Cs Admin
Pagini: 1, 2

fr33pr0d

QUOTE (alexdorin @ Aug 18 2008, 21:22) *
zicetimi simie cum pot sa dau kik ban..etc ..pe un server de cs ..dar fara sa am admin worthy.gif ...ce trebuie sa fac?

Ban nu cred ca poti sa dai, dar kick se poate. Pe server ai optiunea vote in consola. Iti va arata toti jucatorii cu un numar in fata (id unic pentru fiecare jucator). De exemplu '#123 nick'. Depinde de echipa in care se afla cel pe care vrei sa-l dai afara. Daca este tero atunci toti cei de la tero trebuie sa scrie in consola vote #123 si le va afisa un mesaj de genul 'vote cast against player #123'. Doar cei din echipa cu jucatorul respectiv pot vota impotriva lui (daca e CT atunci cei de la CT trebuie sa dea votul in consola). Singur, fara admin, nu poti. In functie de cum e setat serverul, cand aduna un anumit numar de voturi, jucatorul in cauza va fi dat afara.
Cateva lucruri de mentionat:
1) daca pur si simplu vrei sa faci rau si sa ii arati adminului ca poti sa-l dai afara fara sa ai admin (nu vreau sa fiu nepoliticos dar nu te cunosc si nu ai mentionat niciun motiv in postul tau), atunci poti sa renunti la metoda asta pentru ca adminii (indiferent de accesul pe care-l au) sunt imuni;
2) exista posibilitatea ca metoda asta sa nu mearga. Cei care fac serverul pot scoate metoda asta (desi nu sunt prea multi care stiu de ea, sau chiar daca stiu nu se obosesc);
3) iti trebuie acordul celorlalti jucatori (daca este vorba de un codat si nu e niciun admin prezent, nu cred ca o sa duci lipsa de acordul asta);
4) cel mai simplu este sa vorbesti cu unul din admini sa-ti rezolve problema (de-asta sunt acolo) iar daca esti ignorat, eu zic sa cauti alt server (parere proprie).
Succes!

Later Edit: In ceea ce priveste acel 'etc', nu prea poti sa faci mare lucru fara acces la amxmod/adminmod.
Bagaciosul
sal,daca stiti o comanda pe care am vazuto odata cum o scriu...comanda consta in faptul ca nu mai permitea nimanui sa urce pe scari,era f buna pe harta cbble..
ce comanda era?stiti? rolleyes.gif

Alex08
sal all!
am servar de CS de 3 zile si nu pra pot sa-l tin deschi mult,dar vin foarte multi jucatori pe el.
si as vrea sa pun inca un admni.dar nu stiiu cum.
va rog raspundeti worthy.gif
fr33pr0d
QUOTE (Alex08 @ Oct 10 2008, 13:52) *
sal all!
am servar de CS de 3 zile si nu pra pot sa-l tin deschi mult,dar vin foarte multi jucatori pe el.
si as vrea sa pun inca un admni.dar nu stiiu cum.
va rog raspundeti worthy.gif

Ce-i drept, tu ai o problema de care nu s-a mai lovit nimeni pana acum de cand exista amx. ack.gif
Te duci in ...cstrike/addons/amxmodx/configs, deschizi users.ini (unde iti explica destul de clar tot procesul, inclusiv accesele si flagurile + exemple, dar ... ).
Poate un exemplu in romana e mai folositor:
Sa zicem ca cel caruia vrei sa-i dai admin are nick-ul gigel, cu parola varza.
In users.ini, jos de tot (dupa ; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a") adaugi lina asta:
CODE
"gigel" "varza" "abcdefghijklmnopqrstu" "a"

Nu pui ; la inceput de linie pentru ca nu va merge.
"gigel" - nickul adminului
"varza" - parola adminului
"abcdefghijklmnopqrstu" - sunt accesele pe care vrei sa i le dai lui gigel. Te sfatuiesc sa citesti ce face fiecare sa nu ai surprize mai tarziu.
"a" - flagul care il deconecteaza daca nu stie parola/a tastat-o gresit.

Toate bune si frumoase pana aici, ce trebuie sa faca gigel sa il acceseze? Pai.. face cam asa:
Intra in cs si in consola (inainte sa se conecteze la server) tasteaza setinfo _pw varza si da enter.
Exemplu se bazeaza pe setari 'default'. Daca ai facut modificari la config-ul serverului, e posibil sa nu-ti mearga exemplul asta. Posteaza modificarile si o sa-l adaptez dupa modificarile tale.
Dark_Heart18
deci am citit intreg topicul si tot nu mi-am putut da seama sad.gif
am primit admin pe un server ... si nu ma pot loga ..
am incercat tot ce se putea ... sa intru pe sv cu alt nume si in consola sa scriu admin_password blabla .. (insa imi da unknown command) .. am incercat si cu amx ... degeaba
desi serveru are ambele moduri mi s-a spus huh.gif care e problema?
fr33pr0d
Ambele moduri pe server nu mi se pare cea mai buna idee. Ma rog.. nu e treaba mea.
Intreaba pe care dintre cele 2 moduri ai adminul.

adminmod: setinfo _pw parola , dupa ce intri pe server admin_password parola (_pw poate fi modificat, intreaba unul din admini sa te asiguri)

amxmodx: setinfo _pw parola si intri cu nick-ul pe care ai admin.

Daca tot nu merge, probabil cel care ti-a facut contul a gresit ceva.
MmCcretu
QUOTE (Adriian @ Jan 15 2007, 23:43) *
pe servere de war3ultimate cum dau xp la altcineva sau chiar mie ?????

amx_givexp nume valoareaXP = poti sa iti dai si tie xp
amx_givexp nume -valoareXP = cu - in fata valori de xp iei XP de la player

EDUTz
care ma ajuta si pe mine ?? am o mica nelamurire despre anumite comenzi ..
adminez un server de war3 .. pe amx mod ... si un alt admin da niste comenzi pe care nu stiu de unde le scoate biggrin.gif nush cum sa le explic decat sa va descriu ..
prima ..: apare asa "<< war3 server nume_server >> EDUTz esti un gay "... asta ar trebui sa fie amx_rcon say edutz esti un gay nu ?
a doua : seamana cu say @ .. apare in stanga mijloc " EDUTz: sunt un gay" cu toate ca nu am scris eu asta ... execu nu merge pt k avem toti imunitate .. situ sigur ..exista cumva o modalitate de a scrie cu anonim ? sa nu apara numele ? sau o alta comanda din rcon ?? sau ce parere aaveti ??
a 3-a : asemanatoare cu a 2-a .. doar ca apare " (ALL) EDUTz: sunt un gay " same problem ... deci care ma ajuta si pe mine ? raman dator cu o bere biggrin.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.