QUOTE (Mr_Who @ Dec 17 2008, 15:50)

Da, multumesc de lamurire, stiu si eu ca toata treaba cu salariile profesorilor a fost o manevra electorala, asa cum si realocarea sumei sus-amintite de catre Tariceanu a fost tot o manevra electorala, ceva de genul "profesorii nu ne mai voteaza, da-i in ma-sa, macar sa ne voteze pensionarii". Eu nu am votat pe nimeni, nu ii consider prosti pe cei care au facut-o, e dreptul lor. Totusi, crede-ma, daca ii consideri prosti pe cei care au votat PSD sau PDL, iar tu ai votat PNL, nu esti mai presus decat ei...Ei ar avea o scuza, au vazut ce guvernanti de rahat au fost PNL-istii si au votat, probabil ca reactie la mizeriile lor, s-au saturat de ei, au vrut sa-i schimbe; dar tu, daca persisti in greseala, nu ai nici o scuza... Oricum: toti sunt o apa si-un pamant, de aia nici n-am votat.
Eu am zis: 570 milioane RON, nu RONI, nu stiu de unde ti-a venit ideea asta. Stiu si pluralul de la "leu", stai flexat, eu am folosit simbolul valutar pentru leul nou, care este RON si nu are plural, la fel cum leul vechi avea simbolul ROL (alt ex.: poti zice 1000 USD, si nu zici 1000 USDI). Deci nu e gresit daca am zis "570 mil RON", stiu ce vorbesc, nu era necesar sa te bagi in seama inutil.
prietene, eu n-am votat cu pnl, că mi-e silă de toți, eu votai contra PSD, că sunt sătul până peste cap de cârnații comuniști. d-aia l-am ales pe tăriceanu, și uite că nu mi-am luat plasă (dacă votam cu pedaliștii îi înjuram de toți sfinții pentru alianța cu pesedeii pentru ciolan)
la treaba cu ronu rolu sau alt vax, sună câș, ce-ar fi să vorbim de firme cu indicele de la bursă, că de, conține mai puține litere.
nu-s mai presus de niciun votant, că și eu la rândul meu sunt prost că m-am înjosit în așa hal încât am mers la vot cu speranța că n-o să mai iasă comuniștii la putere. da când văd tot același fsn formând guvernu, m-apucă greața.
hai s-o vedem pe androneasca, cea garantată de vanghelie, ce bășină o să facă la învățământ