si hartia" erau notebook quad-core, eu nu stiu la ce s-au mai chinuit sa scrie, cand oricine ar fi putut sa dea doar in gura, eventual sa zgarie cu o craca pe taranta.

Cartile bune(si majoritatea din secolele trecute) au fost scrise la lumanare.Corect, buna observatie, cred ca acum si-ar fi dat cu totii o palma peste frunte, la cat de prosti au fost sa foloseasca faclii si lumanari in loc sa dea de intrerupator.

Cred ca stiu acum de unde vine denumirea de Evul Mediu Intunecat.

Poti sa te gandesti mult si bine la Pascal(oricum e clar ca este total pe langa).Ca sa folosesti o aplicatie de simulat fenomene fizice,chimice, trebuei sa fi chimist, fizician, nu programator.

Cred ca atunci cand iti asculti mp3-urile nu te gandesti la tehnologia din spatelele lor si nu cred ca esti inginer electronist in dezvoltate de sisteme portabile ca sa dai play.

Am eu impresia ca imi miroase a ceva umanist la mijloc, numai aia sunt "inteligenti" asa.

amice, îți dau câteva ecuații diferențiale de le scrii la calculator în țșpe ani, de unde la mână le scrii instant. că mă-ndoiesc că stai să dai din latex în timp ce profu umple tabla.

repet a nu știu câta oară. mergi tu la un curs de mate cu slide-uri și predă-le la ciutani.
și vin și eu cu creta pe tablă.
ș-apoi să vedem care pricep mai bine.

și cu asta basta, că se vede că discutăm discuții și degeaba batem șaua să priceapă, că iapa-i plecată cu vaca la păscut.
or vuar
dragospas
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Jan 6 2009, 23:39) *
amice, îți dau câteva ecuații diferențiale de le scrii la calculator ...

Gigele lasa-le dracu de ecuatii...cand maresc astia salariile profesorilor cu 50% asa cum au promis (de la 1 oct) ,ca doar este lege data ?Nu cumva se promoveaza minciuna ca politica de stat si noi ne facem ca nu vedem ?

Ce zice Ontanu ? :Ontanu: Ordonanta rusinii nationalePrimarul Neculai Ontanu critica "Ordonanta rusinii nationale a Guvernului PDL - PSD", desi este pesedist cu functie importanta in partid. "Atrag atentia ca OUG 230/2008 <<decapiteaza>> condu­cerea Politiei Comunitare Sector 2, distruge sistemul de asistenta maternala si cel al persoanelor cu handicap, pune la pamant sistemul de invatamant, afectea-za grav institutiile de arta si da o lovitura inacceptabila marilor personalitati ale vietii culturale. Acest act normativ reprezinta primul mare cutremur in institu­tele de cercetare dupa anul 1989 si aduce prejudicii importante personalului armatei participant la actiuni militare peste granita", ne-a declarat Ontanu.
irinuca8082
QUOTE (dragospas @ Jan 7 2009, 10:13) *
Gigele lasa-le dracu de ecuatii...cand maresc astia salariile profesorilor cu 50% asa cum au promis (de la 1 oct) ,ca doar este lege data ?Nu cumva se promoveaza minciuna ca politica de stat si noi ne facem ca nu vedem ?

Ce zice Ontanu ? :Ontanu: Ordonanta rusinii nationalePrimarul Neculai Ontanu critica "Ordonanta rusinii nationale a Guvernului PDL - PSD", desi este pesedist cu functie importanta in partid. "Atrag atentia ca OUG 230/2008 <<decapiteaza>> condu­cerea Politiei Comunitare Sector 2, distruge sistemul de asistenta maternala si cel al persoanelor cu handicap, pune la pamant sistemul de invatamant, afectea-za grav institutiile de arta si da o lovitura inacceptabila marilor personalitati ale vietii culturale. Acest act normativ reprezinta primul mare cutremur in institu­tele de cercetare dupa anul 1989 si aduce prejudicii importante personalului armatei participant la actiuni militare peste granita", ne-a declarat Ontanu.

cand s-a anuntat acum cateva luni ca s-au sistat fondurile destinate cercetarii pe doi ani, pt a sustine in continuare fondul de pensii, nu ati mai sarit nici unul. acum v-a apucat grija pt starea financiara a elitelor academice. las-o jos ca macane.
dragospas
Pai,mai bine mai tarziu decat niciodata...si da, incepe sa macane ba chiar sa puta !
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.