So....
dupa cateva zile de batut netul .... dupa opinii si comparatii de laptopuri, sunt aproape hotarat de firma si model, insa as mai dorii si opinia voastra. Intodeauna inainte sa cumpar ceva, am apelat la softpedia .. si a fost OK
So .... pretul la care bat este 35.000.000, aici intra, dupa mine un laptop HP si un rucsac pentru el! Pe astea le-am calculat la www.emag.ro, acum nu ramane batut in cuie magazinul asta ... am auzit multe chestii nasoale despre el .. insa nimic concret de la nimeni... whatever, nu conteaza vanzatorul!
Laptopul este asta: http://www.emag.ro/notebook/notebook-hp-nx...73ghz--pEY508ES ... iar rucsacul este unul HP ... il gasiti pe peste tot ca e singurul
Laptopul mie mi se pare ok si la aspect, dotari si autonomie .... iar la comparatiile de pe diverse situri a iesit OK ... chiar foarte bine! Banii, nu ai am .... o sa fie un credit la banca, insa ... daca ati fi in stuatia sa cumparati un laptop, la bugetul asta .... ce ati fi ales? Eu o sa-l folosesc pe Linux cu Kdevelop, eventual si o mica partitie de Windows, pentru VS 2005 si MSDN