Samsung SGH-V100

Speedo

La conferinta GSM de la Cannes de anul acesta trend-ul principal au fost telefoanele cu display colorat capabile sa ruleze si filme.

GSM 900,1800,1900MHz
Display exterior, 96 x 64 pixels, afiseaza informatii despre identitatea apelantului, semnal, baterie, ora si data
Display-ul interior este exceptional 176 x 220 pixel TFT LCD capabil sa afiseze 65,000 colours
GPRS technology,
Video on demand la simpla apasare a unei taste: animations, musical videos si, desigur multe imagini color
Se foloseste MPEG-4 care opereaza pe platformele GPRS asigurandu-se ,si sunt stereo
Sunetul este realistic si polifonic fiind capabil sa reproduca 16 note muuzicale.

Dimensions 88x48x23 mm
Weighs just 97 grams
Wap microbrowser version 1.2.1
Graphic user interface
Diary
To do list
EMS
T9 dictionary
IrDA port and RS 232C cable for synchronisation with a PC

Greets,
Speedo
blackcat
Chiar functioneaza asa ceva? Vezi filme?

r3ddr
WOW

ps. as vrea sa-mi vad interlocutorul pe telefon nu reclamele de la TV :degetele:
bibicu
Preturi ceva?
Aldocor
Intrebare:

care e pozitia telefonului daca atunci cand vorbesti la el vrei sa te si vada interlocutorul?

cum trebuie sa tii telefonul? la departare si strigi sa te auda?

Folosesti hands-free si intinzi mana sa intre cat mai mult din corp si cat mai putin din capatzana in imagine?

Am intrebat, nu am dat cu parul biggrin.gif
Speedo
Ce inseamna sa nu citesti textul, am spus: video on demand!

Pret nu se stie, vedem la CEBIT.

Greets,
Speedo
r3ddr
Originally posted by Aldocor
Intrebare:

Folosesti hands-free si intinzi mana sa intre cat mai mult din corp si cat mai putin din capatzana in imagine?

Evident :yeah baby

Aldocor
si ti-ai imaginat o groaza de oameni pe strada, care merg cu mana intinsa si vorbesc la telefon...

hi hi, ce imagine cul...
bibicu
Nu asa! Daca s-a inventat hands free, pentru astfel de telefoane o sa se inventeze si ceva de genul "eyes-free". Dar pentru un singur ochi, ca s-ar putea intimpla o serie de accidente daca ai avea amindoi ochii... ocupati.
cretze

superrrrrrr remarca biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Reclama
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !

In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.

Afla detalii acum!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.