QUOTE (Tom_Cat @ Dec 27 2008, 23:01)

Da, splendid postul, insa ce legatura are cu profesorii? Nici una? In genere profesorii provin din cei mai slabi absolventi de facultate(asta daca au una).Partea proasta ca sunt rupti de realitate si nu inteleg problemele actuale.Personal imi este sila de ei si de prostia lor crancena, da, stiu ca o imi raspunda cativa, insa ii anunt de acum, pentru noi, restul care am fost cu ei in generatie si am facut facultatea impreuna, tot ce mai prosti raman.
Hai sictir, prostilor!
hai sictir si tie, tragi concluzii tampite ca o primata fara sa te gandesti. Ghici de ce nu vin cei valorosi in invatamant(sau mai bine zis de ce nu raman cei valorosi in invatamant, ca sunt destui care au intrat in sistem, au vazut bataia de joc si au plecat intr-un loc unde sunt apreciati la adevarata valoare)? Probabil pentru ca se ofera salarii foarte bune
Plimba ursul motane, faptul ca erai corigent la scoala, nu inseamna ca toti profesorii is prosti
QUOTE (Tom_Cat @ Dec 27 2008, 23:13)

Mimish, in momentul in care esti fortat in pragul sarbatorilor sa iti bagi slariatii in somaj si cu chiu cu vai sa mai scoti niste bani de prime si cadouri pentru cei mici ai lor, nu prea imi vine sa imi mai controlez limbajul.Cand ii vad pe aceia care statea cu traistele prin facultati sa dea ploconace ca sa treaca anul, cand ii vad pe aceia care ne rugau cu te miri ce sa le facem proiectele, parca iti cam vine sa le zici ceva de dulce.
Poate nu am eu cei 7 ani de acasa, pentru ca recunosc ca sunt un nesimtit care indrazneste sa dea de munca unor familii, care intrenite un sistem intr-un stat, care nu cere nici 2 bani in plus fata de ce merita.Noroc cu "educatii" astia de elita care nu sunt in stare mai de nimic.
De ce sa fiu decent, acum cand ei sunt indecenti? Uite ca nu vreau sa fiu, si pentru ca pot sa nu fiu.Din punctul meu de vedere sunt prosti, din punctul de vedere al unuia care este profesor normal ca nu sunt, pentru ca nu isi pot depasi conditia.
Asadar, eu sustin pentru ei un program de 8 ore ca orice om normal, caz in care mai mult de jumate nu mai sunt de folos.Mai dam afara si incompetentii, si raman mai putin de 20-30% in sistem.Atunci cand cei care raman sunt in sare sa asigure in nivel decent de cunostinte, sunt deacord sa le dea nu 50%, 70% in plus si sporuri.
Stiu ca solutia nu este buna, pentru ca majoritatea ramaneti fara servici.
pai daca tie nu iti pasa de nimic, de ce ni-ar pasa noua ca nu esti in stare sa fii competitiv si sa ramai pe piata? (desi daca povestea asta e la fel de reala ca si s-sclasul ala imaginar pe care cica il posedai.. ) Sau mai bine zis nu stii sa administrezi afacerea lu' taticu si mamica si faci acu pe marele contribuabil
Hai sa fim seriosi motane, vorbesti de criterii de performanta, vad ca te lovesc din plin, ti-e usor sa vb de ele, mai ales intr-un domeniu ca invatamantul unde cateodata e greu sa calculezi criterii de performanta pe baze obiective..
Problemele sunt adanci in sistem, de la societatea bolnava in care traim, continuand cu anii de bataie de joc din invatamant din partea ministerului educatiei, continuand cu educatia slaba primita de copii acasa si terminand cu delasarea multor dascali. NU poti sa zici ca doar dascalii is de vina , si sa faci pe indignatul si sa crezi ca se rezolva totul dand din palme, fara sa vezi intreg tabloul..