Program care sa downloadeze tot: linkurile/sublinkuri de pe un web

tomycta
Sal. Am nevoie de un program care sa downloadeze tot ce se gaseste pe un site ( sa intre pe toate linkurile cum ar veni si sa downloadeze tot), Linkuri si sublinkuri daca pot sa zic asa( adica apas pe link2 si ma duce pe alta pagina unde se afla 20 de alte linkuri si de acolo sa downloadeze tot)

Multumesc, si astept un raspuns... Doar numele softului ma intereseaza.
magic-gabi
mi se pare ciudat sa vrei sa descarci atat de mult (aproape orice site are legatura cu altu si tot asa ...) dar poti sa incerci cu asta : http://www.surfoffline.com/
TLGsoft
QUOTE(tomycta @ Aug 25 2006, 18:29) *
Sal. Am nevoie de un program care sa downloadeze tot ce se gaseste pe un site ( sa intre pe toate linkurile cum ar veni si sa downloadeze tot), Linkuri si sublinkuri daca pot sa zic asa( adica apas pe link2 si ma duce pe alta pagina unde se afla 20 de alte linkuri si de acolo sa downloadeze tot)

Teleport Pro
tomycta
QUOTE(magic-gabi @ Aug 25 2006, 18:46) *
mi se pare ciudat sa vrei sa descarci atat de mult (aproape orice site are legatura cu altu si tot asa ...) dar poti sa incerci cu asta : http://www.surfoffline.com/

Nu ma intereseaza paginile web ci doar CONTINUTUl... adica sa downloadez linkurile de pe site(linkuri ce contin niste arhive .zip)
tomycta
Deci doar arhivele de pe siteul respectiv vreau sa le downloadez... si imi ma mult timp daca iau arhiva cu arhiva... ocupa putin dar sunt multe la numar..
astept un raspuns....
Multumesc.
motanex
un program de copiat site-uri ar fi HTTrack
tomycta
QUOTE(motanex @ Aug 25 2006, 20:02) *
un program de copiat site-uri ar fi HTTrack

Tu ai citit ce am scris eu??? Eu nu vreau sa copiez HTTP-uri, www-uri, SITE-uri intelegi???

In final imi dau raspunsul singur: Getright pro 6.0b, intrati pe getright browser, scrieti siteul de unde vreti sa descarcati fisierele(http://) cautati fisierele care vreti sa le downloadati, le selectati si apasati download. Softu e interesant, are mai multe optiuni, schedule(planificati ora downloadului), limita la download, catet fisere sa downloadeze in acelasi timp etc.. mai multe optiuni + upload coolspeak.gif

Multumesc... mie laugh.gif laugh.gif
sonymark
Merge copiat si SoftPedia cu toate programele pe el ? smile.gif))))) Am glumit ...
Incearca HTTrack ca e destul de bun
codtica
Offline explorer. Dupa mine e f. bun
ruthless
QUOTE(tomycta @ Aug 25 2006, 17:29) *

ce cauti tu se numeste browser offline....intra aici
tomycta
QUOTE(ruthless @ Aug 31 2006, 12:06) *
ce cauti tu se numeste browser offline....intra aici

Am precizat in al doilea post, ca nu vreau ceva de genu browser offline.
E un site pe net cu peste 4000-5000 de linkuri, unde se gasesc niste arhive mici de cativa kb.
Nu vroiam sa dau 5000 de clic-uri pe fiecare fisier zipat... preferam un program sa ma ajute.
Oricum in final am rezolvat-o... cu getright.

Dle Ruthless zi-ne si noua browseru tau offline, downloadeaza arhive .zip de pe site? sau downloadeaza numai paginile .html, .htm, .php ???

PS:daca citeai toate reply-urile date aici pentru acest topic intelegeai ce vroiam.... esti cam puturos ?? laugh.gif
rdanutz
Flash Get?! Ai incercat asa ceva?! Il instalezi, restartezi browserul api dai click dreapta pe link si alegi Download All with Flash Get, iti apare o noua fereastra si alegi tipurile de extensie la care vrei sa le faci download ...
Sa-mi zici si mie daca asta cautai wink.gif

Spor!
theSefirah
Salut

Un prog/script/metoda whatever de a copia numai URLurile de pe o pagina stie cineva ?
tomycta
QUOTE(theSefirah @ Sep 25 2006, 08:18) *
Salut

Un prog/script/metoda whatever de a copia numai URLurile de pe o pagina stie cineva ?

Cred ca tie iti trebuie un offline browser... care de obicei salveaza toate paginile site-ului respectiv
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.