primo: acum? care acum? din 89 incoace? de cand a scazut puterea de cumparare? de cand cadrul didactic a ajuns o guma de mestecat, scuipata cu scarba afara, a plozilor alintati, cu celuler, fusta sub fund si iarba? de cand guvernele post-decembriste au pus la pamant fara drept de apel educatia acestei natiuni? eu te-am intrebat ceva si ma astept si te rog sa-mi si rapsunzi: daca eu fac acum stiinte politice la cea mai buna scoala in domeniu din tara, unde cheltuiesc mii de euro pe materiale, carti, calculator, imi dezechilibrez ceasul biologic si organismul nedormind sute de nopti, ti se pare normal, acceptabil, decent sa predaau cultura civica la generala pe 9 mil de lei, sau cat o mai fi salariul pt cei noi? tu ce ai juca rolul pe dascal cu vocatie cu burta goala in timp ce picii arunca cu ghemotoace de hartie dupa el si isi spun intre ei, suficient de tare , ca ce-ar pune-o capra pe profa , pe inserat, etc?
cum vede luminatia ta iesirea din acest cerc vicios?
secundo: intr-adevar, este utila, insa prezinta tu un proiect, o recenzie, la bibliografia careia sunt trecute linkuri din wiki ca surse de documentare, sa vezi.

terto: in privinta copacilor, aim spiciles. esti genial.