tomycta
25th August 2006, 17:29
Sal. Am nevoie de un program care sa downloadeze tot ce se gaseste pe un site ( sa intre pe toate linkurile cum ar veni si sa downloadeze tot), Linkuri si sublinkuri daca pot sa zic asa( adica apas pe link2 si ma duce pe alta pagina unde se afla 20 de alte linkuri si de acolo sa downloadeze tot)
Multumesc, si astept un raspuns... Doar numele softului ma intereseaza.
magic-gabi
25th August 2006, 17:46
mi se pare ciudat sa vrei sa descarci atat de mult (aproape orice site are legatura cu altu si tot asa ...) dar poti sa incerci cu asta : http://www.surfoffline.com/
TLGsoft
25th August 2006, 17:53
QUOTE(tomycta @ Aug 25 2006, 18:29)

Sal. Am nevoie de un program care sa downloadeze tot ce se gaseste pe un site ( sa intre pe toate linkurile cum ar veni si sa downloadeze tot), Linkuri si sublinkuri daca pot sa zic asa( adica apas pe link2 si ma duce pe alta pagina unde se afla 20 de alte linkuri si de acolo sa downloadeze tot)
Teleport Pro
tomycta
25th August 2006, 17:56
QUOTE(magic-gabi @ Aug 25 2006, 18:46)

mi se pare ciudat sa vrei sa descarci atat de mult (aproape orice site are legatura cu altu si tot asa ...) dar poti sa incerci cu asta :
http://www.surfoffline.com/
Nu ma intereseaza paginile web ci doar CONTINUTUl... adica sa downloadez linkurile de pe site(linkuri ce contin niste arhive .zip)
tomycta
25th August 2006, 18:11
Deci doar arhivele de pe siteul respectiv vreau sa le downloadez... si imi ma mult timp daca iau arhiva cu arhiva... ocupa putin dar sunt multe la numar..
astept un raspuns....
Multumesc.
motanex
25th August 2006, 19:02
un program de copiat site-uri ar fi HTTrack
tomycta
25th August 2006, 19:11
QUOTE(motanex @ Aug 25 2006, 20:02)

un program de copiat site-uri ar fi HTTrack
Tu ai citit ce am scris eu??? Eu nu vreau sa copiez HTTP-uri, www-uri, SITE-uri intelegi???
In final imi dau raspunsul singur: Getright pro 6.0b, intrati pe getright browser, scrieti siteul de unde vreti sa descarcati fisierele(http://) cautati fisierele care vreti sa le downloadati, le selectati si apasati download. Softu e interesant, are mai multe optiuni, schedule(planificati ora downloadului), limita la download, catet fisere sa downloadeze in acelasi timp etc.. mai multe optiuni + upload
Multumesc... mie
sonymark
26th August 2006, 11:13
Merge copiat si SoftPedia cu toate programele pe el ?
))))) Am glumit ...
Incearca HTTrack ca e destul de bun
codtica
26th August 2006, 21:34
Offline explorer. Dupa mine e f. bun
ruthless
31st August 2006, 11:06
QUOTE(tomycta @ Aug 25 2006, 17:29)

ce cauti tu se numeste browser offline....intra aici
tomycta
31st August 2006, 11:15
QUOTE(ruthless @ Aug 31 2006, 12:06)

ce cauti tu se numeste browser offline....intra
aici
Am precizat in al doilea post, ca nu vreau ceva de genu browser offline.
E un site pe net cu peste 4000-5000 de linkuri, unde se gasesc niste arhive mici de cativa kb.
Nu vroiam sa dau 5000 de clic-uri pe fiecare fisier zipat... preferam un program sa ma ajute.
Oricum in final am rezolvat-o... cu getright.
Dle Ruthless zi-ne si noua browseru tau offline, downloadeaza arhive .zip de pe site? sau downloadeaza numai paginile .html, .htm, .php ???
PS:daca citeai toate reply-urile date aici pentru acest topic intelegeai ce vroiam.... esti cam puturos ??
rdanutz
1st September 2006, 13:46
Flash Get?! Ai incercat asa ceva?! Il instalezi, restartezi browserul api dai click dreapta pe link si alegi Download All with Flash Get, iti apare o noua fereastra si alegi tipurile de extensie la care vrei sa le faci download ...
Sa-mi zici si mie daca asta cautai
Spor!
theSefirah
25th September 2006, 07:18
Salut
Un prog/script/metoda whatever de a copia numai URLurile de pe o pagina stie cineva ?
tomycta
25th September 2006, 10:12
QUOTE(theSefirah @ Sep 25 2006, 08:18)

Salut
Un prog/script/metoda whatever de a copia numai URLurile de pe o pagina stie cineva ?
Cred ca tie iti trebuie un offline browser... care de obicei salveaza toate paginile site-ului respectiv
giostana
4th January 2009, 12:56
Salutare
Pe mine ma intereseaza un soft sa copieze doar textul.
EX: Un ziar online; sa copieze textul articolelor si sa le puna intr-un fisier .txt sau .doc pe care sa-l printez apoi. Citesc mai bine de pe foi decat de pe monitor
queensoft
4th January 2009, 12:58
Pai, si ce te deranjeaza daca are si pozele?!
Dupa ce le descarci, poti sa setezi browserul sa nu le afiseze, astfel nu vor aparea la print.
Oricum, cred ca toate programele recomandate mai sus au optiune sa nu ia pozele. Teleport sigur are, il folosesc.
Courage
4th January 2009, 13:00
Ce zici tu e SF pt simplul motiv ca va fi un dezastru la formatare
giostana
4th January 2009, 13:02
QUOTE (queensoft @ Jan 4 2009, 12:58)

Pai, si ce te deranjeaza daca are si pozele?!
Dupa ce le descarci, poti sa setezi browserul sa nu le afiseze, astfel nu vor aparea la print.
Oricum, cred ca toate programele recomandate mai sus au optiune sa nu ia pozele. Teleport sigur are, il folosesc.
Pentru ca vreaui sa le printez apoi cat mai compact sa nu ma plimb cu teancul de maculatura in brate
0000000000
4th January 2009, 13:10
QUOTE (giostana @ Jan 4 2009, 12:56)

Salutare
Pe mine ma intereseaza un soft sa copieze doar textul.
EX: Un ziar online; sa copieze textul articolelor si sa le puna intr-un fisier .txt sau .doc pe care sa-l printez apoi. Citesc mai bine de pe foi decat de pe monitor
copy/paste? Daca am inteles bine tu vrei sa ai doar textul. Pai il selectezi dai copy te duci intr-un editor de text, dai paste (eventual modifici marime, efecte, font etc.) dai print.
giostana
4th January 2009, 13:53
QUOTE ( @ Jan 4 2009, 13:10)

copy/paste? Daca am inteles bine tu vrei sa ai doar textul. Pai il selectezi dai copy te duci intr-un editor de text, dai paste (eventual modifici marime, efecte, font etc.) dai print.
Serios acum....imi dai tu cu copipeistu la un ziar in fiecare zi?
PS Astept cu interes solutii nu commenturi
JOBY PROTOSS
4th January 2009, 16:42
queensoft
4th January 2009, 16:46
QUOTE (giostana @ Jan 4 2009, 13:53)

Serios acum....imi dai tu cu copipeistu la un ziar in fiecare zi?
PS Astept cu interes solutii nu commenturi
Solutia mea nu era buna ???
giostana
4th January 2009, 18:14
QUOTE (JOBY PROTOSS @ Jan 4 2009, 16:42)

Cred ca este exact ceea ce caut.
Exista totusi anume limitari :
EX Maximum number of articles to publish from this feed: 8 - la Acdmia Ktzvncu
Iar la Dlma Veke nu au link de feed sau rss
QUOTE (queensoft @ Jan 4 2009, 16:46)

Solutia mea nu era buna ???
Mai eficinet ar fi sa iau ziarul direct de la taraba, dar ia incerca tu sa stai cu A2-ul de hartie intr-un metrou aglomerat ?!?
Ma intelegi...?!?
giostana
4th January 2009, 19:09
QUOTE (JOBY PROTOSS @ Jan 4 2009, 16:42)

M-am jucat putin cu linkul si am obs alte limitari.
De pe pagina de feed, stie sa citeasca numai headerul articolului, nu tot articoul
catavencu.ro/rss/naspa_turizm.xml
Daca selectezi din lista feedurilor predefine iti printeaa tot articolul nu mai este nici o alta limitare
JOBY PROTOSS
4th January 2009, 22:06
"What can I do about feeds that contain stripped articles with summaries only?
Certain web sites opt for publishing a shorter version of their content in the feeds, with a link to the article published on the web site. The good thing is that site owners are becoming more aware of the advantage of publishing full feeds, so there is definitely a trend away from this. But, especially among newspapers, article summaries are prevalent. There are a few known workarounds to get full article content from a summary feed.
-Use Yahoo Pipes. This requires some technical knowledge, but is very powerful. This pipe is a good starting point.
-EchoDitto. A simple service which tries to do all the hard work for you.
-Contact the feed owner and let him know that you want full feeds."
Citat din FAQ
http://feedjournal.com/support.html
Alternativă (necesită cunostințe IT avansate):
http://www.howcast.com/videos/17130-Print-...Using-RSS-Feeds
http://hak5.org/forums/index.php?showtopic=131
Sau ceva mai simplu:
http://www.tabbloid.com/
Din păcate nu cred că există un program special (sau ușor de folosit) care să selecteze exact informația dorită în locul tău (în cazul feed-urilor cu informații parțiale).
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.