Salarii profesori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102

gigel de hohențolărn

așa, sunt și eu curios acum, cum mă-sa o să dea bani profilor pesedeii și pedeleii, ei care se dădeau mari și tari că învățământul tre susținut financiar bla bla thumbup.gif
să vezi cum o s-o întoarcă ca la ploiești, cum că vine criza, că alea alea.
să-l vedem atunci pe pedelistu croitorul cum o să-și mai susțină cauza. lol.gif
dragospas
Mircea Geoana - Lipova 13.11.2008 "Tot eu, PSD-ul, și tot liderul PSD-ului de astăzi, Mircea Geoană, spune că din prima zi de guvernare, în prima ședință de Guvern, în prima ordine de zi a Guvernului nostru vom face alocația de 2 milioane de la 0 ani, de când se naște copilul, până la 18 ani, cât îl ai acasă. Ca să ai resurse să-ți crești copilul. Pentru că acest lucru este decent și este normal. O țară nu are viitor dacă nu are un tineret bine educat. Sunt bani și pentru profesori, dar vor fi bani și pentru altceva la fel de important care se numește „bursa socială de studii pentru tinerii din familii cu venituri modeste"

Emil Boc - Snagov "Ce fac Geoana si PSD-ul nu este altceva decat o invitatie la coruptie si reconfirma inca o data ca PSD este partidul coruptiei, partidul coruptiei generalizate, asa cum a fost si in perioada 2001-2004! Acesta este PSD-ul si trebuie sa le spuneti tuturor oamenilor ca daca acestia ajung la putere din nou, nu vor face altceva decat sa repete ceea ce au facut in perioada 2001-2004: adica baroni locali, baroni de lux, coruptie generalizata iar prin propunerea pe care au facut-o ieri, prin Mircea Geoana, adica sa-i scutim de datorii pe cei care au de dat bani la bugetul de stat, demonstreaza inca o data ca nu inteleg ce se intampla in aceasta tara si ca ceea ce ii intereseaza este legat doar de buzunarele lor!"
"Prima masura pe care trebuie sa o ia un guvern responsabil – si acelea va fi guvernul Partidului Democrat Liberal dupa 30 noiembrie - va fi sa elimine coruptia si sa elimine risipa banului public"

"Adriean Videanu, vicepresedintele PD-L, a declarat miercuri, in cadrul unei vizite electorale la Bacau, ca viitorul Guvern PD-L va majora cu 50% salariile profesorilor chiar din prima zi de guvernare."

Asadar asteptam majorarea salariilor profesorilor cu 50% din prima zi de guvernare "a coruptiei generalizate" asa cum s-a promis...dupa care urmeaza ,firesc,majorarea salariilor tuturor bugetarilor....macar sa se aleaga praful !

PS ...se gasesc pe google o gramada de declaratii si promisiuni evidente facute in campanie...cei curiosi si amnezici le pot revedea.
"

radumiki
ei vor, pana la urma cine nu vrea, dar se poate?
ma indoiesc...

bugetul pe anul viitor (cel real, nu cel de pe hartie) va fi praf ptr. ca cei ce dau grosul (companiile private) sunt pe tun, deja nr. intarziatilor la plata darilor catre stat este in nr. record...
sa vedeti ce va fi in ianuarie-februarie 2009... huh.gif

credti ca EI nu stiu ce urmeaza?

nu stiu ca sutele de mii de someri ar putea fi indreptati spre proiecte de infrastructura, unde ar face ceva ptr. banii primiti, pe cand daca-s someri...

ca s-au laudat, e clar.
ca nu pot, e la fel de clar.

vor da explicatia la moda: ,,criza", vor da exemple din economie cu fabrica X care a trimis 1000 de oameni in somaj, fabrica Y cu 1500, etc

daca totusi le vor mari, voi rade cu un ochi (de bucuria nevestei... wink.gif ) si voi plange cu celalalt (gandindu-ma la consecintele economice...)

in prima zi de guvernare ar trebui discutate solutii ptr. deblocarea din colapsul ce se prefigureaza, nu despre cum sa spargem banii pe care nici macar nu-i mai au...
dragospas
Da dar vreau sa vad reactia liderilor Catalin Croitoru ,Izvoranu si altii care turbasera acum o luna de zile...
Mr_Who
QUOTE (dragospas @ Dec 16 2008, 19:11) *
Asadar asteptam majorarea salariilor profesorilor cu 50% din prima zi de guvernare "a coruptiei generalizate" asa cum s-a promis...dupa care urmeaza ,firesc,majorarea salariilor tuturor bugetarilor....macar sa se aleaga praful !

De unde sa mai majoreze, doar a avut "grija" tariceanu sa deturneze 570 mil RON din bugetul Ministerului Educatiei la Ministerul Muncii...
dragospas
QUOTE (Mr_Who @ Dec 16 2008, 19:53) *
De unde sa mai majoreze, doar a avut "grija" tariceanu sa deturneze 570 mil RON din bugetul Ministerului Educatiei la Ministerul Muncii...

...si uite asa cele doua partide populiste s-au spalat pe maini...nu mai majoreaza nimic; ce simplu !
Mr_Who
QUOTE (dragospas @ Dec 16 2008, 20:51) *
...si uite asa cele doua partide populiste s-au spalat pe maini...nu mai majoreaza nimic; ce simplu !

Dar despre amintitul "gest" al "domnului" Tariceanu, nu ai nimic de comentat? Pentru ca intre respectivul gest si posibila majorare a salariilor in invatamant exista o relatie de tip cauza-efect: tariceanu nu s-a multumit doar sa respinga proiectul de majorare a salariilor, a actionat ulterior in asa fel incat sa fie SIGUR ca majorarea nu va mai fi posibila! Da, stiu, e atat de usor sa treci cu vederea ce nu-ti convine...

dragospas
Sa fim seriosi ,la cate promisiuni au facut cele doua partide ,se mai impiedica ele de un "ciot" de 570 de milioane (parca atata ai zis)...Si banuiesc ca nu in banii astia vor sta majorarea salariilor profesorilor,majorarea alocatiilor,majorarea salariului minim,prima de 25000 de euro pentru romanii repatriati,2000,5 Km de autostrada si covrigii cainilor din coada....
Mr_Who
QUOTE (dragospas @ Dec 16 2008, 21:34) *
Sa fim seriosi ,la cate promisiuni au facut cele doua partide ,se mai impiedica ele de un "ciot" de 570 de milioane (parca atata ai zis)...Si banuiesc ca nu in banii astia vor sta majorarea salariilor profesorilor,majorarea alocatiilor,majorarea salariului minim,prima de 25000 de euro pentru romanii repatriati,2000,5 Km de autostrada si covrigii cainilor din coada....

Un "ciot"? Tin sa iti reamintesc: este vorba de 570 milioane RON! Deci 5700 miliarde lei vechi! Ti se pare o suma derizorie?! S-a demonstrat ca banii astia ajungeau lejer pentru majorarea cu 50% a salariilor profesorilor pana la sfarsitul acestui an bugetar, deci, da, in banii astia statea majorarea salariilor profesorilor (nu mai sta ca s-au dus banii aia, a avut grija Tariceanu...). Cat despre alocatii, salariul minim, autostrazi si prime de 25000 euro (o mare tampenie, Geoana a vorbit cu curu', nici el n-a crezut ce zice, fii sigur), toate aceste chestiuni nu fac obiectul discutiei; suma amintita mai sus era parte din bugetul Educatiei, de cand se platesc autostrazi si alte avioane de la Educatie?
Inca ceva, ca ai amintit de autostrada, autostrada nu se plateste de la buget, exista fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii, numai ca poate UE sa ne dea bani, pe guvernanti nu i-a interesat banii astia, pentru ca pe astia nu ii pot fura, se supravegheaza prea bine destinatia lor, ca aia de la UE nu-s prosti. De aia nu s-a facut autostrada, n-a interesat pe nimeni proiectul asta, toti au fost prea ocupati cu furatul. Nu Bechtel e de vina, aia au venit sa faca treaba, iar treaba lor e sa construiasca autostrazi, nu sa se ocupe de exproprieri. Asa ca aia stau, asteapta, iar noi platim $16000/zi penalizari pentru ca niste hiene nenorocite, in loc sa isi faca treaba, stau si se gandesc toata ziua la ciolan.
philips_audio

promisiunile alea is de rahat, la fel cum a fost si votarea maririlor salariilor profesorilor de catre penelei (in frunte cu ministrul educatiei) desi stiau ca visteria e leftera. Desi se pare ca s-au gasit totusi bani in plus la ministerul invatamantului, pentru a-i transfera pensionarilor.. curat guvern liberal muica..
data

aici este vorba de minciuni;

intai spun ca nu exista bani pentru marirea salariilor profesorilor;

apoi iau banii profesorilor si ii dau pensionarilor

dintr-un calcul meschin: pensionarii aduc mai multe voturi
Mr_Who
QUOTE (data @ Dec 16 2008, 23:49) *

Mda, o manevra electorala de vreo 145.000.000 de euro... Cine-si permite...
Basarab
Sa mareasca PROSTANACUL GEOANA salariile asa cum promitea ca sa aia voturile.

Ticalosul asa a luat voturi. CU MINCIUNA. Trebuie scuipati intre ochi daca nu maresc!

Mircea Geoana promite ca va aplica retroactiv legea de majorare cu 50% a salariilor profesorilor

de Alina Neagu HotNews.ro

Miercuri, 19 noiembrie 2008, 21:41 Ultima ora

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a promis miercuri, in cadrul unei intalniri cu profesori din Bucuresti,

ca odata ajuns la guvernare, va aplica retroactiv legea cresterii salariilor din invatamant cu 50%,

adica incepand cu data de 1 octombrie 2008, desi intra in contradictie cu Constitutia, anunta NewsIn.

Liderul PSD Mircea Geoana a tinut sa-i asigure pe profesori ca legea de majorare a salariilor din educatie va fi aplicata retroactiv indiferent de impactul crizei financiare internationale.

"Cei de dreapta, indiferent de formula in care s-ar combina, ca s-ar putea combina din nou, se pregatesc sa foloseasca pretextul crizei ca sa spuna celor cu venituri mici ca nu mai sunt bani pentru cresteri de salarii, pentru ca firmele lor sa ramana intacte dupa aceasta criza.

Eu va spun ca legea PSD de crestere a salariilor din educatie se aplica retroactiv de la 1 octombrie din prima zi a guvernarii noastre", le-a spus Geoana profesorilor prezenti.

El a precizat ca s-ar putea ca profesorii cu salarii mici sa mai primeasca o crestere salariala pentru a compensa "o mica inechitate", generata de cresterea in bloc a lefurilor tuturor profesorilor cu 50%.

Potrivit Constitutiei, art 15, alin. 2, "legea dispune numai pentru viitor, cu exceptia legii penale sau contraventionale mai favorabile", o astfel de masura putand fi atacata oricand la Curtea Constitutionala.

Mircea Geoana a continuat cu promisunile electorale si a spus, in doua randuri ca, in perioada 2009-2012, un eventual guvern al PSD va aloca 62 de miliarde de euro pentru sectorul educatiei "
cheltuiti pana la ultima centima, pana la ultimul sfant
".
gigel de hohențolărn
QUOTE (Mr_Who @ Dec 16 2008, 20:53) *

prietene, da pe actualu guvern încă neformat, ce-l împiedică să returneze la loc cei 570 milioane de LEI (pluralul pentru leu este LEI nu RON, un RON doi RONI e o porcărie infectă) de la muncă la educație? aaa?
că te pomeni că nu au apucat ăia să spargă suma asta în 3 timpi și 2 secunde wink.gif
știe tot poporu că faza cu salariile profilor a fost praf în ochi, iar prostu de-a votat cu psd și pdl și-au luat țeapă crezând că o să facă ăștia ce-au promis în campanie biggrin.gif
Mr_Who
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Dec 17 2008, 11:49) *
prietene, da pe actualu guvern încă neformat, ce-l împiedică să returneze la loc cei 570 milioane de LEI (pluralul pentru leu este LEI nu RON, un RON doi RONI e o porcărie infectă) de la muncă la educație? aaa?
că te pomeni că nu au apucat ăia să spargă suma asta în 3 timpi și 2 secunde wink.gif
știe tot poporu că faza cu salariile profilor a fost praf în ochi, iar prostu de-a votat cu psd și pdl și-au luat țeapă crezând că o să facă ăștia ce-au promis în campanie biggrin.gif

Da, multumesc de lamurire, stiu si eu ca toata treaba cu salariile profesorilor a fost o manevra electorala, asa cum si realocarea sumei sus-amintite de catre Tariceanu a fost tot o manevra electorala, ceva de genul "profesorii nu ne mai voteaza, da-i in ma-sa, macar sa ne voteze pensionarii". Eu nu am votat pe nimeni, nu ii consider prosti pe cei care au facut-o, e dreptul lor. Totusi, crede-ma, daca ii consideri prosti pe cei care au votat PSD sau PDL, iar tu ai votat PNL, nu esti mai presus decat ei...Ei ar avea o scuza, au vazut ce guvernanti de rahat au fost PNL-istii si au votat, probabil ca reactie la mizeriile lor, s-au saturat de ei, au vrut sa-i schimbe; dar tu, daca persisti in greseala, nu ai nici o scuza... Oricum: toti sunt o apa si-un pamant, de aia nici n-am votat.
Eu am zis: 570 milioane RON, nu RONI, nu stiu de unde ti-a venit ideea asta. Stiu si pluralul de la "leu", stai flexat, eu am folosit simbolul valutar pentru leul nou, care este RON si nu are plural, la fel cum leul vechi avea simbolul ROL (alt ex.: poti zice 1000 USD, si nu zici 1000 USDI). Deci nu e gresit daca am zis "570 mil RON", stiu ce vorbesc, nu era necesar sa te bagi in seama inutil.
ocean36
QUOTE (Mr_Who @ Dec 17 2008, 14:50) *

Daca imi permiti un sfat - trebuia sa votezi.
Dintre doua rele daca alegi raul cel mai mic insemna ca ai facut un lucru bun. Daca cumva totusi ai gresit alegerea tot un lucru bun insemna, pentru ca dintr-o greseala mai inveti ceva pe cand din indiferenta si non-actiune nu vei invata niciodata nimic. Vei face doar "constatari".
Dute la vot indiferent de optiunile pe care le ai, altfel or sa te conduca mereu politicieni alesi de pensionarii fost securisti.
Parerea mea.
ciprian_1981
[
QUOTE (Mr_Who @ Dec 17 2008, 14:50) *
Dintre doua rele daca alegi raul cel mai mic insemna ca ai facut un lucru bun. Daca cumva totusi ai gresit alegerea tot un lucru bun insemna, pentru ca dintr-o greseala mai inveti ceva pe cand din indiferenta si non-actiune nu vei invata niciodata nimic. Vei face doar "constatari".
Dute la vot indiferent de optiunile pe care le ai, altfel or sa te conduca mereu politicieni alesi de pensionarii fost securisti.
Parerea mea.

ai dreptate asa am facut si eu in 2000 ca sa nu iasa Vadim presedinte. Dar de data asta nu am prea putut identifica care este raul cel mai mic asa ca mi-am anulat votul
Mr_Who
QUOTE (ocean36 @ Dec 17 2008, 14:59) *
Parerea mea.

Da, ai dreptate. E prima oara cand nu votez, pentru ca am fost scarbit de clasa politica in ansamblul ei, de toata mascarada electorala. Dar, in pofida acestor lucruri, ai dreptate.
anton_marcel
QUOTE (Mr_Who @ Dec 17 2008, 15:08) *
Da, ai dreptate. E prima oara cand nu votez, pentru ca am fost scarbit de clasa politica in ansamblul ei, de toata mascarada electorala. Dar, in pofida acestor lucruri, ai dreptate.

Trebuie mers la vot. Daca nu ai ce alege mergi si singur il poti anula.
Pe alte topicuri eu am insistat foarte mult sa se mearga la vot.
Va rog foarte mult sa incercati sa convingeti cat mai multa lume sa gandeasca, sa aleaga si sa mearga la vot.
gigel de hohențolărn
QUOTE (Mr_Who @ Dec 17 2008, 15:50) *
Da, multumesc de lamurire, stiu si eu ca toata treaba cu salariile profesorilor a fost o manevra electorala, asa cum si realocarea sumei sus-amintite de catre Tariceanu a fost tot o manevra electorala, ceva de genul "profesorii nu ne mai voteaza, da-i in ma-sa, macar sa ne voteze pensionarii". Eu nu am votat pe nimeni, nu ii consider prosti pe cei care au facut-o, e dreptul lor. Totusi, crede-ma, daca ii consideri prosti pe cei care au votat PSD sau PDL, iar tu ai votat PNL, nu esti mai presus decat ei...Ei ar avea o scuza, au vazut ce guvernanti de rahat au fost PNL-istii si au votat, probabil ca reactie la mizeriile lor, s-au saturat de ei, au vrut sa-i schimbe; dar tu, daca persisti in greseala, nu ai nici o scuza... Oricum: toti sunt o apa si-un pamant, de aia nici n-am votat.
Eu am zis: 570 milioane RON, nu RONI, nu stiu de unde ti-a venit ideea asta. Stiu si pluralul de la "leu", stai flexat, eu am folosit simbolul valutar pentru leul nou, care este RON si nu are plural, la fel cum leul vechi avea simbolul ROL (alt ex.: poti zice 1000 USD, si nu zici 1000 USDI). Deci nu e gresit daca am zis "570 mil RON", stiu ce vorbesc, nu era necesar sa te bagi in seama inutil.

prietene, eu n-am votat cu pnl, că mi-e silă de toți, eu votai contra PSD, că sunt sătul până peste cap de cârnații comuniști. d-aia l-am ales pe tăriceanu, și uite că nu mi-am luat plasă (dacă votam cu pedaliștii îi înjuram de toți sfinții pentru alianța cu pesedeii pentru ciolan)
la treaba cu ronu rolu sau alt vax, sună câș, ce-ar fi să vorbim de firme cu indicele de la bursă, că de, conține mai puține litere.

nu-s mai presus de niciun votant, că și eu la rândul meu sunt prost că m-am înjosit în așa hal încât am mers la vot cu speranța că n-o să mai iasă comuniștii la putere. da când văd tot același fsn formând guvernu, m-apucă greața.

hai s-o vedem pe androneasca, cea garantată de vanghelie, ce bășină o să facă la învățământ biggrin.gif

Mr_Who
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Dec 17 2008, 15:51) *
hai s-o vedem pe androneasca, cea garantată de vanghelie, ce bășină o să facă la învățământ biggrin.gif

O sa faca un drac, ca si data trecuta... bigeyedsmiley.png
philips_audio
QUOTE (gigel de hohențolărn @ Dec 17 2008, 15:51) *
prietene, eu n-am votat cu pnl, că mi-e silă de toți, eu votai contra PSD, că sunt sătul până peste cap de cârnații comuniști. d-aia l-am ales pe tăriceanu, și uite că nu mi-am luat plasă (dacă votam cu pedaliștii îi înjuram de toți sfinții pentru alianța cu pesedeii pentru ciolan)
la treaba cu ronu rolu sau alt vax, sună câș, ce-ar fi să vorbim de firme cu indicele de la bursă, că de, conține mai puține litere.

nu-s mai presus de niciun votant, că și eu la rândul meu sunt prost că m-am înjosit în așa hal încât am mers la vot cu speranța că n-o să mai iasă comuniștii la putere. da când văd tot același fsn formând guvernu, m-apucă greața.

adica tu vrei sa-mi spui ca ai votat cu pnl-ul pentru ca nu suportai psd-ul, desi pnl-ul a fost curva pesedeilor timp de un an si ceva?
philips_audio
QUOTE (data @ Dec 16 2008, 23:49) *

crezi ca conteaza ( laugh.gif ) chestiile astea in fata politrucilor de pe forum? cool.gif
anknic
QUOTE (philips_audio @ Dec 17 2008, 23:02) *
crezi ca conteaza ( laugh.gif ) chestiile astea in fata politrucilor de pe forum? cool.gif

e corect oare sa lasi niste oameni care au muncit o viata sa moara de foame? mai ales cand sunt la varsta la care au nevoie si de medicamente...multe!?!
philips_audio
QUOTE (anknic @ Dec 17 2008, 23:08) *
e corect oare sa lasi niste oameni care au muncit o viata sa moara de foame? mai ales cand sunt la varsta la care au nevoie si de medicamente...multe!?!

corect. e doar coincidenta ca isi aduc aminte de ei doar in perioada campaniei electorale si in rest ii doare in pilula de pensionari. curat murdar coane fanica
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.