clipuri, filmulete, reclame (in formate pentru mobil)
Pagini: 1, 2

cerbra

eu tot nu reusesc sa convertesc vreun film cu programul asta. Am un v3x. Poate ma ajuta si pe mine cineva...ce codecuri sa folosesc (mp4) ?
memento mori
cateva care le am pe tel(k750i laugh.gif )
Click pentru a vizualiza atașamentul

T131
QUOTE(antidote @ Sep 11 2006, 20:55) *
e putin OFFTOPIC. Din toate siteurile pe care le`ai prezentat, am vazut ca sunt si programe de controlat calculatorul prin Bluetooth. cum ar fi o telecomanda de winamp/bsplayer, etc...este vreun program care sa functioneze intr`adevar. a testat cineva. telefonul meu este un Sagem myX 6-2

incearca link-urile d mai sus k eu mi-am luat vreo 6 aplicatii de control via blotooth.este specificata acolo compatibilitatea lor cu SE K750.
tudo
in ultimu timp nu prea am mai avut timp de softpedia... ma bucur ca este util si funny topicul...
sa mai atasez un filmulet facut de mine pe munte intre babe si caraiman cu niste oi horny! smile.gif))
Gyno
nu mai aveti nimic mp4 ?
juster
as vrea si eu ceva filmulete/jocuri pt motorola v360 va rog mult...m-am plictisit de ce are telefonul il el worthy.gif
Silviu_m9
kisstogether.gif Am un K750i .... Stiu k acest telefon suporta doar formatele 3gp si mp4. Am vazut la un tovaras un videoclip( in format 3gp ) , care , fatza de alte filmuletze se vedea super marfa ( Claritatea era mult mai mare ) . Avetzi vreun program care sa poata ridica claritatea si filmuletelor 3gp ??? SAU DAca aveti astfel de filmulete ... astept sa le atasati

tudo
am dat peste un filmulet foarte funny de pe vremea cand aveam server de cs w00t.gif ... enjoy! smile.gif)
aikman
w00t.gif era un film cu un hipopotam care dansa ... daca il are cineva il rog sa il pna aici ... multumesc anticipat peacefingers.gif
robertynho

Ptr cei care au SEW800i vreau si eu video demonstratie ca pe al meu l-am sters din greseala.Ma gasiti la robertynho_dany22 plssss crybaby.gif

sau dak nu sa-l pot downloada de aici va rog frumos biggrin.gif
robertynho
program ptr convertirea oricarui tip de fisiere audio si video si are si player
gumball3000
filmulete multe gasiti si aici http://www.zedge.net/ va faceti free un cont si puteti descarca o gramada de chestii
robertynho
da nu-mi trebuie video oarecare vreau de la cei care au SE w800i video demonstratie care de indicatii despre telefon...se numeste demo tour
robertynho
aspunea eo un program de convertit fisiere video da nush de ce nu merge sa-l postez mad.gif
robertynho
ptr asta care scrie schimb nokia 6280...........etc n-ai vreau un SE w800i ? biggrin.gif
dnl_yo
si aici http://filmepentrutelefon.co.cc am gasit filme pentru telefon smile.gif
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.