Faptul ca am predat o perioada nu ma face decat sa fiu mandru ca am ales meseria asta nobila. Numai ca asta nu iti tine de foame, asa ca am plecat la privat. Cat despre nivelul meu de pregatire, nu iti bate tu capul, pentru inceput, de exemplu, eu, spre deosebire de tine, stiu sa scriu corect, cred ca e inutil sa duc comparatia mai departe...
Sa inteleg ca o sa iti trimiti copilasii sa faca scoala, din clasa I pana la sfarsit, in alta tara, pentru ca tu "nu ai timp de ei"? Bravo, esti un parinte exemplar

Mai bine trimite-i la cresa pana la 18 ani, acolo pot sta sa deseneze, sa se joace cu plastilina si sa se uite la Tom&Jerry, iar tu, in timpul asta, ai vreme sa te lauzi pe forumuri cu masini-fantoma si cu alte produse ale imaginatiei tale debordante.
- asta e una dintre cele mai mari tampenii pe care am auzit-o, de mult timp incoace. Amice, nicaieri in lume invatamantul nu e o "afacere", este un domeniu fundamental, la fel ca si sistemul medical sau cel de justitie, fara educatie nu exista civilizatie si progres, nu exista viitor. Oare pe ce lume traiesti? Nu e suficient ca s-a ajuns unde s-a ajuns cu invatamantul in Romania, datorita dezinteresului criminal al celor care ne conduc si al mentalitatilor astea medievale pe care si tu le impartasesti?