Imprimari tricouri

BlackD

Povestea e urmatoarea: eu mi-am imprimat cateva tricouri in pasaj la universitate.

"Tehnologia" de acolo implica un calculator, imprimanta cu kit foto si hartie pentru imprimeuri si o presa la cald. Seamana un pic cu imprimeurile pe care le cumparam de la rusi si le lipeam cu fierul de calcat pe tricouri smile.gif
Acuma avantajele acestei tehnologii sunt:
Calitatea imprimeului este destul de buna, dupa cateva spalari (2-3) nu se vede pierdere de calitate si nici nu s-a scorojit. (prea tare)
Dezavantaje (lucruri care m-au deranjat pe mine):
Imprimeul nu poate fi mai mare de a4 . Locul unde este imprimeul ramane "cauciucat" tricoul este mai tare in zona respectiva si nu mai este permeabil ceea ce da o senzatie nasoala mai ales cand se lipeste de piele. Acesta este aspectul care ma deranjeaza cel mai mult.
Dupa prima spalare partile transparente ale imprimeului se coloreaza in alb asa ca or sa se vada destul de bine marginile imprimeului care nu se mai "blenduieste" cum trebuie cu tricoul.In principiu o sa aveti pe tricou o rama a4 alba in care e imprimeul - Nasol.
Pretul este pe imprimeu-daca vrei sa faci fata -spate sau sa-ti pui si pe maneci te costa dublu, triplu etc.

As vrea sa stiu daca exista si alte metode de imprimare mai bune care sa elimine dezavantajele de care v-am povestit. Voi ati incercat celelalte magazine (unirea,mall, etc?) .Tot metoda cu imprimanta o folosesc?
Cam la cate spalari credeti ca rezista imprimarea fara sa-si piarda semnificativ din calitate?
Care ar trebui sa fie marimea si calitatea imaginii pe care trebuie sa o duci pentru un imprimeu de marime a4? 1024-768 e de ajuns sau trebuie mai mult?
Tricourile pe care se imprima trebuie sa aiba anumite calitati?
Cam astea ar fi intrebarile mele....Aucuma daca ati sti si niste preturi ar fi perfect.....Eu parca am dat 120 k pe un imprimeu transparent, unul pentru tricouri de culori intense era 180. Cu tot cu tricouri cu maneca lunga m-au costat in jur de 600k (un singur imprimeu.)
Mercic
BlackD
haide bre chiar nu ma ajuta nimeni si pe mine??

goliat
te-as ajuta eu dar si pe mine ma intereseaza acelasi lucru
Ares
si pe mine sad.gif dar chiar nu am gasit o alternativa la "studiourile" de amatori de la Universitate, Unirii, Mall... sad.gif
Interitus
cauta ceva pe google despre serigrafie
DrMorpheus
Imprimant hp sau canon(mai noi)+aprox . 60 k/foaie iron transfer+Fe de calcat+imaginatie ====>OK sau !!!! sau ????
Courage
Serigrafie is za word.

Am acum o oferta:
Tricou simplu cu inscricptionare la o culoare pe fata si spate, cantitate 150 buc:

alb: 2,735 euro/buc + TVA
colorat: 3,035 euro/buc + TVA

Pretul este OK, dar SP doreste tricouri de foarte buna calitate (pt noi si cine ar fi tentat sa cumpere...)
Astept raspunsul lor pentru tricouri groase.

BlackD
Pai bine bre si tu cumperi 150 de tricouri odata??? confused.gif confused.gif

Dar pentru 1 (UNA BUCATA) tricou cat e pretul la serigrafiat?
Courage
Apoi, bre pt 1 tricou nu merita investitia, ca te cam costa sitele de serigrafie.

Am vb si mi-a spus ca tricourile sunt de calitate, diverse culori. Lucreaza cu firme mari si putem sa mergem sa le vedem.

Iti dai seama ca NU as lua 150 de tricouri pt mine...

Oricum, 150 ar duce la 21 de milioane si daca as avea $ necesari, tot nu m-ar distra sa tai 150 de facturi biggrin.gif (nu mai vb de trimitere)
madman2711

mi s-ar parea interesant ca sa existe tricouri personalizate pt membrii forumulu sp stiu suna aiurea si nerentabil dar poate in viitor

evident contra cost
popemi
BlackD....asta suna chiar ca afacere cu bani putzini....presa aia e mai scumpa in jur de 2 mii de euro si imprimanta ...in rest calculator are toata lumea....pe bune wink.gif chiar ma bate gandul
zmith
A-ti mai gasit ceva care sa fie de calitate?
A ajuns sa ma intereseze si pe mine. smile.gif
doru76
Ati incercat cutting? lipire de autocolant? e foarte rezistent
Cristist50
Intrebare de baraj: trebuie numai imprimanta cu jet sau merg si acelea laser????
C1audiu
Stiti undeva masini de cusut speciale pentu a "scrie" logo-uri?
Ceva in genul sepcii din avatarul lui Zmith?
Norby
Courage!
Un aparat de serigrafiat cam cat ar costa?
Sau de une poti sa cumperi asha ceva din Romania!!!

Si cine ar vrea asha ceva?
Norby
Courage!
Un aparat de serigrafiat cam cat ar costa?
Sau de une poti sa cumperi asha ceva din Romania!!!

Si cine ar vrea asha ceva?
Eu as vrea sa vad niste modele...
Taxon
QUOTE(Cristist50 @ Apr 26 2005, 19:37)
Intrebare de baraj: trebuie numai imprimanta cu jet sau merg si acelea laser????
*

merge si laser, am 2 tricouri scoase pe o minolta color (dar nu ma intreba modelul excat ca nu il stiu, l-am vazut prin metro la 13 milioane si ceva).
Nem
am eu firma de personalizari ... prin termotransfer... nu se merita sa faci o investitie pentru serigrafie .. si sa faci cate un tricou. ... www.axioma-shop.ro ... intrati si va uitati ...
voptu
ok pe scurt
lucrez de 7 ani in domeniu sunt bata de atata meserie si in acelasi timp satul de serigrafie pana in gat
am facut si tampografie si serigrafie si termotransfer de toate ce sa mai

ca si expert sa zic asa termo transferul sucks are un adeziv de rahat si daca nu speli mereu respectivul tricou sau ce naiba e la o temperatura mica poti sa iti iei la revedere

serigrafia este mult mai buna numai sa ti-l faca cineva care stie nu un terchea berchea ....eu unu am un tricou facut de mine il am de 2 ani si jumatate o sa ajunga tricoul varza dar imprimeul nu cade .. pot dovedi cu tricoul smile.gif)

cat despre kituri de serigrafie ... nu exista kituri oameni buni ..... sunt niste bazaconii inventate de tot felul de firme care nu au vanzare la produsele si utilajele lor si ti le baga pe gat tie cel care este necunoscator cam cu vre-o 10 milioane lei vechi poti sa faci tricouri la 1 culoare cu sita in mana vrei ceva mai avansat tongue.gif
bagi bani mosule si te ajunge pe la vre-o 100 milioane lei vechi deci pielea mea vrei sa te apuci de chestia asta recomand sa cautzi un serigraf bun care sa te puna in tema .

daca mai doreste careva sfaturi le stau la dispozitie id-ul meu de mess este dpc2307

bafta all si nu va apucati de ceva despre care nu stiti nimic

apropo serigrafia nu se invata ca restul lucrurilor ca aplicabilitate este foarte diversa si cum fiecare meserie are secretele ei asta are foarte foarte multe ...tongue.gif

QUOTE (C1audiu @ May 7 2005, 20:04) *
Stiti undeva masini de cusut speciale pentu a "scrie" logo-uri?
Ceva in genul sepcii din avatarul lui Zmith?

sal mai exact se numeste broderie si se gasesc f multe firme in bucuresti care fac asa ceva da un search pe google

QUOTE (BlackD @ Sep 5 2003, 14:47) *
Povestea e urmatoarea: eu mi-am imprimat cateva tricouri in pasaj la universitate.

"Tehnologia" de acolo implica un calculator, imprimanta cu kit foto si hartie pentru imprimeuri si o presa la cald. Seamana un pic cu imprimeurile pe care le cumparam de la rusi si le lipeam cu fierul de calcat pe tricouri smile.gif
Acuma avantajele acestei tehnologii sunt:
Calitatea imprimeului este destul de buna, dupa cateva spalari (2-3) nu se vede pierdere de calitate si nici nu s-a scorojit. (prea tare)
Dezavantaje (lucruri care m-au deranjat pe mine):
Imprimeul nu poate fi mai mare de a4 . Locul unde este imprimeul ramane "cauciucat" tricoul este mai tare in zona respectiva si nu mai este permeabil ceea ce da o senzatie nasoala mai ales cand se lipeste de piele. Acesta este aspectul care ma deranjeaza cel mai mult.
Dupa prima spalare partile transparente ale imprimeului se coloreaza in alb asa ca or sa se vada destul de bine marginile imprimeului care nu se mai "blenduieste" cum trebuie cu tricoul.In principiu o sa aveti pe tricou o rama a4 alba in care e imprimeul - Nasol.
Pretul este pe imprimeu-daca vrei sa faci fata -spate sau sa-ti pui si pe maneci te costa dublu, triplu etc.

As vrea sa stiu daca exista si alte metode de imprimare mai bune care sa elimine dezavantajele de care v-am povestit. Voi ati incercat celelalte magazine (unirea,mall, etc?) .Tot metoda cu imprimanta o folosesc?
Cam la cate spalari credeti ca rezista imprimarea fara sa-si piarda semnificativ din calitate?
Care ar trebui sa fie marimea si calitatea imaginii pe care trebuie sa o duci pentru un imprimeu de marime a4? 1024-768 e de ajuns sau trebuie mai mult?
Tricourile pe care se imprima trebuie sa aiba anumite calitati?
Cam astea ar fi intrebarile mele....Aucuma daca ati sti si niste preturi ar fi perfect.....Eu parca am dat 120 k pe un imprimeu transparent, unul pentru tricouri de culori intense era 180. Cu tot cu tricouri cu maneca lunga m-au costat in jur de 600k (un singur imprimeu.)
Mercic

AI FOARTE MARE DREPTATE ALEA SUNT TERMOTRANSFERE PE FOLIE ADEZIVATA smile.gif)) CAT AU REZISTAT PE TRICOU smile.gif)))
SergGC
O intrebare scurta: pot folosi pentru termoTRANSFER o imprimanta ink-jet, de mare rezolutie, care suporta carton?

apoi sa le aplic cu fierul de calcat

am nevoie de o informatie sigura, nu pot risca.

Multumesc anticipat!
jafpefata
Nu țin căcaturile alea făcute la cald, eu am făcut ieftin la Russe dar nu a rezistat multe spălări sad.gif
Tudor Roman
voptu, ti-am dat un PM. ma intereseaza cate ceva despre vopseaua pentru baloane.
maamulos
sorry pentru offtopic

Dispun de un stoc de sepci albe din bumbac de calitate foarte buna, daca este cineva interesat, 1,50 ron buc la cantitati mari peste 500 bucati.
http://g.imagehost.org/view/0303/sapca_014
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.