QUOTE (isr2002 @ Nov 9 2008, 20:01)

@alopia: total de acord cu postul tau nr. 1523, cu o singura obiectie:
Corect: unii profesori.
Din pacate la celalalt post, in care m-ai citat, am de facut mai multe observatii:
Nu, in Romania nu este taxat de clienti un patron care greseste; exemplul l-am dat si mai sus, a fost si campanie pe posturile tv: una scrie in eticheta de la raft, alta platesti la casa; Nu da nimeni faliment. Apoi, salarii la negru - sigur, aici o sa zici ca angajatul trebuie sa reclame sau sa refuze; si apoi? sa se duca la altul care face la fel?
Consider ca atit timp cit dam aici exemple de genul: 'stiu eu', 'cunosc caz concret', etc., discutia noastra e sterila. Pentru ca, probabil, majoritatea cunoastem si cazuri pro si cazuri contra; problema e prea complicata ca sa o putem rezolva noi pe forum. mai vine cite unul cu " o profesoara beat" de parca ingineri, patroni, cosmonauti, croitori... nu beau.
Frumos dar neconcludent exemplul cu mama si 80% din salariu cheltuit pe carti. Este extraordinar asa. Dar asta denota faptul ca ori costa cartile prea mult ori cistiga sotul mai mult. Nici macar nu fac fugar un calcul al sumei necesare pentru intretinere, caldura, telefon, MINCARE...
In plus, uitati-va pe strada, in tramvaie, in supermarcheturi: asa parinti - asa copii. Nu cereti unui profesor sa va educe copii atit timp cit voi petreceti 10-20 de minute cu ei pe zi - daca , si alea.
Asa ca... urmaresc postarile de aici dar nu mai intervin. E placut ca se poate discuta cu tine in mod civilizat, spre deosebire de altii pe aici, dar nu cred ca vom rezolva noi/altii ceva pe forum.
corect. educatia nu se face doar la scoala, ba dimpotriva felul de al fi al copilului cred ca este influentat si de cei 7 ani de acasa. ori daca acolo e pauza.. e clar ca va fi mult mai greu pentru profesor sa il educe. Mai ales cand, acasa primeste tot acelasi exemplu prost. Bineinteles insa ca pt parinti va fi mai usor sa dea vina pe scoala, in loc sa vada unde au gresit ei in educatia copilului.