DESPRE CAINI
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84

morogan

De astazi sunt foarte fericitul proprietar al unui Boxer Tigrat, mascul, de 7sapt, cu pedigree (origine controlata, ambii parinti campioni - inregistrati).
Mai am un cocker spaniel negru (de fapt acum e la parintii mei, nu au vrut sa mi-l mai dea) si am decis sa imi iau si eu un 'prieten' Care m-am decis sa fie Boxer Tigrat. Il cheama Tiger si va atasez poza lui. Voi mai pune, asta e una facuta acush, in graba, cum l-am adus.
Va voi tine la curent cu evolutia lui si poate voi convinge si pe altii sa creasca un asemenea caine.
morogan
Alta poza..

sigxcpu
e superdulce, pacat ca nu raman asa cainii.
de-asta imi plac mie pisicile
sa-l porti sanatos smile.gif
add
prefer calculatorul! face mai putina mizerie....
Shobolanu
Nice dog , da' de ce e asa suparat ? smile.gif .
Sa-ti traiasca !
P.S> Fara gluma , nu are cumva conjunctivita ? e foarte frecventa la caini ...
addicted
ce simpatic e... sa il ai sanatos mult mult timp smile.gif
ochisorii.. nu cred ca e conjunctivita.. si raposatu meu catzel a avut ochii rosii primele cateva zile dupa ce l-am luat de la mama lui.. o sa iti zica veterinaru la vaccin daca e ceva.

boxer tigrat.. ce misto.. cateii astia sunt tare jucausi, da stiu sa si apere, o sa te rupi de ras cu el, e comic de la natura.. sa vezi ce frumos fac atunci cand alearga pe gresie si vor sa schimbe directia.. fug cu fundu inainte in pereti:)

sa ai grija de el, e superb
Shobolanu
Ptiu' sa nu-l deochi biggrin.gif

arty
morogane... felicitari!!! sa fitzi buni prieteni. boxerii sunt FOARTE deshteptzi de obicei! numa nu vorbesc dar daca stai suficient cu ei, vei vedea ca te intzelegi cu ei perfect. eu nu am avut boxer niciodata dar au avut vecinii mei in romania, frunza o chema, era o ea shi era extraordinar de deshteapta. ne shtia dupa nume!!!! daca ii dadeai ceva sa duca cuiva, indicat dupa nume shi cunoshtea persoana nu greshea niciodata.

e tare simpatic asta al tau !
rnicolescu
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!
Thorr

Sa-ti traiasca.
Poate ii mai pui o poza, cand nu o sa mai arate asa suparat.
Tarzy
foarte frumos, sa-ti traiasca
driverx
dragut, pacat ca nu ramane asa toata viata...cine ii pune sa creasca...nu stiu smile.gif .......Altfel mi-as lua si eu unu

:cya:
arty
cine ii pune? well, e un hormon, secretat in adenohipofiza, pe numele lui STH (somatothrop hormon)... ala ii face sa creasca, shi nu numai pe ei.. pe toata lumea smile.gif opreshte STH shi ramane mic...
driverx
mda arty....numa' tu puteai sa scoti asemenea faza la o gluma smile.gif :cool:

:cya:
AcerMate
Sa nu-l lasi sa se pise si kc pe trotuare si in fata blocului. Si mai ales pe rotile de la masini.
E tare frumos.
Ares
E superb morogan.
Sa te bucuri de el (si el de tine) cat mai mult smile.gif
Mai asteptam poze sa-l vedem zambind :-)
Kugarth
Felicitari pentru alegere ! Este foarte simpatic catelusul! Sa-ti traiasca!
Sa ne mai arati poze cu el. Pana mai creste putin, uite 2 poze cu o catelusa putin mai mare ... 8 ... ani smile.gif
morogan
Tiger peste 1 sapt
morogan
Dupa baie, in paturica lui
Courage
Misto animalutzu smile.gif

M-a tentat si pe mine candva ideea unui caine, dar am avut pentur un an pisca...

Am exportat-o la socrii biggrin.gif

De ce?
- par peste tot
- calduri !!!!!!
- urgente fiziologice prin locuri nepermise
- etc

Acum stau sa ma gandesc ce m-ar astepta cu un caine..:
- incaltaminte/mobila distrusa
- vecini deranjate de latrat
- costuri ingrijire medicala/mancare
- am chef, nu am chef trebuie sa ies cu potaia la plimbare.
E chiar distractiv sa pleci iarna si la 6.00 sa vezi propietarii de caini cum stau rebegiti de frig pana cand potaia marcheaza teritoriu biggrin.gif
- par, mizerie, niros "caracteristic" in casa

Morogan, cum te impaci tu cu toate astea ?
Kugarth
Originally posted by Courage
Misto animalutzu smile.gif
Acum stau sa ma gandesc ce m-ar astepta cu un caine..:
- incaltaminte/mobila distrusa
- vecini deranjate de latrat
- costuri ingrijire medicala/mancare
- am chef, nu am chef trebuie sa ies cu potaia la plimbare.
E chiar distractiv sa pleci iarna si la 6.00 sa vezi propietarii de caini cum stau rebegiti de frig pana cand potaia marcheaza teritoriu biggrin.gif
- par, mizerie, niros "caracteristic" in casa
Morogan, cum te impaci tu cu toate astea ?

- nu distruge mobila si incaltamintea decat daca nu ai grija de el (si nu ii oferi jucarii in locul papucilor...)
-am 2 caini ... nu latra decat cand bate cineva la usa (stau la bloc) ... depinde cum ii inveti ...
-costurile mancarii sunt mai mari, adevarat dar ingrijirea medicala costa ceva mai mult decat in primele luni ale animalutului ...
- poti sa-l inveti sa iasa singur afara, poti sa-l inveti sa "faca" in baie, (ar fi ideal sa-l inveti sa nu mai faca tongue.gif )
-boxerul (in cazul de fata) are par scurt => nu lasa mult par ... si oricum se poate aspira (totul este sa vrei)
-miros caracteristic ... aici nu stiu ce sa zic ... se poate "ascunde" cu un odorizant ... (eu folosesc Glade)
In concluzie ... daca chiar itzi plac cainii (sau orice alt animalut de apartament), astea nu sunt "probleme"!
Problemele apar cand atunci cand imbatranesc (animalutzele)...
astalus
nimeni nu se bucura mai mult decat cainele cand te intorci acasa
Dragostea lor pentru stapan nu depinde nici de varsta nici de frumusete nici de avere. Iubesc stapanul pur si simplu. Asta-i.
dragos20
sa iti traiasca!
am si eu 3 caini si sunt una din cele mai mari fericiri ale mele!

nu ar fi interesant sa facem o galerie foto cu prietenii nostri necuvantatori?
Kugarth
Originally posted by dragos20
sa iti traiasca!
am si eu 3 caini si sunt una din cele mai mari fericiri ale mele!

nu ar fi interesant sa facem o galerie foto cu prietenii nostri necuvantatori?

Buna idee ... "baga" smile.gif
morogan
Am crescut.. Am facut 3 luni! Si de la 3.5kg am ajuns la 10
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.