Jocul moara

ciprianv

Mai tine cineva minte cum se joaca moara.
Nenea Zap
Daca e jocul pe care eu il numesc "car" si are in componenta 9 piese alb/negru pe care fiecare jucator trebuie sa le aseze in asa ordine incat sa formeze 3 in linie , da , il stiu .

ciprianv
QUOTE(Nenea Zap @ Aug 30 2006, 16:43) *
Daca e jocul pe care eu il numesc "car" si are in componenta 9 piese alb/negru pe care fiecare jucator trebuie sa le aseze in asa ordine incat sa formeze 3 in linie , da , il stiu .

As dori sa cunosc regulamentul de la cap la coada.
Repulse #
Jocul de care spuneti voi se numeste Tintar (Tzintar). Moara e doar o schema care se poate face in timpul jocului. Fiecare jucator pune pe rand cate un pion. Scopul e sa alcatuiasca o linie de 3 pioni. Cine reuseste asta are dreptul sa elimine un pion al adversarului. Se continua pana cand unu din ei ramane in 2 pioni. Nu e cine stie ce.
Nenea Zap
Dar e fun si ti trebuie ceva strategie biggrin.gif
Cel putin e interesant cand raman amandoi la 3 piese naughty.gif
Regula : Cand ramai la 3 piese le poti pune unde vrei , iar pe urma poti pune piesa pe care o muti unde vrei , nu doar pe linie ca de obicei .
Andreea
Da, il stiu! Ma jucam cu bunica-mea cand eram mica. Ce super era...si ce mai trisam biggrin.gif:D
vektor12
are cineva idee care este numele jocului in engleza?

Mosotti
the tzintarr
jooles
QUOTE (vektor12 @ Feb 11 2007, 20:15) *
are cineva idee care este numele jocului in engleza?

Nine Men's Morris? huh.gif
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.