Salarii profesori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102

dragospas

QUOTE (data @ Jan 3 2009, 16:48) *
si chiar daca multi profesori sunt azi facuti la norma, tot nu poti pune semnul egalitatii intre carierele profesionale ale unui profesor universitar si ale unui judecator (parerea mea)

Parerea mea nu coincide cu a ta...pai cum sa pui semnul egal intre un profesor de liceu industrial aflat la "cucuietii din deal " cu un magistrat ?...am zis liceu si nu gimnaziu care e mai rau....

P.S. O mentiune speciala am totusi pentru invatatori care cred eu ca ar trebui tratati "mai cu atentie" pentru ca au o importanta mai mare decat un profesor
romaximusro
QUOTE (Morticia @ Jan 3 2009, 16:46) *
Bunul simt te poate ajuta la o departajare de genul.
Uite, daca vrei, imagineaza-ti urmatorul scenariu : timp de o luna de zile nu mai lucreaza nici un profesor si nici un politist/magistrat. Cui crezi ca i-ai duce lipsa mai mult? biggrin.gif
Sau, ca sa fie si mai simplu, imagineaza-ti ca toata vara politia/procuratura sunt in vacanta. Ca si profesorii. Mai iesi din casa?

ti-ai gasit exemplu. Stii foarte bine ca rezultatele muncii unui profesor nu se vad imediat. De fapt se vad dupa cativa ani, se vad acu 20 de ani de educatie sanatoasa laugh.gif facuta de guvernele de cretini ce au condus pana acum tara. Nu degeaba manelele sunt la putere ..

Morticia
QUOTE (romaximusro @ Jan 3 2009, 16:56) *
ti-ai gasit exemplu. Stii foarte bine ca rezultatele muncii unui profesor nu se vad imediat. De fapt se vad dupa cativa ani, se vad acu 20 de ani de educatie sanatoasa laugh.gif facuta de guvernele de cretini ce au condus pana acum tara. Nu degeaba manelele sunt la putere ..

Concluzionand:
Rezultatele muncii unora se vad in viitor, rezultatele muncii altora se vad si pe moment si in viitor. Chiar si asa, cine merita mai multi bani? biggrin.gif
romaximusro
QUOTE (Morticia @ Jan 3 2009, 17:08) *
Concluzionand:
Rezultatele muncii unora se vad in viitor, rezultatele muncii altora se vad si pe moment si in viitor. Chiar si asa, cine merita mai multi bani? biggrin.gif

profesorii clar. pt ca viitorul (de)generatiei viitoare sta in mainile lor. laugh.gif

Oricum , stii foarte bine ca e o tampita o asemenea ierarhizare e ca si cum ai intreba: ce e mai important: fundul sau creierul..
lamuritorul
Ba nu e tampita... Nu suntem in comunism si fiecare trebuie sa primeasca dupa valoarea muncii lor... Educatia nu e mai importanta decat securitatea!
romaximusro
QUOTE (lamuritorul @ Jan 3 2009, 17:40) *
Ba nu e tampita... Nu suntem in comunism si fiecare trebuie sa primeasca dupa valoarea muncii lor... Educatia nu e mai importanta decat securitatea!

in cazul tau se vede.creierul e mai putin important decat muschii dry.gif
lamuritorul
Intr-o tara ca Romania da... noi trebuie sa ne concentram sa ajungem China Europei... pentru ca ceva mai bun oricum nu putem ajunge! Romanii sunt pentru munca, nu pt. gandit!

romaximusro
QUOTE (lamuritorul @ Jan 3 2009, 17:44) *
Intr-o tara ca Romania da... noi trebuie sa ne concentram sa ajungem China Europei... pentru ca ceva mai bun oricum nu putem ajunge! Romanii sunt pentru munca, nu pt. gandit!

o dedicatie pentru tine si crezurile tale, ti se potriveste perfect..

http://www.youtube.com/watch?v=bWNVl_85WSw

lamuritorul
QUOTE (romaximusro @ Jan 3 2009, 17:47) *
o dedicatie pentru tine si crezurile tale, ti se potriveste perfect..

http://www.youtube.com/watch?v=bWNVl_85WSw

http://www.youtube.com/watch?v=NBkrAESUbyI puteai sa-mi dai ceva mai fain...
dragospas

Teapa,teapa,ce bine-mi pare ca ati luat teapa !!!

"Ministrul Educației nu mai este la fel de categoric ca atunci când era în opoziție, în susținerea majorării salariilor profesorilor. Ecaterina Andronescu și-a nuanțat poziția. Invitată la Antena 3, ministrul a declarat că, în cazul profesorilor universitari, creșterea salariilor ar putea fi amânată cu un an, iar în celelalte situații, majorarea ar putea fi dată, în funcție de criterii de performanță. Deocamdată, sindicaliștii cer ca legea să fie respectată. Decizia finală va fi luată în funcție de banii de la buget. "

Mai aia care explicati acum o luna cum sta treaba cu salariile ca are "Bugetul" bani dar nu vrea Tariceanu sa-i dea la profesori...ia explicati voi cum sta treaba....Mai demitem Guvernul ???
romaximusro
QUOTE (dragospas @ Jan 3 2009, 18:21) *

"Ministrul Educației nu mai este la fel de categoric ca atunci când era în opoziție, în susținerea majorării salariilor profesorilor. Ecaterina Andronescu și-a nuanțat poziția. Invitată la Antena 3, ministrul a declarat că, în cazul profesorilor universitari, creșterea salariilor ar putea fi amânată cu un an, iar în celelalte situații, majorarea ar putea fi dată, în funcție de criterii de performanță. Deocamdată, sindicaliștii cer ca legea să fie respectată. Decizia finală va fi luată în funcție de banii de la buget. "

Mai aia care explicati acum o luna cum sta treaba cu salariile ca are "Bugetul" bani dar nu vrea Tariceanu sa-i dea la profesori...ia explicati voi cum sta treaba....Mai demitem Guvernul ???

demagogi la fel ca pnl-ul smile.gif , adomnitei si nicolaiescu
Mr_Who
QUOTE (lamuritorul @ Jan 3 2009, 17:40) *

Nu trebuie sa ne spui, ca stim cum gandesti...
Lipsa de educatie este unul din factorii majori care face ca munca politistilor sau a judecatorilor sa aiba utilitate; nu de alta, da' nu prea auzi de hoti sau criminali premianti, olimpici, sau cu doctorat...

QUOTE (Morticia @ Jan 3 2009, 17:08) *
Concluzionand:

Un lucru e sigur: fara profesori nu ar fi nici magistrati, nici politisti, asta daca tot e vorba sa facem concurs tampitel cu titlul:"Cine-i mai important?"

QUOTE (dragospas @ Jan 3 2009, 16:52) *
Sau ca un medic lucreaza patru ore pe zi...sau ca un medic sta trei luni in concediu...

Am mai zis: sa se reduca vacantele scolare la o luna pe an. Si atunci trimite-ti tu plodul 11 luni pe an la scoala,ca eu iti garantez ca profesorii vor fi acolo...

QUOTE (dragospas @ Jan 3 2009, 18:21) *

Tu cati anisori ai? blush.gif
dragospas
QUOTE (Mr_Who @ Jan 3 2009, 18:44) *
Am mai zis: sa se reduca vacantele scolare la o luna pe an. Si atunci trimite-ti tu plodul 11 luni pe an la scoala,ca eu iti garantez ca profesorii vor fi acolo...

La orice firma nu se face programul dupa cat vor sa castige salariatii...Cine este nemultumit poate pleca prin demisie....simplu !

QUOTE (romaximusro @ Jan 3 2009, 18:28) *
demagogi la fel ca pnl-ul smile.gif , adomnitei si nicolaiescu

...la fel si castravetele care face parte din familia cucurbitaceelor si contine 99% apa...
romaximusro
QUOTE (dragospas @ Jan 3 2009, 18:55) *
La orice firma nu se face programul dupa cat vor sa castige salariatii...Cine este nemultumit poate pleca prin demisie....simplu !

...la fel si castravetele care face parte din familia cucurbitaceelor si contine 99% apa...

vezi ca nu e greu sa admiti ca pnl-ul e la fel de demagog ca si restul demagogilor? happy.gif
Mr_Who
QUOTE (dragospas @ Jan 3 2009, 18:55) *

Atunci de ce tot aberezi ca profesorul sta 3 luni in "concediu", cand, de fapt, e vacanta lu' ala micu? Acum intelegi ca programul profesorului e dictat de "obiectul muncii", respectiv de elevi si nevoile lor?
Care-i faza cu castravetele, ai facut scurt-circuit? laugh.gif

QUOTE (romaximusro @ Jan 3 2009, 19:00) *
vezi ca nu e greu sa admiti ca pnl-ul e la fel de demagog ca si restul demagogilor? happy.gif

Evident, atitudinea e specifica penelacilor, cand nu mai au argumente, nu se lasa, incep sa o intoarca pe toate fetele si sa abereze.
Oricum, eu astept sa vad "mostenirea" lasata de penelist la buget, nu de alta, dar vreau sa vad pana unde a mers nea' tariceanu "cel responsabil" cu minciuna.
dragospas
QUOTE (Mr_Who @ Jan 3 2009, 19:04) *
Care-i faza cu castravetele, ai facut scurt-circuit? laugh.gif

Este o replica adresata lui romax,care la orice argument vine cu replica : da si PNL ...ca in bancul cu castravetele...

Atunci de ce tot aberezi ca profesorul sta 3 luni in "concediu", cand, de fapt, e vacanta lu' ala micu? Acum intelegi ca programul profesorului e dictat de "obiectul muncii", respectiv de elevi si nevoile lor?

Si eu am spus : simplu ...daca nu-ti convine exista varianta demisiei...in economia de piata totul este dat de valoarea de piata .Daca esti valoros sigur castigi mai mult in alta parte!
romaximusro
QUOTE (dragospas @ Jan 3 2009, 19:15) *
Este o replica adresata lui romax,care la orice argument vine cu replica : da si PNL ...ca in bancul cu castravetele...

Si eu am spus : simplu ...daca nu-ti convine exista varianta demisiei...in economia de piata totul este dat de valoarea de piata .Daca esti valoros sigur castigi mai mult in alta parte!

laugh.gif intr-adevar, mai ales in meserii in care exista monopol. Si la cati bani da statu pe educatia tancului tau.. Oricum ciudat ca vb de demisie in cazul profesorilor,inseamna ca aia din ministere care au salarii destul de consistente dar limitate, ar trebui sa plece daca nu le convine nu? smile.gif) Si sa caute loc unde sunt mai bine apreciati rolleyes.gif
dragospas
Oricum, eu astept sa vad "mostenirea" lasata de penelist la buget, nu de alta, dar vreau sa vad pana unde a mers nea' tariceanu "cel responsabil" cu minciuna.

Despre ce "mostenire" vorbesti ? Pana acum o luna aberai ca exista bani pentru majorarea salariilor profesorilor...vezi daca tu crezi ca tot ce zboara se mananca asa cum te-au pacalit portocalii piratului !
Un buget are doua componente : o componenta de colectare de la contribuabili si o componenta de alocare sau cheltuire... Asa ca un buget nu este un depozit cu scadenta la termen.

QUOTE (romaximusro @ Jan 3 2009, 19:19) *
aia din ministere care au salarii destul de consistente dar limitate, ar trebui sa plece daca nu le convine nu? smile.gif) Si sa caute loc unde sunt mai bine apreciati rolleyes.gif

Da ,romax,cei care sunt valorosi de prin ministere vor pleca spre firme private ,care ii vor plati mai bine. Va ramane numai neghina...
Mr_Who
QUOTE (dragospas @ Jan 3 2009, 19:19) *
Despre ce "mostenire" vorbesti ? Pana acum o luna aberai ca exista bani pentru majorarea salariilor profesorilor...vezi daca tu crezi ca tot ce zboara se mananca asa cum te-au pacalit portocalii piratului !
Un buget are doua componente : o componenta de colectare de la contribuabili si o componenta de alocare sau cheltuire... Asa ca un buget nu este un depozit cu scadenta la termen.

Existau, pana i-a mutat Tari la pensii, am mai zis, nu inteleg cum pot unii avea memoria atat de scurta.
dragospas
QUOTE (Mr_Who @ Jan 3 2009, 19:22) *
Existau, pana i-a mutat Tari la pensii, am mai zis, nu inteleg cum pot unii avea memoria atat de scurta.

Ba nu am memoria de loc scurta ,dar dintr-un metru de material nu-ti poti face costum...asa si cu bugetul.S-au marit pensiile pentru ca era prioritatea mai mare...vezi tu Mr. .. moartea nu asteapta sa te ia multumit...si cum pensionarii sunt pe final eu zic ca a fost un act firesc (chiar daca miroase mai mult a stanga)
Mr_Who
QUOTE (dragospas @ Jan 3 2009, 19:15) *

Raspuns
Deja castig mai mult in alta parte, si cu mai putin stres, multumesc de gandul bun; oricum, sper ca toti profesorii tineri sa faca pasul acesta, sa se reprofileze, sa ramana tara fara profesori, eventual sa se ajunga in situatia in care sa se angajeze imigranti chinezi, care accepta sa lucreze pe nimic, sa-ti invete aia copilul limba romana si celelalte...
romaximusro

QUOTE (dragospas @ Jan 3 2009, 19:26) *
Ba nu am memoria de loc scurta ,dar dintr-un metru de material nu-ti poti face costum...asa si cu bugetul.S-au marit pensiile pentru ca era prioritatea mai mare...vezi tu Mr. .. moartea nu asteapta sa te ia multumit...si cum pensionarii sunt pe final eu zic ca a fost un act firesc (chiar daca miroase mai mult a stanga)

doamne dumnezeule, sa mai zici ceva in privinta fanatismului politic si unde poate duce asta? laugh.gif postul de mai sus sta exemplu... intr-adevar, foarte bine a facut tariceanu ca a marit pensiile in loc sa se ocupe de educatie. Curat masura liberala. Oricum daca aceasta masura era luata de guvenrarea de rahat pdl-psd, pun pariu ca erai primul care arunca cu rosii, ca deh.. esti deontolog rolleyes.gif
dragospas
QUOTE (Mr_Who @ Jan 3 2009, 19:29) *
...sa-ti invete aia copilul limba romana si celelalte...

RASPUNS:
Nu mor caii cand vor cainii...Poti sta linistit fiecare merge la locul lui...unde sa se mai angajeze gospodinele cu un pic de scoala care nu vor sa stea casnice...pentru ca alt loc de munca nu mai gasesc !

QUOTE (romaximusro @ Jan 3 2009, 19:32) *
doamne dumnezeule, sa mai zici ceva in privinta fanatismului politic si unde poate duce asta? : rolleyes.gif

Aloo,romax,dar le-a marit si la profesori,nene...Numai in anul 2008 cresterea a fost de 15% in conditiile in care inflatia a fost de 7%...
romaximusro
QUOTE (dragospas @ Jan 3 2009, 19:37) *
RASPUNS:
Nu mor caii cand vor cainii...Poti sta linistit fiecare merge la locul lui...unde sa se mai angajeze gospodinele cu un pic de scoala care nu vor sa stea casnice...pentru ca alt loc de munca nu mai gasesc !

Aloo,romax,dar le-a marit si la profesori,nene...Numai in anul 2008 cresterea a fost de 15% in conditiile in care inflatia a fost de 7%...

intr-adevar, ca locurile pentru amantele penelistilor sunt deja ocupate cu tate care nici macar la gospodarie nu se pricep, ci la altceva laugh.gif fara suparare , dar la faza asta ai fost un magar de 2 lei, mai ales ca sunt destui profesori ce au terminat facultati, care au vrut sa ramana in invatamant insa au plecat cand au vazut ce salarii primesc de la cretinii din guvernele romaniei (inclusiv ala penelist pe care il pupi tu)
dragospas
QUOTE (romaximusro @ Jan 3 2009, 19:39) *
intr-adevar, ca locurile pentru amantele penelistilor sunt deja ocupate cu tate care nici macar la gospodarie nu se pricep, ci la altceva laugh.gif

M-ai dat gata...la asta nu am un raspuns! Dar am incredere ca stii mai bine,doar ai lucrat in sistem

QUOTE (romaximusro @ Jan 3 2009, 19:32) *
Curat masura liberala. Oricum daca aceasta masura era luata de guvenrarea de rahat pdl-psd, pun pariu ca erai primul care arunca cu rosii, ca deh.. esti deontolog rolleyes.gif

Recunosc ca nu a fost cea mai fericita masura pentru un Guvern de dreapta ...dar ti-am mai spus ca in conditiile unei guvernari minoritare ....

QUOTE (romaximusro @ Jan 3 2009, 19:39) *
... insa au plecat cand au vazut ce salarii primesc de la cretinii din guvernele romaniei (inclusiv ala penelist pe care il pupi tu)

Lasa romax ca au venit aia de care ziceai tu numai de bine...sa vedem ce salarii le dau ?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.