Biletele mele--luci ionut--

luci_ionut

Sper sa avem noroc...tongue.gif worthy.gif worthy.gif

215 -- | 2 | -- 2.65 --- Charlton --- Bolton
363 -- | 2 | -- 2.55 --- Beveren --- Mouscron
413 -- | 1 | -- 1.35 --- Steaua Bucuresti --- Farul Constanta
414 -- | 1 | -- 1.20 --- Galatasaray --- Gaziantepspor
342 -- | 2x | -- 1.10 --- Manchester City --- Arsenal Londra

Cota finala ---== 12.04 ==---
bamse04
sa ai bafta. coolspeak.gif
...si legat de bilet...greu de tot acolo la charlton..dar cine stie...

luci_ionut
Eu zic ca are sanse sa bata...deoarece..Charlton este pe ultimul loc..fara nici o victorie ..a marcat un gol si a primit sase ...in timp ce Bolton e pe locul patru are o victorie si un egal..." Bolton - Tottenham 2-0 " "Fulham - Bolton 1-1 " ...a jucat cu 2 echipe puternice..tongue.gif:P
carpenihil
Mi se pare f riscant la astfel de meciuri cu cote echilibrate sa mizezi pe oaspeti. Charlton va fi motivata sa obtina cele 3 pct pt a scapa de locurile codase. Personal as incerca un x pauza sau final, mai ales la meciuri din Italia sau Franta, dar oricum iti doresc succes, sa vedem ce va iesi! smile.gif
luci_ionut
QUOTE(carpenihil @ Aug 26 2006, 14:15) *
Mi se pare f riscant la astfel de meciuri cu cote echilibrate sa mizezi pe oaspeti. Charlton va fi motivata sa obtina cele 3 pct pt a scapa de locurile codase. Personal as incerca un x pauza sau final, mai ales la meciuri din Italia sau Franta, dar oricum iti doresc succes, sa vedem ce va iesi! smile.gif

confusedsmiley.png confusedsmiley.png sad.gif((((((.....
bamse04
ti am zis ca charlton te scufunda...nu i nimic..de la capat
carpenihil
QUOTE(carpenihil @ Aug 26 2006, 14:15) *

A fost 2-0 (0-0) pt Charlton, iar Arsenal a pierdut la ManCity, Bayern nu a putut trece acasa de Nurnberg, si se profileaza alta sambata cu destule surprize. sleep.gif

Eagleye9
Se inchide deocamdata temporar pentru inactivitate.
Reclama
Toamna se numara... ofertele. Noi ti-o oferim pe cea mai buna !

In perioada 22 septembrie - 22 noiembrie orice sistem sau notebook Maguay, echipat cu Microsoft Windows Vista si Office 2007 are un pret special, prin partenerii Maguay.

Afla detalii acum!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.