zicetimi simie cum pot sa dau kik ban..etc ..pe un server de cs ..dar fara sa am admin
...ce trebuie sa fac?
Ban nu cred ca poti sa dai, dar kick se poate. Pe server ai optiunea vote in consola. Iti va arata toti jucatorii cu un numar in fata (id unic pentru fiecare jucator). De exemplu '#123 nick'. Depinde de echipa in care se afla cel pe care vrei sa-l dai afara. Daca este tero atunci toti cei de la tero trebuie sa scrie in consola vote #123 si le va afisa un mesaj de genul 'vote cast against player #123'. Doar cei din echipa cu jucatorul respectiv pot vota impotriva lui (daca e CT atunci cei de la CT trebuie sa dea votul in consola). Singur, fara admin, nu poti. In functie de cum e setat serverul, cand aduna un anumit numar de voturi, jucatorul in cauza va fi dat afara.
Cateva lucruri de mentionat:
1) daca pur si simplu vrei sa faci rau si sa ii arati adminului ca poti sa-l dai afara fara sa ai admin (nu vreau sa fiu nepoliticos dar nu te cunosc si nu ai mentionat niciun motiv in postul tau), atunci poti sa renunti la metoda asta pentru ca adminii (indiferent de accesul pe care-l au) sunt imuni;
2) exista posibilitatea ca metoda asta sa nu mearga. Cei care fac serverul pot scoate metoda asta (desi nu sunt prea multi care stiu de ea, sau chiar daca stiu nu se obosesc);
3) iti trebuie acordul celorlalti jucatori (daca este vorba de un codat si nu e niciun admin prezent, nu cred ca o sa duci lipsa de acordul asta);
4) cel mai simplu este sa vorbesti cu unul din admini sa-ti rezolve problema (de-asta sunt acolo) iar daca esti ignorat, eu zic sa cauti alt server (parere proprie).
Succes!
Later Edit: In ceea ce priveste acel 'etc', nu prea poti sa faci mare lucru fara acces la amxmod/adminmod.