Salarii profesori
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102

mimish

QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 20:40) *
trag gagicile de mine ca toate vor copii destepti si frumosi... :|

si modesti! si pe care o sa ii educe astfel incat sa isi scuipe intre ochi educatoarea, invatatoarea, diriga etc., pt ca "tati ii uraste"! pai pana sa ajungi sa educi copiii tai, poti incepe cu putina autoeducatie! si cand spun autoeducatie, nu ma refer la cunostintele alea pe care te lauzi ca le-ai insusit de unul singur, ci la chestii gen caracter, atitudine, norme de comportare civilizata......

dar ce te vei face daca vor semana cu mama-gagica?:-?? sa te tii atunci tragedie!
Alex_Dum
tata a avut premiul I din clasa I pana in a 8-a. A terminat la Politehnica la Energetica (retele electrice parca) sef de promotie. si uite ca eu nu-i impartasesc admiratia fata de fraierii de la catedre deci asta nu are nici o treaba.

mimish
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 21:55) *
tata a avut premiul I din clasa I pana in a 8-a. A terminat la Politehnica la electroenergetica parca sef de promotie. si uite ca eu nu-i impartasesc admiratia fata de fraierii de la catedre deci asta nu are nici o treaba.

vezi ca esti impulsiv si reactionezi automat, fara sa gandesti calm? cand am zis ca "tati", ma refeream la viitorul tata alex_dum, nu la tatl tau, dar daca tu tot vrei sa il aduci mereu in discutie........

vata_pa_batz
QUOTE (mimish @ Oct 25 2008, 20:54) *
si modesti! si pe care o sa ii educe astfel incat sa isi scuipe intre ochi educatoarea, invatatoarea, diriga etc., pt ca "tati ii uraste"! pai pana sa ajungi sa educi copiii tai, poti incepe cu putina autoeducatie! si cand spun autoeducatie, nu ma refer la cunostintele alea pe care te lauzi ca le-ai insusit de unul singur, ci la chestii gen caracter, atitudine, norme de comportare civilizata......

dar ce te vei face daca vor semana cu mama-gagica?:-?? sa te tii atunci tragedie!

Cine-i diriga? Am asa o senzatie ca dintr-un grup de doi arcasi facem unu' de trei laugh.gif
Alex_Dum
pai stiu... dar am spus ca asta nu are de aface. eu nu impartasesc ideile parintilor, nici copiii mei nu trebuie sa le impartaseasca pe ale mele.
mimish
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 20:58) *
pai stiu... dar am spus ca asta nu are de aface. eu nu impartasesc ideile parintilor, nici copiii mei nu trebuie sa le impartaseasca pe ale mele.

da, Doamne! ca ajunge unul ca tine! >:)
Alex_Dum
numa' unu poate conduce omenirea, restu-i sunt supusi!

mimish
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 21:02) *

cine ti-a facut mai sus profilul psihologic, a uitat sa treaca la trasaturi caracteriale si grandomania! biggrin.gif
vata_pa_batz
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 21:02) *

Mai ridem glumim f---m platim, dar deja frizezi ridicolul laugh.gif
Alex_Dum

QUOTE (mimish @ Oct 25 2008, 22:04) *
cine ti-a facut mai sus profilul psihologic, a uitat sa treaca la trasaturi caracteriale si grandomania! biggrin.gif

asa zicea si un fost prieten ... de aia e fost
mimish
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 22:05) *
asa zicea si un fost prieten ... de aia e fost

deci esti si comunist =)) cine nu e cu tine, e impotriva ta, sau cum?
Alex_Dum
QUOTE (mimish @ Oct 25 2008, 22:06) *

cred ca ai o problema cu semnficatia anumitor termeni. ziceai ca esti profesor? se vede!
mimish
deja ce aveam de zis am zis, asa ca nu vad rostul continuarii acestei discutii! cu alex_dum cu siguranta ne vom mai certa si pe alte teme! doar ne-a anuntat ca are cate ceva cu mai multi, nu doar cu profesorii! alex, ai ceva si cu pensionarii, ca am auzit ca si lor le-a marit pensiile? ca daca e, mai schimbam locatia, sa lasam topicul asta sa se odihneasca!
data
QUOTE (mimish @ Oct 25 2008, 22:06) *

eu cred ca scrie pe forum sa se distreze; nu poate fi adevarat!
Alex_Dum
QUOTE (data @ Oct 25 2008, 22:10) *
eu cred ca scrie pe forum sa se distreze; nu poate fi adevarat!

ai dreptate, dar cu cresterea salariilor profesorilor si bugetarilor in general chiar nu sunt de acord!
mimish
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 22:08) *
cred ca ai o problema cu semnficatia anumitor termeni. ziceai ca esti profesor? se vede!

pune aici postul unde am zis eu ca sunt prof! wink.gif) daca le iau apararea, nu inseamna ca poti trage tu concluziile! tongue.gif

QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 22:12) *
ai dreptate, dar cu cresterea salariilor profesorilor si bugetarilor in general chiar nu sunt de acord!

da' oricum nu tine cont nimeni (din cei cu putere decizionala in tara asta) de parerea unuia ca tine! sau ca mine! asa ca poti sa nu fii de acord!
Alex_Dum
am vrut acum 1 an de zile sa intru in politica. dupa ce am vazut care e situatia la sediul de partid am renuntat la idee, insa o sa vina vremea cand voi intra si voi avea si eu putere de decizie!
mimish
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 21:16) *
am vrut acum 1 an de zile sa intru in politica. dupa ce am vazut care e situatia la sediul de partid am renuntat la idee, insa o sa vina vremea cand voi intra si voi avea si eu putere de decizie!

asa o fi, dar pana atunci, trebuie sa mai cresti...nu am prea vazut studenti de anul I prin parlament!
Alex_Dum
QUOTE (mimish @ Oct 25 2008, 22:17) *
asa o fi, dar pana atunci, trebuie sa mai cresti...nu am prea vazut studenti de anul I prin parlament!

pentru ca n-ai vazut pana acum studenti de anul I bolnavi de genialitate! laugh.gif
mimish
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 22:19) *
pentru ca n-ai vazut pana acum studenti de anul I bolnavi de genialitate! laugh.gif

nu, dar am vazut destui paranoici, asa ca imi permit sa imi formez imagini despre anumite persoane! biggrin.gif
Alex_Dum
lasand gluma la o parte, multi din fostii mei colegi de liceu au recunoscut la sfarsit ca am avut o foarte mare influenta asupra lor. pe unii chiar i-am schimbat complet (cred si eu.... nu e de colo sa vina o persoana in prima zi de scoala si sa-ti calce in picioare tot ce ai mai sfant). deci sunt o persoana influenta smile.gif ... modest sunt, dar nu tot timpul. acum de exemplu nu sunt, dar daca cineva ma lauda, nu o sa ma laud si eu singur!
mimish
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 22:24) *
lasand gluma la o parte, multi din fostii mei colegi de liceu au recunoscut la sfarsit ca am avut o foarte mare influenta asupra lor. pe unii chiar i-am schimbat complet (cred si eu.... nu e de colo sa vina o persoana in prima zi de scoala si sa-ti calce in picioare tot ce ai mai sfant). deci sunt o persoana influenta smile.gif ... modest sunt, dar nu tot timpul. acum de exemplu nu sunt, dar daca cineva ma lauda, nu o sa ma laud si eu singur!

modestia nu este ceva ce arati doar atunci cand esti laudat! modest se cade sa fii in o multime de situatii!

despre cei pe care i-ai schimbat...sa fii sanatos! daca ti se pare o atitudine corecta, nu ai decat sa continui! ma bucur ca nu te cunosc si fii sigur ca si daca as fi avut nenorocul asta, te-as fi evitat pe cat posibil! asta daca nu as fi putut educa ceva in tine! poate ca mie mi-ai fi putut servi cel mult drept exemplu negativ! atat! multumesc lui Dumnezeu, mi-a dat destula minte ca sa stiu sa aleg ce imi e bun si folositor!
prosicontra
QUOTE (mimish @ Oct 25 2008, 22:17) *

din ceea ce a scris Alex_Dum aici:
tinere... ce pot sa-i cer unuia care are citate din abe lincoln in semnatura... din prostul americii... cel care a distrus sudul!
liceul ala e de elita fiindca ala-i e renumele, dar la pomu' laudat sa nu te duci cu sacul. concluzia mea dupa bac a fost ca nu are nici o importanta ce liceu termini. puteam sa fiu si in cel mai prost liceu din tara si sa iau bacu cu 5 ca in final tot acolo ajungeam (ma rog, nu tot acolo,
dar intram la facultate).

rezulta ca nu prea e student in anul I smile.gif
Alex_Dum
QUOTE (prosicontra @ Oct 25 2008, 22:30) *
din ceea ce a scris Alex_Dum aici:
tinere... ce pot sa-i cer unuia care are citate din abe lincoln in semnatura... din prostul americii... cel care a distrus sudul!
liceul ala e de elita fiindca ala-i e renumele, dar la pomu' laudat sa nu te duci cu sacul. concluzia mea dupa bac a fost ca nu are nici o importanta ce liceu termini. puteam sa fiu si in cel mai prost liceu din tara si sa iau bacu cu 5 ca in final tot acolo ajungeam (ma rog, nu tot acolo,
dar intram la facultate).

rezulta ca nu prea e student in anul I smile.gif

am zis ca nu ajungeam tot acolo, dar intram la facultate? cum ai tras tu concluzia asta? normal ca nu ajungeam unde am intrat acum fiindca se cerea medie mare, dar de intrat undeva tot intram!

cand am cerut ajutor pt. primul laborator l-am cerut de doru' lelii?
cap_tepos
QUOTE (Alex_Dum @ Oct 25 2008, 22:33) *
[...]
dar de intrat undeva tot intram!

Cred c-ar trebui sa fii recunoscator starii de cadere libera, coruptiei si incompetentei din sistemului de invatamant actual pentru ca, daca ar fi fost timpurile studentiei tatalui tau n-ai fi intrat nicaieri, directia ta fiind una clara: armata in termen cu detasare directa la lucru in... mina!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.