caut un program !

sorinaheart

sal . tot eu sunt ...deja m am invatat sa apelez la voi biggrin.gif . k sa trec totusi la subiect ! caut un program care sa mi faca o fotografie mai clara decat este ..stiu ca aproximativ la toate programele exista functia asta ...dar as vrea ceva special pt asta ! Si inca un program ... care sa faca , colaje din poze ...nu stiu daca asa se numeste efectul ...( mai multe poze in una singura imbinate frumos ) va rog frumos daca ma puteti ajuta ...! biggrin.gif va mutumesc !
websitefinder
QUOTE(sorinaheart @ Aug 31 2006, 20:10) *
sal . tot eu sunt ...deja m am invatat sa apelez la voi biggrin.gif . k sa trec totusi la subiect ! caut un program care sa mi faca o fotografie mai clara decat este ..stiu ca aproximativ la toate programele exista functia asta ...dar as vrea ceva special pt asta ! Si inca un program ... care sa faca , colaje din poze ...nu stiu daca asa se numeste efectul ...( mai multe poze in una singura imbinate frumos ) va rog frumos daca ma puteti ajuta ...! biggrin.gif va mutumesc !

Mai clare decat cu Photoshp-ul n-ai cu ce sa le faci... Si colajele la fel... Iar daca vrei free: Gimp

sorinaheart
QUOTE(websitefinder @ Aug 31 2006, 20:38) *
Mai clare decat cu Photoshp-ul n-ai cu ce sa le faci... Si colajele la fel... Iar daca vrei free: Gimp

k nu vreau sa abuzez ...dar mai concret cum se face asta in photoshop ??? iti atasez si poza pe care vreau s o fac mai clara ...ca poate mi spui si tu ( daca te pricepi ) daca este posibil sau nu ! ma intereseaza in mod deosebit chipul ...( zambetul ) Click to view attachment
websitefinder
QUOTE(sorinaheart @ Aug 31 2006, 20:47) *
k nu vreau sa abuzez ...dar mai concret cum se face asta in photoshop ??? iti atasez si poza pe care vreau s o fac mai clara ...ca poate mi spui si tu ( daca te pricepi ) daca este posibil sau nu ! ma intereseaza in mod deosebit chipul ...( zambetul ) Click to view attachment

E rezolutia maxima a fotografiei? Daca nu, pune-o pe aia si ma joc eu putin cu ea... cu fotografia biggrin.gif
picsel
te poate ajuta functia sharpen, sau mai nou, smart sharpen din photoshop cs/cs2.
daca vrei un programel simpatic care face minuni chiar si cu jpg-uri, desi nu e dedicat lor, cauta Bibble Pro, s-ar putea sa ai surprize. eu am avut biggrin.gif
Dever
k nu vreau sa abuzez ...dar mai concret cum se face asta in photoshop ??? iti atasez si poza pe care vreau s o fac mai clara ...ca poate mi spui si tu ( daca te pricepi ) daca este posibil sau nu ! ma intereseaza in mod deosebit chipul ...( zambetul )

ce intelegi prin claritate ? mie unu mi s-a parut destul de clara poza ...
te referi cumva la manipularea pozei astfel incat sa aiba dintii mai albi, respectiv tenul mai nu stiu cum ? smile.gif
skandal
Nu exista nici un program care sa iti imbunatateasca poza. Claritate/neclaritate vine din rezolutie, din cantitatea de informatie pe care i-ai spus camerei foto sa o primeasca. Photoshopul nu are de unde sa stie ce informatie lipseste, el lucreaza doar cu informatia primara.

Ce poti face este sa intaresti niste chestii (adica ce face functia sharpen). Daca ai 2 dintzi gri si 16 albi, de la distanta (zoom out) se vor vedea totzi albi. Daca pe aia 2 ii faci negri si mai colorezi cate unul pe langa ei in gri, de la distanta se vor vedea gri. Cam asta face sharpen, grosolan expus biggrin.gif

Cat despre colaj, cam orice programel poate face asta, dar iti trebuie intai poze ok ca sa iasa un colaj ok.

sorinaheart
QUOTE(websitefinder @ Aug 31 2006, 21:23) *
E rezolutia maxima a fotografiei? Daca nu, pune-o pe aia si ma joc eu putin cu ea... cu fotografia biggrin.gif

pai asta e poza originala ..... daca poti sa te joci putin cu ea ..si s o faci mai clara in zona chipului ..e marfa ...
pt ca eu am nevoie sa se vada zambetul cat se poate de clar !

QUOTE(skandal @ Sep 1 2006, 11:22) *
Nu exista nici un program care sa iti imbunatateasca poza. Claritate/neclaritate vine din rezolutie, din cantitatea de informatie pe care i-ai spus camerei foto sa o primeasca. Photoshopul nu are de unde sa stie ce informatie lipseste, el lucreaza doar cu informatia primara.

Ce poti face este sa intaresti niste chestii (adica ce face functia sharpen). Daca ai 2 dintzi gri si 16 albi, de la distanta (zoom out) se vor vedea totzi albi. Daca pe aia 2 ii faci negri si mai colorezi cate unul pe langa ei in gri, de la distanta se vor vedea gri. Cam asta face sharpen, grosolan expus biggrin.gif

Cat despre colaj, cam orice programel poate face asta, dar iti trebuie intai poze ok ca sa iasa un colaj ok.

uite iti pun o poza ...si sa mi spui tu daca asta e colaj sau nu ..ca poate nu se numeste asa ...si nu stiu eu .Oricum ceva la genu vreau eu sa fac ....poze am ....dar nu stiu in ce program as putea sa fac !! plzzz un nume de program bun .
Click to view attachment
attempt
Neat Image
http://www.neatimage.com/examples.html
skandal

photoshop e cel mai reliable, dar trebe sa stii ce sa faci cu el. nu cunosc alte programe "micutze", nu ma intereseaza sa fac doar ceva, iau photoshopu' ca are cam tot ce iti trazneste prin cap in materie de modificat imagine.

oricum ai deja niste programe mentionate pe aici, cauta-le si pune mana pe treaba.
sorinaheart
QUOTE(skandal @ Sep 1 2006, 13:51) *
photoshop e cel mai reliable, dar trebe sa stii ce sa faci cu el. nu cunosc alte programe "micutze", nu ma intereseaza sa fac doar ceva, iau photoshopu' ca are cam tot ce iti trazneste prin cap in materie de modificat imagine.

oricum ai deja niste programe mentionate pe aici, cauta-le si pune mana pe treaba.

ms la toti ! ...si ai drepatate ....am si eu photoshop ul ..dar nu prea stiu sa l folosesc ..din moment ce nu stiam ca poti sa faci colaje cu el !! off cat mai am de "mancat "
simburica

sharpen nu prea te ajuta in cazul asta, mai degraba o corectie a culorii

Click to view attachment
princessgyrl
buna all !! am si eu o rugaminte biggrin.gif spuneti-mi si mie un program pt modificat poze .. (am deja picassa si photoshop) ... nuj as avea nevoie de un program in care sa imi pun poza mea in prim-plan si o alta poza ca background biggrin.gif ma poate ajuta cineva va rogggg worthy.gif ... (un exemplu .. ) [[am uitat sa specific.. nu sunt eu in poza biggrin.gif ]]multumesc frumos ... o zi frumoasa tuturor!!
mcliviu2000
QUOTE (princessgyrl @ Jun 30 2008, 15:17) *
buna all !! am si eu o rugaminte biggrin.gif spuneti-mi si mie un program pt modificat poze .. (am deja picassa si photoshop) ... nuj as avea nevoie de un program in care sa imi pun poza mea in prim-plan si o alta poza ca background biggrin.gif ma poate ajuta cineva va rogggg worthy.gif ... (un exemplu .. ) [[am uitat sa specific.. nu sunt eu in poza biggrin.gif ]]multumesc frumos ... o zi frumoasa tuturor!!

WTF!?!

Acum vin toti de pe hi5 pe softpedia la modificat de poze ?!? puneti si voi mana si cautati niste tutoriale, decat sa va milogiti pe forumuri!
dacuburebista
tunelul timpului....
cum a dezgropat el un topic de 2 ani...
smile.gif
liviu_np
Toata lume vorbeste de photoshop. de ce nu incerci cu el?
Tips: Ai posibilitatea sa faci layere transparente.
Tips1: Cauta tutoriale tot pe aceasta arie a forumului.

In 2 minute ti-am facut o demonstratie.
Un sextant pe Voronet.
(asta am avut la indemana)

skandal
Uite-asa se face piatsa de agatat si pentru dtp-isti biggrin.gif Ce, nene, numa' fotografii?biggrin.gif Puneti mana, baieti, si-nvatati Photoshop, c-oti fi tineri, liberi si neinsurati... *sigh*
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.